|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Cudny komplet!!! Świetnie to wszystko ze sobą współgra
|
|
|
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Titania
cieszę się bardzo, że na tle tych przepięknych motyli tyle nowych, pięknych, kolorowych waz, flakonów, lampionów, szklaneczek, rameczek itd., itd. "Kłócą się" dziewczyny o koty na Twoich wazonach. A czy ja mogę tego rudego, co wyraźnie na mnie się ogląda, skopiować do mojego pliku z kotami na obrazkach? Za wszystko, co widziałam do tej pory ![]() !!!
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
oj ale piekne!!!!!!!
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Titania jak ja bardzo żaluję, że musze tylko przelotem przez Twoje śliczności... piekne jak zawsze piekne.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś ,śliczny prezent dostałaś od Ewki
![]() ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę Ci
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joasia, dzieki
Sieweczka, witam i rowniez dzieki Cytat:
a to dlatego, ze tyle wątków mi ostatnio przybyło, ze muszę je odwiedzac etapami ![]() jesli podoba Ci sie zdjecie z pomaranczowym kotem, to oczywiscie mozesz go sobie skopiowac do kolekcji ![]() Ula, dzieki Cytat:
Ania, Tobie równiez całus za odwiedziny a dzis jeszcze odgrzewam zdjecia ze starych zapasow: pozytywne kurczaki, kwiat lotosu, pajacyk, 3 mandale oraz cos nowego - namalowane ostatnio jesienne liscie - zrobiłam je na szkolną gazetke w korytarzu ale ostatecznie maja wyladowac na jednym z okien w klasie
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2008-11-11 o 21:04 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne, prawdziwie jesienne listki
![]() I jeszcze śliczne wszystkie pozostałe
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ,Twoje śliczne malowanki na szkle przyprawiają mnie o ból głowy
![]() ![]() Listki są rewelacyjne ,jak one muszą ślicznie wyglądać w realu
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcocki są the best
![]() Martocha ja dziecko ja dziecko??? No ładnie! Ale niech Ci beje W końcu czuję się jeszcze dzieckiem A lata lecą niestety niestety
|
|
|
|
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
haha- kurczaki są odlotowe, takie pozytywne
że banan na ustach sam się tworzy kwiatek też jest bardzo ladny,ale najbardziej z tego zestawy podobają się te jesienne listeczki
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Oczywiście, serdecznie zapraszam, choć od września niewiele zrobiłam nowego. Cudowne są "stare zapasy" - piękne, kolorowe. Mnie najbardziej podoba się pajacyk. Jesienne liście - złota, polska jesień ![]() ![]()
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Aviiieee
Anka43 No, mam nadzieje, ze moje witrażyki nie sa jakieś halucynnogenne ![]() Joaśka, od razu widac, ze z Ciebie folkowa kobita - kurcocki jej sie spodobały haha znowu mnie rozbawiłaś. Dzieciaku,... ![]() Honka, Tobie również i zrobie sobie rustykalnie w kuchni...![]() Dzozi, och! juz nie mogłam sie doczekac żeby ujawnic swoje kolejne malowane szkiełko nie wytrzymałam, he he oto moja kolejna najświeższa z prac - waza z jesiennymi liściami czyli Jesiennej Kolekcji ciąg dalszy... Voile! w załacznikach umieściłam 4 zdjecia robione w naturalnym świetle na parapecie okiennym oraz dwa przy sztucznym świetle na tle białej ściany. Ktore Wam sie wydaja lepsze/ciekawsze? Pytam tak z ciekawości... wolicie te parapetowe czy te na jednolitym tle? Pozdrawiam
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2008-11-13 o 23:07 |
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
aaaahhh.... jak zawsze śliczności..ale te jesienne listki to mnie rozwaliły.. tym bardziej, że z tej pięknej złotej polskiej jesieni to za oknem mało co zostało.. zaczyna się szaro-buro i ponuro.. eh.. będę zatem by znów powrócić do jesieni zaglądać na Twoje malunki - i juz mi się buzinka uśmiechnie a i nastrój poprawi
Pozdrówka
|
|
#435 |
|
Moderatozaur
|
Kurczaki rządzą
I bardzo bardzo dobrze, że się chwalisz. Oby tak dalej, bo faktycznie Twój wątek stanie się niedługo jedyną ostoją złotej jesieni. Co do zdjęć, to naprawdę ciężko się zdecydować, ale na pewno muszę powiedzieć, że lubię te parapetowe (ach, ten światłocień ).
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jo prawie że ze wsi jezdem
Hihi Tzn z miasta Ale niedużego A kurczaczki chadzają u mnie po ogrodzie ![]() A wazunia podoba mi się i tu i tu No i jest cudna oczywiście |
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś ,świetne wazoniki
![]() ![]() a ja takie beztalencie ? .Tak dużo u mnie różnych słoiczków ,a ja z malowaniem na bakier
|
|
|
#438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jako, anglista- jezykoznawca, szczególnie zwracam na to uwagę Cytat:
No co Ty!? to dobrze, ze masz słoiczki, jest okazja na nich poćwiczyc tylko zaopatrz sie jeszcze w farbki i jest git! Bardzo chciałabym zobaczyc jak malujesz bo widze, ze masz ochote na malowanie ![]() Kochane, dzis założyłam nowy album w swoim profilu Oddam w Dobre Ręce i jest to moj album wymiankowy, w którym umieściłam szkło, które aktualnie mam do wymiany. Zapraszam Was, mozna sobie poprzeglądać. Co jakiś czas bede dorzucac jakies nowe prace, wiec zachęcam do regularnego zaglądania jesli, któras z Was ma ochote na wymianke. Pozdrawiam ps. jak narazie link do albumu nie działa w moim podpisie zgłosiłam to na forum technicznym, może pomogą wiec zapraszam przez profil
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2008-11-14 o 14:38 |
||||
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Ocho...
No to będę kontrolowana przy każdej okazji... Hihi Buźka |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o zdjęcia to wszystko mi jedno w jakim świetle, bo na oby dwu się fantastycznie prezentują Twoje wytworki. Świetny wazonik
|
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
A tam
Cytat:
|
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
No, no, no...
Prześliczne jesienne witrażowe dekoracje!! Wazon przepiękny!!! ___________ Serdecznie zapraszam do mnie!!! Barbiankowe ręcznie robione różności ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288193 Barbiankowe Kreacje dla Barbie - nie tylko szydełko ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...62#post93758 62 |
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
ja jakie cudności a te ostatnie w prost powalające
podziwiam za ten zapał do malowania
|
|
#444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- za kocurki.Waza z Jesiennej Kolekcji - piękna ![]() . Zdjęcia zrobione na tle okna podobają mi się bardziej /widać kawałeczek motylka/, ale te wykonane przy sztucznym świetle też są ciekawe. Szczególnie to pierwsze, zrobione pod takim kątem, że rzucony przez wazon cień jest bardziej widoczny.Poza tym obojętne, z której strony się patrzy - piękne rzeczy robisz
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze ,ze już jesteś i pokazujesz Swoje śliczności ,bo można je podziwiać bez końca.Zawsze robią wrażenie.
|
|
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
nieśmiało dołączam się do forum... TITANIO, Twoje prace są po prostu boskie szczerze mówiąc weszłam na ten wątek przypadkiem, ale Twoje prace tak mnie przyciągnęły że wsiąkłam... Osobiście sama nie odważyłabym się malować bezpośrednio na szkle, bo spartoliłabym robote, ale z kolei bardzo lubię Window Color - witrażyki naklejane na szyby, lustra i inne gładkie powierzchnie![]() Pozdrawiam cieplutko
|
|
#447 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a zapał własnie odżył bo święta sie zbliżaja a tu trzeba by cos namalować nowego, no i prezentów czas wiec robota wrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a jak masz watpliwosci to pytaj ![]() z Twojego wpisu wynika, ze masz juz za soba jakies doswiadczenia w malowaniu Window color. jesli tak, to chetnie je obejrzymy na Twoim watku ![]() a co do malowania na szkle to po to sa te wszystkie słoiki i butelki w piwnicach zeby sie na nich ćwiczyc mozesz rowniez doskonalic sie w malowaniu na twardej folii dzis dorzucam kolejna pracke, jest to czesc prezentu na Boze Narodzenie, jaki namalowałam dla Sylvii, "mamy" mojego tżcika. Sylvia jest wielka miłosniczka i włascicielka kotów i postanowiłam uwiecznic na antyramie dwoje z jej najmłodszych urwisów - rodzeństwo - kociczke Cali i kocurka Harry'ego. ponizej zamieszczam fotki bohaterow tak sie składa, ze wzór z kotkami oddaje to jak jest w rzeczywistosci, bo to zawsze Cali funduje mycie futerka Harry'emu Jako tło podłozyłam srebna glitterową biała karte a w ramce umiesciłam szklane kamyki - kaboszony. Wszystko utrzymane w niebiesko-zielonej tonacji, wedle gustu Sylvii. pozdrawiam wszystkich ps. woohooo! działa juz moj link do albumu wymiankowego
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2008-11-19 o 00:31 |
|||||
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ,śliczne koty
![]() ![]()
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Titanio dziekuję za wsparcie
ja bym chetnie cos wkleila...z tym ze nie bardzo wiem jak...jeszcze pytanko: masz gotowe wzory na ktorych sie inspirujesz czy sama wymyslasz? Bo ja na gotowcach jade![]() Pozdrawiam!
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowej szczena opadnie do samiuśkiej ziemi
Jak zobaczy swoje kotki uwiecznione Mrrrrrrrr... Superr ![]() A żywe kotki są przecudaśne ach...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

a to dlatego, ze tyle wątków mi ostatnio przybyło, ze muszę je odwiedzac etapami
No ładnie! Ale niech Ci beje
hop do mnie

- kurcocki jej sie spodobały
haha
znowu mnie rozbawiłaś.
No co Ty!? to dobrze, ze masz słoiczki, jest okazja na nich poćwiczyc
tylko zaopatrz sie jeszcze w farbki i jest git! Bardzo chciałabym zobaczyc jak malujesz
zgłosiłam to na forum technicznym, może pomogą 
a zapał własnie odżył bo święta sie zbliżaja a tu trzeba by cos namalować nowego, no i prezentów czas