Tableciary plotkary V - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-14, 11:37   #391
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
boshe wstal moj terrorysta wykonczy mnie zaraz znow beda piski
o jeju
Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Wczoraj byla polozna, maly znowu przytbral w tydzien 300 gr i ma juz 4700!! A od urodzenia urosl 6cm
o rany, ale on rośnie, jak na drożdżach

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 11:40   #392
Ray
Zakorzenienie

gusia zobaczylam w suwaczku ze nikola ma 3 mc ojej a na focie na duzo wieksza wyglada az sie zdziwilam
Stary 2008-08-14, 11:42   #393
Ray
Zakorzenienie

swoja droga dzieci faktycznie szybko rosna.. ja pamietam jak Ala miala 50 cm taka tyci tyci na jednej raczce sie mogla zmiescic a ostatnio ja mierzylam i ma 74

bosiu ide do niej bo zaczyna swoj koncert
Stary 2008-08-14, 11:59   #394
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane

Gusienko dziekuje slicznie za zdjatka Nikolinki.sliczna slodka niunia,milego wypadu do Zakopca,tez chetnie bym pojechala,Gusia ja bylam jakies 6 lat temu i wlasnie gorale wwozili bryczkami a teraz jak jest nie wiem

Kiniu no mnie tez zainteresowaly te rzesy ,jestem ciekawa efektu chociaz ja mam swoje dlugie i nie musze ich zakladac ale kto wie moze jak mi sie spodoba to tez troszke sobie kiedys przyczepie

Nikitko fajny pomysl z tym legolandem,Michas napewno bedzie zadowolony,fajne ma wakacje

Madziu Ewdardzik rosnie i bardzo dobrze,jeszcze troszke a mamusi bedzie ciezko go na lapkach nosic hihi

Monia no wkoncu jestes bo ostatnio cos cichutko bylas i nic nie pisalac

Marcelko NO COMMENTS!!!!!!!!!!!!WIADO MO O CO CHODZI,NAPISZE TYLKO ZE WSPOLCZUJE BRATA

Justynka nie no nie moge ale sie usmialam jak napisalas ze Ala to mala terrorystka hehehe

Misiuniu udanego dzionka z rodzicami

A ja zaraz jak zawsze do pracy,ale ciesze sie ogromnie bo nie wiedzielismy czy tz wogole zjedzie na dlugi weekend a przed chwilka napisal mi smska ze kolacje to prosze szykowac na 2 osoby heheh ale sie ciesze

Dziewczyny Pomidorka gdzie sie podziewa??????No i Aga nasza tez juz dlugo dlugo nas nie odwiedzala,czyzby jeszcze na wakacjach wypoczywala?

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 12:07   #395
kina2807
Zakorzenienie

Kachulko to super, że TŻ będzie
zdjęcie rzęsek postaram się zrobić

a Pomidorka pewnie sprawy z mieszkaniem załatwia

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 12:10   #396
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Cześć Moniu Co tam u Ciebie? Nie doczytałam bo to za daleko a ty miałaś wolne więc musiałabym pewnie dłuuugo czytać hehe Jak tam Twój Tz?
Cześć Gusiu
Na wstępie powiem, że córcia prześliczna jest Ten czas leci jak szalony, pamiętam jak Ci polecałam placki na wywołanie porodu hehe
A to juz 3m-ce minęły
No faktycznie troche mnie nie było, poza tym ostatnio mało co pisałam, wiec mimo wszystko dużo byś sie nie dowiedziała

Mój TŻ? A dziękuję, że pytasz
Całkiem dobrze, nie chce zapeszać, ale jest ostatnimi czasy bardzo słodziutki, milutki i kochany
To ja zachwuje się wręcz strasznie, marudze, narzekam, a on mnie łapie za ręke i mówi, że mnie kocha hehe

Ale jestem rozpuszczona
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Wiem Kachulko, że mało co mnie ostatnio u was widać, ale jakoś mi weny brak
Postaram się to nadrobić
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 13:17   #397
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Gusiu malutka cacuszko to juz mamy dwie modelki Co do wesela, wiesz z checia bym ie poszla, bo i tak wiem, ze nie jestem tak mile widzianym gosciem i nikt sie z tym nie ukrywa...
Kinia i oby stresik Cie ominal, albo jak juz ma sie pojawic to juz przy samej koncowce
Kachulko to zapowiada Ci sie przyjemny wieczorek i weekend z narzeczonym
Pomidoorko pojawiasz sie i znikasz, czemu??
Ray ostatnio mala Ala byla spokojniutka i mamusia ja pochwalila, a teraz daje czadu Co do zaproszen, wiesz ja nigdy bym nie przypuszczala w najgorszych scenariuszach, ze tak wlasnie bede zaproszona przez rodzonego brata... Jak widac, zycie pisze jeszcze gorsze scenariusze...

