![]() |
#421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak siostrzenica już będzie w swoim domku, to zamieszczę zdjęcia, hehe, pochwalę się. A co! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
łooo. przeczytalam troche.;p
zbyt skaplikowane :P a wam ona pomogla? schudlyscie cos? mnie doluje moja rodzina . wszsycy mnie wyzywaja. brat. tata. wogole wszyscy... i jak mam miec wysoka samoocene? nie da sie... |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
ouu.
gratuluje siostrzenicy ^^ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
dobranoc dziołszki ^^
;**
#425 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie bikiniary
![]() Kaszkiecik wieeelkie gratzy ciociu ![]() Kasiaczku no rispekt 100 dni na plazy ![]() abercrombie&fitch i bloomeg witamy na plaży ![]() ![]() ![]() u mnie 2 dni wyjęte z plazy przedwczoraj mamusi urodzinki wiec były grzeszki...a wczoraj byłam w podróży i prawie nic nie jadłam wiec jeszcze gorzej... ale dziś już grzecznie tesknił ktoś bo jak nie to ![]() ![]()
#427 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie plażowiczki, dziś odpoczywamy od upałów. Dla mnie OK bo wczoraj była ogromna duchota, męcząca taka aura, nawet nie mogłam popedałować ale dziś zero wymówek
![]() Teliczku ja tęskniłam i zastanawiałam się czy i jak bardzo pofolgowałaś sobie podczas imprezki urodzinowej ![]() ![]() Ciociu Kaszkiecik gratuluję ![]() Lolly cudownego wypoczynku i dużo, dużo słonka. Abercrombie&fitch i Bloomeg śmiało rozkładajcie kocyki.
#428 |
Zakorzenienie
|
Witam Stare Plażowiczki i Nowe Koleżanki!
Wszystkim gratuluję utraconych kilogramów i centymetrów! U mnie od rana paskudna pogoda - zimno i pada deszcz, ale to w sumie dobrze, bo rośliny odżyją ![]() Dziś poczytałam sobie o metabolizmie i muszę zacząć pracować nad jego podkręcaniem, bo każda dieta niestety obniża jego tempo. Od ponad 3 m-cy nie chodzę na aerobik, ale muszę więcej się ruszać, a np. na rowerze w tym roku jeszcze nie jeździłam, ale dużo biegam… po sklepach ![]() ![]() ![]() Miłego dnia!
#429 |
Zakorzenienie
|
WItam,
A ja się cieszę, bo nareszcie przekroczyłam magiczną liczbę na wadze... I zobaczyłam z przodu nową cyferkę... ![]()
#430 |
Zadomowienie
|
#431 | |
Raczkowanie
|
Oh... dziękuje, dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Generalnie, to gratuluję wszystkim, którym waga bądź cm spadły ![]() Tęskniłam, nie zabijaj ![]() ![]() A ja dziś mam lepszy humorek, tylko trochę ociężała jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zauważam również, że z każdym dniem (prawie) robię jakieś postępy - nie tylko fizyczne (bo tych jest mniej) ale i "duchowe". Jakoś inaczej patrzę na otoczenie, nauczyłam się też oceniać swoje dotychczasowe zachowanie, wyciągać wnioski, itp. Trzeba w końcu dojrzeć do wieku licealnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Hej laski!
kaszkiecik gratuluje! U mnie dzisiaj "Halbzeit" (nie wiem jak to powiedziec po polsku ![]() Male grzeszki sa w sumie kazdego dnia, ale jakos idzie. Szybko mi to zeszlo i do tej pory jakos sie trzymam, a nie myslalam, ze w ogole wytrzymam dluzej niz 2 dni. ![]() W niedziele nie bede mogla sie zwazyc, bo jade najpierw do Berlina a stamtad w nocy prosto do Polski do babci i dopiero w pon. wroce. Och ciekawa jestem jak to bedzie z jedzeniem u babci. Ale na szczescie to tylko jeden dzien. Potrzebuje na dzisiejszy wieczor jakas przekaske, ktora moglabym wziasc ze soba i szybko zjesc, tylko nie wiem co. Macie jakies sugestie? Cos co moge zjesc bez sztuccow. Juz myslalam o jakies zupie w termosie, ale jeszcze nie jestem przekonana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Jak przekąska to może migdały, orzech lub coś w tym stylu...
