![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
o jeju
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
gusia zobaczylam w suwaczku ze nikola ma 3 mc ojej a na focie na duzo wieksza wyglada
![]() ![]()
#393 |
Zakorzenienie
|
swoja droga dzieci faktycznie szybko rosna.. ja pamietam jak Ala miala 50 cm taka tyci tyci na jednej raczce sie mogla zmiescic a ostatnio ja mierzylam i ma 74
![]() bosiu ide do niej bo zaczyna swoj koncert ![]()
#394 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Gusienko dziekuje slicznie za zdjatka Nikolinki.sliczna slodka niunia,milego wypadu do Zakopca,tez chetnie bym pojechala,Gusia ja bylam jakies 6 lat temu i wlasnie gorale wwozili bryczkami a teraz jak jest nie wiem Kiniu no mnie tez zainteresowaly te rzesy ,jestem ciekawa efektu chociaz ja mam swoje dlugie i nie musze ich zakladac ale kto wie moze jak mi sie spodoba to tez troszke sobie kiedys przyczepie Nikitko fajny pomysl z tym legolandem,Michas napewno bedzie zadowolony,fajne ma wakacje Madziu Ewdardzik rosnie i bardzo dobrze,jeszcze troszke a mamusi bedzie ciezko go na lapkach nosic hihi Monia no wkoncu jestes bo ostatnio cos cichutko bylas i nic nie pisalac Marcelko NO COMMENTS!!!!!!!!!!!!WIADO MO O CO CHODZI,NAPISZE TYLKO ZE WSPOLCZUJE BRATA Justynka nie no nie moge ale sie usmialam jak napisalas ze Ala to mala terrorystka hehehe Misiuniu udanego dzionka z rodzicami A ja zaraz jak zawsze do pracy,ale ciesze sie ogromnie bo nie wiedzielismy czy tz wogole zjedzie na dlugi weekend a przed chwilka napisal mi smska ze kolacje to prosze szykowac na 2 osoby heheh ale sie ciesze Dziewczyny Pomidorka gdzie sie podziewa??????No i Aga nasza tez juz dlugo dlugo nas nie odwiedzala,czyzby jeszcze na wakacjach wypoczywala?
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Kachulko to super, że TŻ będzie
![]() ![]() ![]() zdjęcie rzęsek postaram się zrobić ![]() a Pomidorka pewnie sprawy z mieszkaniem załatwia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na wstępie powiem, że córcia prześliczna jest ![]() ![]() A to juz 3m-ce minęły ![]() No faktycznie troche mnie nie było, poza tym ostatnio mało co pisałam, wiec mimo wszystko dużo byś sie nie dowiedziała ![]() Mój TŻ? ![]() ![]() Całkiem dobrze, nie chce zapeszać, ale jest ostatnimi czasy bardzo słodziutki, milutki i kochany ![]() To ja zachwuje się wręcz strasznie, marudze, narzekam, a on mnie łapie za ręke i mówi, że mnie kocha hehe ![]() Ale jestem rozpuszczona ![]() Cytat:
![]() Postaram się to nadrobić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#397 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Gusiu malutka cacuszko
![]() ![]() Kinia i oby stresik Cie ominal, albo jak juz ma sie pojawic to juz przy samej koncowce ![]() Kachulko to zapowiada Ci sie przyjemny wieczorek i weekend z narzeczonym ![]() Pomidoorko pojawiasz sie i znikasz, czemu?? Ray ostatnio mala Ala byla spokojniutka i mamusia ja pochwalila, a teraz daje czadu ![]() Co do brata, wiecie co jest hmm najsmutniejsze w tym wszytskim?? To, ze to wedlug rodzicow, jego, jego narzeczonej i wszystkich w kolo, to moj wymysl, ze to ja strzelam fochy, ze to ja nie ummiem sie zachowac, ze ZA DUZO DOSTALAM OD RODZICOW ![]() Juz oczywiscie dzis byla klotnia o to, ze powiedzialam, ze to nie moje wesele i nie bede sie interesowac NICZYM... Sam wiecie, ze chcialam pomoc i zorganizowac jakies atrakcje, typu fajerwerki... jak to powiedzialam, to zrobila sie wielka afera, ze ja MUSZE!! sie zajac niektorymi sprawami... Wiecie co, slow mi brakuje na to wszystko... Aaaaa ja tylko bym chciala miec NORMALNA RODZINE, nie sadzilam, ze to jest az tak wiele... coz, w domu jestem walnieta psychicznie doszczetnie, ale coz musze z tym zyc... Dziekuje za zrozumienie i wsparcie ![]() ![]() ![]() Koniec pisania o bracie, nie wart jest tego... Odwiedzialm solarke i sie podsmazylam na 10 min ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Marcelko przytulam Cię mocno