Co do brata, wiecie co jest hmm najsmutniejsze w tym wszytskim?? To, ze to wedlug rodzicow, jego, jego narzeczonej i wszystkich w kolo, to moj wymysl, ze to ja strzelam fochy, ze to ja nie ummiem sie zachowac, ze ZA DUZO DOSTALAM OD RODZICOW zaczyna sie wypominanie, czyli jak cos dostalam to do konca zycia mam byc z calego sercaaaaaaa byc wdzieczna rodzicom i zostac z nimi w domu i im pomagac azzzzzz do konca... Oznacza to, ze zostalam kupiona tymi wszytskimi prezentami, przepraszam "prezentami" bo przeciez juz mi je zaczynaja wypominac...

Juz oczywiscie dzis byla klotnia o to, ze powiedzialam, ze to nie moje wesele i nie bede sie interesowac NICZYM... Sam wiecie, ze chcialam pomoc i zorganizowac jakies atrakcje, typu fajerwerki... jak to powiedzialam, to zrobila sie wielka afera, ze ja MUSZE!! sie zajac niektorymi sprawami...

Wiecie co, slow mi brakuje na to wszystko... Aaaaa ja tylko bym chciala miec NORMALNA RODZINE, nie sadzilam, ze to jest az tak wiele... coz, w domu jestem walnieta psychicznie doszczetnie, ale coz musze z tym zyc...

Dziekuje za zrozumienie i wsparcie dla kazdej

Koniec pisania o bracie, nie wart jest tego...

Odwiedzialm solarke i sie podsmazylam na 10 min to juz moja 30 min i trzeba odcien podkladu zmienic, mus to mus... Biore sie za przeszukiwanie KWC

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 13:22   #398
kina2807
Zakorzenienie

Marcelko przytulam Cię mocno

ale się już fajnie zjarałaś, ja dopiero byłam jeden raz na 6 minut i troszku sobie dekolt przypaliłam, bo dawno nie była,a lampy nowe dali, a teraz w sobotę planuję na 7-8 minut skoczyć

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 13:28   #399
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Co do brata, wiecie co jest hmm najsmutniejsze w tym wszytskim?? To, ze to wedlug rodzicow, jego, jego narzeczonej i wszystkich w kolo, to moj wymysl, ze to ja strzelam fochy, ze to ja nie ummiem sie zachowac, ze ZA DUZO DOSTALAM OD RODZICOW zaczyna sie wypominanie, czyli jak cos dostalam to do konca zycia mam byc z calego sercaaaaaaa byc wdzieczna rodzicom i zostac z nimi w domu i im pomagac azzzzzz do konca... Oznacza to, ze zostalam kupiona tymi wszytskimi prezentami, przepraszam "prezentami" bo przeciez juz mi je zaczynaja wypominac...

Juz oczywiscie dzis byla klotnia o to, ze powiedzialam, ze to nie moje wesele i nie bede sie interesowac NICZYM... Sam wiecie, ze chcialam pomoc i zorganizowac jakies atrakcje, typu fajerwerki... jak to powiedzialam, to zrobila sie wielka afera, ze ja MUSZE!! sie zajac niektorymi sprawami...

Wiecie co, slow mi brakuje na to wszystko... Aaaaa ja tylko bym chciala miec NORMALNA RODZINE, nie sadzilam, ze to jest az tak wiele... coz, w domu jestem walnieta psychicznie doszczetnie, ale coz musze z tym zyc...

