![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Cytat:
![]() Ja jak pracowałam w sklepie, to często za szybką trzymaliśmy takie zguby i zdarzało się, że przychodzili szczęśliwi właściciele ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Ja, oczywiście też jak bym znalazła dokmenty to bym oddała ![]() No teraz już nie ma takich legitymacji, teraz są w formie karty. Kociulku, u Ciebie też wszyscy śpią ? ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2009-06-26 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
tak? o nawet nie wiedziałam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tzn. dzieci, bo mąż tradycyjnie na budowie ![]() A my to chyba nadrabiamy za całą resztę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kociulku niby nic sie nie dzieje ale my z Bartkiem may slabe zeby i chcialabym zaszczepic w Dawidku milosc do pielegnacji i dbania o nie od malego ![]() ![]() milej zabawy na weselichu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zdrowka dla chlopakow ![]() Cytat:
Kociulku wspolczuje tesciowej, trudna sytuacja no bo wiadomo ze slo0dycze dzieci powinny jesc w umiarze ale z drugiej strony jak dzieciom nie dasz a babcia przyniosla to mama bedzie ta zla.....ech.... Cytat:
![]() ![]() no i to wesele..... ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
![]() U mnie wizaz nadal działa na wodę, chyba się normalnie wścieknę, ale jak chodzę po różnych wątkach to widzę, że nie tylko mi ![]() Elkoza - historia, którą opisujesz jest dla mnie nienormalna. Odcięłabym sie od kontaktów z teściową natychmiast. A z mężem - no cóż - ja bym rządała zdecydowanych kroków - niech stanie po mojej stronie, a jeśli nie - to droga wolna. Może mogłabyś na trochę zamieszkać u rodziców - może to da mu do myślenia. Ja uważam, ze jeśli teraz dasz sobie wejść na głowę, to już nigdy tego nie zmienisz. Trzymam kciuki za szczęśliwe dla waszej rodzinki rozwiązanie. midey - zaproszenie dostałam i Dawida obejrzałam. Może jeśli będzie ładna pogoda, to wybierzemy się w poniedziałek na spacer? Na 10 idę z Łukaszem do lekarza, potem jestem wolna. Tylko jesli możesz odezwij się do mnie na gg, bo mi telefon szwankuje, mój numer w profilu, nawet jak jestem niedostępna to zwykle jestem ![]() kociulku jedyne znane mi rozwiązanie to teściowa na 102 - 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią:P co za babsztyl, no! Aga nie wkleję linka (bo i tak chyba cudem pisze tego posta), ale na wizażu jest wątek o zgubionych świadectwach z tego co wyczytałam podanie plus 26 złotych da ci nowe świadectwo. Zadzwoń do szkoły, powiedź, że upoważnisz kogoś do odbioru i na pewno da się załatwić. Panie w sekretariacie liceum są zwykle miłe dla byłych absolwentów. Co innego w dziekanacie. Tam to zawsze rzucają oczami, że się przeszkadza w konsumpcji serka białego z bułeczką i piciu kawy. Czy żeby pracować w dziekanacie to trzeba kurs chamstwa ukończyć, czy co?
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Dawid miał infekcje oka... w środę idę do okulisty... dentystę też planuję odwiedzić na razie szukam takiej typowo dziecięcej...ja mam zapalenie węzłów chłonnych muszę chodzić w szaliku jakbym świnkę miała... wrrr.... pogody do bani...
remont w trakcie gładzie nareszcie skończone właśnie zrobiłam sobie chwilę przerwy w sprzątaniu... u nas też kazali ogłoszenia i to 3 x dawać... masakra... ogólnie dziekanat na swoim uniwerku kiepsko wspominam... bo minę pani w nim siedzącej pamiętam do dziś... no nic biorę się dalej za robotę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Rozeznanie
|
Kociulku udusiłabym taką teściową. Moja na szczęście zazwyczaj się pyta, ale zdarzały się sytuacje, że coś małej dała nie pytając czy może.
