![]() |
#421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() dołączam się jako słomianka ![]() ja też się kładę.dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() ale mi TŻ wczoraj zrobił niespodziankę, bo wrócił wieczorkiem do domku no i do mnie oczywiśie ![]() przyjechała moja "była" sąsiadka i sobie troszkę pogrilowaliśmy ![]() dziś znów pogoda do ![]() zostało nam jeszcze 6 zaproszeń do rozdania i jakoś nie możemy się zebrać, żeby się ich "pozbyć" ![]() miłej niedzieli życzę ![]()
![]() |
#423 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bycie swiadkiem to wlasnie uczestniczenie w uroczystosci a nie bycie wyczajnym gosciem... i osoby towarzyszace swiadkow powinny liczyc sie z tym ze za duzo ze swoimi partnerami sie nie pobawia bo swiadkowie musza byc przy mlodych. Nawet na zdjecia jesli sa w trakcie wesela to jada swiadkowie bez swoich osob towarzyszacych... tak ja mysle i tak bedzie u mnie ![]() Cytat:
![]() Tez mi sie wydaje ze conajmniej jeden dzien prysluguje Cytat:
![]() ![]() milej niedzielki ![]()
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
U nas pogoda ładna, ale nie mogę skorzystać, muszę nanieść poprawki do pracy
![]() My mamy do rozdania jeszcze 3 zaproszenia ale sądzę że zrobimy to na dniach. Pora też rozejrzeć się za naklejkami na wódkę. Idę trochę poskakać póki ludzi mało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Hej króliczki!
Ja tylko na sekundę! Właśnie jadę na poszukiwania garnituru!! Trzymajcie kciukasy!!! Buziaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]()
#426 | ||||
Wtajemniczenie
|
cześć Laseczki
![]() Cytat:
![]() ale fajną miałaś niespodziewajkę-ja bym chyba skakała pod sufit z doświadczenia wiem że ostatnie zaproszenia zawsze długo leżą zanim zostaną rozdane-u nas większość rozdalismy miesiąc temu, a ostatnie 3 zaniosłam dopiero w piątek-jakoś brakowało mi weny twórczej ![]() Cytat:
![]() i zgadzam się w sprawie świadkowania-obok paary młodej tylko świadkowie.a osoby towarzyszące z resztą Gości.u nas świadkiem jest brat mojego B.żonaty i dzieciaty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
miłej i słonecznej niedzeli ooo mój serial się zaczyna |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko przyłączam sie do prośby Lilstar!!!
czekamy na info nasz zakuposzpiegu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Cześć kobietki
![]() u mnie od rana strasznie padało, ale już się rozpogadza ![]() dzisiaj pospałam do 10 a potem wylegiwałam się przed TV ;p ze śniadaniem, kawą itp. bo w niedzielę zawsze oglądam kinomaniaka i dekoratornię ![]() A teraz maskuję się glinką ![]() Potem rowerek, peeling kawowy, kąpiel z solami i mogę rozpocząć nowy tydzień ![]() Izusia - narobiłaś mi ochoty na skakankę - jakiś czas temu szukałam hula - hop ale nigdzie nie mogłam dostać ;/ A zaproszeń do rozdania mamy - wszystkie ![]() ![]() Udanych łowów Kasieńka ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
monai ja mam w domku hula-hop ale wprawdzie o dużej srednicy ale strasznie lekkie, dużo bardziej wolę obręcz gimnastyczną. Za starych dobrych czasów uczyłam się kręcac tym na pasie(czasem nawet 2 h) - traktowałam to jako sposób na odstresowanie. Muszę poszukać obręczy i przetransportować ją z Gornego Śląska na Dolny Śląsk
![]() A skakanka wyrabia ładnie mięśnie łydek, poprawia kondycję ogólną co eliminuje zadyszkę, no i dla mnie jest ciekawsza niż bieganie- bo tego to nie cierpię. |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
kasienka czekamy na relacje z zakupów
![]() też mam w domu hula-hop, ale wstyd się przyznać, bo zapomniałam jak się nim kręci ![]() ![]() ![]() właśnie rozdaliśmy 2 zaproszenia ![]() ![]() i pogoda się ładniejsza robi ![]()
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
Witam w niedzielne popołudnie
![]() Ja właśnie odeszłam od garów i mogę chwile odpocząc... Strasznie mi sie nie chce brac za te wszytskie przygotowania,a do ślubu niecale 3 miesiące ![]() ![]()