Dziekuje za zrozumienie i wsparcie dla kazdej

Koniec pisania o bracie, nie wart jest tego...
Marcelko

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS
Odwiedzialm solarke i sie podsmazylam na 10 min to juz moja 30 min i trzeba odcien podkladu zmienic, mus to mus... Biore sie za przeszukiwanie KWC
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ale się już fajnie zjarałaś, ja dopiero byłam jeden raz na 6 minut i troszku sobie dekolt przypaliłam, bo dawno nie była,a lampy nowe dali, a teraz w sobotę planuję na 7-8 minut skoczyć
Ja ide dzisiaj w końcu Bo zbladłam straszliwie
Musze teraz troche pochodzić
Stary 2008-08-14, 13:45   #400
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kochan jestescie naprawde

Kinia, Monia
co, jak co ale troszke relaksu na szkodliwej solarce nam az tak nie zaszkodzi

Kinia
jakim podkladem sie "mazniesza" na slub i wesele??

Musze Wam powiedziec, ze az lepiej sie czuje,jak sie opalilam np. wchodzac na poczte i widzac wszystkich zjaranych, ja jedna bladziutka stalam widac, ze nie bylam nigdzie na wakacjach hihi Raz na jakis czas nie zaszkodzi sie przypalic

Stary 2008-08-14, 13:52   #401
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kochan jestescie naprawde

Kinia, Monia
co, jak co ale troszke relaksu na szkodliwej solarce nam az tak nie zaszkodzi

Kinia
jakim podkladem sie "mazniesza" na slub i wesele??

Musze Wam powiedziec, ze az lepiej sie czuje,jak sie opalilam np. wchodzac na poczte i widzac wszystkich zjaranych, ja jedna bladziutka stalam widac, ze nie bylam nigdzie na wakacjach hihi Raz na jakis czas nie zaszkodzi sie przypalic
Marcelko mam takie samo zdanie o solarce i też od razu poczułam się lepiej,a przecież po jednej wizycie to praktycznie nic nie widać, tylko kolorek taki świeży jest

a podkładu użyję pewnie MaxFactor, Lasting Performance, albo go jeszcze z czymś zmieszam

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 14:02   #402
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Marcelko mam takie samo zdanie o solarce i też od razu poczułam się lepiej,a przecież po jednej wizycie to praktycznie nic nie widać, tylko kolorek taki świeży jest

a podkładu użyję pewnie MaxFactor, Lasting Performance, albo go jeszcze z czymś zmieszam
Ahhhhhhhhh faktycznie pisalas o nim ale mam ktora pamiec... Mam w domu ten podklad, ale w najjasniejszym kolorze i to mnie w nim denerwowalo, ze wpada w roz i sie uprzedzilam... Bede musiala sprawdzic, jak sie sprawuje albo kupie ciemnejszy odcien albo revlona albo jakis w kompakcie... Z drugiej str dochodzi fixispray wiec mam nadzieje, ze makijaz przetrwa, bez roznicy, ktory podklad sobie zafuduje

Stary 2008-08-14, 14:03   #403
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Kinia, Monia co, jak co ale troszke relaksu na szkodliwej solarce nam az tak nie zaszkodzi
Dokładnie Marcelko
Ja juz się doczekać nie moge, aż wsocze na 10 minut
Stary 2008-08-14, 14:06   #404
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Z drugiej str dochodzi fixispray wiec mam nadzieje, ze makijaz przetrwa, bez roznicy, ktory podklad sobie zafuduje
też na to liczę

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 14:06   #405
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
dzie dobry kobietki

dziekuje za zyczenia i gratulacjekochane jesescie
dzisiaj ostatni dzien rodzicowwieczorem idziemy na indyjskie jedzonko
a teraz zmykam do pracy
milego dnia wam zycze

Aniu naciesz sie jeszcze dziś rodzicami bo pewnie prędko się nie zobaczycie

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny
Ja jeszcze dosyć zaspana jestem ale mam nadzieję, że to już wkrótce minie
Godzinke temu rozpoczełam kolejny juz 3 dzien pracy hehe .