Jeśli chodzi o słodycze to ja jak ognia unikam czekolady. Tego pod żadnym pozorem nie pozwalam Emi dawać. Natomiast prawie codziennie zje biszkopcika, paluszka dla dzieci albo herbatniczka pettitka. Od czas do czasu kupie jej ciastko Lubisia. Moja siostra miała podobną sytuację co Ty Aguś. Też zgubiła legitymację i musiała dać ogłoszenie do gazety. Musiała mieć jej wycinek żeby wydali jej drugą. Paranoja! Elkoza przykro mi, ze masz taką sytuację...oby wszystko szybko się naprawiło. Sytuacja na poprawinach straszna ![]() Zdrówka dla chorowitków! W zeszłym tygodniu w moim mieście przeprowadzano bezpłatne badania usg dla dzieci (brzuszek, główka lub tarczyca). W czwartek udało nam się dostać. Emi miała badany brzuszek, nerki. Wynik wyszedł dobry i zamiast tarczycy poprosiłam o usg główki bo chciałam sprawdzić czy zmiany po niedotlenieniu znikły. No i znikły ![]() Chcemy z mężem i Emmą oczywiście wybrać się na parę dni w Bieszczady. Problem polega na tym, że żadne z nas tam nie było i nie wiem czy są jakieś szlaki na których można połazić dzieckiem wraz z wózkiem. Podpowie mi któraś z Was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
Kociulek co do teściowej to w tym temacie chyba udało mi się ją wyszkolić... ale w innych tematach wiem jak to jest... jutro przychodzi cekliniarz i już się nie mogę doczekać jak dojadą mebelki i będę mogła wrócić do domu u nas dzis słonko wyszło ale jeszcze z Dawidem w domku siedzimy, pójdzie z tatą do parku po południu mi zostały wczoraj jednak podłogi do mycia... bo mąż wrócił z Dawidem i zabrał mnie na zakupy... i tak sobie nic nie kupiłam, bo bez okularów pojechałam nawet cen na metkach nie widziałam... normalnie ślepa się zrobiłam... jedynie kupiłam Dawidowi skarpetki i miałam w sumie dwie pary gratis...
a ogólnie to chcę już do domu swojego bo mam dosć życia na torbach i jeżdżenia w tą i z powrotem z jednego końca miasta na drugi... muszę w tygodniu iść jeszcze z Dawidem do fryzjera... bo włosy mu strasznie odrosły... nie ma upałów więc tylko znowu skrócimy i loczki pozostaną... ![]() coś czuję że chaotycznie to napisałam... no trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas taka pogoda, że nic się nie chce. Ciągle leje, a parno, wilgotno jest tak, że z szafy wilgotne ubrania wyciągamy. Emilka szaleje (słyszałam w żłobku, że nie tylko Ona), a nam z Małżem już sił nie starcza. Wczoraj nie spała cały dzień, choć spać się Jej chciało i wrzeszczała i piszczała na okrągło. Dziś nareszcie zasnęła na popołudniową drzemkę. Ledwie wyzdrowiała na początku tygodnia, dziś znów pokazuje się katar. ![]() W piątek zaliczyliśmy pierwszą żłobkowa imprezę ![]() W mówieniu dalsze postępy. Ostatnio pytam się Ją o coś "mamusia zrobi to i to, dobrze?". Mała odpowiada "dobrze". Gdy za oknem szalała burza, Emilka pokazywała na okno, mówiła "buzia" i "bum" (tak Jej tłumaczyłam grzmoty, bardzo silne podczas ostatniej). Dorwała mój puszek do pudru, wiec Jej tłumaczę "to jest puszek" i "pudruję Jej nosek opowiadając, że do tego służy. "Pusie", "pusia" cieszyła się Emilka, a potem poszła przypudrować nosa Tatusiowi" ![]() ![]() Aka, nie polecam wybierania się w Bieszczady z wózkiem. W Bieszczadach nie ma czegoś takiego jak np. droga nad Morskie Oko w Tatrach. Byłam w Bieszczadach kilkakrotnie, przelazłam je wszerz i wzdłuż i naprawdę nie mam tam wygodnych szlaków pod wózek. ![]() ![]() Elkoza, ode mnie wielkie wspierałki. Twoja obecna sytuacja małżeńska to faktycznie jakiś koszmar. Najbardziej przychylam się do wypowiedzi Kasi1977. Mam za sobą związek z takim facetem (i jego mamusia też, bo byli nierozłączni ![]() ![]() Co do odzyskiwania legitymacji, to u mnie na studiach tez trzeba było dać ogłoszenie do gazety. Na szczęście ja miałam świetne babki w dziekanacie (dostały nawet ode mnie kwiaty po obronie, bo bardzo mi pomogły w pewnej trudnej sytuacji). Ma nadzieje Aga, że Ty też trafisz na podobne. Trzeba spróbować, może się uda doprowadzić sprawę do końca. Kociulku, Midey, ja jestem zdecydowaną przeciwniczką podawania takim Małym dzieciom jak nasze słodyczy. Ja sama uwielbiam słodycze ponad miarę i mam nadzieję, że uda mi się wychować Emilkę inaczej. Mi dostaje tylko raz na jakiś czas ciemną czekoladę, ze względu na żelazo. Pierwsze ciastko zjadła w całości w piątek, w żłobku, bo nie zdążyłam zareagować, gdy się dorwała do koszyka z rogalikami. A przecież nie będę Jej wyrywać z ręki. Zamiast słodyczy podaję owoce. Oczywiście wiadomo, że nie będę Jej zabraniać przez całe życie, to niemożliwe, ale będę starała się, by nie stała się taka "uzależniona" jak ja ![]() A dla wszystkich choruszków zostawiam całusy i życzenia zdrówka ![]() Edytowane przez elsi Czas edycji: 2009-06-28 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#431 | |
szeryfcio
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
![]() W ogóle to szatana jakiegoś mam ![]() Gratuluję Emilkowej mowy ![]() ![]() A u nas w końcu upały ![]() Za dwa tygodnie wybieramy się nad morze, w końcu gdzieś pojedziemy.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2009-06-29 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Sheryl Super ,że jedziecie nad morze ![]() ![]() ![]() ![]() elsi gratuluje Emilce ślicznego mowienia ,Maja nie za b ardzo chce powtarzac u słabo mówi .,. ,ale wszystko przed nami ![]() kociulku ![]() ![]() aka fajnie ,że udalo się Emi zbadac ![]() ![]() Poza tym kupilam dzis 2 kg truskawek i pomrozilam bo to już koncowka ,a Majutek je uwielbia ![]() ![]() ![]() ps kupilam nalensiki w proszku ,amerykanskie w lidlu ciekawe czy będą dobre ![]() ![]() ![]()
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-06-29 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nad morze, super, mam nadzieje ze podroz minie szybko i bez marudzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a czemu nie zdecydujesz sie na te fryzurke? mi bardzo sie podoba ![]()
![]() |
![]() |
#434 |
szeryfcio
|
szkoda, że chłopaki nie mogą się spotkać
![]() Kasiu, a co to za widoczek? A fryzurka spoko. Chcesz czegoś innego?
