Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-23, 21:45   #421
seclusion
Raczkowanie

Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)

Cytat:
Napisane przez dziuniaa;12012787
Nie wiem wlasciwie po co z nim pisze, ale przynajmniej smianie mam. I nie wiem, moze tez to troche wplywa na moja samoocene, bo ja sie potrafilam pozbierac i w ogole, a on nic nic? Ewentualnie moje damskie ego sie łechce tym.

oho, skaner masz, czy musze leciec i tez FUCK kupic?:D jesli posiadasz skaner to poprosze skan :D

Wiesz co, z doswiaczenia powiem, ze ja bym nie napisala.. Ja sie odezwalam [odpisalam
na gg wtedy i do dzis non stop on cos pisze i wlasciwie nie wiem po co. A na poczatku dziwnie bylo, bo sie stare rany rozdrapaly. Ale jesli masz pewnosc, ze napisze tylko powodzenia czy cos w ten desen, bez wchodzenia w jakies rozmowy, to owszem napisz.. Tylko badz przygotowana na to, ze moze bedzie chcial rozmawiac, pisac i miec taki kontakt, jaki mieliscie po rozstaniu..
tak mam pewnosc ze tylko odpisze ze tez mi zyczy powodzenia, ale sama jeszcze nie wiem cyz napisze. Nie wiem czy chce dostac chlodna odpowiedz, moze lepiej po prostu zniknac tak jak zniknelam i juz sie nie pojawiac.

Dobranoc;*
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.
seclusion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-23, 22:03   #422
soulone
Wtajemniczenie

Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)

seclusion jestem na nie. Nie pisz.
soulone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 06:19   #423
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez seclusion Pokaż wiadomość
tak mam pewnosc ze tylko odpisze ze tez mi zyczy powodzenia, ale sama jeszcze nie wiem cyz napisze. Nie wiem czy chce dostac chlodna odpowiedz, moze lepiej po prostu zniknac tak jak zniknelam i juz sie nie pojawiac.

Dobranoc;*
Dzien przed matura to chyba lepiej zniknac. A co jak cos sie wydarzy, czego nie przewidzialas, rozsypie Cie to totalnie, a na 2 dzien matura? Nie nie wyobrazam sobie tego.
dziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 10:23   #424
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soulone Pokaż wiadomość
W ogólnie nie miałam ochoty na okulary i uważam, że w każdych wyglądam niekorzystnie.A to, że mi się nie podobają i ja się sobie w nich nie podobam to kwestia tego, że nie chcę ich nosić.
Kup soczewki ;]

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;12011104]Uuuu... Widzę, że nie ja jedna mam tutaj kłopoty we wzrokiem :P Ja noszę soczewki, czasem po domu okulary. Bez nich słaaabo widzę (wada: L -2.25 P -2.50).[/quote]
Ty z Dziunia przy mnie za***isty wzrok macie. Ja mam na obydwa oczy -5
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 10:49   #425
zielona87
Zadomowienie

Też mam wadę wzroku -2,25 na oba oka Długo nosiłam okulary, potem przestałam bo mi się nie podobało moje odbicie w lustrze (w sumie to chyba nigdy nie bylam zadowolona ze swojego wyglądu... a to trądzik, a to tusza, a to okulary, a to włosy....:/) a teraz od kilku lat nosze soczewki i jest naprawdę super. Nie czujesz że masz wadę

Nie-ex sie obraził, bo po 4 miesiącach siedzenia w domu przez egz itp wychodze na imprezę. Foch straszny, pretensje itp... A ostatnio jak się upił to było tak niemiło... Ostarżył mnie o romans z jego kolegą itp itd... niby przeprosił,ale... jakos nie moge zapomnieć... dziwna jestem?
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 15:20   #426
seclusion
Raczkowanie

Cytat:
seclusion jestem na nie. Nie pisz.
Cytat:
Napisane przez dziuniaa Pokaż wiadomość
Dzien przed matura to chyba lepiej zniknac. A co jak cos sie wydarzy, czego nie przewidzialas, rozsypie Cie to totalnie, a na 2 dzien matura? Nie nie wyobrazam sobie tego.
w sumie racja dziewczyny.

no i koniec liceum
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.
Stary 2009-04-24, 15:37   #427
Alicja z Krainy Czarow
Raczkowanie

hmm tak was czytam i czytam... i wprawdzie za dużo czasu teraz nie mam bo o 17 sie umówiłam z koleżanką ale pomyślałam że się dołączęprzyjmiecie mnie?^^
starorozstaniowa bo kolejny miesiąc minął..jakoś żyję raz lepiej raz gorzej.. dziś doszłam do wniosku że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..a może to tylko to dzisiejsze piwo tak działa..
Alicja z Krainy Czarow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 16:18   #428
stasiek
Wtajemniczenie

witam was babiszony po przerwie prawie tygodniowej. Zainstalowali mi w domu wreszcie internet

ja tez chce was wszystkie zobaczyc, poki co widzialam tylko Pieluchojamajtkę pozdrawiam z tego miejsca

a tu widze zawierucha przedmaturowa u wiekszosci!!
Stary 2009-04-24, 16:40   #429
soulone
Wtajemniczenie

Cześć, ja już po zakończeniu roku szkolnego . Fajnie było, dostałyśmy od trenera koszulki z imionami i nas sparodiowali (mnie też)
Zaraz uciekam na piwo. Trzymajcie się ryjki kochane
Stary 2009-04-24, 17:44   #430
seclusion
Raczkowanie

Cytat:
Cześć, ja już po zakończeniu roku szkolnego . Fajnie było, dostałyśmy od trenera koszulki z imionami i nas sparodiowali (mnie też)
a co trenujesz soulone? Zgaduję że siatkówkę (ewentualnie lekkoatletyka:P)

AgataAgataka co podgladasz a nic nie napiszesz:P?
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.

Edytowane przez seclusion
Czas edycji: 2009-04-24 o 17:50
Stary 2009-04-24, 18:01   #431
AgataAgataka
Raczkowanie

a juz pisze bo weszlam wtedy tylko na chwile a teraz witam na dluzej
u mnie lipa ale juz chyba do tego sie przyzwyczailam kolejny foch bo krolewiec inaczej sobie wszystko zaplanowal a ja osmielilam sie miec inne plany nie zwiazane z jego osoba, kurde chyba czas rozwodu naprawde zbliza sie ogromnymi krokami
stasku ja tez chce cie poogladacwitaj ponownie w sieci.co tam u cie?

tylko nie biczujcie a te matury to kiedy dokladnie sa w tym roku?
ciekawe czy wam kasztany zdaza zakwitnac
AgataAgataka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 18:12   #432
stasiek
Wtajemniczenie

Agata, kurcze pamietam jak sie na ta rozprawe rozwodowa wybieralas.

ja nie mam naszej klasy, moge jakies zdjecie na PW podeslac swoje, jak ktos chce.

u mnie po staremu z tym, ze moj ex to ciut z głową ma chyba. Ogólnie to się chyba mu uwidziało, że teraz jestem jego sex przyjaciółką, chyba muszę z nim porozmawiać na ten temat, bo on się do rozmowy nie garnie. W ogóle to jest taki facet, że nigdy nic nie powie i nie wiadomo o co mu chodzi.

ja też nie wiem kiedy są matury ale będę trzymać dzielnie kciuki jak powiecie kiedy!!
Stary 2009-04-24, 18:14   #433
soulone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez seclusion Pokaż wiadomość
a co trenujesz soulone? Zgaduję że siatkówkę (ewentualnie lekkoatletyka:P)

AgataAgataka co podgladasz a nic nie napiszesz:P?
Siatkówka

Cytat:
Napisane przez AgataAgataka Pokaż wiadomość
u mnie lipa ale juz chyba do tego sie przyzwyczailam kolejny foch bo krolewiec inaczej sobie wszystko zaplanowal a ja osmielilam sie miec inne plany nie zwiazane z jego osoba, kurde chyba czas rozwodu naprawde zbliza sie ogromnymi krokami

Matury zaczynają się 4 maja. Ja mam 4, 5, 6, 7, 8, 12 i 13 .

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
Agata, kurcze pamietam jak sie na ta rozprawe rozwodowa wybieralas.

ja nie mam naszej klasy, moge jakies zdjecie na PW podeslac swoje, jak ktos chce.

u mnie po staremu z tym, ze moj ex to ciut z głową ma chyba. Ogólnie to się chyba mu uwidziało, że teraz jestem jego sex przyjaciółką, chyba muszę z nim porozmawiać na ten temat, bo on się do rozmowy nie garnie. W ogóle to jest taki facet, że nigdy nic nie powie i nie wiadomo o co mu chodzi.

ja też nie wiem kiedy są matury ale będę trzymać dzielnie kciuki jak powiecie kiedy!!
Stasiu ja chcę zdjęcie
Stary 2009-04-24, 18:31   #434
stasiek
Wtajemniczenie

łeee, to do 4tego maja macie czasu, a czasu jeszcze, co tam panikujecie żarcik Myślałam, że to teraz w poniedziałek się zaczynają.

szukam właśnie zdjęcia żeby wysłać i wiecie, nie mam ani jednego zdjęcia (z wyjątkiem tych z dzieciństwa), na którym trzeźwa jestem Wszystkie z jakiś imprez i jakaś poprzebierana jestem albo mega dziwny makijaż ...

wyślę Ci soulone takie jedno alkohol mi z oczu patrzy a Ty mi podeślij swoje albo linka do nk.

Agata, też Ci podeśle.

zalinkowałam się na serwer właśnie

Edytowane przez stasiek
Czas edycji: 2009-04-24 o 18:35
stasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 18:33   #435
AgataAgataka
Raczkowanie

ja tez chce czekam na priv
Stary 2009-04-24, 18:59   #436
stasiek
Wtajemniczenie

Agata, a Ty się nie obijaj tylko ślij swoje!!!

póki co 3 osoby widziałam tylko. Ale wiecie, ładne jesteśmy, młode, zadbane, tak wam powiem Mógłby ktoś tu zajrzeć i pomyśleć, że tu jakiś zakon pasztetów z odrzutu, których nikt nie chciał, a tu nic z tych rzeczy

a oni to ślepi i głupi byli...
Stary 2009-04-24, 20:22   #437
dziuniaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pieluchomajtek Pokaż wiadomość
Ty z Dziunia przy mnie za***isty wzrok macie. Ja mam na obydwa oczy -5
Kolezanka z klasy ma -6 o przepraszam z ex klasy

Ps. Pieluch! Chce Twoje fotooooo!

Cytat:
Napisane przez zielona87 Pokaż wiadomość
Też mam wadę wzroku -2,25 na oba oka Długo nosiłam okulary, potem przestałam bo mi się nie podobało moje odbicie w lustrze (w sumie to chyba nigdy nie bylam zadowolona ze swojego wyglądu... a to trądzik, a to tusza, a to okulary, a to włosy....:/) a teraz od kilku lat nosze soczewki i jest naprawdę super. Nie czujesz że masz wadę

Nie-ex sie obraził, bo po 4 miesiącach siedzenia w domu przez egz itp wychodze na imprezę. Foch straszny, pretensje itp... A ostatnio jak się upił to było tak niemiło... Ostarżył mnie o romans z jego kolegą itp itd... niby przeprosił,ale... jakos nie moge zapomnieć... dziwna jestem?
O lol dobralysmy sie Wszystkie slepe i podobne wady xD Popieram: soczewki to super wynalazek Jakiej firmy masz?

Ja juz kiedys dawno temu mowilam, ze on jest nienormalny.. Na ksiezyc bym go wyslala najlepiej.. Trzymaj sie

Cytat:
witam was babiszony po przerwie prawie tygodniowej. Zainstalowali mi w domu wreszcie internet

ja tez chce was wszystkie zobaczyc, poki co widzialam tylko Pieluchojamajtkę pozdrawiam z tego miejsca

a tu widze zawierucha przedmaturowa u wiekszosci!!
Jupii Stasiu wrocil! Jupii! Tylko juz nas nie opuszczaj

Ja tez chce zdjecie! Ja tez! Odesle zwrotnym jakies me ludzkie zdjecie Bo tam nizej przeczytalam, ze nk nie posiadasz.. ;(

Matura..

Cytat:
A ja musze czekac do srody.. Dzis odwiedzilam szkole, bo nam vuce dyrka o maturze napierdzielala. Masakra i tyle powiem Dzis do mnie dotarlo, ze to juz niedlugo.

Kochana, ja mam pytanie. Na czym glownie sie z his skupiasz? Masz jakies przeczucie co do wypracowania? Kuzwa spedza mi to sen z powiek.....

PS. Dobrej zabawy!

Cytat:
Napisane przez AgataAgataka Pokaż wiadomość

Masakra wspolczuje.. Moze jeszcze sie ulozy.. Jest szansa? Czy juz nie chcesz walczyc?

Ja mam: 4, 5, 6, 12 < pisemne
15, 18 < ustne

Apel! 12 maja mocno ale to bardzo mocno trzymac kciuki od 9.00 xD

Cytat:
Agata, a Ty się nie obijaj tylko ślij swoje!!!

póki co 3 osoby widziałam tylko. Ale wiecie, ładne jesteśmy, młode, zadbane, tak wam powiem Mógłby ktoś tu zajrzeć i pomyśleć, że tu jakiś zakon pasztetów z odrzutu, których nikt nie chciał, a tu nic z tych rzeczy

a oni to ślepi i głupi byli...
Nie byli tylko sa A to juz roznica

Ja od pazdziernika powtarzalam, ze kazda z Nas jest piekna, madra i w ogole!

No to wracam do nauki.....
dziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 20:33   #438
stasiek
Wtajemniczenie

eeee, nie no dajcie spokój z tą nauką
dziunia zaraz Ci PW poślę, fajnie tak się was ogląda
Stary 2009-04-24, 20:44   #439
ona2008
Rozeznanie

ni ejestes dziwna zielona87 jestes po prostu kobieta powinien wiedziec ze w domu sie zanudzisz, kolezanka ma kryzys w zwiazku bo sa razem 3 lata, mieskzaja razem w innym wojewodztwie(ich uczelnie sa obok siebie) i on juz sie znudzil wychodzeniem na piwo czy gdzies a ona jest taka hmm imprezowajak wracajac na weekend do domu to dopiero dziewczyna odzyje//

koniec liceum seclusion i wakacje zazdroszcze;pno matura po drodze ale co to jest, wiecej czekania na wyniki niz matury;p//

pojawila sie Alicja//

hej Stasiek wrocila^^masz nk?albo zdjecie?to slij^^//

Soulone a jak ciebie?;>tez kiedys trenowalam a teraz nie umimem grac^^wlasciwie to nigdy dobrze nie gralam ale teraz juz tragediaXD//

Agata ja tez nie wiedzialam, po maturze czlowiek wpada w inna czasoprzestrzen a musze znaczy nie musze ale chce wyslac smsa exowi.w sumie nie wiem po co. chyba zeby byc ponad to..albo udawac;p//

tydzien jeszcze trwa ale już można uznac go za udany, choc malo tu wpadalam, i wydalam cala ostatnia wyplatedzis wpadlam w ostatniej chwili na kolokwium(zdalam kurcze ZDALAM i niech mi nikt nie mowi ze Bog nie isntieje...), po uczelni piwo z kumplami z uczelni, potem przyjacilka i spacer, zaproszenie na jutrzejsza impreze(smiejscie się, ale dawno nei mialam wolnego weekendu i gdybym nie zaspala na kolokwium i odebrala tel to bym miala pracujacy-jak wstalam i oddzwonilam to już miala zatrudnionego kogo innego- no wiec smiejcie się ale kupiłam już za***is..ta bluzke w hausie na jutro i wyciaglam ostatnio kupione butki, tak , jutro będzie bardzo niegrzeczna sobota na dzialkowych urodzinach przyjaciolki-dostanie biale slodkie wino bo ma być GRZECZNIE bo to dzialka jej ciotki i krzaki maja być cale no i beda glownie laski wiec mocniejszego cos prezentowac...zreszta slodkie wina ROX;p)...w sumie gdyby nie to ze nie mam faceta, a na twarzy mnie wypryszczylo , pracy w tym tyg nie mam to gdyy nie to ostatnie to by był NAJLEPSZY TYDZIEN (choc jeszcze trwa to tak się zapowiada ze wciąż taki będzie) mojego obecnego singlowania. NAJLEPSZY.

Trzymam kciuki za maturymacie jakies plany wakacyjne?praca ?wyjazd w celu opalania?

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 21:30   #440
Alicja z Krainy Czarow
Raczkowanie

studentka podczytuje was dalej maturę miałam rok temu ale przy zmianie szkoły z gimnazjum/liceum, liceum/studia ten czas jakoś szybciej mija, już zapomniałam o czymś takim jak obuwie zmienne, usprawiedliwienia na każdych zajęciach itd..eh mimo jedynie roku różnicy staro się przy was czuję;p
Stary 2009-04-24, 22:08   #441
AgataAgataka
Raczkowanie

dziunia wiesz co wbrew pozorom to nie jest tak zle. a z ta walka to jest tak ze ja juz nie mam o co walczyc teraz to on powinien walczyc o mnie to nie ja zrobilam z naszej milosci malzenstwa wielkie G...... a do niego to chyba troche nie dociera mysli ze agatka bedzie na kazde skinienie i jeszcze to ja bede zabiegac i sie prosic. poza tym nie wiem jak wam i jakie macie do tego podejscie ale ja uwazam ze facet powinien kobiecie imponowac, powodowac ze chce sie stawac lepsza....a moj maz chyba jzu nie jest w stanie mi zaimponowac, bo niby czym on jest taki troche niebieski ptak, neorotyczny egocentryczny- studia nieskonczone jest o rok starszy ode mnie zaczynal studia3razy zadnych nie skonczyl, ma przekonanie ze wiecznie wszyscy na niego dybia zazdroszcza mu zle mu zycza itp, pracy nie ma bo przez kogos tam musial odejsc(juz3firma) sprecyzowanych planow tez nie bardzo , poza tym napady agresji frustracji i pretensji. NO a jak go czasami slucham to jest tak ze z jednej strony to chce sie miec inteligentna obrotna kobiete przy sobie ale z drugiej to go to przerasta. momentami to mam wrazenie ze ja jestem jego wyrzutem sumienia- bo2 kierunki studiow skonczone z ocena bdb, zaczelam trzecie podyplomowe, praca sama do mnie przyszla i z calkiem dobrymi zarobkami, potem zmienilam ja na lepsza tez tak samoczynnie a teraz jeszce dostalam dokladnie w zawodzie i to w radomiu gdzie pracy podobno nie da sie znalezc, no i jak to moze byc ze mi tak idzie.

ale sie rozpisalam...
Stary 2009-04-25, 05:15   #442
stasiek
Wtajemniczenie

w ogóle jak słyszę takie: walka o związek, to samo powinno jakoś przychodzić i ułatwiać życie, a nie żeby jeszcze kolejny problem mieć na karku w postaci TZ. To już lepiej być samej

Edytowane przez stasiek
Czas edycji: 2009-04-25 o 09:47
stasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-25, 09:38   #443
soulone
Wtajemniczenie

Witam dziewczynuszki
Biedna Wasza soul chyba jakiegoś uczulenia dostała, bo dekolt jej swędzi...
Odechciało mi się tego ogniska z klasą, ale zobaczymy jak będzie. Chyba posiedzę kilka godzin i wrócę do domu.
Dziuniuu co do matury z historii. Nie mam żadnych przeczuć, bo nigdy w klimatach tych się nie obracałam... Bardziej mogę się domyślać na podstawie przerobionych testów, co może być na geografii, a czego nie będzie. Z historii skupiam się bardziej na odrodzeniu Polski po zaborach, kształtowaniu granic, I w ś, dwudziestolecie międzywojenne i II w ś. Chyba po prostu to jest dla mnie najłatwiejsze i lubię się o tym uczyć . Reszta ciężko mi wchodzi, więc jak się trafi jakiś temat z wcześniej niż XVII w. to leżę i kwiczę...
Stary 2009-04-25, 11:14   #444
ona2008
Rozeznanie

Soulone warto isc nawet jak sie nie czujeszpotem sie porozjezdzaja po wojewodztwach i w tym skladzie bedziecie sie widywac max raz w roku, powiem wiecej, ognisko na koniec lo to bylo najlepsze ognisko w calym moim zyciu;pmimo ze z klasa zzyta nie bylam nigdy za bardzo, dzis tez ide na cos w tym guscie ale nie nastawiam sie na cos w tamtym stylu

od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
Stary 2009-04-25, 16:42   #445
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
Oo! przypomniala sobie o nas;D
Ja pamiętam cały czas, jestem w tym wątku prawie codziennie
Wczoraj byłam na imprezie w akademiku do 6 rano Razem z Ciachem oczywiście Wyszliśmy jako ostatni :P Jedna dziewczyna z innego kierunku spytała się, czy jesteśmy razem (jak siedzieliśmy na oddzielnych fotelach i gadaliśmy), bo uważa, że iskrzy między nami Ano iskrzy, cały czas
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-25, 21:23   #446
seclusion
Raczkowanie

dziewczyny! co tu tak cicho:P?

sluchajcie.. dostalam pieprzonej alergii na twarzy (mam alergie na slonce juz chyba wspominalam kiedys, a wczoraj siedzielismy nba dworzu a ja bez filtra :/) zdarza mi sie to dosc czesto ale w takim stopniu jak mam teraz to jeszcze nigdy do matury jeszcze tydzien wiec chyba nawet nie wychyle nosa z domu, musze to wyleczyc.. Pije wapno i jem tabletki na alergie cala buzie mam w takiej pokrzywce i chyba nie ma czesci na ktorej nie bylo by krostki musialam to z siebie wyrzucic, wybaczcie ten szczegolowy opis:P ale szlag mnie trafia
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.
Stary 2009-04-26, 00:11   #447
Alicja z Krainy Czarow
Raczkowanie

raz na jakiś czas wolny weekend jest wskazany. w biegu(spaaaać;p) między zmywaniem krwi z nogi(kto postawił tam tą ławke o 23?o 22;45 jak szłam tam odnieść latarkę to jeszcze jej tam nie było, na pewno;p), a pozbywaniem się zapachu ogniska z włosów napisze ci jeszcze a propo ognisk że warto iść bo z reguły(jak nie ma tam exów czy osób których nie lubisz) impreza okazuje się o wiele lepsza niż się zakłada nawet jak czasem tematy na kameralnych zakrapianych urodzinach się co jakiś czas kończą

Edytowane przez Alicja z Krainy Czarow
Czas edycji: 2009-04-26 o 00:13
Stary 2009-04-26, 00:20   #448
ona2008
Rozeznanie

Taco tak czytam i tu jakies ciacho tu impreza w akademiku, niezle niezle jak na singla;pdaj znac co sie z tego iskrzenia wykluje, trzymam kciuki^^
seclusion spojrz na to z innej strony, na mature duzo osob bierze aparat(na ustna w kazdym badz razie;p) wiec masz motywacje do kurowania(zycze powodzenia) a co mozna robic w domu? dopracujesz prezentacje, ostatnie powtorki, jakies cwiczenia rozluzniajace, wypoczniesz przed oblewaniem zdanych matur, w sumie dobrze sie stalo, juz nie siedzisz w domu bo jestes sama, siedzisz bo sie kurujesza przy oakzji odpoczywasz, uczysz, i tu do nas wpadasz

Stary 2009-04-26, 06:51   #449
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

dziewczyny, ja dopiero wróciłam do domu. megamegamega koncert zaliczyłam, mega po koncercie. no po prostu...achhh ; )
dobranoc!
czokled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-26, 11:03   #450
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

ona2008 - żaden ze mnie singiel Jesteśmy z Ciachem razem od 4 miesięcy.
A mój były - z którym w zasadzie nie mam kontaktu znowu mnie zadziwia. Pisałam już kiedyś w wątku Rozstaniowym, o tym, że ma często w statusie (na gg) kawałki piosenek. Wasze opinie na ten temat były różne. Potem przez pewien czas te opisy znikły, a teraz... Znowu są. Najpierw kawałek "Wiosny" ZMŻ, a teraz: Lifehouse - Blind (kawałek opisu przetłumaczony na polski) : Tu macie tłumaczenie dla prześledzenia:
http://www.tekstowo.pl/index.php/tlu...ifehouse/Blind (kliknijcie "tłumaczenie piosenki" obok tekstu oryginalnego)
I co ja mam o tym myśleć ?

Dodam, że pierwszą piosenkę znamy oboje, tą drugą słyszę po raz pierwszy, a sama zapoznałam exa z Lifehousem...

Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Czas edycji: 2009-04-26 o 11:08
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości