![]() |
#421 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię ubrania! Rozmiar XS/S
1-4. Seledynowa kurtka. Przy kieszeni z jednej strony odpadło metalowe takie coś (zdjęcie). rozmiar z metki to L ale to jest S/M. Zdjecie nr 1 tył kurtki, zdjęcie nr 4 rekaw. Kolor jest żywszy niż na fotkach
![]() Dokładka: Czekoladowe saszki, na podeszwie zdarta skórka niewidoczne przy chodzeniu. Rozmiar 39. Wymienie z checia za inne saszki, emu lub cos specjalnego najlepiej z mojej wish. Chetnie przyjme dlugi kardigan ![]() Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-11-02 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
BAN stały
|
1-3. Czarne rurki. Rozmiar z tego co pamietam 29. Ale to tak na M. Podaję wymiary na wszelki wypadek
![]() Pas: (przy szlufkach) 39cm Biodra: (pod rozporkiem) 47cm Szer. uda tak w polowie: 22cm szer nogawki na dole: 15cm dl. nogawki od strony zew: 98cm 4-6. Brązowe rurki. Rozmiar to S. Miały dziurę jednak jest bardzo ładnie zaszyta niewidoczna ![]() dl nogawki zew: 101cm przy szlufkach: 35cm ponizej rozporka: 42cm szer nogawki na dole: 16cm Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-11 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
BAN stały
|
1. Koszulka Big star. W zielono białe paski. Wycięcie na dekolcie. Rozmiar M.
2. Różowa koszulka z napisem i siateczką z przodu. Rozmiar S. Po bokach ma ściagacze ![]() 3. Przesliczna koszula z motylami. Rozmiar M. 4-5.Bluzka na szyję szara. Ze ślicznym motylem z boku. Rozmiar S. 6. Bluzka z Galerii Centrum z firmy Frodo na ramiączkach granatowa. Rozmiar S. Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-08-18 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
BAN stały
|
1-2. Rybaczki białe firmy madonna. Rozmiar S/M.
3-4. Beżowe rybaczki. Rozmiar S/M. 5. Bluzeczka elegancka z żabotem. Rozmiar S. Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-18 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
BAN stały
|
1. Kolczyki turkusowe piórka.
2.Zestaw 3 naszyjników z turkusami. 3.Apaszka jedwabna DOKŁADKA NOWE NIEUŻYWANE!!! 4. Rajstopy czerwone w białe kropki x2 5. Rajstopy białe w czerwone kropki 6. rajstopy białe w czarne kropki. Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-02 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
BAN stały
|
1-2. Pasek na biodra. Mam zarówno złoty jak i srebrny
![]() 3-5. ZEGAREK Z FIOLETOWĄ TARCZĄ. TRZEBA WYMIENIĆ TYLKO BATERIE U ZEGARMISTRZA ![]() Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-02 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
BAN stały
|
1-2. KURTKA PILOTKA!!!!! Rozmiar XS Tally Weijl. Stan bdb. Na mnie troszkę za krótka. TYLKO ZA COŚ PODOBNEGO INNĄ KURTECZKĘ, PŁASZCZYK W ROZMIARZE S LUB TORBĘ.
3. Super sexi sweterek, rozmiar XS. Kolor granatowy, lekko prześwitujący. Stan bdb. 4. Koszulka z długim rękawem z Croppa. Stan db. Rozmiar S. Czerwona. 5. Czarna koszula z żabotem. Lekko prześwitująca. Posrebrzana. Rozmiar XS. 6. Bluzka long zielona Cubus. Rozmiar M. Rekaw do łokcia. Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-08-28 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
BAN stały
|
1. Bluzka czarna ze srebrna nitkę. Idealna na dyskotekę. Rozmiar M. Claudia Schiffer. Na zdjęciu może nie wyszła za pięknie ale to efekt lampy błyskowej która odbiła sie od srebrnych nitek:P
2. Sweter niebiesko czarny w paski. Długi. Duży rozmiar jednak ja noszę takie jako lużny sweter i wygląda super. (nosze rozmiar XS/S) 3-4. Super torba h&m. Czarna w jabłuszka. Materialowa. Ma z boku zapięcia można z niej zrobić dwa kształty. (załączone fotki) Stan oceniam na dobry ze względu na to ze te jabłka które mają kolor biały są lekko przybrudzone jednak po wypraniu na pewno zejdzie to ![]() 5. Kamiezlka z angorki. Rozmiar S. 6. Kamizelka Top Secret. Rozmiar XS/S Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-02 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
BAN stały
|
Dokładka
JEANSY AMISU. ROZMIAR 29. LEKKO PRZETARTE NOGAWKI ALE NIE WIDAĆ PRZY CHODZENIU. ODPADLO RÓWNIEŻ KILKA CYRKONII Z TYLNYCH KIESZENI. ZDJ. 5--> PRZETARCIE NA NOGAWCE. Wymiary: pas: 40cm biodra: 49cm dl nogawki zew: 100cm ( liczylam z podwinietymi nogawkami tak jak na focie) szer nogawki na dole: 18cm Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-05 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
BAN stały
|
1-2. Sweterek New look. Dlugi. Dobrze lezy na osobach z mniejszymi rozmiarami jak i wiekszymi
![]() 3-5. Kamizelka Tally Weijl. Rozmiar XS/S. Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-02 o 21:24 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
BAN stały
|
1-4.Kurtka h&m. Rozmiar m. Kolor zgniły zieleń. Z tyłu sięga do połowy pupy
![]() 5-6. Torba brązowa ze złotymi elementami. Spokojnie wchodzi teczka rozmiaru a4. Torba jest naprawde duza ![]() ![]() Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-18 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
BAN stały
|
Za rzeczy z wishlisty!!! DOKŁADKA 20. 09
![]() 1. Tunika Amisu. Rozmiar S. 2. Tunika przeswitująca różowa Rozmiar S/M 3. Bluzka house. Rozmiar S. Z tyłu ma odkryte plecy na gorze ![]() 4. Szaliczek brązowy w żołte kropki 5-6. Kardigan w paseczki z guziczkami jabluszkami ![]() ![]() Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-18 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
BAN stały
|
1. Tunika atmopshere. Rozmiar S.
2-3. Nietoperz czerwony. Rozmiar S. Firma Teens. 4. Czarny long po bokach ma ściągacze. Rozmiar S. NIE MA 5. Bluzeczka atmosphere. Rozmiar S. NIE MA Wymiary: od pachy do pachy: 38 dl: 48 szer na dole: 37 Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-18 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
BAN stały
|
1-3. Bluzeczka Bershka. Rozmiar S
4-6. Śliczna sukieneczka Vila. Rozmiar S. CZarna z wstawkami w kratę. Na dorbną osóbkę. Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-18 o 15:09 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
to ja narazie podziękuję, na kurtce aż tak mi nie zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
niestety nie wiem czy chodziłabym w takiej różowej kurtce, muszę to jeszcze przemyśleć
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
bardzo podoba mis ie u ciebie ta koszulka...
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1216921577 gdybyś miała jeszcze coś poza wątkiem (skoro bluza jest w rezerwacji ) jakis fajny drobiazg, oddałabym ci za to moje spodnie ![]() pozdrawiam ![]()
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
skarbie, wstępnie zainteresowana bym była bluzeczką i zegarkiem:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1219067042 za chwile podam ci dokładne wymiary spodni ![]()
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Cios u mnie za zegarek.?https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1219067042
#447 |
Zakorzenienie
|
a cego bys szukała za zegarek.?
#448 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
#449 |
Zadomowienie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1217000247 znajdziesz?
![]()
#450 |
Zadomowienie
|
stan: 18,5 cm
pas: 38 cm długość: 98 cm biodra: 45 cm( tak mniej wiecej) ![]() nogawka 20 cm
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.