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
moga, a oczywiscie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Ooo.., my też wybieramy się tam do zoo
![]() ![]() Kasiu, fryzurka całkiem fajna ![]() ![]() Elsi, rozgadują nam się dzieciaczki ![]() ![]() ![]() Aka, w Bieszczadach kilka dni byłam, ale bardziej dla celów odwiedzin, a nie zwiedzania, dlatego nie pomogę ![]() Midey, byliście na weselu? z Dawidkiem? bo ja mam wielki dylemat czy brać dzieci. Z jednej strony chciałabym wybawić się bez dzieci, a z drugiej będę myślała co oni tam robią? czy nie płaczą? Może jak weźmiemy ich na te 2-3 godziny, wychasaja się i przwywieziemy do domy, położymy spać, to mocno nie będą się buntować ![]() Dobra, uciekam, bo ja mąż przyjdzie wypuszczam się na miasto ![]() ![]() Aaaa, napisze jeszcze jaką wczoraj miałam sytuację... Dzwoni telefon, więc odbieram i mówię Słucham. A gość do mnie Czy mogę rozmawiać z mamusią albo tatusiem? ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio też facet przychodził wodę spisywać i mówi do teściowej, że ostatnio to mu drzw otworzyła taka młoda dziewczyneczka ![]() ![]() ![]() No nic, uciekam, jak dzieci pozwolą, zajrzę wieczorkiem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#437 | |||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() i miałabym z kim zostawić, to zostawiłabym jednak małego, żeby móc się spokojnie wybawić. ![]()
![]() |
![]() |
#438 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() udanych zakupow ![]() w ktoras niedziele ![]()
Edytowane przez midey Czas edycji: 2009-06-30 o 14:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
BAN stały
|
Czesc mamcie. Nie pisalam bo jakas depresja mnie dopadla i nie chcialam wam tu smucic wiec tylko to co dobre u nas napisze.
Milenka zaczyna powtarzac wyrazy i wiecej mowic w ludzkim jezyku. Elsi gratulacje dla Emilki, Milenka duzo mniej mowi i prostrze wyrazy. Oto filmik jak mowi kupka i udaje, ze robi zeby ja tylko z lozeczka wyjac, miala spac ale kombinowala jak cwany lisek zeby nie spac wiec ja nagralam ![]() http://picasaweb.google.pl/agamili87...00477496116514 Poza tym weekend milo spedzilismy, Bartek byl w sobote w Walii na Grand Prix na zuzlu z moim tata bo wygral bilety w konkursie, a ja z mama, bratem i Mlenka spedzilam caly dzien na ogrodku mojej mamy, opalajac sie a Milutek sie kapal w basenie: http://picasaweb.google.pl/agamili87/WeekendURodzicow2# W niedziele bylismy na wesoym miasteczku, zdjecia w albumie, link wyzej ![]() A dzis bylismy na wodnym placu zabaw: http://picasaweb.google.pl/agamili87...bawWeeling2009# No to tyle u nas, wiekszosc straszcza zdjecia. No a ze zlych rzeczy to ja juz mam wszystkiego dosc ![]() Kociulku ja bym nie brala Milenki na wesele bo wiem ze caly czas musialabym za nia latac bo ona nie usiedzi na miejscu, a co dopiero z 2 dzieci? Nic bym sie nie pobawila. Ale moze Twoje dzieci sa grzeczniejsze od mojego diabelka ![]() A co do sytuacji z "odmladzaniem" to mi wszyscy mowia, ze wygladam na 16 lat i np. nie moglam kiedys kupic gdy na xboxa bo byla od 18 lat (GTA) ![]() ![]() Kasiu gratuluje zasypiania Maii ![]() Aka ciesze sie ze zmiany u Emmy znikly ![]() Lwico mam nadzieje ze juz lepiej z Twoim zdrowiem i trzymam kciuki za wizyte u okulistyDawidka. Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-30 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
Elsi z Emilki to widać naprawdę niezły charakterek się zrobił. Też myślę, że to dobrze. Lepsze to niż bać się o własne dziecko myśląc, że pozwoli sobie coś zrobić.