No to miłego dnia wam wszystkim życze

Kiniu a przez te kępki to bedziesz miała gęstsze i dłuższe rzęsy?
Witaj Monia

Cytat:
Nikitko, trudno powiedziec. Nie wiem ile w tej sumie wynosi hotel, a ile Legoland, a najlepiej popatrz na stronce hotele.de w jakich cenach sie plasuja hotele w tej okolicy
W razie co pomoge
Dzieki Madziu za opinie

Cytat:
Dzien dobry dziewczyny

Ja juz zaliczylam poranna przejazdzke na rowere... jedzilam prawie godzinke i tyleczek czulam az za bardzo...

Kinia to bedziesz trzepotac rzeskami i tworzyc sztuczny podmuch wiaterku Ja musze jeszcze z tymi swoimi pocwiczyc zeby pozniej sie nie zestresowac za bardzo...
Misia milego dnia i przyjemnego wieczorku z rodzicami i siostra
Ray oby malej szybko te piski minely, bo tylko sie denerwowac bedziesz niepotrzebnie...

Wczoraj brat mnie zaprosil na swoj slub i tak opisze Wam , jak to wygladalo...
Dzwoni dzwonek dpo drzwi, mowie J zeby otworzyl, bo to brat... Poszedl otworzyc, wraca i mowi, ze brat mnie wola... Ide... Pytam sie co chce?? a on: "Zaprosic Cie".. Wchodze za nim do pokoju, a on wyjezdza z tekstem " Zapraszam Cie..." przy tym patrzy na zlecenia i malo brakowalo zaczal by mi mowic o pracy... Pytam sie czy to wszystko, bo zawsze mi sie wydawalo, ze zaprszane jakos dluzej trwalo, a on znowu" No zapraszam Cie"... Po chwili przyszla bratowa mowi "Was"

Do czego zmierzam, to jego "Zaprszam Cie" dla mnie oznaczalo "Sluchaj, zostajesz w domu i mam pilnowac chaty, a na weselu mam Cie nie widziec"... Z wieksza lacha przez przyszla pare mloda nie zostalam zaproszona... Malo tego, wiedzieli, ze J jest w domu, czy nie mogli powiedziec zebysmy przyszli razem?? Ja rozumiem,przyjezdza jakas kuzynka/sasiadka ktokolwiek i nie wie nic o J, ale brat, ktory wie, ze jestem z J, ba J jest w domu, a on wyjezdza z tekstem "zaprszam CIE"...

Czy ja jestem przerazliwiona??

Marcelko twój brat jest nienormalny po prostu i szkoda słów na to wszystko, szczerze ci kochana współczuje

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Cześć kochane

Ostatnio nie dołączyłam fotek mojej pociechy więc teraz to robię. No i na prośbę Kachuli

Zgadnij na zachowanie Twego brata to brak słów po prostu. Widać, że nie umie się zachować i brakuje mu kultury. Ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ale na pewno bym rozważyła czy naprawdę chcę iśc na wesele. A gdybym nie poszła to na pewno nie pilnowałabym domu tylko gdzieś pojechała.

Cześć Moniu Co tam u Ciebie? Nie doczytałam bo to za daleko a ty miałaś wolne więc musiałabym pewnie dłuuugo czytać hehe Jak tam Twój Tz?

Kiniu wklejaj foteczki rzęs jak będziesz miała. Ciekawa jestem jak to wygląda. Najlepiej gdyby były dwa, przed zabiegiem i po hehe Ale jestem wymagająca hehe. I bardzo fajnie, że jeździsz, im więcej tym lepszy kierowca z Ciebie będzie.

Nikitko ale super pomysł z tym Legolandem Synek na pewno się ucieszy

Madziu mnie rozstępy też nie ominęły ale mnie dopadły już w ciąży pomimo, że od samego początku się smarowałam:/ Teraz nie robię nic bo uważam tak jak Ray, że to mało pomoże. Smaruję się za to kremem antycellulitowym i wyszczuplającym. Pomimo, że do wagi wróciłam to nad brzuchem trzeba popracować. Stare spodnie wchodzą tylko właśnie niebardzo chcą się zapiąć hehe A powiedz jak synek? Spokojny jest? Ładnie śpi w nocy? Przepraszam jeżeli pisałaś o tym wcześniej a ja nie doczytałam.