![]() ![]() ![]() ale się już fajnie zjarałaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Musze teraz troche pochodzić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kochan jestescie naprawde
![]() Kinia, Monia co, jak co ale troszke relaksu na szkodliwej solarce nam az tak nie zaszkodzi ![]() Kinia jakim podkladem sie "mazniesza" na slub i wesele?? Musze Wam powiedziec, ze az lepiej sie czuje,jak sie opalilam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a podkładu użyję pewnie MaxFactor, Lasting Performance, albo go jeszcze z czymś zmieszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja juz się doczekać nie moge, aż wsocze na 10 minut ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu naciesz sie jeszcze dziś rodzicami bo pewnie prędko się nie zobaczycie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Marcelko twój brat jest nienormalny po prostu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nikola jest przecudna ![]() Justys powaliłas mne tym tekstem ![]() Cytat:
ładnie rośnie Edzio , ani sie obejrzysz a będzie zaraz chodził i broił w domku ![]() Cytat:
Kasiu to super że czeka cię kolacja we dwoje ![]() Pomidorka pewnie u rodziców siedzi i załatwia swoje sprawy ![]() ![]() Aga wydaje mi sie ze wyjechała bo nawet na NK jej nie ma a wysłałam do niej maila ![]() a mnie coś wzieło i źle sie czuje latam co chwila do WC i normalnie wyglądam tak ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#406 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikitko azz zszkoda wspolczucia... Hmm moze masz cos z pecherzem??
Kinia Ty wyprobujesz i zdasz pozniej relacje ![]() ![]() Monia to po pracy smigasz na solarke?? To Pomidorko i Agnieszki czakamy na Was ![]()
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Moja siostra kupuje dom pod Wawa, i tesciowa i rodzenstwo jej meza poobrazali sie i maja waty. Ale o co?? przeciez sami zapracowali. Zamiast sie cieszyc z nimi ci strzelaja fochy, co za ludzie Ray, ja wslyszalam, ze wlasnie lepiej na wakacje jechac z dzieckiem, ktore chodzic jeszcze nie umie...bo takie co dopiero zaczyna chodzic, to dopiero jest jazda. caly czas bieganie za maluchem ![]() ![]() Ja dzisiaj padam, bylam tak umeczona, ze zasnelam z malym w lozku, i to szybciej od niego...on dzis wogole nie ma ochoty na spanie ![]() Zwloklam sie i pije kawe,, aaaa i wcinam ciastka, jedno po drugim , waga spada sama mimo, ze siedze tylko w domu, wiec sie nie martwie. Dzis mamy jechac kupic malemu jakies ciuszki, bo rozmiar 56 robi sie przymaly, a innych w zasadzie jeszcze nie kupilam ![]() Bratowa meza znowu ma przywiesc jakies ubranka po kims, moze cos wyhacze. Z tych ostatnio przywiezionym wykorzystalam bardzo duzo, np. body, ktore maly zalewal albo moczyl nonstop, wiec wiecej sztuk sie przydalo. Dlatego teraz kazalam jej przywiesc wszystko i znowu bede segregowac ![]() A moj maz zaczal od sierpnia jak na zlosc prace na normalna umowe, wiec musi siedziec w biurze do 16, czasem dluzej. Wraca do domu, wychodzi z malym, czasem cos innego porobi i juz jest wieczor i idziemy spac bo oboje padamy. Ale mam nadzieje, ze to tak wyglada tylko na poczatku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zmykam za chwilkę, buziaki Kochane, może uda mi się wpaść w weekend na troszkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z pęcherzem na pewno nie ![]() ![]() Marcelko a co to jest ten fizispray? bo ja nie wiem ![]() Cytat:
![]() a ja wcinam sałatke ważywna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#410 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Madziu, bo tak jest z "rodzinkami"... Wystarczy, ze komus powodzi sie ciut lepiej, np. kupi sobie dzialke i wybuduje dom, tak jak Twoja siostra i juz jest zle, juz sa fochy, ale za to jak zacznie sie bankrutowac to w koncu "rodzinka" sie cieszy, ze sie spada na dno... nie twierdze, ze jej tesciowie i rodzenstwo meza by sie cieszylo, ale tak np. jest w mojej rodzinie...
Za to ja im zycze przyjemnego gniazdka i zeby sie ze wszystkim szybko uporali ![]() ![]() Kinia przyjemnego wieczorku i weekendu ![]() ![]() J stara sie ![]() Nikitko myslalam, ze moze o pecherz chodzi... Hmmm moze Cie cos podtrulo?? Do jutra powinno przejsc ![]() ![]() Fixispray to utrwalacz makijazu ![]() ![]()
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Nikitko
![]() ![]() Tak jest Marcelko ![]()
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Przesyłam pozdrowienia od Gizelci
![]() Olisia powiedziała dzisiaj "Ma Ma " ![]() Agatka jest na etapie szukania mieszkanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikitko a czemu Agatka do nas nie zajrzy??
![]() ![]() Monia to przyjemnego wylegiwania sie na "sloneczku" ![]()
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu Agatka do nas nie zagląda ![]() ![]() ![]() Marcelko pytałam sie ciebie wczesniej co to jest to fi...? co J miał cie smarować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze Agatka kiedys do nas zawita ![]()
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki za linka ![]() Problemy chyba przeszły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Nikitko to miłych zakupków w Auchanie ![]() ![]() To i synek i mężuś już niedługo w domku będzie ![]() ![]() Legoland fajna sprawa ale jeszcze gdzieś tu na wizażu widziałam informacje o jakims wesołym miasteczku czy coś podobnego w Niemczech i ludzie są zachwyceni ![]() ![]() Misiu ajj ale czas szybko leci i rodzice Wasi juz wracaja ![]() zgadnij_MS to nieźle się brat zachował .. brak słów.. gusia.. śliczniusienka jest ![]() A ja dziś to po prostu z przygodami .. Wychodziłam z domu rano o 10.30 bo umówiłam się z koleżanką, że pojedziemy do szkoły indeksy zawieżć a tu nieznajomy numer na komórce odbieram a to babka z biura ze wycieczke moją odwołali .. ręcę mi opadły dzwonie do Tżta mówie ten mi nie wierzy bo myślał że zartuje az uwierzył potem do mamy co mam zrobic to wzielam tate i pojechalismy do biura powiedzialam ze juz nie chce jechac nigdzie z tego biura, odzyskalam pieniazki ale pani zaczela proponowac mi inne i z biura "Alfa Star" wybrałam wycieczke do Tunezji i wylot mam 28 sierpnia wiec 4 dni wczesniej niz mialam wyjezdzac ![]() ![]() kachula27 ekstra że Tżta przyjeżdza ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe poszłam do auchana ![]() ![]() Tez na pewno bedzie fajnie w Tunezji, najważniejsze ze wyjedziecie i bedziecie milie wspaniałe wakacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dragonko
![]() ![]() Nikitko moze to bylo tylko przejsciowe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.