|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
TUTAJ znalazłam o tej ryżowej serii , ja mam cleanser i toner
![]()
![]() |
#422 | |||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Narazie nic dla siebie nie widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() będę zaglądać ![]() Cytat:
![]() Też narazie nic nie widzę dla siebie ![]() Ale przekazuję delikatne uściski dla brzuszka ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co byś chciała ode mnie ewentualnie za NR i cleanser ? ![]()
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Tak, cleanser to takie mycie jak mydełkiem , emulsja z dozownikiem - czyli jeszcze szybciej
![]() Mnie interesują te dwa zapachy co się o nie początkowo pytałam, czyli Gucci - to ta brązowa butla z dzyndzelkiem złotym ? I ten Tous Touch - ale to w ciemno, więc tak bardzo napalona nie jestem , ale z opisów cos tam miodowego mnie kusi... To jak byś to widziała ![]() A , i mam jeszcze Clinique All About Eyes rich 15ml uzywany kilka dni i odstawiony do lodówki bo dostałam Yoskine do testowania ![]() A z serii Aromatherapy TBS mam krem do ciała Ylang-Ylang wysmarowany ze trzy razy na ręce (obie) i ok.połowę butelki balsamu Peppermint 250 ml butla z dozownikiem ![]() A księciunio to musi mieć życie ! Moja książęca para po ponad dwa lata każde było uczepione do mleczarni ![]()
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2009-05-23 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Lancome, kremowa pomadka le rouge absolu, 320 goutte de rose, róż, nowa??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post12351643 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
Tołpa huminea, Rosaca L, Naturalna dermopielęgnacja skóry wrażliwej, naczyniowej i zaczerwienionej, zestaw: lekki krem wzmacniający spf 10 40 ml + bogaty krem wzmacniający spf 10 40 ml + delikatny żel micelarny do mycia twarzy i oczu, 150 ml,
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
witaj, podobają mi się:
Estee Lauder, MagnaScopic Maximum Volume Mascara, 9 ml, czarna, użyta góra 5 razy, świeża i mokra, jednak nie na moje rzęsy ![]() Isadora, build-up extra volume mascara with panthenol, 01 black, nowa, Kadus Slalom, Magnify styling foam L'oreal tecni.art, full volume extra |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Estee Lauder - Advanced Night Repair - krem pod oczy - 5ml nowy nieużywany Estee Lauder - Idealist - Pore Minimizing - 15ml nowy nieużywany TIGI Bed Head Peppermint Mask Treat me Right - maska bardzo wydajna dla wzmocnienia i regeneracji włosów - została ok połowa czyli 100ml
![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie?
- AA Prestige, SPA Emotion, Jogurtowa emulsja do ciała, regeneruje, nawilża, ujędrnia. Duże opakowanie - słoik 200 ml, nowy - Avon Solutions, Cellu-Sculpt, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200 ml, - Johnson's baby, Soothing Naturals, balsam nawilżający, przynosi ulgę suchej skórze już po pierwszym zastosowaniu, 250 ml, nowy Odpisz w moim wątku
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
To ja oddałabym : NR ,cleanser L'occitane i ylangowy body cream za dwa zapachy
![]() Pepperminta bym sobie zostawiła bo go lubię do rąk właśnie ( z tym dozownikiem jest wygodny ![]() ![]() A jakby Cie interesowało coś wygładzającego włosie to mam jeszcze emulsje TreSemme lub do ciemnych włosów krem wygładzająco - nabłyszczający John Frieda ![]()
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2009-05-25 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś? prosze napisz u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337737 interesuje mnie-duzo,ale naj bardziej: MAC - Liquidlast Liner, eye-liner liquide, kolor blue herizon (nasycony szafir), 2,5 ml, nowy,+ nowy podkład Maca,L'oreal Professionnel, vitamino color ,Armani, hydra glow foundation,Payot, Les Correctrices, Special Rides Serum, Za coś noweg np Maca moge oddać najnowszy zapach azzar0 twin-30ml edt-zapakowany w sliczną aksamitna sakiewke -nawet nie testowany nowiutki i śliczny - mam jeszcze podkład Chanel Teint Innocence -nr 40 beige!-użyłam może 2razy(troszke jest dla mnie za ciemny)ponieważ mam jeszcze inne otwarte-mogę wymienić...-czy za liner maca+szampon vitamino color-byś się wymieniła(nie znam cen-więc jak ty będziesz stratna coś dodam...albo odwrotnie) mam jeszcze krem extra firming clarinsa 30 ml nowy,baze rozświetlajacą clarins-po zmieszaniu z podkładem -można 1-2 tony rozjasnić (baza nowa instant light 00-10m) ps. jaki kolor jest podkładu armaniego? Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-05-24 o 23:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
czy mozesz mi zarezerwowac liner niebieski maca??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za kremy wygładzające podziękuję, nie mam siły teraz kompletnie na takie bajery, zresztą po ciąży to nie mam za bardzo co wygładzać, niewiele mi się włosia ostało ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Jasne ![]() Przepraszam dziewczyny, ale odpowiem wam jutro bo komputer mi szwankuje i nie otwierają mi się wasze wątki ![]()
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Super !
Czyli ja zgarniam dwa flakony a Ty jeden plus te wszystkie mazidła . To przechodzimy na PW ze szczegółami ![]()
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
OK... byłam dzisiaj w macu -i liner i podkład mi pasują-trzymam dla ciebie podkład chanel...mam nadzieje,że sie dogadamy
![]() ja mam pare rzeczy na oku u Ciebie ![]() jutro po pracy będe-ok 20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() Gdyby był nowy, wzięłabym na zapas ![]() ![]() Z chęcią wymieniłabym się na perfumy, ale muszę je przetestować, będę mogła chyba dopiero w weekend się wyrwać ![]()
![]() |
![]() |
#437 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Małpeczko, jaki odcień EL DW Light Cię interesuje? mam wersje 01, zużytą w jakichs 10-15%, byłabym chętna na wymianę za Twój zestaw Tołpa Huminea. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
MOŻW MOIM WĄTKU ZNAJDZIESZ COŚ ZA - La Perla, J'Aime, edp 30 ml, nowe zafoliowane,
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315278 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
podkład kupiłam na strefie bezcłowej(na majówce)...butelka jak wiesz trudna do nabierania-więc palców sie nie wkłada
![]() Liner chcę na 100%,ale podaba mi się jeszcze pare innych kosmetyków... Jak możesz to do niedzieli trzymaj mi rezerwacje-no i moze na podkład maca i szampon loreala? a nic już więcej nie znalazlaś u mnie? A może 30 ml clarins extrafirming dzień?-nowy nie otwierany ![]() Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-05-27 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
La Prairie, Midnight Rain, edp 50 ml, tylko za coś naprawdę wyjątkowego...
Dior, Midnight Poison, 30 ml nówka w kartoniku i folii, Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii, Trussardi, Skin, mniej niż połowa więcej niż 1/3 z 50 ml, lubię je ale mój małż ich nie trawi [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MS/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] Nina Ricci, Les Belles de Ricci - Cherry Fantasy, edt, ponad 40 ml z 50 ml, kartonik, Gucci by Gucci, edp, 50 ml bez kilkunastu psików, kartonik, L de Lolita Lempicka, edp, brakuje na oko 5 ml z 50 ml, kartonik, Estee Lauder, Pure White Linen Light Breeze edp, brakuje ok. 5-10 ml z 50 ml, Znajdziesz coś u mnie za któryś z tych zapachów? Jestem otwarta na negocjacje ![]()
![]() |
#444 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() niestety nic ![]() Cytat:
![]() Ale to ta normalna Miss Dior Cherie ? bo mi się podoba tylko najnowsza wersja l'eau ![]()
![]() |
![]() |
#445 | |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Armani, Diamonds, edp, 50 ml,
- Lalique, Perles de Lalique, 50 ml, edp, - Cacharel, Amor Amor, zestaw prezentowy nowy w pudełku: edt 50 ml, mleczko do ciała 50 ml i żel do mycia 50 ml. - La Perla, J'Aime, edp 30 ml, nowe zafoliowane, - - La Prairie, Midnight Rain, edp 50 ml, tylko za coś naprawdę wyjątkowego... - Givenchy, Absolutely Irresistible, edp, oddam albo ok 45 z 75 ml bez kartonika, albo nowe 50 ml w kartoniku i folii ![]() ![]() - Giorgio Armani, Onde Extase, edp, 50 ml, kartonik, folia, nowe, tylko za coś wyjątkowego ![]() - YSL, Paris Roses des Vergers, edt, czyli wiosenno-letnia limitowanka, połowa ze 125 ml, - Givenchy, ange ou demon edt, na oko 75 ml ze 100, tester, w sumie trochę mnie ten zapach rozczarował, więc dodaję do listy, - Nike, Fission woman, edt natural spray, 100 ml, nowa w folii, - Bvlgari, Jasmin Noir, edp, 50 ml, nowa, jeszcze nie wiem czy na pewno chcę oddać ![]() - Gucci by Gucci, edp, 50 ml bez kilkunastu psików, kartonik, - Givenchy, Organza, edp 15 ml, nowa, bez kartonika, - Nina Ricci, Liberte Accidulee, zielone pomidorki, na oko 15 ml z 50 ml, - The Different Company, Bois d'Iris, edt 90 ml, nowa w folii, - Hermes, Le Jardin sur Le Nil, 100 ml bez kilku-kilunastu