Miłego dnia kobitki. My dziś robimy wypad nad jeziorko. Tylko czekam aż mąż troszke odeśpi bo miał nockę. A długi weekend w domku. Za to mamy wolną chatę bo rodzice jadą nad morze My z kolei za dwa tygodnie do Tarnowa. A w międzyczasie zrobimy wypad do Krakowa na stare śmieci i do Zakopanego.
Właśnie mam pytanie do Was. Była któraś z Was tam ostatnio? Chodzi mi o to czy na Morskie Oko można jakoś wjechać. To znaczy wiem, że swoim autem to nie ale może tam coś jest? I jeżeli tak to jaka cena? Ja byłam tam kilka lat temu i byli górale, którzy wwozili bryczkami, nie wiem czy tak jest też teraz?
Gusia ten pomysł był już dawno, ale młody nie ma paszportu bo nie chciał, ale teraz już zrobie mu i tyle i rozmowa była o Dani, ale chyba lepiej będzie do Niemiec pojechać własnym autkiem na wiosne

Nikola jest przecudna

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
boshe wstal moj terrorysta wykonczy mnie zaraz znow beda piski

Justys powaliłas mne tym tekstem

Cytat:
Gusiu, jaka duza juz ta twoja corcia...a niedawno chodzilas z brzuszkiem - ja zreszta tez

Moj maly to aniolek, oby tak zostalo...w nocy budzi sie 2 razy na jedzonko, ale czekam az sie to unormuje..., w ciagu dnia je, spi, jest grzeczny i co najwazniejsze wogole nie placze jedynie marudzi jak ma problemy z kupka...poza tym slodziak taki z niego. Ja sie bardzo ciesze, ze jest spokojny, bo jestem tu samiutka caly dzien i chociaz to dodaje mi sil, jak czytam na mamusiach , jak ich pciechy daja czadu i wrzeszcza, to az sie boje co to bedzie jak i moj tak zacznie

Co do rozstepow, ja wiem, ze na nie nie ma rady, ale chce kupic cos ujedrniajacego, dla poprawienia stanu brzuszka

Wczoraj byla polozna, maly znowu przytbral w tydzien 300 gr i ma juz 4700!! A od urodzenia urosl 6cm

ładnie rośnie Edzio , ani sie obejrzysz a będzie zaraz chodził i broił w domku

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane

Gusienko dziekuje slicznie za zdjatka Nikolinki.sliczna slodka niunia,milego wypadu do Zakopca,tez chetnie bym pojechala,Gusia ja bylam jakies 6 lat temu i wlasnie gorale wwozili bryczkami a teraz jak jest nie wiem

Kiniu no mnie tez zainteresowaly te rzesy ,jestem ciekawa efektu chociaz ja mam swoje dlugie i nie musze ich zakladac ale kto wie moze jak mi sie spodoba to tez troszke sobie kiedys przyczepie

Nikitko fajny pomysl z tym legolandem,Michas napewno bedzie zadowolony,fajne ma wakacje

Madziu Ewdardzik rosnie i bardzo dobrze,jeszcze troszke a mamusi bedzie ciezko go na lapkach nosic hihi

Marcelko NO COMMENTS!!!!!!!!!!!!WIADO MO O CO CHODZI,NAPISZE TYLKO ZE WSPOLCZUJE BRATA

Justynka nie no nie moge ale sie usmialam jak napisalas ze Ala to mala terrorystka hehehe

Misiuniu udanego dzionka z rodzicami

A ja zaraz jak zawsze do pracy,ale ciesze sie ogromnie bo nie wiedzielismy czy tz wogole zjedzie na dlugi weekend a przed chwilka napisal mi smska ze kolacje to prosze szykowac na 2 osoby heheh ale sie ciesze

Dziewczyny Pomidorka gdzie sie podziewa??????No i Aga nasza tez juz dlugo dlugo nas nie odwiedzala,czyzby jeszcze na wakacjach wypoczywala?

Kasiu to super że czeka cię kolacja we dwoje

Pomidorka pewnie u rodziców siedzi i załatwia swoje sprawy a wpada do nas tylko podczytac i tyle

Aga wydaje mi sie ze wyjechała bo nawet na NK jej nie ma a wysłałam do niej maila

a mnie coś wzieło i źle sie czuje latam co chwila do WC i normalnie wyglądam tak jak przy zemście egipskiej
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 14:20   #406
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko azz zszkoda wspolczucia... Hmm moze masz cos z pecherzem??
Kinia Ty wyprobujesz i zdasz pozniej relacje Na niedziele powiem J zeby mnie spsikal fizisprayem, nie sie uczy chlopaczyna
Monia to po pracy smigasz na solarke??

