![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do rolek na pewno wroce ![]()
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcelko nic ci nie będzie spokojnie masz ochraniacze itp ![]() a ja musze zacząc wiecej sie ruszać bo byłam dzis okazyjnie u dietetyczki i tkanka tłuszczowa troche urosła, woda jest OK ale tkanka tłuszczowa nie za bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikitko ja juz mam w nosie to cale odzywianie... Jak jadla co chcialam i kiedy chcialam waga byla ok, ale jak juz zaczelam wcinac to co dietetyczne to mi urosla
![]() Lece cos przygotowac od jedzonka, bo J juz jedzie ![]() Kasiasiar juz wyleciala?? Wcale sie nie pojawila dzis hmmm pewnie sie juz z Polski odezwie ![]() Asiu i jak mieszkanie?? Jak bedziesz daj znac ![]() Pomidorko a co z Waszym przytulnym kacikiem?? bedzie?? ![]() Agniesiu widzialam zdj corci Twojej bratowej ![]() ![]()
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasie widziałam na NK pewnie sie szykuje bo w piatek mieli wyjechać ![]() Ide na spacerek z kolerzanką bede wieczorkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
jeszcze jestem ale w wirze pakowania, szykowanai kotki do przetransportowania do sasiada itp Gusiu malenka przeslodka ![]() dziewczynki trzymajcie sie cieplutko, nie wiem kiedy sie odezwe bo nie wiem czy bede miała dostep do neta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu trzymaj sie i sie nie dawaj ![]() ![]() Ja juz po godzinnym spacerku jestem fajnie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie miłe słowa i komplementy
![]() ![]() Tak więc napisze co pamiętam ![]() Nikitko fajnie, że lepiej się czujesz i spacerek się udał. I myślę, że zawsze lep[iej jechać swoim autem dlatego wypad do Niemiec będzie lepszy ![]() Kasiasiar miłego pobytu i bezpiecznej podróży ![]() Zgadnij bardzo Ci współczuję rodzinki. Chyba lepiej będzie jak ich uwagi będziesz wpuszczać jednym uchem a wypuszczać drugim hehe i niczym się nie przejmować ![]() Dragonka czyli nie ma tego złego co by na dobre wyszło hehe. Fajnie, że jednak pojedziecie a w Tunezji jest na pewno bardzo fajnie ![]() Monia super, że Wam tak się układa i oby tak dalej ![]() ![]() ![]() Kiniu miłego weekendu ![]() Madziu ano jeszcze niedawno chodziłyśmy z brzuszkami a jak tak teraz patrzę na moją córeczkę to ona taaaaka duża ![]() ![]() Ray to dałas mi do myślenia z tym Morskim Okiem. Za tydzien będę u mojej lekarki to zapytam ją o to czy faktycznie lepiej nie jechać tam. Dzięki za radę ![]() ![]() ![]() Nam dziś wypad bardzo się udał i Nikolka była dużo na powietrzu co mnie bardzo cieszy ![]() ![]() ![]()
#430 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, Gusiu dziekuje
![]() Piszcie duzo zebym miala co czytac po powrocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
zgadnij_MS nio miałam stresiora to fakt
![]() ![]() ![]() Nikitko to dobrze że spacerek się udał ![]() ![]() kasiasiar to dobrej podróży i obyś wszystko w Polsce załatwiła co trzeba ![]() ![]() gusia.. małej pewnie się ten wypad nad jeziorko bardzo podobał ![]() ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
jej dziewczyny ilezescie napisaly bede miala chwile to pocztam