No i mała z niej gadułka ![]() ![]() Dziękuję za odpowiedź w sprawie Bieszczad. Dałaś mi do myślenia i sama już nie wiem gdzie pojedziemy. Kocham Tatry i Zakopane, ale byliśmy tam dwa lata temu i narazie muszę zrobić przerwę co by mój mąż nie oszalał z tego powodu ;-) Kasia gratulacje dla Majutka z okazji ładnego zasypiania. Emi nie przepada za truskawkami, ale za to lubi poziomki. A dziś pierwszy raz jadła świeży słodki groszek. Bardzooo jej smakował. Fryzura bardzo ładna. Dlaczego Ci się nie podoba? Kociulku moja Emma była już na 6-ciu weselach. Nie długo bo tak około 2-3 godzin, ale bawiła się wyśmienicie. Teraz czeka nas jeszcze dwa i chyba narazie spokój ;-) Kasiu dzięki ![]() Widzę, że tu same młodziutkie mamuśki ![]() Ale to chyba trzeba się cieszyć ![]() Edytowane przez Aka24 Czas edycji: 2009-06-30 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Wtajemniczenie
|
cześć Gwiazdy...
mam dzisiaj kryzysowy dzien, już chce do swojego mieszkania!! swojej pralki i szafek... kuchni itd... tam jak sobie nabrudze to sprzatne tylko po sobie i pozostalej dwójce... ehh szkoda gadać... a końca remontu nie widze... skorki że ja tak tylko o sobie.... Gratuluję wszystkim gadułom mój ostatnio gada dużo ale po swojemu... a dokładniej po powrocie już na swojego kompa... P.S. Kasiu fryzura jak dla mnie fajna... nie ma co za dużo kombinować:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
A my dziś idziemy z midey i Dawidem na spacerek!
Miłego dnia - napiszę wieczorem coś więcej, bo mi tu Łukasz strasznie się uwqagi domaga ![]()
![]() |
#443 |
BAN stały
|
Kasienka, Midey milego spacerku
![]() Dziewczyny znowu wam sie cos pisac nie chce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie dół. Emilka znów jest chora
![]() ![]() ![]() Aka, na Twoim miejscu nie rezygnowałabym z Bieszczad. Choć one niestety ostatnio już straciły dużo ze swego czaru, bo stały się "modne". Zawsze możecie się wybrać nad Solinę. Wydaje mi się, ze tam są bardziej prodzieciowe warunki. Aga, super zdjęcia, zazdroszczę tych wszystkich atrakcji jakie Milenka ma w ogródku dziadków. Ja się zastanawiałam nad mini-basenem, albo piaskownicą na balkonie ![]() Kasia, Midey, miłego spaceru (Midey, pamiętam o zaległym privie, ale chyba musimy sie umówić na Skype, tyyyle ma do odpowiedzenia ![]() KasiaMaja, a ja zgadzam się z Tobą co do próbnej fryzury. Lepiej zrób sobie coś bardziej naturalnego niż takie misterne upięcie. Głowa od tego boli i wyobraź sobie wypinać te wszystkie wsuwki rano po weselu. ![]() ![]() Kociulku, przyznam, że gdy ostatnio z Tobą rozmawiałam, nie miałam głowy do zastanawiania się czy masz dziecięcy głos. ![]() ![]() Ja bym chciała żeby mnie ktoś pomylił choć z 25-latką ![]() ![]() Ja jestem przeciwniczką zabierania dzieci na wesele. I także na swoim (gdyby była taka opcja, bo nie było), nie chciałam ich mieć. Jest mnóstwo imprez które są odpowiedniejsze dla maluchów. Uważam, że rodzice maja raz na cza sprawo do wypadu tylko we dwoje. ![]() ![]() ![]() Sheryl, Emilka tez ostatnio rozszalała się na placu zabaw, ale myślę, że w Jej przypadku to jest efekt podglądania wyczynów dzieci w żłobku. Staś jest przecież pod względem samodzielności ruchowej duuuużo do przodu przed Mi. Gdy pierwszy raz zobaczyłam jak stoi na zjeżdżalni (takiej mniejszej, plastikowej, dla dzieci) serce podeszło mi do gardła, i miałam odruch łapania jej czym prędzej. Ale potem to już pozwoliłam się jej bawić jak chciała i nawet lądować pupą w podeszczowym błotku pod zjeżdżalnią ![]() Dobrego dnia Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