#432 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak tam niedziela u Was dziewczynki? ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
Poprawiłam już częśc pracy, jeszcze trochę mniej niż połowa przede mną. Niestety jestem taka osobą która taka robota szybko nudzi i ciągle znajduje pretekst by odejść od kompa
![]() Zrobiłam sobie obiadek- usmażyłam dla siebie pangę wcześniej marynowaną w cytrynie koperku i czosnku, do tego sałatka i bułeczka z pomidorkiem ![]() Czekam na mojego Kamila a właśnie dostałam info ze zamiast o 20 wróci o 22 bo uciekł mu pociąg. 5h w pociągu teraz go czekają- nie zazdroszczę. Jak przyjedzie to pójdzie się wykąpać , zje kolację i w kimono ![]() ![]() Oczywiście zamiast robić poprawki myslę o ślubie- hehe wszystko jest lepsze od tych edycji. Nie zazdroszczę zawodowym korektorom. Co za żmudna praca |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Co do ślubnych spraw - powiem Wam, że przestało mnie to interesowac tak, jak kiedyś. Ostatnio przeżywałam swoje zaproszenia - dzisiaj nie ma to dla mnie większego znaczenia... Cały czas podświadomie martwię sie o fasolkę, bo wczoraj pobolewał mnie brzuch, ale dziś jest już ok. Powoli wymyślamy imię ![]() ![]() Agata, śliczna jesteś! I ślimak uroczy... ![]() Wiem, co mówisz ![]()
"Piękno zaczyna się tam, gdzie kończy się banał, to jest - zaczyna się od deformacji" Andre Lhote Nina, Nina, Nina... ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-29 o 17:14 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
Gosiunia
![]() Ja Cię podziwiam biedaczysko. Najbardziej boli niesprawiedliwa krytyka. |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znowu na tv4 leci coś o ślubach
![]() niuniuniau uważam, że masz rację w kwestii drużb gosiunia22 dzisiaj dostałam okres i strasznie boli mnie brzuch, to przesunięcie w czasie spowodowało, że nie powinnam mieć @ ani na ślubie ani na "miesiącu miodowym". Pozdrawiam i całuje panienki 2008 ![]()
![]() |
#437 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kochane wybaczcie, że za wiele nie napiszę...
ale mam podły humor ![]() Nie kupiliśmy garnituru... byliśmy tylko w pasażu grunwaldzkim w jakichs 5 sklepach. Obtarły mnie cholernie buty i darłam się na mojego baboka przez cały czas <bo byłam zła>! I teraz on się na mnie gniewa i nie chce słuchać przeprosin nawet ![]() ![]() ![]() Smutno mi troche... Mówiłam, że zołza jestem??? ![]() Znacie jakiś dobry środek na te moje nerwy cholerne??? Chyba persen sobie kupię!!! ![]()
#439 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niuniuś moja ![]() , może było Mu przykro że kłócisz się z Nim w sklepie, przy obcych. Też tak kiedyś robiłam-jak mnie coś-byle pierdoła wkurzyła-całe nerwy wyładowywałam an biednym B.kłótnia gotowa, jak chciałam Go przeprosić-nie reagował, aż kiedyś powiedział mi po takim występie:jakbyś się czuła jakbym na Ciebie nawrzeszczał na parkingu przy ludziach?i oni mieliby ubaw-poskutkowało. od tej pory jak nawet wpieni mnie tak że mam ochotę Go rozszarpać-na forum zachowuję stoicki spokój, a w domu mówię otwarcie co mi się nie podobało, zabolało itp.i dochodzimy do porozumienia. Twoje Kochanie się wyciszy, Ty także-porozmawiacie i wyjaśnicie sobie i wszystko się ułoży ![]() po czasie zrozumie także że byłaś zła bo cierpiałaś z powodu bolących stópek ![]() główka do góry i nie smutaj się już |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka ja znam świetny sposób na nerwy- zmęczyć sie- czymkolwiek sprzątaniem, ćwiczeniami, waleniem w worek treningowy.
Ja tez jak mnie buty "obgryzą" jestem taka ze bez kija nie podchodź. Przekaż swojemu TZ ze są na świecie gorsze zołzy od Ciebie- już by mój Kamil miał co opowiadać. Czasem mówi że żeni sie ze mną bo jest świętym męczennikiem i nie chce by jakiś biedny inny mężczyzna się ze mną użerał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się czy do pończoch mimo, że będą miały silikonową warstwę dokupić pas? Tak sobie myślę, że może się przydać na późniejsze igraszki z mężem
![]() Czy Wy się na coś takiego decydujecie?
