![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak dziewictwa.
Cytat:
ale jak wybuli słoną kasę, to nie będzie chciał zniszczyć dzieła ![]() Oj wazoniku ty nie myśl za dużo, bo jeszcze Kasia ucieknie do innego, co nie ma seksualnych problemów tego typu - te rozwiązłe kobiety tak mają. A z jej burzliwą przeszłością... ![]()
![]() |
#422 |
BAN stały
|
Ja bym uciekła bardzo szybko do innego, po co mi taki książe co się do kawałka błony przywiązuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() To chyba nie ja tu nie rozumiem, co inni piszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
czemu ten glupi temat po prostu nie umrze?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
BAN stały
|
Cytat:
"Wtedy bym jej napisała, żeby poszła po postinor, a jeśli obawia się gumek - przeszła na tabletki." - tak wspomiałaś coś nie coś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
to ten temat sie jeszce ciagnie.....
![]() ![]() Wniosek z tematu wyciagam taki ze nie warto mowic partnerowi o swoich ex-no bo i po co? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
postinor nie jest srodkiem poronnym
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
mam nadzieje, ze to tylko wymysl dla podrecenia atmosfery
![]() a jezeli jednak smutna prawda to: ona Ci zaproponowala? i co? wyswiadczyles jej te laske i w dobroci swojej sie zgodziles? czy raz zachowales sie jak mezczyzna i stwierdziles, ze nie bedziesz dziewczyny unieszczesliwial? a zastanowiles sie na swoim "problemem"? rozwiazales kwestie twojej chorobliwej zazdrosci o przeszlosc i obsesji na tle dziewictwa? nie? to bedziesz tak chodzil ostentacyjnie "smutny", ona bedzie stawac na glowie, zeby znormalizowac sytuacje, a ty przy pierwszej klotni wyrzucisz z siebie "bo nie bylas dziewica!!!" czlowieku, nie rozumiesz, ze ja oszukujesz? ze krzywdzisz? tak sie nie da - niektorzy rozstaja sie, bo nie moga zniesc np ze partner jest np hipochondrykiem, ty nie mozesz zniesc ze nie jest dziewica |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Czyli ona sie oswiadczyla?
o matko Ona poderwala,ona zainicjowala sex,ona sie oswiadczyla. Sorry ,a gdzie w tym zwiazku Twoja inicjatywa (moj wczesniejszy post bez odp ,czyzbym miala racje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie lepiej jednak zbudowac zwiazek na wiedzy i otwarciu? Moim zdaniem, w dzisiejszych czasach, to jedyne mozliwe rozwiazanie. Niewiedza i ukrywanie sprawdzaly sie kiedys, duzo lat temu, ale w dzisiejszych czasach? Jesli na przyklad nie mowisz i ukrywasz, ten Twoj partner bedzie znowu myslal co tam ukrywasz i moze sobie nie-wiadomo-co wymyslec, co wcale nie musi byc prawda, a tak czy siak, kiedys troche sie wygadasz, chociazby przez przypadek i ten partner zacznie jeszcze wiecej myslec o tym. Zreszta, powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "dziś prawdziwych mężczyzn już nie ma" ?? ![]()
![]() |
#434 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Otwarcie się na partnera to rozmowa, wymiana myśli, okazywanie sobie uczuć, a nie szczerość do bólu. Czy jeśli mój TŻ zapyta mnie przez telefon "co teraz robisz?" a ja odpowiem "a wiesz, nic takiego", zamiast "wiesz, właśnie sram", to znaczy, że nie jestem wobec niego otwarta lub że coś zatajam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie,najlepiej o sprawach intymnych z przeszlosci mowic ogolnikami i to,takzeby wydawaly sie malo interesujace.Jak widac nawet jesli to nic takiego,nazwyklejszy,prze cietny 1 zwiazek jak w przypadku Kasi moze to urosnac do wielkiego problemu,w przypadku kiedy partner nie jest na tyle dojrzały zeby zrozumiec,ze to BYŁO i przejsc nad tym do porzadku dziennego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A zeby porownywac "sranie" do "sexu" to tez pewna skrajnosc... no ale gdyby znowu nie te skrajnosci nie bylo by fetyszy i innych zakreconych ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
tak to wygląda,że my kobiety nie mamy praw.
prawa do tajemnic,prawa do samotności,prawa do przeszłości,prawa do byłych,prawa do sexu. napiszę duzymi literami ,bo chcę to wykrzyczeć-KOBIETA MA PRAWO DO MIŁOŚCI I POMYŁEK-już mi lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o własności? wiec wg ciebie jesli ktoras dama, nie poczeka na ciebie ze swa czystoscia, jest a fuj i ble, tak? chlopie.... boj sie Boga po prostu. powinienes swoja luba na rekach nosic, ze ma wogole chec i ochote przebywac z takim kims. ona jest chyba masochistka, milosc naprawde jest slepa. bywaj Edytowane przez Ankalime Czas edycji: 2008-05-18 o 18:03 Powód: :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
Wazonik, moja rada jest taka - skoncentruj sie na zyciu, na tym co mozesz jej dac, co ona moze Tobie dac, na tym jak Wasz zwiazek bedzie wygladal, jak zrobic go jak najlepszym a nie na przeszlosci. Czasami mozna sobie troche pomyslec i ponarzekac ale daj sobie na wstrzymanie, bo chyba przeszedles juz najwiekszych cnotliwcow na tej ziemi. Jesli Ci sie z nia podoba zycie to je kontynuuj i zrob je jeszcze lepszym! Pielegnuj Wasz zwiazek i badz pewny ze Twoja kobieta bedzie robila to samo a wtedy zobaczysz jak wciagajacy Wasz zwiazek moze byc i ze terazniejszosc ma o wiele wiecej do zaoferowania niz przeszlosc. Jesli to osiagniesz sam sie zdziwisze ze zwiazek miedzy kobieta a mezczyzna moze byc tak rozlegly i fascynujacy! Korzystaj! Reszta sama przyjdzie i co ma przeminac przeminie. Dorosniesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#441 | ||||||||
BAN stały
|
Piszę w nocy bo tylko wtedy mam czas.
Cytat:
A to o postinorze: · opóźniania proces owulacji (jeśli jeszcze do niego nie doszło) · zagęszcza śluz w szyjce macicy, co utrudnia dostęp plemnikom. · utrudniani zagnieżdżenie zapłodnionej komórce jajowej (jeśli do zapłodnienia doszło) - działanie poronne. Dla Ciebie to nie aborcja dla mnie tak, ja nie przekonam Ciebie a Ty mnie- a to że jestem zwolennikiem aborcji to inna kwestia (a aborcja jako antykoncepcja po prostu budzi we mnie obrzydzenie). Cytat:
Cytat:
Widzę jak Ona się starą- uwierz nigdy podczas wzburzenia emocjonalnego nie wypomniałem jej tego. Jak mówimy o tym to z reguły w "spokoju". Cytat:
Moja droga - słabość ciągle trwa ![]() ![]() Cytat:
Masz rację co było a nie jest..... ale to tylko teoria. Muszą być niedojrzali, żeby dojrzali mogli funkcjonować. Przecież wiesz, że to nie takie łatwe- jak w teorii. Cytat:
Cytat:
Tyle niestety nie żyjący już Kopaliński- co tak się tej kazuistyki uczepiłyście? Nie twierdzę, że jestem księciem Wiliamem - złośliwość zamierzona. Bo jak wiecie ja komunista wszystkich "błękitnych wysłał bym na szafot lub pod gilotynę jak Ludwika XVI i jego „szacowną żonę”." Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#442 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
no coz - w pewnym wieku, po kilku latach latach, slub jest naturalnym rozwinieciem zwiazku no chyba, ze obydwie strony nie czuja takiej potrzeby ty nie chcesz, ona chce i jak dlugo zamierzasz to ciagnac? zabierajac jej czas, w ktorym moglaby poznac kogos kto ja zakceptuje calkowicie pogodz sie z mysla, ze ludzie nie wybieraja perfekcyjnie - pomylki sie zdarzaja to co i jak piszesz o tej dziewczynie swiadczy o braku uczuc niezbednych do budowania razem przyszlosci Cytat:
nie potrafisz zapanowac nad zazdroscia o przeszlosc, kiedys to w koncu z siebie wyrzucisz - im pozniej tym brutalniej dla niej |
||