Albo jeszcze lepiej zawijasek z sałąty, wędliny i warzywek?
#434 |
Wtajemniczenie
|
Kurde ciacho by bylo dobrym pomyslem, ale musialabym zrobic.
Zrobic... jak ja jeszcze nawet nie wiem czy w ogole wyjde dzis z domu. Nagle tak fatalnie sie poczulam, myslalam ze zemdleje, no i nic dziwnego- bo cisnienie 90 na 60. ![]() Wiec siedze teraz z kawa i czekam czy sie polepszy czy nie, bo narazie nie mam sily nawet wstac a o chodzeniu moge zapomniec. Kurcze nie cierpie tego! ![]() Cholerna pogoda, wczoraj 32 stopni bez powietrza do oddychania a dzisiaj 18. |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
cześć kooochane!
![]() właśnie wróciłam z zakupów, znowu 300zł mniej ![]() ![]() i wszystkie ciuszki, w rozmiarze 40, czyli z 44 przeskoczyłam na 40 ![]() i uwaga, ważyłam się... i chyba waga nie zniosła mojego gderania i spadła o kg! 68 , proszę państwa. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dieta nie jest skomplikowana. ![]() ![]() ![]() ![]() jak nie to.. pif - paf! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Witam Was Kochane!
![]() Nie zaglądałam tutaj dziś cały dzień i już sie za Wami stęskniłam ![]() ![]() U mnie okropna pogoda, i ponoć taka sama ma być nad morzem, oby prognozy się myliły ![]() A z jedzeniem nie będę się łamać, stanę na wagę po powrocie i zobaczę jak wiele krzywdy sobie wyrządziłam, ale na pewno na zdrowie mi ten wyjazd wyjdzie, całe dwa tygodnie których nie spędzę na płaszczeniu tyłka przed monitorem! ![]() A mam do Was pytanie Kochane - gdzie wy biegacie? Bo ja właściwie to bardzo mało biegam i jeśli już to w miejscu w mieszkaniu, jakoś nie mam śmiałości wybiec przed dom, a mieszkam w takiej małej miejscowości, góry, mogłabym się wybrać do lasu na przykład... ale jakaś taka nieśmiałość i lenistwo robią swoje...
#437 |
Zakorzenienie
|
hmm. musze nad tym poomyslec i dokladnie przeczytac . xD
#438 |
Zakorzenienie
|
Witam na chwilkę
![]() Mój dzisiejszy jadłospis: - duża (ok.60g) kromka razowca, serek homog. naturalny, ogórek, papryka - serek wiejski lekki z odrobiną activii naturalnej, truskawkami i 2 łyżkami płatków owsianych - omlet z 2 jajek z fasolką szparagową - czereśnie - zupa prezydencka z mrożonki (kapusta, por, papryka, fasolka szparagowa zielona i żółta, groszek), twarożek homog. naturalny z kakao, kilka truskawek i garść czereśni - nie mogłam przejść obojętnie obok nich ![]() Ja chyba jem za dużo, może nie w ogóle za dużo, ale owoców to na pewno... U mnie w końcu przestało lać, a padało przez cały dzień, wycieraczki nie nadążały wycierać szyby w aucie ![]() Buziaki i życzę miłego weekendu!
#439 |
Konto usunięte
|
A ja znów upiekłam BBB i wcinam gorace ze mlekiem zimnym
![]() W końcu posprzątałam mieszkanko i czas na deserek ![]() A dziś tez kupiłam prześliczną torebkę czerwono - biały koszyczek i sandałki białe ![]() A ponadto chciałam Wam powiedzieć, że u mnie w przeciwieństwie do niektórych urególował się @ ... dziwne bo całe zycie miałam jakieś kosmiczne przerwy a teraz od 2 msc jak w zegarku!!! ![]() Kocham tą dietę ![]() Maja ja też jem baaarzo dużo owoców - na śniadanie suszone wisnie, potem dużo śliwek i teraz w BBB znowu duuużo wiśni ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Konto usunięte
|
Widze, ze wszystkie szalejemy z zakupami, ja jutro znow do Galerii Kazimierz na poszukiwanie butow
![]() Puki co staram sie jak moge nie wchodzic na wage, zwaze sie w niedziele, moze zastoj ruszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
gdzie są wszyscy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
Hello, jeju jestem wykonczona tym tygodniem! Dzisiaj nie bylo cwiczen, ale od dwoch dni waga pokazuje 68!! wiec 11 kg za mna
![]() ![]() ![]() Witam nowe plazowiczki 3maj cie Piękne Bikiniary ![]()
#443 |
Zakorzenienie
|
Domi i Tobie również gratuluje
![]() a powiedz mi Słonko, mż stosujesz ? czy tylko sb? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
Ja nie mam natchnienia do liczenia kalorii...wole po prostu mnie jesc...Biore przyklad z k_asiaczka. Ona wlasnie byla na MZ i ladnie jej kg polecialy...Wlasnie, ciekawy czy nadal leca i nie powrocily? K_asiaczek jak tam u Ciebie?
#447 |
Zakorzenienie
|
tyle tylko, ja jakoś nie mogę zastosować tej mż w praktyce. tzn. jak jesz? o połowę mniej, ale wszystko? kurcze, bo jak ja, np. na śniadanie prawię zawsze jadam serek + 1 kawałek chleba, to co? mam zjeść serek + 0,5 kromki chleba? przecież ja bym się zagłodziła..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a wogole to super ze ten kg już za Tobą ![]() Cytat:
i waga za karę poikazuje te same cyferki... buuu za tydzień jade na nelly furtado i bedę sie toczyć pod sceną... ![]() EDIT telik na kacu w pracy siedzi a wy sobie śpicie ...nieładnie
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Teliku zabierz mnie ze sobą na koncert nelly
![]() a ja po śniadanku, wieśniak + pomidor + kawałek razowego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;8107123]A ja znów upiekłam BBB i wcinam gorace ze mlekiem zimnym
![]() W końcu posprzątałam mieszkanko i czas na deserek ![]() A dziś tez kupiłam prześliczną torebkę czerwono - biały koszyczek i sandałki białe ![]() A ponadto chciałam Wam powiedzieć, że u mnie w przeciwieństwie do niektórych urególował się @ ... dziwne bo całe zycie miałam jakieś kosmiczne przerwy a teraz od 2 msc jak w zegarku!!! ![]() Kocham tą dietę ![]() Maja ja też jem baaarzo dużo owoców - na śniadanie suszone wisnie, potem dużo śliwek i teraz w BBB znowu duuużo wiśni ![]() Trudno oprzeć się owocom, ale łatwo tez przesadzić. Ja gdybym sobie nie ustaliła, że muszę je trochę ograniczać to usiadłabym i na raz zjadła i 2 kg ![]() Fajnie, że u Ciebie wszystko ok z @, U mnie wciąż brak ![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8107310]Widze, ze wszystkie szalejemy z zakupami, ja jutro znow do Galerii Kazimierz na poszukiwanie butow ![]() Puki co staram sie jak moge nie wchodzic na wage, zwaze sie w niedziele, moze zastoj ruszy ![]() Wyprzedaże to lep na baby ![]() Cytat:
![]() Ja oprócz stosowania sie do SB mimowolnie liczę kcal. Staram się jeść tak do 1200, ale czasami jest 1400-1500. Najważniejsze, żeby stopniowo zwiększać liczbę kcal przy wychodzeniu z diety o 100-150 kcal. Ja od 3 tygodni unikałam wagi jak ognia, ale się przełamałam (mimo, że okresu brak i czuję się troszkę ociężale) i waga pokazała o 1,5 kg mniej niż 14 czerwca ![]() W wymiarach tez troszkę mniej ![]() ![]() A dziś tańczymy, jemy ![]() ![]() Pozdrawiam Wszystkie Bikiniary!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.