![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filmy, które zachwycają publikę, a Was nie
dzień świra
![]() wszystkie części u Pana Boga za piecem ![]() testosteron, harry potter, Egzorcyzmy Emily Rose, Slumdog milioner z ulicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Rozeznanie
|
Testosteron, Lejdis i inne takie polskie z ostatnich lat.
Batman - chłopak mnie namówił i nawet on zaczął się na tym nudzić. My Blueberry Nights - lubię takie smętne klimaty, ale to było przegięcie, nadal nie wiem co ten film miał do przekazania, obejrzałam do końca tylko ze względu na muzykę i Jude Law. Dystrykt 9 ![]() I... uwaga wyznania zakupoholiczki, poszłam na to do kina (<głupek>) i oficjalnie stwierdzam że był to najgorszy najbardziej bezsensowny film jaki w życiu widziałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Śniadanie u Tiffaniego
Harry Potter i Zmierzch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się z Tobą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Nie rozumiem tej manii na punkcie Matrixa, Gwiezdnych Wojen, Władcy Pierścieni, Harry Pottera itp., ale to zdecydowanie nie moje klimaty, więc pewnie dlatego
![]() I do tego dorzuciłabym te wszystkie przereklamowane serie o Bondzie, podobne sytuacje, zawsze ten sam koniec, tylko sceneria, wrogowie i dziewczyny Bonda się zmieniają.... ![]() Rozczarował mnie także Dziennik Bridget Jones (zarówno film jak i książka mnie nudziły, nie dotrwałam do konca, a koleżanki ze studiów tak się tym zachwycały, wtedy jak trwała mania na punkcie Bridget Jones ![]() Do tego worka gniotów dorzucę jeszcze produkcje tak modnego obecnie Bollywood (aż mdli mnie na samą myśl o tym) ![]() ![]() Natomiast krytykowany przez niektórych Ojciec Chrzestny mi się podobał (choć książka była lepsza), kilka razy oglądałam wszystkie części tej trylogii i nie miałabym nic przeciwko ponownemu obejrzeniu, ale to pewnie dlatego że wręcz uwielbiam takie mafijne klimaty... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale fakt, ubrania super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
2012
Lejdis Ślubne wojny Miasto slepców - zbyt dosłowny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
ZMIERZCH i ten nowy Księżyc w nowiu czy jak tam wrrrr
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Forrest Gump
Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć fenomen tego filmu, bo kompletnie nie widzę podstaw ku temu?
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
Zmierzch
Bękarty wojny Władcy pierścieni |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle,ze to raczej plec meska szaleje za nimi ![]() oooo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zadomowienie
|
Harry Potter i Zmierzch
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
oglądnęłam "samotnośc w sieci" i zawiodłam się. bardzo słaby film.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Zmierch zachwycil publike
![]() Swoja droga, co sie porobilo, ze nawet historie o wampirach potrafia schrzanic - jakies Zmierzchy, True Bloody i inne badziewie ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Np. wg ocen krytykow New Moon to kicha: http://movies.yahoo.com/movie/1810055802/critic Mi sie nie chce nawet tracic kilku godzin na przekonanie sie o tym ![]() Dla rownowagi 10,000 nastek go dobrze ocenilo ![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
po prostu Em :)
|
Tylko że od początku było słychać więcej krytycznych opinii niż zachwytów.
![]()
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Ktoś napisał 2012.
