![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne SILKNATURALS
Przyszło moje pierwsze zamówienie z SN, szok wysłali 17 a wczoraj już miałam awizo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
A do mnie jeszcze nie przyszło, mam nadzieję, że nie zaginęło
![]()
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
sprobowalam Liberty jako rozswietlacz pod luk brwiowy i bardzo ladnie to wyglada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
biegam dla Zabawy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coastal Scents też przyszło; najprawdopodobniej w poniedziałek dostanę moje cuda ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oto obiecane zdjęcia, z lampą i bez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
A myślałam nad Cherubem... no nic, w następnym zamówieniu
![]()
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Przyszłam pochwalić olej malinowy(czy tam z nasion malin).
Jest cudowny ![]() ![]() Czy ma ktoś może porównanie z olejami z nasion malin dostępnymi w polskich sklepach internetowych? Bo mam chrapkę na duże opakowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ingredients: Water, Raspberry Seed Oil, Sorbitol, Sodium Carbomer, Gluconoactone, and Sodium Benzoate olej malinowy jest moim ulubionym, mam z ZSK oraz BU, oba świetne, zapach podobny do emulsji SN, ale oczywiście konsystencja i odczucie na skórze typowo olejowe. Super jako dwufazowy nawilżacz z kwasem hialuronowym. Ale Raspberry SN też bardzo lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tradycyjne oleje jakoś mi nie pasują, nawet z kwasem hialuronowym słabo się wchłaniają i zostawiają tłustą powłokę. Czasami używam na noc oleju z kocanki, licząc na jego dobroczynne działanie na naczynka ![]() No to chyba trzeba będzie zamówić pełen wymiar Raspberry na SN ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
ja dziś dostałam swoje małe zamówienie, m.in. tak tutaj chwalony fiber optic blush brush. jeszcze nie używałam bo boję się, że nie umiem obsługiwać
![]() poza tym wzięłam sobie 'czystą' szminkę i w połączeniu z odrobiną różu daje świetny efekt na ustach! bardzo mi się podoba podejście do klienta SN- ta całą zawartość pierwszej paczuszki, opisy, gratisy- chyba zostanie moją ulubioną firmą ![]()
"Dlaczego wszystko jest tak proste póki nie przytrafi się Tobie?" Edytowane przez basior Czas edycji: 2009-07-27 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
u mnie chyba sie szykuje kolejne zamowienie... wczoraj rozsypalam prawie calosc pozostalej mi probki Tahiti Sweetie... ohhh... a tak mi sie podoba ze prawie nie uzywam innych kosmetykow w tej roli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Dostałam w końcu moje zamówienie z Silk Naturals, nie wiem czy uda mi się złapać dzisiaj kolor - bez światła naturalnego. Mogę spróbować w sobotę zrobić lepsze fotki. Chcecie?
![]()
![]() |
![]() |
#435 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
Dostalam moja paczuszke - juz sie balam ze ktos ja zawinal, bo z SN zawsze szybko dostaje, ma pieczatke UC wiec wszystko sie wyjasnilo. Nawet z tymi przygodami trwalo to tydzien
![]() Cienie - Bone i Buttercup - wyprobuje jutro. Wygladaja dokladnie jak w opisach. Dodatkowo dostalam gratisowy cien Traffic. No i wreszcie pelen wymiar Tahiti Sweetie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze zdjęcie przedstawia róże, drugie primer, pudry oraz cienie - ostatni to Sprite.
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Przyszło dzisiaj moje zamówienie
![]() zamówiłam w poniedziałek (27.07) wysłali w środę (29.07) a już dzisiaj mam (3.08) czyli baardzo szybko ![]() i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zamówiłam niewiele (ok.10$) a dostałam gratis : próbkę błyszczyka, zamiast małej ilości samplowej - pełny słoiczek glow-a i pełnowymiarowy cień ![]() na pewno jeszcze nie raz u nich zamówię, zwłaszcza że cienie są super! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
biegam dla Zabawy
|
Co tak cicho w wątku mojej ulubionej firmy
![]() To ja pochwalę to -Pore Refining Toner : http://www.silknaturals.com/creb/pro...roducts_id=818 Cudooo! Zapach nie przeszkadza ![]() A to -Oil Control Serum- jeszcze w fazie testów - narazie mam sampla, ale ciekawie to wygląda. Taka biała lekka emulsja, wchłania się szybciutko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
O! tez go lubie, zapomnialam napisac wczesniej.
