![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
dla odważnych
dla odważnych tak nieśmiało zakładam swój bo przeglądając wątki wizażanek to mam lekki dołek ale jak tytuł mówi do odważnych świat należy to i ja spróbuję
czekam na Wasze opinie i mam nadzieję że co jakiś czas zajrzycie tu . na początek pokażę coś co było moją pierwszą pasją a zdjęć mam mało bo tylko to mi zostało w domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: dla odważnych
no pięknie
![]() ![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
no no no
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no ślicznie
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Przepiękne
![]() ![]() ![]() Czekamy na resztę prac ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dziewczyny dziękuję Wam za odwiedziny nie sądziłam że tak szybko ktoś do mnie zajrzy
![]() Florka rysowałam sama patrząc na rysunek w książce córek a Arielkę z ręcznika, malowałam od razu na drzwiach które oczywiście najpierw wystawiłam i malowałam na leżąco ,bo po pierwsze nie miałam takiej dużej folii i tak myślę że ciężko było by mi ją zdjąć i przenieść na szybę. Farbek wcale nie wyszło tak dużo jak się wydaje i nie jest on już taki ładny jak trzy lata temu bo tyle już sobie liczy,farba w niektórych miejscach odchodzi już od konturówki,ale na tyle czasu to ma już prawo jeszcze raz dziękuję i zapraszam ponownie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
![]() Pięknie ozdobiłaś drzwi ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ale ślicznie
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj ,Basiu nareszcie zdecydowałaś się założyć swój wątek teraz z niecierpliwością będziemy czekać na Twoje kolejne prace malowanki na drzwiach super
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
aalee wielka Arielka, ślicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie to bardzo ładnie Ci to wyszło! w ogóle pomysł... ja to zawsze miałam pełno nalepek na drzwiach... a takie cos.. no cudo!!
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
dziewczyny bardzo Wam dziękuję
![]() zapomniałam że na wymiankę robiłam obrazki i jeszcze telefonem zrobiłam to co mam ponaklejane w domu obrazek na szybie w meblach super wygląda na lustrze,a bobas pokazuje gdzie jest łazienka to na wszelki wypadek gdyby ktoś zabłądził a kubek z pastą i szczoteczką przypomina moim córkom że trzeba myć zęby natomiast kucharek pilnuje lodówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
zaplątała mi się smutna wielkanocna kaczka i kubek się już nie zmiścił ale będzie teraz
![]() bardzo dużo rysunków robionych tym sposobem jest u znajomych,rodziny i w szkole córki.Gdybym wiedziała że będę miał gdzie się tym pochwalić to mogłam porobić zdjęcia zwykłym aparatem a tak mam tylko namiastkę tego co było ale i tak dobrze że jest chociaż to |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Świetne!! A ta Arielka to normalnie cudo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
barbarera bardzo fajne prace i dobrze że chociaż tyle się uchowało Nigdy nie wiadomo co kiedy się przyda no ale teraz to już chyba nic nie umknie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Cudeńka
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Piękne prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
No i nareszcie nasza barbarera odważyła się założyć swój wątek
![]() ![]() ![]() Fajny avek ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
no no no... ładne
![]() ![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawe i interesujace prace, szczegolnie te łazienkowo-kuchenne
![]() ![]() ![]() czy malujesz jeszcze na jakims innym szkle? jakich farb uzywasz? ja rowniez maluje na szkle ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też tu zajrzałam ![]() ![]() hehe... leżąca na brzuchu Barbarera malująca Małą Syrenkę... czekam z niecierpliwością na dalsze zdjęcia twoich prac ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
to teraz po kolei dziękuję za odwiedziny
Kachasek ![]() honka' ![]() ola_mała ![]() Cath_ ![]() bydgoszczanka ![]() Laurieen ![]() anka43 ![]() stewka ![]() elinka ![]() Feme21 ![]() Kachaaa ![]() Adkara ![]() belaliza ![]() malenka294 ![]() dota72 ![]() agniesia125 ![]() Bayberry ![]() Titania ![]() chociaż na zastąpienie farbek jeszcze nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
bety32 jak przeglądałam wątek tego postu nie było ale dziękuję za odwiedziny
![]() przyznaję że ten opis jak mi go zacytowałaś brzmi śmiesznie oczywiście drzwi leżały na podłodze a ja tylko klęczałam koło nich i proszę nie doszukiwać się podtekstów ![]() i zapraszam ponownie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
sliczne rysuneczki ja swego czasu tez sie w to bawilam nawet mam pare jeszcze ponaklejane i to ta sama rybke hihi w lazience moje juz liczy sobie 10 lat i jakos mi nieschodzi ale zato kaczuchy moj ulubiony temat kuchenny troche mi wyblakly na oknie z bialego zrobily sie przezroczyste od slonca ale i tak ladnie wygladaja
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() namaluj jeszcze jakies fajne motywy morskie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ps. szukam osob ktore maluja na szkle i zapraszam do wizazowego klubu "malowanie na szkle i nie tylko" zeby pochwalic sie swoimi pracami oraz wymienic wiadomosciami na temat malowania i farb ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Joasiunia dziękuję że mnie odwiedziłaś
jakie tam zdolności coś tam rysowałam sama a większość to z malowanek dzieci chociaż kucharek to był w BURDZIE jako aplikacja na fartuszek Titania moje farbki to są takie którymi malujemy na folii najpierw kontury czekamy aż wyschną potem wypełniamy kolorami i po 24 godzinach można je zdjąć i przenieść na lustro,okno itp. jak się znudzi to przeklejamy w inne miejsce albo na folię i chowamy niech czeka na lepsze czasy,ale Ty doskonale o tym wiesz,bo gdybym najpierw obejrzała Twój wątek to nigdy bym ich tu nie pokazała nala007fajne te Twoje malunki a florek to pewnie z tej samej książeczki mój jest wielkości kartki A3 tzn.na takiej był rysowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.