|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
Cytat:
![]() Wychodzi na to że jesteśmy obie na przegranej pozycji ![]() Noi Capricek też musi pościć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
ja sie nie bede wypowiadac
![]()
#423 |
Zadomowienie
|
Oj widzę,że ciekawe się tu tematy rozwijają
![]() ![]() Matko boska jak Wy mało jecie.Ja przy Was to jak odkurzacz.Co ja dzisiaj zjadłam?aaa: rano 2 kromki chleba razowego z plasterkami pomidora,ogorka i rzodkiewki.Pożniej jabłko.Na obiad sałatkę z jajka ogorka i rzodkiewki z łyzką jogurtu.Popiłam szlanka kefiru i zagryzłam jabłkiem.Na kolację miałam truskawki z kompotu(już kompletne przegięcie ![]()
#424 |
Raczkowanie
|
No no nie zle kobitki ,wczoraj o dzidziach dzis o sexie
![]() No trzeba przyznac ze utrata kalori super i ja sobie tam nie zaluje ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Ach jeszcze mam pytanko do Pani farmaceutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
O tym ile Wy jecie to ja sie wypowiadać nie będę, może jak pododawać Was razem to wyjdzie tyle co zjadam ja. Ja za to dzisiaj byłam na zajęciach na rowerach spociłam się jak szczur, mokra była calusieńka koszulka także myślę, że coś się spaliło
![]() Co do tabletek to ja rozpoczynając swoją walkę z kilogramami powiedziałam sobie tak: Masz spalić tyle i tyle może to trwać nawet rok, ważne, żeby było zdrowo i bez jojo i jak najwięcej ruchów. Sama sobie je nagromadziłaś to sama je zrzucisz. No i oczywiście radość po samodzielnym zrzuceniu i satysfakcja jest większa jak dla mnie. No i będę mam nadzieję dłużej pamiętać ile to kosztowało mnie wysiłku i godzin w klubie ![]() Ja dzisiaj mam dzień lenia i wyleguję się w łóżeczku ![]() ![]()
#426 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mało zjadłaś dupko jedna ![]() Nie ma tam nic kalorycznego ![]() Cytat:
![]() To pytanie to do mnie? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Dziewczyny nie mogę....normalnie nie mogę....właśnie niedawno widziałam na takim jednym wątku tutaj....jak wygląda pas cnoty dla faceta ![]() ![]() A tutaj taka niespodzianka....o masakra to wygląda jak kaganiec u psa na mordę tylko że dodatkowo zamkniety na kłódkę...ble jak oni się w tym myją? ![]() ![]() Jedna laska swojemu to założyła żeby się nie masturbował ![]() Ja Cię pierdziu .... ![]() Przepraszam nie mogłam się powstrzymać, siła wyższa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
<opluła monitor> ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Podróżniczka
|
Blondyna...Twoj ma pas cnoty w postaci szyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Masakra ja padam po tym
![]() po prostu nie mam pytań ![]() Kto to wymyśla? ![]() Chyba z wrażenia pójde się położyć spać ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Jejku weź dzięki Bogu nie na tej części ciała ![]() Z nim wszystko wporządku aż takiej krzywdy mu bym nie zrobiła ja nie tarka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Podróżniczka
|
Buahaha
![]() dzieki za poprawe humoru ![]() ja moge wykorzystac mojego wspollokatora :P |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
To ja może nie będę bezkulturarna
![]() Kasiucha Wiek: 21 lat Wzrost: 164 cm Waga dziś: 72kg Waga wyjściowa: 75 kg Waga końcowa bliżej nieokreślona ![]() Wspomagacz: Meridia 15 od 7 dni. Sport? Brak. Dieta? Prawie nie jem. Nałóg? Czeko czeko czeko... Próby? Dieta Kopenhaska, SB, MŻ-teraz skrajna wersja... Przywlokłam się tu za Blondi ![]() ![]() Proszę o przyjęcie w poczet członkiń ![]()
![]() |
#432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też bym chciała a nie moge więcy ty tez się powstrzymaj ![]() A nie narobiłaś smaków a teraz sama skorzysta ![]() A mówili mi że z kobiety są wredne ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() Pomnik mi proszę za to wystawić ![]() A tak poważnie to witamy ![]() Capricek doda Cie na listę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Wszystkie poszły spać w najlepsze ![]() To nic ja też lecę jutro jadę na zakupki ![]() Jakieś spodnie a może i też spódniczkę ![]() Zobaczymy jak będę wyglądać ![]() Do juterka Kochane Moje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Podróżniczka
|
To on sam mi nalał whisky a teraz chce wykorzystac
![]() a ja mam jutro randke ![]() Kacha witamy ![]() Ja tez mykam spac, buziole. Udanych zakupow blondi. Ja sie udam na zakupy za jakies 10 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
![]() Jupi! Czytałam wszystko ![]() ![]() No dziś jest czwartek więc się w sam raz załapałam ![]() A co do Twojej motywacji B., to wystarczy spojrzeć na zdjęcia sprzed i po i masz gotową motywację żeby tego nie zaprzepaścić ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Heh ostałam się sama jedna ![]() Moniczek ![]() Blondbestia ![]() Taki net niestety mam, że trochę zajmuje mi odpisanie ![]() Niech ktoś mnie zmusi do jedzenia ![]()
![]() |
#435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z kim masz randkę ? ![]() I dlaczego ja dopiero teraz się o tym dowiaduję? hę? hę? ![]() Jak tak można ![]() Już tu się spowiadaj ![]() Dzięki na pewno będą udane ![]() ![]() Co ty gadasz ![]() ![]() Nie ma co się hamować ![]() Cytat:
![]() Nio teraz to jedynie pozostaje stresor ![]() W sumie już rok tak się trzymam...znaczy no miałam wzloty i upadki ale jakby nie było jest prawie -14 kilogramów od zeszłego roku ![]() Ale do 48 jeszcze trochę brakuje ![]() Dobra ja zawijam do łóżeczka dobranoc do jutra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
ojenyyy ale wy zberezne jestescie :P
a juz spicie? ja polozylam sie ale spac nie moglam :/ Moj <M juz spi... a ja nic... lalallalalalalala A WIEC LISTA DZISIEJSZA: capricek-> 78,8kg ->78,3kg -> 77,2 kg ![]() moniczorek->65 kg -> 64 kg -> 63,5 kg ![]() kahlan amnel-64 kg ->63,8kg-> carolinka -> 64,5kg-> ...... -> blondyna20->58,2kg->55,5kg->54,5kg ![]() milencjusz -> 62 kg->63 kg ->62kg ![]() konstancja666->65kg->66kg->64,5 kg ![]() corel tour -> 89 kg ->...... -> orzeszek01->65 kg ->..... -> dadzia23 -> 80kg -> 78,5 kg->77,8kg ![]() itrusta -> 64 kg -> 63,3 kg -> buziol27 -> 84 kg -> 84 kg -> pretty-girl-> 69 kg ->..... ->...... kiciolda -> 70 kg -> ...... ->....... wisienka88->.....->67kg-> 65kg ![]() maliniarka ->......->.........->72kg
START 15/12/09 ! ![]() ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-05-15 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Musialam sie zwazyc i.... pokazuje 76,6 kg ![]() wazne co pokazuje ![]() ![]() MIlego dzionka , ja po 2 dniach lenistwa do pracy ![]() ![]() aaaaaaa 23 czerwca jade na kurs stylizacji paznokci do Szczecina ![]() ![]() Buziaki ![]()
#438 |
Podróżniczka
|
Heloł heloł
![]() witajcie w nowy dniu ja od dziś na diecie proteinowej ![]() dobra...zabieram sie za prace. |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Witam,witam!!!!
Gratuluje wszystkim spadku wagi!!!!Super mam nadzieje ze i mi wkoncu ruszy(w dół ![]() Blondyna tak te pytanko do Ciebie bo widze ze wykształceniem mozesz mi doradzic,na razie nie wiem czy sa efekty po Li di bo sie nie waze,ale napewno jest mi łatwiej odmowic sobie wiele pysznosci. Gdyby nie to ze mam az do zrzucenia ponad 15kg to napewno bym nie siegneła po zadne tablety bo juz nie raz sie odchudzalam i szlo mi to calkiem niezle,ale teraz jest bardzo ciezko zablokowalam sie ![]() Musze przyznac ze bardzo sie ciesze,ze do Was przyłączyłam bo mozna sobie tu niezle pogawędzic i to nie tylko o odchudzaniu ![]() Miłego Dnia zycze Buziolki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
BUZIOL .. z tego co ja czuyytalam o LIDI to ma podobny skladnik do Meridii plus jakies wyciagi owocowo-ziolowe... wiec to ograniczenie glodu to po tym sibutra....cos tam
![]() MI pomalu idzie w dol... ale tez bede sie wspomagac...bo mam jeszcze do zrzucenia 16kg :/ moj cel to 60 kg przy wzroscie 164 ![]() NO i pozbyc sie tluszczu z organizmu... ktory ile pamietam tydzien temu wynoscil ponad 36% brrrrrr....
START 15/12/09 ! ![]() ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-05-15 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Podróżniczka
|
Ja mam do zrzucenia jeszcze 13 :-/
Mam nadzieje, ze ta Zelixa mi w tym pomoze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Witam!
Oj dziewczyny!Zafundowałyści e mi z rana niezłe czytanie i to jeszcze na takie ciekawe tematy ![]() ![]() Ja juz po śniadanku.Głowa mnie cos boli od rana.Niewyspana jestem straszliwie.Mam nadzieje że minie mi ta głowa. Wybywam na weekend z domu.Niby nie daleko jedziemy ale zawsze coś.Bedzie typowa lezucha bo mój R jeszcze nie może za bardzo chodzic po operacji wiec tylko lezaczek i lenistwo.Niby bedzie net ale moge zatracic się w tym lenistwie całkowicie ![]() Dziewczyny oczywiscie gratulacje!Chyba niezle nam idzie co? ![]() Pozdrawiam i miłego dnia zycze! |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
![]() Capricek a Ty juz bierzesz ta meridie? Ciekawe czy nam to cos wogóle pomoże,oby bo troche drogie sa te tabl. To widze ze nie tylko ja chce zrzucic taki ogrom kilogramów,ciesze sie ze nie jestem sama.Jakos mam taką wiekszą motywacje jak jestem tu z Wami ![]() Do wieczorka laseczki,ciekawe jaki temat sie rozwinie dzis wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
A co to za różnica czy chce się schudnąć 2 czy 20 kg? I to i to można osiągnąć bez tabsów. Ja miałam do zrzucenia 20kg i mam już 11 za sobą bez wspomagaczy no chyba, że zaliczamy czerwoną herbatkę od czasu do czasu
![]() Troche nie rozumiem waszego pędu do tabletek, ale to są wasze organizmy i Wy o sobie decydujecie, ja dla 15 kg bym się tym nie faszerowała, co innego jak ktoś już faktycznie ma 3-cyfrową wagę i problemy zdrowotne spowodowane otyłością. capricek to 24. można się do Ciebie zgłosić do zrobienia pazurków? ![]() ![]()
#445 |
Podróżniczka
|
Ja też sie piszę na pazurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
witam Ślicznoty moje!! widzę, że wszyskie pięknie chudną
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I takie pytanko mam...czy któraś tutaj była wcześniej na diecie owocowo- warzywnej? bo tak se myśle, żeby dwa tygodnie sobie takie zrobic, może mi waga coś spadnie. Chciałabym 59kg na dzień dziecka!! taki mały prezencik ![]() buziaki
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
KahlanAmnel nie kazdemu moze isc tak łatwo spadek wagi,nie ma w tym nic zlego ze chcemy sobie czyms pomóc,kazdy wie co robi.
Ja nie mam zamiaru czekac rok czy dwa az bede mogla isc sobie spodnie kupic.Bo teraz nawet jak na metcce jest XL to wyglada jak S.Biore bo chce i zdradze Wam ze nie wytrzymalam i sie dzis zwazylam i sa efekty ale wage podam dopiero w czwartek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
Buziol ale ja Wam tego nie zabraniam, tylko w każdych tabletkach jest jakieś ale. Po 1. są skutki niepożądane, o których można się dowiedzieć z ulotki, ale to pikuś na pewno każda z Was zapoznała się z tym i zrobiła sobie rachunek zysków i strat. Fajnie, że waga ładnie spada tylko zapominacie o jednym tabletki kiedyś trzeba odstawić i już nie będą hamowały apetytu i co wtedy? Nie każdy sobie z tym tak dobrze poradzi jak Blondyna i wiele osób po tak silnych tabl kończy z efektem jojo a żadnej z Was tego nie życzę.
No i nie wiem czy się wczytywałyście w wypowiedzi Blondyny, ale normalne jest to że przy tak szybkim spadku wagi skóra nie jest w stanie się kurczyć i nie jest już jedrna i żadne kremy stosowane wczasie odchudzanie temu nie zapobiegną. Bo dla skóry najlepszy jest masaż mięśni czyli aktywność. To samo jest co do jędrności i cellulitis'u. Nie wspomnę o tym jak sobie metabolizm rozregulowywujecie jedząc takie ptasie porcje i tak ich mało o tym też wspomniała Blondyna o ile się nie mylę. Buziol i to nie chodzi o to, że zazdroszczę Wam szybkiej straty kg czy coś, bo oczywiste jest, że mnie one tak szybko spadać to nie będą, ale się poprostu martwię o Was, bo Wy patrzycie na to tak: Blondynie się udało to mnie też się uda, szybko schudnę i będę laska ale co potem? Czy na pewno sama bez wspomagaczy i wyrobionych dobrych nawyków dam sobie radę? Blondyna wcześniej napisała, że na nią żadna dieta nie działała i dlatego się zdecydowała, a czy na Was również i czy na pewno próbowałyście wszystkiego? No i już od pierwszych tygodni widać, że waga Wam spada i bez tabletek dlatego mnie to troche wkurza, bo tak na prawdę to to nie jest potrzeba tylko zachcianka, zeby małym kosztem i szybko, a twoja wypowiedz na temat spodni tylko to potwierdziła. Może i jestem maruda i trochę na Was tutaj krzyczę, ale to tylko w trosce o Was. A tak swoją drogą to w****iają mnie lekarze, którzy ot tak sobie wypisują recepty na takie leki nie liczy się już zdrowie pacjenta tylko jego zachcianka, bo ja chcę. To samo tyczy się antybiotyków, dziecko przeziębione przyjdzie z mamusią, panie doktorze pan przepisze antybiotyk. To nie ważne, że to wirusówka i ten antybiotyk guzik da tylko osłabi organizm, ale pan doktor przepisze, bo ostatnio pomogło i ja się lepiej znam. Załamać się można. I niestety lekarze juz nie myśla tylko jak ja tego nie zrobie to inny wipisze, wiec co mi tam a tak to chociaż do mnie wrócą. A tak swoją drogą czy Wy zrobiłyście sobie chociaż badania przed rozpoczęciem wspomagania diety?
Lenię się ![]() Edytowane przez KahlanAmnel Czas edycji: 2009-05-15 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
Witam!!!
![]() Oj tematy bossskie tutaj panują.A co do tym wynalazków(pas cnoty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj dzień piękny i dietowy.Też weszłam rano na wagę i jest czad!! ![]() Milencjusz- a tam będziesz czekać,aż samo przyjdzie.Czas isć na łowy ![]() ![]() Buziol-dokładnie.Jeśli chcecie to bierzecie wspomagacze.Każdy pomaga sobei jak może.Po za tym jesteście mądre dziewczynki i krzywdy sobie same nie zrobicie ![]() P.S. witam kolejną moja imienniczkę-Kasię(bo ja mam Kasia w dowodzie,ale wszyscy od małego do mnie Konstancja mówili ![]() ![]() Ja tez,ja też!!!Chcę pazurki od Capricka ![]()
49kg-niedowaga! ![]() Akcja TYCIE! Edytowane przez konstancja666 Czas edycji: 2009-05-15 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
KahlanAmnel oczywiscie ze badania sobie zrobilam i za tydz je powtarzam ,i tak az do odstawienia tabletek czyli jeszcze 3tyg.Nie jestem osoba ktora odchudza sie dla spodni zeby bylo jasne to byl przyklad blachy podany.Moja nadwaga tak dokucza kregosłupowi ze rycze po nocy z bólu.Do tego dochodza nogi,ktore przyznaje mniej bola po basenie ale sa za bardzo obciazone.Lekarz mnie kontroluje od poczatku mojego odchudzania czyli od wrzensia(2008)spadł mi 1 kg przez te miesiace,diabetyk rozlożył rece.Mimo diety cwiczen kompletnie nic.Waga zaparte stoi w miejscu.Nie jestem milosnikiem lekow,ale skoro nikt mi nie umie pomoc to co zawsze mam juz taka byc?Owszem znam wszystkie za i przeciw wiec spokojna Twoja rozczochrana wiem co robie.Juz brałam kiedys tabletki podobne i wiem co robic by nie bylo efektu jojo.Aha tak na marginesie ja wcale kolosalnych kg nie utrace na tych tabletach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.