psików, ale nie wiem czy chcę oddać, chyba że za coś super ![]() - Nina Ricci, Les Belles de Ricci - Cherry Fantasy, edt, ponad 40 ml z 50 ml, kartonik, - Narciso Rodrigues, for her, edt, ok 1/5 z 50 ml, kartonik, wycofuję, ale kusić zawsze można ![]() - Lancome, Tresor, edp, 30 ml, nowa - L de Lolita Lempicka, edp, brakuje na oko 5 ml z 50 ml, kartonik, - Estee Lauder, Pure White Linen Light Breeze edp, brakuje ok. 5-10 ml z 50 ml, - Trussardi, Skin, mniej niż połowa więcej niż 1/3 z 50 ml, lubię je ale mój małż ich nie trawi ![]() - Trussardi Bianco, edt, 75 ml bez kilkunastu psików, - Michael Kors, Notes from Michael Kors, Glenplaid, zostało ok. 3/4 z 40 ml, - Rosarium New Garden, Dermika, 50 ml, edp nowa w folii, - Tous touch, edt 30 ml, w folii - Paco Rabanne, Black XS pour elle, 50 ml, edt, nowa, folia - Paco Rabanne, Black XS pour homme, 50 ml, edt, nowa folia - najchętniej na inną męską, - Giorgio Armani, Attitude, edt 30 ml, w folii. Mój małżonek tę wodę chciałby wymienić na inne, męskie perfumy ![]() - Juicy Couture, edp spray z 50 ml pozostało ok 2/3, fotka na życzenie ![]() - Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii, - Escada, Moon Sparkle, edt 50 ml, nowa w folii, - Dior, Midnight Poison, 30 ml nówka w kartoniku i folii, - Chanel Chance eau fraiche, edt 50 ml, bez kilku psików, kartonik, folia, - Annick Goutal, Folavril edt, 50 ml kilka razy testowane, - Lacoste, Inspiration, edp 50 ml, nowa zafoliowana, - Estee Lauder, Beyond Paradise, zostało tyle ile widać na zdjęciu z 50 ml, zapach ma kilka lat, - Ferre for MEN, edt 30 ml, nowa w folii (najchętniej na inną męską), - przywieziony z Włoch męski zapach firmy Helan, Vetiver & Rum Fragranze di Mare edt, 100 ml tylko przetestowane, tu link: http://www.helan.it/inglese/prodotti/vetiver.html - Elizabeth Arden, Mediterranean, edp, miniaturka 5 ml raz przetestowana, - Aquolina, Scented Body Water Fragranza, Liquirizia e mora, liquorice and blackberry, 150 ml, - Aquolina, Scented Body Water Fragranza,zucchero a velo (icing sugar), 150 ml, - Aquolina, Scented Body Water Fragranza,latte di mandorla (almond milk), 150 ml, - Aquolina, Scented Body Water Fragranza,more e musk (blackberry and musk), 150 ml, - Aquolina, Scented Body Water Fragranza,Vaniglia e patchouli, 150 ml, - Aquolina, Scented Body Water Fragranza, Canditi al cioccolato - candied fruit chocolate, 150 ml, - YR, Ananans edt, woda o zapachu ananasa z serii Les Plaisirs Nature, 20 ml z ubytkiem ok. 5 ml, - Joop, Le Bain, velvet body lotion, 150 ml, - Carolina Herrera frivolous bath salts czyli frywolna sól do kąpieli , 125 g z wymiany z mamąmichałka, sól pięknie pachnie i nadaje ciału blask bo zawiera drobinki, użyłam jej dwa razy ubytek jest praktycznie niewidoczny, nie mam zbyt wiele okazji na frywolne kąpiele niestety :/ ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Hej, w zsadzie mam u Ciebie z czego wybir=erać ![]() Notorious- Ralph Lauren - 30 ml - mały ubytek Clinique- Happy Summe 100 ml, parę psików testowych, Eau Dynamisante- 100 ml- mały ubytek Sonia Rykiel - 20/40 ml - Not for Man BS- Curious- 20/30 ml Cavali- Serpentine- 30 ml, całe, katonik Kate Moss - Summer Time- tester , 50 ml, malutki ubytek Jako iż mam sklep internetowy mogę poprzesyłać Ci również zdjęcia nowych torebek, pasków i ciuszków z tego sezonu, najmodniejszych duńskich firn, typu : Vila, B Young, z metkami. Pozdrawiam, Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
Małpeczko, odpisałam Ci u siebie
![]()
![]() |
#449 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam;nie jestem pewna,czy już nie pisałam do Ciebie w sprawie Gucci by Gucci. Byłabym chętna na jakąś odlewkę (każda ilość by mnie urządzała,oczywiście w zależności,czy i co by Ci się spodobało u mnie
![]() Zapraszam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.