U mnie to troszkę bardziej brak czasu niż chęci na pisanie. Miałam jedyną okazję doprowadzić dom do stanu używalności i oglądalności
![]() ![]() Bratanek miał wirusówkę, ale na razie <tfu tfu tfu> moje maluchy to nie złapało. Co ciekawe spotkało go to w dzień urodzin, tak samo jak ostatnio Adriana ![]() ![]() ![]() Zakupy zaliczam do udanych, choć ręce mi opadły jak wróciłam do domu ![]() ![]() Ech... jacy to wszyscy przeze mnie nieszczęśliwi... ![]() Ale juz wiecej nie będę ![]() ![]() Z powytywów: wczoraj matka mojego "ucznia" dzwoniła, aby powiedzieć, że zdał pisemną maturę ![]() ![]() ![]() ![]() Elsi, Emilka faktycznie dosyć często choruje ![]() ![]() A to dzięki temu nowemu sprzętowi tak swoją figurę poprawiasz? ![]() Ja po sobie nic a nic nie widzę, ale szokiem dla mnie było jak spokojnie założyłam moją druhenkowa suknię ![]() ![]() Aga, Milenka faktycznie ma bardzo duzo zbawek u dziadków i podoba mi się pomysł zjeżdżania do basenu ![]() Głośniki znowu mi coś nawaliły, więc filmiku nie obejrzałam. Muszę męża pogonić aby w nich pogrzebał ![]() Swoją drogą złośliwość rzeczy martwych w ostatnich dniach mnie nie opuszcza ![]() Kasieńka, Midey, jak spacerek? ![]() Shery, a dzwoń, dzwoń ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Aga, gratki dla MIlenki za nowe slowka
![]() ![]() napisz co z ta szkola ![]() Elsi, bardzo mi przykro ze Emilka znowu chora ![]() ![]() ![]() Elsi, ja czekam jednak na priva bo nie mam skype'a ![]() Cytat:
![]() ![]() ja zaliczym do bardzo udanych ![]()
![]() |
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
cześc co tu tak pusto...
Elsi zdrówka dla Emi... łączę się z Wami w bólu bo mnie po terapi antybiotykowej dopadła alergia i jestem na zastrzykach sterydowych wyglądam jak potwór... szkoda gadać... musiałam iść na zwolnienie, a dokotorwa chciała mnie w szpitalu zostawić... no nic uciekam bo Dawid już psoci... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Elsizdrówka dla Emilki ![]() Kochane dzięki za kompelemnty fryzury ,ale mi chodzi o to ,że mam dostające uszy ![]() Poza ty zła jestem dzis wreszcie tż w domu jest i mieliśmy pojechać nad wode się poopalac ,a od rana niebo całe w chmurach ,a wczoraj niebiesciutkei bez żadnej chmurki ![]() midey ,kasienkafajnie ,że możecie się spotykac ,zazdroszcze !!! :P Jak chłopaki na siebie zareagowali ??
![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
Spacerek był bardzo miły, midey to naprawdę przesympatyczna dziewczyna (ale to pewnie wiecie), a Dawid to żywe sreberko - Łukaszek troszkę poważniejszy
![]() Rzeczywiście pusto tu u nas ostatnio, ale pogoda w końcu nas rozpieszcza i można z maluchami połazić po dworzu. ja dodatkowo chodze dwa razy dziennie z Łukaszem na inchalacje do przychodni, więc dni mam rozwalone przez te wizyty. grunt jednak, że Młodemu pomagają, chociaż w trakcie wydziera się jak opętany ![]() Elsi, niestety z dziecmi żłobkowymi tak jest - Łukasz w czerwcu był w żłobku tylko 6 razy. Poważnie się zastanawiam, czy nie zrezygnować ze żłobka - on ma chyba za słaby układ odpornościowy na te zarazki, z jakimi ma tam kontakt. lwico - współczuję. wracaj szybko do zdrowia. A teraz chwalenie się ![]() ![]()
![]() |
#450 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zdradze Wam ze Kasienka wyglada w rzeczywistosci jeszcze mnlodziej niz na zdjeciach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.