W kwestiach serum zdecydowanie stawiam na wit.C z peptydami, o niebo przewyzsza - przynajmniej na mojej gebie - zielona herbate. Edytowane przez pranie Czas edycji: 2009-08-06 o 15:19 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
czy przesyłki SN o zawsze priorytety? ze ubezpieczone to wiem, ale jak zamawialam zbiorowke za jakies >70dolarow to mialam tylko jeden rodzaj pzresylki do wyboru
![]() no i teraz sie zastanawiam czy to priorytet byl, bo nie pamietam ![]()
![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
dzięki wspólnemu zamówieniu z alkaxy
![]() ![]() ![]() - Facelift Vitamin C, DMAE & Peptide serum - Oatmeal Hydrating Serum - Hemp Moisturizer - Rose Hydrating Serum oraz dwa sampelki róży - lady i charming przejrzałam wątek i juz mam ochotę na kolejne cudeńka ![]() mam pytanko ![]() ![]()
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Reniakicia, ja mam clear lipglos od nich, ten. Bardzo fajny efekt, a ten black label podejrzewam że jeszcze fajniejszy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#445 |
Organizatorka
|
blac lebel jest jedna z najpopularniejszych od nich, ja kiedys dostalam probke kokosowej i kupilam calą, naturalny zapach kokosu i nawilzenie -super. Uzywam serum zielona herbata a podobno to peptydowe jeszcze lepsze jak mowi inna maniaczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
dostałam zamówienie z SN w 6 dni roboczych po opłaceniu a 4 po wysłaniu! Niesamowite!
Skusiłam się na pure silk powder oraz dużego beach bunny i małego duo fiber (dzięki oględzinom na żywo u cath ![]() ![]() jako gratis cień oracle, podobny do nekkid ale bardziej w brzoskiwnię zaskakujący jest pędzelek duo fiber, bardzo malutki. daje zdecydowanie mocniejszy efekt niż snukns, ale bardziej precyzyjny. Po roztarciu LHK- bajka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
![]()
Dzięki wspólnemu zamówieniu zorganizowanemu przez alkaxy
![]() miałam możliwość przetestować kilka produktów z SN. Zacznę może od omówienia podkładu - wybrałam wersję Heavy Coverage z kolorem oliwkowym (oczywiście sample) - i stanowczo wszystkim odradzam podkłady tej firmy. Strasznie ciężko uzyskać pożądany odcień (ja wsypałam za dużo oliwkowego proszku do bazy i potem mi już bazy nie starczyło, by uzyskać jaśniejszy odcień). Baza z kolorem nawet nieźle się połączyła (mieszałam w puff jarze na zasadzie shakera), ale na mojej avence zmatowionej dry flo podkład tworzył plamy - flat topem nie dało sie go równo rozprowadzić. Ponadto zawiera mnóstwo małych świecących drobinek - daje lekki efekt glow. Co do krycia - to nieźle kryje - lepiej niż EDM, EGM, Meow i Blusche, ale co z tego, jeżeli twarz mam całą w łatach ![]() Zamówiłam sobie też korektor redukujący zaczerwienienia (coś a'la Mint z EDM). Kiedy dotarła do mnie przesyłka, nie miała czasu na testy, więc całe zamówienie z SN wrzuciłam do mojej szafki mineralnej. Gdy zachciało mi się testowania, to pierwsze, co wyciągnęłam z szafki to był woreczek z zielonym proszkiem z napisem Green Color Corrector (myślałam, że to jest ten korektor do redukcji czerwoności) - wprawdzie kolor był lekko odstraszający (intensywnie zielony) to pomiziałam sobie nim po moich zaczerwienieniach - kryje super (pod tym zielonym kolorem nic nie widać ![]() ![]() ![]() ![]() A wspomniany już przeze mnie korektor zaczerwienień na moje czerwoności nie działa (czyli tak, jak Mint z EDM, ale w odróżnieniu od niego mniej się wybija spod podkładu).
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2009-08-10 o 13:12 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() OMG - gratuluję odwagi w nałożeniu takiej zieleni na twarz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to że pigmentu dałaś za dużo, to już Twoja wina, więc jak widać, po prostu trzeba z nim uważać i zaczynać od minimalnych porcji. Nie chwalę podkładów SN, bo ich jeszcze nie próbowałam (kiedyś na pewno ![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Dzis dotarła paczuszka z SN , a w niej m.in. to cudo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.