![]() weszlam pochwalic sie ze moja Ala siedzi juz sama!!!! ![]() moze nie zupelnie sama tylko oparta o kanape... moje oczy wyszly mi do wierzchu jak moj brat ja poadzil na kanapie ja biegiem rzucilam wszystko lece zeby sie nie przewrocila a ona siedzi jak niby nic i sie smieje do nas a ja w szoku stalam... do tej pory to tylko podtrzymywana siedziala na raczkach czy pod paszki bo sie chybotala na prawa albo lewa albo do przodu a tu siedzi sama ![]() ![]() gusiu co do morskiego oka wiesz masz racje zapytaj lekarza bo ja 100% pewnoscie nie mam ale wiesz pamietam jak wtedy bylam 3 lata temu nie bylam w ciazy nawet dzieci nie planowalam a widzialam jak np jakies mlode malzenstwo milosnicy gor w kazdym calu np na plecach mieli takiego dzieciaczka teraz moge stwierdzic ze tak kolo pol roku mial ten chlopczyk i powiem ci ze mi go tak szkoda bylo bo on sie strasznie meczyl.... bo nie wiem czy ty bylas na morskim oku tam sciezki sa ale tez trzeba wlazic po kamieniach ketych skodkach itp... ja ledwo sama dalam rade tam wejsc a ten dzieciaczek taki wypompowany jak normalnie zwloki w tym nosidle tu slonce grzalo za chwile deszczyk padal.... dlatego tak mi sie przypomnialo jak o tym napisalas wiem ze w gorach jest inne cisnienie juz na wysokosci morskiego oka i nie wiem sama czy takie dzieciaczki moga ale to zapytasz lekarza ![]() ![]()
#433 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do komarów to uważam że brak zimy i mrozów spowodował że tyle tego robactwa lata ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() z młodym wczoraj rozmawiałam już kase cała wydal ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() ja sie juz chyba przyzwyczaiłam i nie moge dłużej spać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
Ja zaraz uciekam do pracy a potem pakowanie , sprzatanie i jedziemy ![]() Gusiu, Aniu dziekuje Nie wiem czy w ogole z rodzina się zobacze ![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Ray ja na Morskim Oku byłam ale to było jakieś 6 lat temu. I dlatego pytałam czy tam można jakoś wjechać bo właśnie ja nie zamierzam ta IŚĆ z dzieckiem bo tak jak piszesz ono będzie umordowane. Dlatego pytałam o te bryczki czy coś innego czy tam jeszcze jest i po ile jak tak. Tylko teraz to ciśnienie mnie jeszcze zastanawia ale zapytm lekarki. I oczywiście dam Ci znać jak się dowiem.
Kasiasiar to z mamą umów się na mieście albo na spacer sobie pojdzcie ![]() ![]() Nikitko dzięki za informacje o Julce a z Ciebie to faktycznie ranny skowronek. Ja też wstaje tak wcześnie no ale ja mam małe dziceko to inaczej. Chociaż dziś pospałyśmy do 8 ![]() ![]() A my dziś pojedziemy sobie na odpust o ile nie będzie padało ![]() miłego dnia
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak rano do pracy tak wstawałam to się chyba przestawiłam na takie godziny ![]() ![]() Miałam iśc do kina ale sie rozmyśliłam tak pada i piorun walnął obok mnie i sie przestraszyłam ![]() wieczorkiem do kolerzanki pójde chyba na herbatke ![]() musze dzis troche sprzatnąc bo jutro wracaja młody i wieczorem rodzice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To znaczy, że jednak z T jej się za dobrze nie układa, skoro szuka mieszkania? ![]() Faceci... Było super Marcelko ![]() ![]() Jutro też idę i pojutrze też ![]() Cytat:
![]() No, ale staram się byc milsza i w ogóle, żeby sobie nie pomyślała przypadkiem, że go mniej kocham ![]() ![]() Dziewczyny ja w pracy od 11 ![]() Dzisiaj tylko 9h ![]() Miłego dnia wam życze ![]()
![]() Edytowane przez m0nia1986 Czas edycji: 2008-08-15 o 12:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To dzisiaj tez musisz pracowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja pracuje, ale w skróconym czasie ![]() Duzo osób pracuje hehe ![]() Komunikacja, bary, puby, restauracje i kafejki inetrnetowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze ze chociaz krócej pracujesz ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie już sie chyba przejaśnia bo słonko sie przebija ![]() z mamą rozmawiałam to nad Soliną maja upał i duzo dużo słonka jutro juz wracają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam gorąco, wrecz duszno, rano lało jak nie wiem, była straszna burza, a teraz słonce. Hehe ta pogoda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małe ciasne ale własne M ![]() oj z pogodą to masakra normalnie ![]() ja powoli za sprzątanko sie biore zeby za dużo na raz nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ależ się stęskniła, trochę mnie tu nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz muszę poczytać co tam u was, tak długo mnie nie było, że nie w temacie jestem ![]() ![]() Acha, u was też taka bveznadziejna pogoda? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu super że jestes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak też myślałam ![]() ![]() fajnie ze jestes ![]() no z przeprowadzką tak jest że czasem sie przedłuża ale najważniejsze ze juz macie swoje gniazdko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
OMG
![]() ![]() ![]() Ray, mała jest śmieszek niesamowity, super ten filmik. Ale reszta filmików nie chce mi się niestety otwierać ![]() Misiu, cieszę się, że tak miło z rodzinką czas spędziliście. ![]() ![]() Moniu, jak się tak spodobała rola żonki, to TZ może powinien zacząć myśleć o czymś poważniejszym? ![]() ![]() ![]() Kasiasiarku, co do siostry to brak słów. Można remont przełożyć, albo to ona w hotelu spać powinna. A oni teściów nie mają w tym samym mieście? Bo zamiast u twoich rodziców mogłaby u teściów spać, w końcu wy przyjeżdżacie i to wcześniej planowaliście ![]() ![]() Kachulko, mam nadzieję, że z szyją już lepiej. I że nie jesteś już tak zmęczona ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu, łóżeczko bardzo mi się podoba ![]() ![]() Nikitko, to długi weekend zapowiada się z pełną chatą ![]() ![]() Kiniu, ależ te rzęsy będą cudownie wyglądać ![]() ![]() Marcelinko, jak czytam o twoim bracie to normalnie targają mną emocje jak przy rozmowie z moją teściową ![]() ![]() ![]() Gusiu, mała przesliczna. Królewna taka ![]() Aniu, ale miałaś przygodę z tą wycieczką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane,
Pomidorko, zalatana jestes tak jak myslalysmy ![]() A to kino mnie rozbawilo! Niezly sposob na tesciowke ![]() A ja przyznam sie szczerze, padam ostatnio na twarz ![]() A poza tym to ostatnio moje znaki rozpoznawcze to obowiazkowo mleko na bluzkach (jak malemu sie uleje), za paznokciami krem do pupy, podkrazone oczy i brak czasu na wszystko ![]() Zyc nie umierac! Ale i tak jest fajnie ![]() Maz wrocil szybciej, zabiera malego na spacer a ja odetchne, bo od rana latam jak z pieprzem. Jutro mamy gosci, wiec chcialam sie ze wszystkim wyrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ja bardzo sie ciesze ze bedzie pełna chata
![]() ![]() Kachula jest u swojej mamy i wieczorkiem do nas zajrzy ![]() Ciekawe gdzie Marcelka sie podziewa ![]() ja zajadam sobie owocki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu początki są najgorsze ale mały będzie starszy i będzie lżej i sama sie nauczyć pewnych nawyków jak sobie radzić w warunkach ekstremalnych ![]() a sposób na teściową Pomidroki niezły ![]() Madziu a myslicie juz o chrzcie małego Edzia? Kiedy jak i gdzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Madziu, wszystko się ustabilizuje. Własnie czytałam P. co napisałaś i stwierdził, że jak się czyta takie rzeczy to masakra. Ale potem doszedł do wniosku, ze właściwie to tak na początku jest, a później... będziemy się starać o drugie dziecko
![]() ![]() Nikitko, owoce to dobrze, że jesz. I jak podjadasz to rzeczywiście lepiej, ze nie ma słodyczy w domu, bo szkodaby było psuć taki efekt piękny, jaki osiągnęłaś ![]() Ja też stwierdziłam, ze sposób na teściową niezły i następnym razem też ją wyciągnę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.