A mi się efekty straaaasznie podobały, ale fabuła do bani. Jak to zwykle w amerykańskich produkcjach bywa ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Oj, zgrzeszyłaś ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
Dlaczego nie! makabra poprostu, zachwycona "tylko mnie kochaj" poleciałam na film tylko po to by se pospać
wszystkie tępawe horrory z resident evil- tu na szczęście oglądałam na dvd ze znajomymi poprostu poszłam do kuchni xD Zmierzch - mimo zachwytu koleżanek po obejżeniu trejlera ( niewiem jak siepisze xDD) powiedziałam stanowcze nie Harry Potter 5 i 6 - pierwsze częsci fajne była jakaś w miare sensowna fabuła ,zaś na tym "spałam"- zajełam sie puzzlami Titanic nudny , za pierwszym razem ciekawił ale jak wiadomo jaki koniec to makabra poprostu W ostatniej chwili mi sie przypomniało nie oglądam polskich telenoweli ! Jedynym polskim serialem który oglądam jest "czas honoru" i na DR.House też popatrzę hmm rozpisałam sie jak starczy czasu to napisze gdzieś co mi sie podobało bo na sknere wyszłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() co do "2012" - mnie się podobał. umówmy się, nie jest to gatunek filmu, w którym liczy się fabuła, chodzi tu tylko o wykorzystanie najnowszych nowinek technicznych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;15889665]ja do końca miałam nadzieję, że Rose jednak zrobi Jackowi trochę miejsca w tej szafie i chłopak nie utonie
![]() ![]() [/QUOTE] a to , to ja też ale za pierwszym razem ![]() przypomniało mi sie ^^ czytając inny wątek , olśniło mnie jeszcze pachnidło , pierwsze 30 minut jakoś oglądałam z nadzieją "może sie rozkręci" ale długo tak nie wytrzymałam i wyłączyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego nie był po prostu beznadziejny :P Tak samo tylko mnie kochaj ![]() A niedawno jak leciał na Polsacie oglądnęłam Titanica i nie mam pojęcia czemu tak się ludziom podoba ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
bekarty wojny? jak dla mnie najgorszy z filmow tarantino a ogladalam wszystkie
![]() ![]() zmierzch i ksiezyc w nowiu filmy- porazka, nuda wieje rowno od poczatku do samego konca:/ Rec horror- motyw przeciekawy ale juz koncowka wygladala jak doczepiona w windows movie maker z innego filmu :?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;15889665]ja do końca miałam nadzieję, że Rose jednak zrobi Jackowi trochę miejsca w tej szafie i chłopak nie utonie
![]() ![]() co do "2012" - mnie się podobał. umówmy się, nie jest to gatunek filmu, w którym liczy się fabuła, chodzi tu tylko o wykorzystanie najnowszych nowinek technicznych ![]() Ale i z tym mogli się bardziej postarać - w takim temacie to grzech nie wykorzystać do końca. A co do fabuły - żenua. Wspaniali Amerykanie ratują ludzkość itepe - ale tego można się było spodziewać.
![]() |
#446 |
Konto usunięte
|
Pachnidło- może dlatego, że nie czytałam książki. Mój chłopak do tej pory wypomina mi to, ze tak go naciskałam na ten film i tylko straciliśmy 3 godziny swojego życia
![]() miałam się zabrać za oglądanie tego filmu, zniechęciliscie mnie ![]() kolejny film [REC]- nie wiem co w nim strasznego. Kolejny głupkowaty film o zombie. No i ostatni. Rewers- może jestem za głupia na ten film... Prawdę mówiąc nie zrozumiałam przesłania tego filmu. Przedstawienie realiów lat 50.? Nie mogłam patrzeć na Agatę Buzek, lepiej zagrała staruszkę niż młodą, nie wiem dlaczego została nagrodzona za rolę w tym filmie. zapomniałam dopisać Efekt Motyla- nie rozumiem zachwytów nad tym filmem. Tam gdzie dla innych był "głębszym sensem" dla mnie był niezrozumiałą fantastyką. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-12-18 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem zachwytu nad takimi filmami jak:
-Titanic -Dirty Dancing -Harry Potter -Bridget Jones -wszystkie komedyjki romantyczne produkcji polskiej z ostatnich lat
![]() |
#448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
zupełnie nie rozumiem Dirty Dancing, zabierałam się do tego filmu parę razy i po 20 min po prostu odpadałam, w ogóle wszystke taneczne filmy oraz filmy o wampirach typu "Zmierzch"które zdobywaja ogromna popularność ostatnio, są dla mnei wielką zagadką
pozatym "Gwiezdne Wojny"
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Matrix
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.