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Marta, pomysł jest dobry. ja co prawda miałam na ślubie pas i pończochy bez silikonków, ale tak też można, czasem jak teraz zakładam pończochy to raczej nawet do pasa wybieram takie z silikonami,
a jak chcesz, to możesz pas założyć na krótko przed nocą, wtedy będzie Ci wygodniej podczas wesela bez pasa (ja miałam problem z odpinaniem wszystkiego jak chciałam siusiu). |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
A no fakt z takim pasem toaleta już nie będzie taka szybka. Chyba się na taki pas skuszę, coraz bardziej mi się podoba jak patrze na fotki
![]() ![]()
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
m.a.r.t.a nie myślałam o tym-ale jak zobaczyłam w 2 rzędzie 2 komplet to aż
![]() jeśli chodzi o wygodę to zgadzam się z Taverney-założyłabym dopiero na nockę-wszystko oddam żeby zobaczyć minkę B. Faceci to jenak wzrokowcy-a po całym dniu wrażeń i uczty dla ducha należy im się coś dla oka p.s coś dla oka-niewidoczne dla Innych-zarezerwowane tylko dla Niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181212 Ja jakbym zakładała to od razu pod suknie przed ślubem. Chce mieć psychiczny spokój, że nic mi nie zsunie się z kolana. A noc poślubną odbijemy sobie po kilku dniach, jak wyjedziemy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
Do mnie jakoś pasy nie przemawiają właśnie ze względu na wygodę. Ja najchętniej ubrałabym rajtki a nie samonośne pończochy bo choćby nie wiem jak się trzymały czułabym dyskomfort- ale może to kwestia przyzwyczajenia. Ja noc poślubna planuję , mamy pokoik taki ze aż zal byłoby nie skorzystać ale zobaczymy czy nie padniemy jak kawki. Na pewno jednak zakupię jakąś słodką koszulkę nocną. Bieliznę pod suknie mój TZ wybrał sam
![]() Kurcze wiecie co?? Dopiero tu na wizażu tak naprawdę poczułam że za niedługo będę mężatką ![]() Hmm moje nowe sąsiadki padną chyba, bo już dzisiaj jedna mnie mijała jak skakałam na stadionie i zapytała czy to wypada prawie 20 letniej pannie bawić się jak dziecko. Nie chciałam jej uświadamiać że mam o 1/4lat więcej ![]() Powiedziałam kobietce, że zawsze będę dzieckiem...własnych rodziców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nie będę mieć pończoch-po prostu nie lubię i nie umiem ich nosić-kilka razy próbowałam-np na studniówkach i zawsze miałam stresik że spadną mi na kostki ![]() i będzie ubaw ![]() dlatego taki zestawik to tylko na nockę ![]() zazdroszczę Ci wyjazdu-mój B wwe wtorek musi wrócić do pracy więc jakiś wyjazd to może się wykroi w przerwie między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem-niestety-ale obiecał mi jakiś cieplutki kraj bo ja straszny zmarzluch jestem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
uuuuu.... Kasienka no to przykro
![]() ![]() m.a.r.t.a piękna ta bielizna ![]() ![]() ciągle się zastanawiam czy rajstopy czy pończochy ![]() ![]() gosiunia22 ja też miewam czasami takie "ślubne dołki", jednego dnia jest wszystko super i radość z tego dnia a innego to najlepiej jakby już było po wszystkim ![]() zostały nam jeszcze 2 zaproszenia do rozdania, więc nie jest źle ![]() mój TŻ właśnie sobie śpi, ale ma jeszcze z jakieś 20 min, bo oczywiście wyjeżdża. Biedny ten mój Misio ![]()
![]() |
#450 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasieńka skoro wiesz, że nie powinnaś krzyczeć - to staraj się to jakoś w sobie okiełznać - ja od 5 lat walczę ze soba , jak przypomnę sobie moje fochy na początku naszego związku - to normalnie ręce opadają, wałkowałam to w sobie i teraz czasami potrafię w trakcie zdać sobie sprawę - i mimo samopoczucia jakoś okiełznać swój temperament... zawsze martwiło mnie, że dla najbliższego mi człowieka potrafię być czasami najgorsza (dla innych jakoś tak się nie zdarza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A samonośne pończochy używam od lat i jestem zadowolona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.