To Pomidorko i Agnieszki czakamy na Was

Stary 2008-08-14, 14:22   #407
Mijalea
Zakorzenienie

Marcelko, ja tez cie tule Nie ma to jak faworyzowanie jednego z dzieci przez rodzicow...ehh

Moja siostra kupuje dom pod Wawa, i tesciowa i rodzenstwo jej meza poobrazali sie i maja waty. Ale o co?? przeciez sami zapracowali. Zamiast sie cieszyc z nimi ci strzelaja fochy, co za ludzie

Ray, ja wslyszalam, ze wlasnie lepiej na wakacje jechac z dzieckiem, ktore chodzic jeszcze nie umie...bo takie co dopiero zaczyna chodzic, to dopiero jest jazda. caly czas bieganie za maluchem No co innego juz 3, 4 latek, co sie czyms zajmie

Ja dzisiaj padam, bylam tak umeczona, ze zasnelam z malym w lozku, i to szybciej od niego...on dzis wogole nie ma ochoty na spanie

Zwloklam sie i pije kawe,, aaaa i wcinam ciastka, jedno po drugim , waga spada sama mimo, ze siedze tylko w domu, wiec sie nie martwie.

Dzis mamy jechac kupic malemu jakies ciuszki, bo rozmiar 56 robi sie przymaly, a innych w zasadzie jeszcze nie kupilam

Bratowa meza znowu ma przywiesc jakies ubranka po kims, moze cos wyhacze. Z tych ostatnio przywiezionym wykorzystalam bardzo duzo, np. body, ktore maly zalewal albo moczyl nonstop, wiec wiecej sztuk sie przydalo. Dlatego teraz kazalam jej przywiesc wszystko i znowu bede segregowac

A moj maz zaczal od sierpnia jak na zlosc prace na normalna umowe, wiec musi siedziec w biurze do 16, czasem dluzej. Wraca do domu, wychodzi z malym, czasem cos innego porobi i juz jest wieczor i idziemy spac bo oboje padamy.

Ale mam nadzieje, ze to tak wyglada tylko na poczatku Bo nawet zbyt wiele ze soba nie rozmawiamy- nie ma czasu

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 14:36   #408
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Kinia Ty wyprobujesz i zdasz pozniej relacje Na niedziele powiem J zeby mnie spsikal fizisprayem, nie sie uczy chlopaczyna
hehe, oczywiście Marcelko,a ten Twój to szkolony chłopak, maseczki robi, fixatorem psika, niedługo będzie mejkapy robił

ja zmykam za chwilkę, buziaki Kochane, może uda mi się wpaść w weekend na troszkę

Mąż i żona...
Stary 2008-08-14, 14:41   #409
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko azz zszkoda wspolczucia... Hmm moze masz cos z pecherzem??

To Pomidorko i Agnieszki czakamy na Was

z pęcherzem na pewno nie bo ja nie siusiam tyle żeby cos było nie tak to rozwolnienie mnie tak męczy
Marcelko a co to jest ten fizispray? bo ja nie wiem

Cytat:
Marcelko, ja tez cie tule Nie ma to jak faworyzowanie jednego z dzieci przez rodzicow...ehh

Moja siostra kupuje dom pod Wawa, i tesciowa i rodzenstwo jej meza poobrazali sie i maja waty. Ale o co?? przeciez sami zapracowali. Zamiast sie cieszyc z nimi ci strzelaja fochy, co za ludzie

Ray, ja wslyszalam, ze wlasnie lepiej na wakacje jechac z dzieckiem, ktore chodzic jeszcze nie umie...bo takie co dopiero zaczyna chodzic, to dopiero jest jazda. caly czas bieganie za maluchem No co innego juz 3, 4 latek, co sie czyms zajmie

Ja dzisiaj padam, bylam tak umeczona, ze zasnelam z malym w lozku, i to szybciej od niego...on dzis wogole nie ma ochoty na spanie

Zwloklam sie i pije kawe,, aaaa i wcinam ciastka, jedno po drugim , waga spada sama mimo, ze siedze tylko w domu, wiec sie nie martwie.

Dzis mamy jechac kupic malemu jakies ciuszki, bo rozmiar 56 robi sie przymaly, a innych w zasadzie jeszcze nie kupilam

Bratowa meza znowu ma przywiesc jakies ubranka po kims, moze cos wyhacze. Z tych ostatnio przywiezionym wykorzystalam bardzo duzo, np. body, ktore maly zalewal albo moczyl nonstop, wiec wiecej sztuk sie przydalo. Dlatego teraz kazalam jej przywiesc wszystko i znowu bede segregowac

A moj maz zaczal od sierpnia jak na zlosc prace na normalna umowe, wiec musi siedziec w biurze do 16, czasem dluzej. Wraca do domu, wychodzi z malym, czasem cos innego porobi i juz jest wieczor i idziemy spac bo oboje padamy.

Ale mam nadzieje, ze to tak wyglada tylko na poczatku Bo nawet zbyt wiele ze soba nie rozmawiamy- nie ma czasu
Z czasem bedzie lepiej Madziu zobaczysz

a ja wcinam sałatke ważywna bo cos moja waga lekko poszła w góre i trzeba znowu wiecej wazywek pojeśc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 14:43   #410
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Madziu, bo tak jest z "rodzinkami"... Wystarczy, ze komus powodzi sie ciut lepiej, np. kupi sobie dzialke i wybuduje dom, tak jak Twoja siostra i juz jest zle, juz sa fochy, ale za to jak zacznie sie bankrutowac to w koncu "rodzinka" sie cieszy, ze sie spada na dno... nie twierdze, ze jej tesciowie i rodzenstwo meza by sie cieszylo, ale tak np. jest w mojej rodzinie...

Za to ja im zycze przyjemnego gniazdka i zeby sie ze wszystkim szybko uporali , bo nie ma to, jak na swoim

Kinia przyjemnego wieczorku i weekendu Zajrzyj do nas w wolnym czasie
J stara sie co ma sie obijac to sie mna zajmie hihi

Nikitko
myslalam, ze moze o pecherz chodzi... Hmmm moze Cie cos podtrulo?? Do jutra powinno przejsc jezeli to tylko lekkie rozwolnienie Bodajze wegiel leczniczy jest na rozwolnienie ...
Fixispray to utrwalacz makijazu Czyli mam andzieje, ze jak mnie nim J spsika o 16 to makijaz przetrwa w stanie nienaruszonym min do 2 w nocy

Stary 2008-08-14, 14:45   #411
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, oczywiście Marcelko,a ten Twój to szkolony chłopak, maseczki robi, fixatorem psika, niedługo będzie mejkapy robił

ja zmykam za chwilkę, buziaki Kochane, może uda mi się wpaść w weekend na troszkę
Do miłego Karolinko
Stary 2008-08-14, 15:00   #412
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość

Witaj Monia
Cześć Nikitko
Cytat:
Tak jest Marcelko
Stary 2008-08-14, 15:02   #413
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Przesyłam pozdrowienia od Gizelci
Olisia powiedziała dzisiaj "Ma Ma "
Agatka jest na etapie szukania mieszkanka
Stary 2008-08-14, 15:51   #414
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko a czemu Agatka do nas nie zajrzy?? To Agatka pewnie ucieszona, ze Ma Ma juz prawie malej wychodzi
Monia to przyjemnego wylegiwania sie na "sloneczku"

Stary 2008-08-14, 16:31   #415
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko a czemu Agatka do nas nie zajrzy?? To Agatka pewnie ucieszona, ze Ma Ma juz prawie malej wychodzi
Monia to przyjemnego wylegiwania sie na "sloneczku"

Nie wiem czemu Agatka do nas nie zagląda my jedynie na gg rozmawiamy pewnie ze ucieszona że Olisia powiedziała już "mama"

Marcelko pytałam sie ciebie wczesniej co to jest to fi...? co J miał cie smarować
Stary 2008-08-14, 16:55   #416
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu Agatka do nas nie zagląda my jedynie na gg rozmawiamy pewnie ze ucieszona że Olisia powiedziała już "mama"