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja wogóle nie rozumiem czemu mowa tu o tym, że ludzie "nie wybierają idealnie". Kto powiedział, że jak dziewczyna ma te 16lat, to nie wybiera idealnie? Wybiera to (tego), co (który) na danym etapie życia jej odpowiada. Później wchodzi się w kolejne etapy, zmienia się życie, zajęcia, pojawiają nowi znajomi, obowiązki, doświadczenia i często drogi się rozchodzą. Ale nikt nie powiedział, że każdy żałuje swoich związków przed tym ostatnim. Przecież ludzie to nie masochiści (w większości
![]() A postinor nie jest środkiem poronnym, bo żeby był - musiałoby być "coś" do poronienia, czyli zagnieżdżony zarodek. A tego tu nie ma. I jest to stwierdzone przez lekarzy, więc opinia wazonika - obawiam się - nic tu nie zmieni ![]() Swoją drogą jak sobie czytam tu czasem o facetach, albo posty facetów - zaczynam dziękować niebiosom, że najwyraźniej trafiłam na jakiś wyjątkowy egzemplarz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie zachodzę też w głowę nad takimi pierdołami jak liczba partnerek i stosowane pozycje bo dla mnie ważne jest jaki on jest dla mnie teraz, a nie jaki był dla kogoś kiedyś. Takie problemy są z lekka dziecinne, występują u ludzi którzy do związku nie dojrzali i chyba nie bardzo jeszcze wiedzą co to związek czy małżeństwo. Problem to mam teraz, bo mam męża po operacji i martwię się o jego zdrowie a nie jak w przypadku wazonika o to komu co wkładał... Dodam jeszcze, że często mężczyźni, którzy tak niemal fanatycznie wymagają tego dziewictwa od kobiety nie potrafią jej w związku w żaden sposób szanować. Dlaczego? No bo jeśli od początku kogoś traktuje się jak rzecz... trudno z czasem nabrać do tej "rzeczy" szacunku... edit: Wazonik nawet jak znajdziesz już swoją czystą dziewicę to nie uczynisz jej szczęśliwą. Z twoich postów przebija obraz egoisty zapatrzonego tylko w swoje potrzeby, w swoje racje. Jeśli nie zmienisz się, nie nauczysz się tolerancji, zaufania, wyrozumiałości to nikt nigdy nie będzie z tobą szczęśliwy - pewnie także ty sam.
![]() |
#446 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Pomyśl trochę człowieku o swojej dziewczynie i jej uczuciach, a nie zawracaj ludziom głowy jaki to ty jesteś nieszczęśliwy bo ona nie jest dziewicą. Jesteś zwykłym egoistą i przejmujesz się mało ważnym rzeczami. Zwróć uwagę na to, że ona przecież ciebie chce a nie kogoś innego. Pomyśl jak ona się czuje kiedy nie chcesz się z nią kochać, zakładam że kiedy nie masz erekcji to ona na pewno nie czuje się dla ciebie atrakcyjna i jest jej z tym źle.
Kiedy czytam takie rzeczy to naprawdę zaczynam się wściekać, może jestem mało tolerancyjna ale naprawdę ciebie nie rozumiem. Mam wrażenie, że oceniasz swoją dziewczynę przez pryzmat ocen jakie wystawili jej wasi znajomi, a to nie rokuje dobrze na waszą ewentualną przyszłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Panowie w różnym wieku zdają się mieć podobne refleksje nad przeszłością erotyczną partnerki http://www.pudelek.pl/artykul/10238/kryzys_w_malzenstwie_rodo wicz/
jak tylko to zobaczyłam to pomyślałam o tym wątku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Widocznie Wazonik nie ma prawdziwych problemów skoro ma czas na takie brednie... w sumie może powinniśmy mu zazdrościć... ludzie borykają się z śmiertelnymi chorobami, życiowymi tragediami w różnych postaciach a on...ubolewa bo jego dziewczyna miała kiedyś chłopaka...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.