![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!
Start w niedziele 2 marca.
Oficjalna lista uczestników: Tomasz Schimscheiner i Kamila Kajak Elisabeth Duda i Mario Di Somma Mariusz Pudzianowski i Magdalena Soszyńska Robert Janowski i Anna Bosak Magdalena Walach i Cezary Olszewski Marina Łuczynko i Michał Uryniuk Małgorzata Socha i Robert Kochanek Michał Lesień i Katarzyna Krupa Łukasz Zagrobelny i Anna Głogowska Wojtek Łozowski i Blanka Winiarska Tamara Arciuch i Łukasz Czarnecki Marek Kaliszuk i Nina Tyrka Agnieszka Cegielska i Żora Koloryov Katarzyna Figura i Rafał Maserak ![]() i jak Wam się podoba lista startowa?? jesli o mnie chodzi to jak narazie podoba mi sie para Janowski - Bosak ![]() Lubie ich oboje i jestem bardzo ciekawa występów Ani Bosak w tańcu towarzyskim.... bo w YCD była świetna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!
Cytat:
gdzie tu jest gwiazda ? i kim do licha jest Duda?? :-D pewnie bedzie tanczyl i przechodzi dalej tak jak Bryndal :-D czego ten czlowiek jeszcze si ebedzie chwytal :-/ Bosakowa -jednak ma wejscia w biznesie :-/ nie podoba mi sie ta aktorka ,znam tylko w serialu na tvn nie wiem kto to ?? szkoda ze sie marnuje w serialach i programach tego typu ???? ??? ??? super babeczka ![]() ??? pogodynka z tvn gwiazda ?czy moze chodzi o żore? no coz ,mysle ze odpadnie gdybym byla zlosliwa napisalabym ze sie zabije lub partnera ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej nie moge sobie wyobrazić Pudzianowskiego. Ten frak czy garnitur na jego muskularnym, przypakowanym ciele
![]() Ojjj ciężko. Ale pewnie śmiesznie będzie i moze zajdzie też daleko jak Bryndal? ![]() Najbardziej licze i stawiam na pare (rowniez) Janowski i Ania Bosak. Myślę, ze moga zajść daleko, gdyż Janowski słynie ze swojego drygu muzycznego ![]() ![]() Znów Maserak?! Nie... i to jeszcze z Figurą ![]() Swoją droga niektórych wyzej wymienionych gwiazd nie znam ![]() ![]() ![]() Jednym słowem, podoba mi się ta edycja, o wiele bardziej niż poprzednia! ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Będę oglądać ze względu na Pudziana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem ciekawa Pudziana
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja podobnie jak paula78 nie kojarze ponad połowy uczestników.. też mi gwiazdy
![]() TVN promuje swoich ludzi - pogodynke ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
co za duzo to nie zdrowo..
..obejrze final ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
eee co to za ludzie-krzaki? ja większości nie znam
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja go nie lubie jest bardzo zarozumiały.. coś mi się zdaje ze na faworytów tej edycji są typowane 2 pary.. figura-maserak oraz janowski-bosak (tzw pewniaki tvnowe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
większości z tych "gwiazd" to nawet nie kojarzę!
chyba lepiej by zrobili gdyby już nie było tej 7 edycji-trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
weszłam w google i nie ma takiej osoby jak Marina Łuczynko
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kozaczek właśnie zamieszcza zdjęcia z prezentacji par
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=7152 a Plotek filmiki http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4964590.html
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
No ja równiez połowy z wymienionych uczestników nie kojarze - przynajmniej jeśli chodzi o nazwisko bo twarzowo to może wszystkich "widziałam"
![]() No a z Pudzianowskim faktycznie będzie ciekawie ![]() Ja też bardzo lubie Kasie Figure wiec napewno bede za nia trzymac kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Pudzian & Soszynska pozamiataja wszystkich!
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
eee. miał być koniec!
![]() po co Figurze występ w tym programie? no cóż, money, money, money... przykre. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to naciąganie, gwiazd nie ma prwaie wcale, za dużo już tego tańcowania...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
tam nie ma chyba nikogo kto by nie robił tego dla kasy tylko z jakich kolwiek innych powodów ![]() w końcu to komercyjna stacja, nie ma sie co dziwić.. przykre? raczej prawdziwe.. mi tam nie jest przykro ze im za to płacą ![]() jak by mi tyle zapłacili to też bym potańczyła + gratisowe schudnięcie, hihhi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
oglądać raczej nie będe, ale weszłam z ciekawości. "gwiazdy" zupełnie nie znane przynajmniej z nazwiska.
generalnie jedyna ciekawą osobowościa wydaje się być pudzian ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
scorpio- ja się nie dziwię tym 'gwiazdeczkom', jasne, ze każdy robi to dla kasy (niech mi nie wmawiają bajeczek o przygodzie życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasia Figura niedawno sporo zrzuciła, jest okazja by pokazać się w dobrej formie i zapracować na jeszcze lepszą. Może akurat w jej życiu zawodowym nic się nie dzieje, a tak to może sobie ktoś o niej przypomni (tak strzelam, bo nie wiem, czy teraz w czymś gra).
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak ona jest gwiazdą, to ja jestem księdzem ![]() łał, mam znajomą gwiazde. łał łał.
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
kurde 7 edycja to już jest chyba przesada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a ja sie tak zastanawiam-6 edycja miala byc niby ostatnia...a tu prosze-pare miesiecy minelo i juz nastepna...nudne to troche sie robi...juz nie maja chyba kogo brac i dlatego biora malo znanych aktorow!!!
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Oficjalna lista uczestników: Tomasz Schimscheiner i Kamila Kajak Lubie tego aktora, aczkolwiek nie wydaje mi se, zeby zaszedł daleko:P Elisabeth Duda i Mario Di Somma ![]() Mariusz Pudzianowski i Magdalena Soszyńska No Pudzian to na pewno wymiatac bedzie na parkiecie.. juz to widze hahahahaha ![]() Robert Janowski i Anna Bosak Ania Bosak to przesada.. jaki to zawodowiec?? Udział w YCD ma sie nijak do tego, co osiagneli inni tancerze uczestniczacy w tym programie.. Bez przesady z całym szacunkiem dla Ani, ale nie powinna tanczyc tu jako zawodowiec, bo nim nie jest. A Janowski?? no coz, mysle, ze z facetow ma najwieksze szanse. Magdalena Walach i Cezary Olszewski Pensjonat pod róóóóóóóżą ![]() Marina Łuczynko i Michał Uryniuk ![]() Małgorzata Socha i Robert Kochanek ![]() Michał Lesień i Katarzyna Krupa nuuuuuuuda ![]() Łukasz Zagrobelny i Anna Głogowska i znowu nuuuuuuuuda ![]() Wojtek Łozowski i Blanka Winiarska Pierwszy raz kolege na oczy widze... cos mi sie wydaje, ze tu tazke buda powieje.. ![]() Tamara Arciuch i Łukasz Czarnecki Heh, ona to na pewno cos wywinie ![]() Marek Kaliszuk i Nina Tyrka Nic specjalnego.... niby gwiazda a tak cos słabiutko swieci.. z nazwiska nie kojarze zupełnie, z twazry ciut ciut... Agnieszka Cegielska i Żora Koloryov Nie ma jak promocja własnych ![]() Katarzyna Figura i Rafał Maserak Ona to nas mimo wszystko moze zaskoczyc ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Poszperałam w googlach, żeby dowiedzieć się kim są te gwiazdy, których nie kojarzę.
Wojtek Łozowski - prezenter MTV, przez parę lat tańczył tańce towarzyskie. Marina Łuczynko - robi międzynarodową karierę piosenkarską. Nigdy o niej nie słyszałam. Marek Kaliszuk - aktor z "M jak miłość", "Egzamin z zycia", "Niania". Był członkiem Reprezentacyjnego Zespołu Pieśni i Tańca "Warmia" w Olsztynie. Elisabeth Duda - aktorka i konferansjerka, znana z programu Europa da się lubić. Agnieszka Cegielska - była międzynarodowa modelka, Miss Polski Nastolatek 1995 roku. Obecnie prezenterka pogody w TVN, TVN Meteo i TVN24. Jest również reporterką w programie Dzień Dobry TVN. Jak widać chyba jest mało gwiazd, które nie miały styczności z tańcem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
juz miala byc ostatnia edycja a tu prosze.. Nastepna!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Elizabeth Duda
to dla mnie nieporozumienie, znana jest tylko z programu Europa da się lubic, nie wydaje mi sie zeby zagrała w jakimś filmie czy serialu a piszą o niej aktorka ![]() Mariusz Pudzianowski ![]() ![]() Marina Łuczynko też nie wiem kto to ta Marina i pewnie cała Polska nie wie.... w tamtej edycji była tajemnicza Isis teraz jest Marina ![]() Wojtek Łozowski nie oglądam MTV i pierwszy raz faceta widze/słysze/czytam ![]() Robert Janowski i Anna Bosak Janowski fajny jest ![]() A Annia Bosak zanim się pokazała w YCD, trenowała taniec towarzyski, więc nie jest w tym programie tylko z racji tego ze doszła do finału YCD Kasia Figura i Rafał Maserak ![]() jedyna gwiazda z prawdziwego zdarzenia w tym towarzystwie ![]() reszta jest w porządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.