Marcelko pytałam sie ciebie wczesniej co to jest to fi...? co J miał cie smarować
Juz Ci napisalam wyzej http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=410

Mam nadzieje, ze Agatka kiedys do nas zawita

Stary 2008-08-14, 16:57   #417
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Juz Ci napisalam wyzej http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=410

Mam nadzieje, ze Agatka kiedys do nas zawita
Oj przepraszam nie zauważyłam
dzieki za linka

Problemy chyba przeszły całe szczescie bo mam dośc latania do WC
Stary 2008-08-14, 17:09   #418
dragonka123
Rozeznanie

Hej dziewczynki

Nikitko to miłych zakupków w Auchanie ja na caly weekend ogolnie planów nie mam jedynie to zeby kupić sandałki i okularki przeciwsloneczne hehe
To i synek i mężuś już niedługo w domku będzie super
Legoland fajna sprawa ale jeszcze gdzieś tu na wizażu widziałam informacje o jakims wesołym miasteczku czy coś podobnego w Niemczech i ludzie są zachwyceni tylko kurcze nazwy nie pamietam

Misiu ajj ale czas szybko leci i rodzice Wasi juz wracaja

zgadnij_MS to nieźle się brat zachował .. brak słów..

gusia.. śliczniusienka jest

A ja dziś to po prostu z przygodami .. Wychodziłam z domu rano o 10.30 bo umówiłam się z koleżanką, że pojedziemy do szkoły indeksy zawieżć a tu nieznajomy numer na komórce odbieram a to babka z biura ze wycieczke moją odwołali .. ręcę mi opadły dzwonie do Tżta mówie ten mi nie wierzy bo myślał że zartuje az uwierzył potem do mamy co mam zrobic to wzielam tate i pojechalismy do biura powiedzialam ze juz nie chce jechac nigdzie z tego biura, odzyskalam pieniazki ale pani zaczela proponowac mi inne i z biura "Alfa Star" wybrałam wycieczke do Tunezji i wylot mam 28 sierpnia wiec 4 dni wczesniej niz mialam wyjezdzac mam nadzieje ze bedzie super
kachula27 ekstra że Tżta przyjeżdza
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 17:13   #419
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dragonka123 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Nikitko to miłych zakupków w Auchanie ja na caly weekend ogolnie planów nie mam jedynie to zeby kupić sandałki i okularki przeciwsloneczne hehe
To i synek i mężuś już niedługo w domku będzie super
Legoland fajna sprawa ale jeszcze gdzieś tu na wizażu widziałam informacje o jakims wesołym miasteczku czy coś podobnego w Niemczech i ludzie są zachwyceni tylko kurcze nazwy nie pamietam

Misiu ajj ale czas szybko leci i rodzice Wasi juz wracaja

zgadnij_MS to nieźle się brat zachował .. brak słów..

gusia.. śliczniusienka jest

A ja dziś to po prostu z przygodami .. Wychodziłam z domu rano o 10.30 bo umówiłam się z koleżanką, że pojedziemy do szkoły indeksy zawieżć a tu nieznajomy numer na komórce odbieram a to babka z biura ze wycieczke moją odwołali .. ręcę mi opadły dzwonie do Tżta mówie ten mi nie wierzy bo myślał że zartuje az uwierzył potem do mamy co mam zrobic to wzielam tate i pojechalismy do biura powiedzialam ze juz nie chce jechac nigdzie z tego biura, odzyskalam pieniazki ale pani zaczela proponowac mi inne i z biura "Alfa Star" wybrałam wycieczke do Tunezji i wylot mam 28 sierpnia wiec 4 dni wczesniej niz mialam wyjezdzac mam nadzieje ze bedzie super
kachula27 ekstra że Tżta przyjeżdza

NIe poszłam do auchana źle sie czułam i nie chciałam ryzykować

Tez na pewno bedzie fajnie w Tunezji, najważniejsze ze wyjedziecie i bedziecie milie wspaniałe wakacje
Stary 2008-08-14, 17:21   #420
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dragonko to mialas niezlego stresiora przez babke z biura podrozy Dobrze, ze sie to wydalo teraz a nie przed wylotem...

Nikitko moze to bylo tylko przejsciowe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości