![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Wiem, że to jest ten uśmiech Który sprawia, że mówię ' nie odpuszczę '
życie to nie bajka,to taka mala wojna ,duza przepychanka, ciagla walka dwie proste rownolegle na samotnosc skazane .. jestesmy jak planety,nic nie zakłóci ukladu bowiem wiem ze jestem lśnieniem i okamgnieniem ze bede wspomnieniem nie kraze po orbitach lecz twardo stapam po chodnikach "Odnalazlam siebie w Tobie, nie potrafie Cie zapomniec" „Też czasami płaczę, czasem zmieniam twarze.” ”Bo nie wiem, kim naprawdę jesteś” „Bo kto pasuje tak jak ja do twoich bladych ust?” * Wybrałam Ciebie i zostanę twoim snem.... * Lubię gdy mogę chować się przed światem.... * Zapachem tylko teraz, przypominasz te wionę... Przegrywać czasem to normalna rzecz Upadać nisko by się wyżej wznieść „I czasem gdy zaboli cię nie wstydzić się swych własnych łez „ „Ludzie mówią: swoją szanse chwyć Więc na oślep znowu rzucam się „ Za marzenia słono płaci się Lecz życie tak niepowtarzalne jest |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Jak małe dziecko stawia pierwsze kroki - tak ja nieudolnie uczę się żyć bez powietrza..
Przecież w 2012 i tak ma być koniec świata ![]() Dwulicowi ludzie, wazeliniarze i psychopaci - moi tzw. 'przyjaciele' ![]() Ze starych zdjęć powycinane fragmenty Porozrzucane wspomnienia, niepoukładane myśli.. Jaki burdel w sercu, taki i w wyglądzie ![]() I będziemy się starać, żeby wyglądać jak rodzina "Obiecuję poprawę.." ![]() Kiedyś będę cho.lernie szczęśliwa. Kiedyś skopię parszywy los. Kiedyś.. I mam nadzieję, że zauważyłeś, że mam serce Tyle razy to słyszałam.. Nawet dusza chce się wyrwać z tego bałaganu, który nazywam swoim życiem Milczę.. oni i tak nie zrozumieją. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
Może coś o tym, że brak planów na weekend i że jestem otwarta na propozycje?^^ znów czarno-biało robi się Twoje ręce, moje włosy... nasze usta.. w pustych domach, puste twarze Zabierz jej nóż z ręki, dzisiaj Cię nienawidzę!;* no i dziś obrót o całe 180 stopni Nie wierzę, że skończył się SENS naszych rozmów, bez Ciebie jest mi tak bardzo źle... bez słowa odchodzisz zostawiając mnie TU. Chwilami chcę być sama, a potem kogoś spotkać ![]() łzy płyną, zmysły śpią... ![]() Edytowane przez Enji Czas edycji: 2009-05-07 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
Są takie błędy, których nie da się naprawić... Są takie słowa, których nie da się cofnąć... Są takie łzy, których nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć Zaopiekuj się mną nawet, gdy powodów brak, zaopiekuj się mną mocno tak! Zaopiekuj się mną nawet, gdy nie będę chciał, zaopiekuj się mną... mocno tak! "bo to co masz w kieszeniach zaraz gdzieś zginie,to co śpiewa w duszy szybko nie przeminie" : ) "ten sam w płucach tlen nad nami niebo tylko jedno " "Kiedy przestaniesz wierzyć w miłość ja będę tutaj stał..." "Tylko nie mów że nie patrzysz w niebo nigdy już tak,tylko nie mów że nie szukasz." |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||||
Zakorzenienie
|
abunee ubóstwiam twoje opisyy, kocham! ;* <3
alexandrettagenialna dziewczyno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mistrz! -- Bajki się nie sprawdzają. Każde życie musi mieć sens. Przegrane również. Naprawdę? To miłość cię znajduje, nie ty ją. Nie zabijesz tej miłości. "..jestem odbiciem w lustrze, bez nadziei, bez szans.." Garść psychotropowych tablet i łyk zimnego pilsa.. ej, mam ochotę się zakochać. płomień. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Cisza boli i jeszcze fotel zbyt pusty by na nim siadać. Zbyt wąsko na mnie patrzysz, nie obejmujesz wzrokiem bioder, ramion i kostek. Kiedy Cię nie ma, jeść nie mogę i kolana rozbijam o ściany. Jestem zbyt pijana, by płakać. Linia miłości? Brak. Życia? Zbyt długą przerywam. Cięcie. Policzę do trzech, a Ty mnie znajdź. Raz, dwa, trzy, trzy, trzy... Przesypiam wszystkie chwile, powieki sklejają łzy. Bolą jego usta i oczy, które nie tuszowały nadziei.
#427 |
Rozeznanie
|
czytaj mi z oczu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Jesli ktos ciongle zyje w ciemnosci! .jego usta Algidą...Wie ze jest swiatlo ktorego pragnie, czy je zostawi kiedy je znajdzie? Jesli ktos ciagle szuka milosci, ciagle jej pragnie! Czy ja zostawi kiedy ja znajdzie? Jesli uparcie szuka osoby, ktora pokocha, ciagle jej pragnie! Czy ja zostawi kiedy ja znajdzie? Jestes mym swiatlem, jestes osoba pelna milosci! Tylko Cie pragne! Mam Cie zostawic, jak znow Cie znajde. ...jego marynarka i wino...
nieziemska przyjemność <3 ! Edytowane przez Pistolecik Czas edycji: 2009-05-07 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
*Każdemu mogła zdarzyć się miłość, ale tylko mnie zdarzenia omijają.
*I pozostali w tak wielkiej niemiłości. *A gdy patrzył dodawał mi urody. *Podejrzanie szczęśliwa. *Podziwiam swoje serce, że tak długo znosi Twoją obecność. *Dlaczego? Bo zbyt nie doceniłeś. *Nie zniknąłeś z dnia na dzień. Powoli, powoli blakłeś w moim życiu. *Przyniosłam mu niebo w dłoniach a on skrzętnie ominął je wzrokiem. *Jednak nie uzupełnię się Twoim charakterem.
#430 | |||||
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kradnę ![]() Cytat:
![]() _______________________ Jestem ubezwłasnowolniona. Zamknięta w pajęczynie życia, już nawet nie próbuję ucieka Bo ja mam granat w ręku i odwagę by nim rzucić. Za każdym razem, kiedy słyszę tę melodię, moja dusza cierpi... Do niej, bo wiem, że jest dla mnie nie osiągalna, nie chce mnie, ignoruje mnie... A tak mi na niej zależy. Uważajcie by nigdy na waszym grobie nie napisano: "tu spoczywa ktoś kto chciał być szczęśliwy...jutro" Są takie chwile w życiu człowieka kiedy trzeba pociągnąć za hamulec. poszukiwany mężczyzna na dobre i na złe, szczery co kocha psy i długie spacery
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ________________ Myśl o Tobie zawsze płonie. Bo facetom to chodzi tylko o jedną. I proszę Cie nie krzycz na mnie więcej. Nie wyobrażasz sobie nawet jak często o Tobie myśle. przez te wszystkie miesiące polubiła zasypianie z Twoim imieniem na ustach. A wiesz ,że ona nadal Cie kocham. Odwracam twarz by nie zobaczyć jak idziesz z nią pod rękę. Widziałam Cie.Siedziałeś z nia na naszej ławce.! -...za to,że Pana kocham. -Nie chcę tej miłości. -A ja chce Pana kochać, chociaż się Pan złości. Prawdziwa miłośc śmielsza w swych doznaniach bywa.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
"...bo ja sadyzm mam we krwi"
' pchnij mnie kuchennym nożem ' ![]() jestem chodzącą głupotą. ale nie musicie mi o tym przypominać. ciekawe. niemożliwe jest polizanie własnego łokcia. gdy mocno kichasz możesz złamać sobie żebra. szczury i konie nie mogą wymiotować. budowa ciała świni uniemożliwia jej spojrzenie w niebo. pięćdziesiąt procent ludności na świecie nigdy nie otrzymała ani nie wykonała telefonu. zapalniczkę wynaleziono wcześniej niż zapałki. kwakanie kaczki nie podowuje echa i nikt nie wie dlaczego. gdy uderzasz głową o mur spalasz sto pięćdziesiąt kalorii. karaluch bez głowy żyje dziewięć dni zanim zdechnie z głodu. oko strusia jest większe niż jego mózg.. gdy kichasz z otwartymi oczyma gałki oczne mogą zostać wypchnięte. w swoim życiu w czasie snu zjadasz około siedemdziesiąt insenków i dziesięć pająków. gdy chcesz powstrzymać kichnięcie naczynia krwionośne w mózgu lub szyi mogą pęknąć a Ty mogłbyś umrzeć. założenie słuchawek na jedną godzinę powoduje wzrost ilości bakterii w Twoim uchu o 700%. słonie są jednymi zwierzętami, które nie potrafią skakać. i chyba dobrze.. ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- _ej. w czasach, gdy deser lodowy kosztował o wiele mniej niż dzisiaj, dziesięcioletni chłopiec wszedł do hotelowej kawiarenki i usiadł przy stoliku. kelnerka postawiła przed nim szklankę wody. - ile kosztuje deser lodowy? - spytało dziecko. - pięćdziesiąt centów - odpowiedziała kelnerka. chłopiec wyjął rękę z kieszeni i uważnie przeliczył zgromadzone w niej monety. - a ile kosztują zwykłe lody bez dodatków? kelnerka niecierpliwiła się, no kilku klientów czekało właśnie na wolny stolik. - trzydzieści pięć centów - rzuciła obcesowo. chłopiec przeliczył monety raz jeszcze. - w takim razie wezmę zwykłe lody - zdecydował. kelnerka przyniosła deser, położyła rachunek na stoliku i odeszła. chłopiec zjadł lody, zapłacił za nie przy kasie i wyszedł. kiedy kobieta podeszła do stolika, by zabrać brudne naczynia, zaniemówiła ze zdumienia. tuż obok pustego pucharka leżały starannie ułożone monety: dwie pięciocentówki i pięć jednocentówek - jej napiwek... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
Pamiętniki są dla samotnych ludzi.
Wspomnienia, które przetrwają wieczność Gdziekolwiek zabierze nas życie Nic nas nie rozdzieli Każdy Twój krok będzie bezpieczny ze mną lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie ;* ,,Daję innym nadzieję-sobie nie pozostawiam żadnej'' Wśród tandety lśniąc jak diament ;D ' Tyle samo prawd ile kłamstw ' tak bardzo chcę w myślach twych, już być ... ![]() tam gdzie wolność jest standartem.. Nie ma rzeczy niemożliwych... ![]() `Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
To i ja dorzucę coś z ulubieńszych
![]() miłosne: Tylko z Tobą chcę obudzić się, Twoje oczy widzieć z bliska.. Ręka w rękę z Tobą iść Z Tobą dłonie grzać przy ogniskach Idę przez lód, ponad wodą milczenia Noc nie ma dna, nocą Ty, nocą ja Popłyń ze mną przez świat, tylko z Tobą znajdę raj na ziemi nieszczęśliwie miłosne, smutne: Blady stróż zamiata wspomnienia Idę przed siebie - z Tobą, bez Ciebie Mam tyle własnych spraw Bez pytań, bez obietnic, gdzieś na końcu dnia Sól z oczu, kamień z serca, gdzieś odpłynał strach Bez wiary, bez nadziei, żadnej szansy nic. Szkoda każdego dnia Spróbujmy jeszcze raz Może się zdarzy cud Szukam Twych ust Masz prawo być jak trawa i pył Masz prawo mylić się inne: Idę przez lód, nogi nie chcą mnie słuchać Kryształowy mróz dookoła Uwierzyć chcę w bordowe winogrona Budzę spojrzeniem niebo i ziemię Napisz, w którą stronę świat się teraz kręci Zadzwoń znowu do mnie, powiedz jak Ci leci Hej, hej, hej bierz wino i lej niech nas rozbuja nim skończy się dzień Pomarańcze z dzikich drzew, latawce marzeń gdzieś w przestrzeni
#435 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
inspiracjaa -cudne ![]() dobrze, że po kradzierzy nie zostawiłam śladów.... ![]() No dobra....Przyznaję się...okradłam. ![]() Idealnie pasuje do kilku osób...aż się uśmiechnęłam....bo mogłabym im to na twarzy wypisać... ![]() Dlatego tak mi się podoba....świetny! ![]() ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ A od płaczu zanosiła się jak małe dziecko, któremu zabrano ulubionego misia. Zimna. wyniosła. księżniczka 'Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ja jedynie uczynić tudno osiagalną. ' (przepraszam jeśli było-uwielbiam) czysta . niewinna . łza tęsknoty Uśmiechając się... marszczysz nosek.... Tajemnicze . kuszące . uwodzicielskie . niebieskie . -oczy masz jak całe niebo. Mogę marznąć kiedy wiem, że wrócisz... Bo ogrzejesz mnie, mocno tak przytulisz... Inni gonią karierę. zabijają by żyć A ja, ja mam Ciebie. cała reszta to nic! Chodź. Popatrzmy sobie w oczy... Mów mi szeptem, cichym szeptem.... Bo Ty w swoich oczach moje masz sny. Nie chcę pamiętać chwil, które oddalały nas... "Kiedy kochasz i jesteś kochany, nie jesteś sam! Nigdy! Jeśli myślisz o jakiejś osobie, to ona zawsze będzie w twoim sercu, w tajemnicy przytulajac Cię, żebyś był szczęśliwy." (Cały czas świata-Liz Nickles) ^^^^^^^^^^^^^^ Przepraszam jesli już było, ale jakoś mnie naszło na te piosenki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie dopóki celu nie osiągnie. ^^
#437 |
Rozeznanie
|
Chocapic - bardzo mnie to cieszy ;***
________ - Ej , wiesz co się stało ? - nie , coo ?! - pragne Cię .. ![]() Bo Lepiej w gówno wpaść i później wstać niż nim zostać Wiesz, że jestem jedyna w swoim rodzaju, nigdy nie będzie drugiej takiej jak ja . Is it hard for you to realize? She'll never be me! / Czy to jest trudne do zrozumienia? Ona nigdy nie będzie mną! Te dwa ostatnie z wizażu ;** ![]()
#438 |
Rozeznanie
|
Moja ;*
Ajjj wiedziałam, że moja wersja była zła ![]() Dziękuję bardzo ![]() ______________ Wiele razy wyobrażałam sobie Twój powrót. Teraz wracasz i wszystko jest
n i e t a k . Wiesz, czasem trzeba powiedzieć 'nie' mimo, że każda Twoja komórka krzyczy 'tak'. -zapomnij. -może wyrwij mi serce. będzie łatwiej.
#439 |
Zakorzenienie
|
anyszowska neee sheisunusual - moje Skarby. dziękuję <3
nawet nie wiecie jak mi miło. ((;` ![]() dziś wiem że nic nie potrafi pomóc mi. ty znów jak gość cicho wejdziesz, powiesz dość. bo ty tak zwyczajnie zawróciłeś mi w głowie. powiedz, że słyszysz jak serce bije. ze wszystkich sił tak powstrzymać ten bieg. gdy złe słowa splotły sieć, nikt nie słyszał serca skarg. zdeptałeś dawno całe zaufanie. w mojej głowie przejąłeś kontrolę całego systemu. po każdej burzy, idziemy na sam koniec tęczy. tutaj nie ma żadnych pretensji, złych intencji. moje serce i tak biję na przekór dniom. nie musisz wstydzić się, że ze mnie śmiejesz się. tym bardziej, że uśmiech twój powala z nóg. kiedy widzę go, brak mi tchu. krew szybciej płynie, chcę przeżyć to znów. proszę posłuchaj mnie, nie obawiaj się. nie chcę cię skrzywdzić, nie złość się.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Jestem swoją własną samozagładą.
Miej tylko trochę wiary Nie można nagle przestać kogoś kochać 'Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął: - Puchatku! - Co, Prosiaczku? - Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę - chciałem się tylko upewnić, czy jesteś.' ' - Puchatku,przyrzeknij mi, że nigdy o mnie nie zapomnisz. - Przyrzekam. ' I dlatego,że jesteś słaba, musisz byc bardzo silna Dokąd idą ci, którzy już nigdy nie wracają? Dokąd idziemy? Chyba bardzo daleko, tam, skąd nie ma powrotu. Bo kiedy jestem z Tobą, nie ufam samej sobie... P.S. Zawsze będę Cię Kochała... Strasznie mnie wkurza, kiedy wszyscy mówią, że czas leczy rany, a jednocześnie powtarzają, że im dłużej kogoś nie ma, tym bardziej się za tym kimś tęskni. Jesteś dla mnie wszystkim ,a ja dla Ciebie nikim. |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
Jeśli dobrze kłamiemy ranimy innych , jeśli mówimy prawdę inni ranią nas .
Wrogowie często mówią prawdę, przyjaciele nigdy. Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką. (Jean Paul) Taniec jako dziedzina sztuki daje możliwości tworzenia, jako element zycia pozwala się zatracić. (Anna Maciejak) Taniec jest ostatnią drogą życia. W tańcu wszystkie drogi się zbiegają. (Jean Dubuffet) Wszystko co chcesz powiedzieć można wyrazić tańcem, wtedy jest to proste i łatwe. (Hewood Broun) Gdy tańczę nie mogę oceniać, nienawidzieć, nie mogę się oddzielić od życia, mogę tylko być wesoła i pełna chęci do tańca Tańczenie jest jak boks tylko bez muzyki, choreografii tancerze biją się wzajemnie. Chyba więcej szczęścia mają nie ci co się rodzą, a ci co umierają. |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Tylko nic mi nie obiecuj. Obietnice są dla dzieci, pierwszych miłości i przyszłych samobójców.
Nie patrz mi w oczy jak w gwiazdy. Gwiazdy są dla poetów i lunatyków. Nie trzymaj mnie za rękę, tylko zaprowadź mnie tam gdzie jeszcze nie byłam bo chcę być teraz częścią świata mężczyzny. I wszyscy powtarzają: "takie jest życie" i nikt nie pamięta, że życie jest takie, jakie sami zbudujemy. mam pretensje do świata, że nie chce mi cię dać. zaciągam się co wieczór twoim brakiem. brak mi snu, brak mi słów. brak mi ciebie. wybrałam sobie na cel twoje serce, więc miej się na baczności. cóż za podzielność uwagi co do uczuć. serca też masz dwa? mam skłonności do krótkotrwałego uśmiechu i następującego po nim stanu określanego przeze mnie jako, kolokwialnie mówiąc - do dupy. mów, mów.. miły mów..tak pięknie kłamiesz. Edytowane przez suve Czas edycji: 2009-05-08 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Szeptem modlę się do nieba o zwykły chleb miłości
szukam żaby z aspiracjami na księcia brak ci tylko jednej istoty a cały świat jest bezludny... za tysiąc lat może On znajdzie ją "I boję się codziennie o mojego księcia, który gdzieś tam jest beze mnie..." „ ... cała moja istota wypełniona jest snem o Tobie ... ” <<< I nikt nie rozumie, że jedno serce to za mało, by żyć... Ja jestem głodna, chciałabym umrzeć z przejedzenia miłością szuka Ciebie niebo, szukam Cię ja I will find something more, someone I am made for... *Znajdę coś więcej, kogoś dla kogo jestem stworzona... Szukam fajnego chłopaka. Może być np. Superman "Pech: kilka razy gubiła serce, a znalazca zawsze był uczciwy" |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
![]()
Szmaragowe oczy, usta szmaragdowe... Uzupełniam straszliwy ubytek w moim sercu... Czuję ten miętowy chłodek, gdy stoisz blisko... Duszna noc... Kiedy poczuję się lepiej. opiszę swoje koszmarne wrażenia... Nie sposób tego określić, ani wytłumaczyć... Łapczywie wdycham powietrze. nic to nie daje. Grozi mi kompletna ruina psychiczna... Muszę zapomnieć. Samotność to głebokie. znaczące. rozważania. Mam dość samotności. Rozumiesz teraz? W niczym. w niczym. w niczym nie możesz mi już pomóc. Krystalicznie drobiazgowe fantazjowanie *******************
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
procesja nieszczęść .. ciągnie się za moim plecami ...
Chce ci powiedzieć, że każdym słowem, wchodzisz we mnie głębiej .. Bóg jest zajęty, w czym mogę pomóc ? jeśli mówią Ci, że masz przestać. powiedz, że ich *******isz. najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz.
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
Przepraszała za to, że kochała z mieszanką bezpodstawnej zazdrości.. Ah. Gdby tak móc nie musieć wierzyć w tę pieprzoną miłość.. Głuchy telefon. Tak bardzo chciałam usłyszeć Twój głos.. Podziwiam swoje serce, że tak długo znosiło Twoją obecność.. Jesteś mi równie bliski jak moje własne serce.. - Nie płacz już - mówił. - To po co mnie raniłeś? Może ja lubiłam, kiedy mówił, że mnie kocha. Może tęsknię za jego kłamstwami. Może moje serce nie odzwyczaiło się od jego codziennych czułych słów, któr znaczyły dla mnie tak dużo.. Mam pytanie apropo dawnych marzeń.. Czemu pozwoliłeś by legły w gruzach? Jak zardzewiałą żyletką przejechać po starej ranie i posypać solą. O tak. Tak bolało.. ..bo to był książę bez sumienia. Taki piękny oszust. Z mojej twarzy znikła już dawno zeszłoroczna opalenizna.. Tak samo wyblakło uczucie do niego. Wystarczy jednak kilka słonecznych dni i cera znów nabierze złocistej barwy.. A co z miłością? ..i gdybyś nie istniał, powiedz jak miałabym żyć?
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-05-08 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
miłość to chemia? więc podaj mi jej wzór.
tęsknota dopadła mnie. włóczę się z kąta w kąt, próbując sobie znaleźć odpowiednie miejsce do uciszenia swoich emocji. bez ciebie świat jest niczym. ja bez ciebie umieram. stracę cię po trochu wciąż bardziej i bardziej, aż przestaniesz być nawet fotografią. posprzątam w pokoju - wystarczy, że w życiu mam bałagan. zamówiłam sobie jego na ten wieczór. bez niego nawet jedzenie smakuje inaczej. jak jednak mogłam pozwalać mu na obsypywanie mnie prezentami, skoro nie miałam mu do zaoferowania nic w zamian? wystarczyło, ze ktoś taki jak on był gotów być ze mną - za samą tę gotowość nie miałam mu się jak odwdzięczyć. za***iście się bawisz rozrywając serce w pół. |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() suve, inspiracja, Calineczka777, Little Ballerina, Sheisunusual, Plotkaraaa, peculiarity, Kinderka13, Laffy, Kamisha, bananowalaska, JednaNaMilion, nydee, chocapic, 3martyna3, neee, Paajkaa, powinnam, TiS- uwielbiam <3 gdzie jest daciaaaaaa ? ![]() _____________________ sr.anie w banie. ![]() Czy ten Pan i Pani są w sobie zakochani? Wierzę i ja, że któregoś dnia stanie się tak, nie tracę nadziei. Unikatowy diament mojej wyobraźni. Zabiorę Cię do miejsca, którego nie ma na mapie! keep your smile. ![]() Obejmujesz mnie. Uzależniam się. Ten świat ma dziwne motywy. A co jeśli kiedyś przyjdzie takie jutro, kiedy będziemy osobno? przy Tobie czuję smak życia. ![]() i obiecuję, że jeżeli nam wyjdzie, będziesz już zawsze tylko mój. ![]() I'm not a girl, not yet a woman. [jeżeli się powtórzyły- przepraszam] ![]()
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Neee, Truskawkowa1993, Paajkaa, Plotkaraaa, Chocapic
x333 ![]() ![]() ![]() -Czasami zdarza nam się zachowywać zupełnie innaczej niż byśmy przypuszczali. -Uległa złudzeniom jakie sama sobie stworzyła -Jestem czasami muzą i postacią z kreskówki -Proszę państwa to jest życie, a nie jakaś bajka. Tutaj nie ma dobrych zakończeń. _________________________ Lalunie prośbę mam ![]() A w niedzielę wyjeżdżam do UK i nie będę się widzieć z Moim chłopaczkiem jakieś 2 miesiące ![]() Macie może jakieś opisy do tych sytuacji? ![]() Może Słonka wymienione wyżej? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dziulinka Czas edycji: 2009-05-08 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
xoxo
|
<33
___________________ Życie bywa piękne. Pod warunkiem, że nie jest się samotnym. Przeraźliwie samotnym. Przyjaciel jest jak Skarb,a nie diament... Bo diament można oszlifować,a Przyjaciela nie... Stoje przed zyciem jak przed szyba zachlapana farbami. Na pożegnanie pozostał mu jedynie słony smak jej ust... Po co nas w sobie rozkochujecie? żeby potem zostawić i zapomnieć, jaki jest wasz cel... -Wiesz że w oczach można utonąć? Ja właśnie tonę w Twoich.Ale nie ratuj mnie. Chce sie w nich utopić i trwać tak na zawsze. Boże dziękuje Ci za to wszystko, Za to całe piękno i dobro które dostaje od ciebie. Za góry i za niego i za przyjaciół... a nieprzyjaciołom daj proszę jeszcze więcej dobrego by mieli się czym zająć i od********** się ode mnie! Próbuję utknąć w chwili. -Chcesz aby traktował Cię jako zimną, wyrachowaną sukę ? -Nie, przecież dobrze wiesz, że mi na nim zależy -To przestań taką udawać. Czasami chciałabym tak po prostu wyłączyć myślenie... Podobno izolacja to brak akceptacji samego siebie, a ja się po prostu boję plagiatu własnej osoby. Prawdziwa samotność zaczyna się wtedy gdy pośród tłumu ludzi, których znasz, nie masz się do kogo odezwać. lubie zapach twoich kłamst.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.