Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-02, 10:23   #421
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ja już jutro mam wolne wczoraj miałam wolne nie podziewane , dzisiaj jestem tylko w pracy.

Nie wiedziałam że tz tam jedzie zreszta on sam tez nie wiedział.
kasiaher najgorsze to oko, moglo stac sie cos powaznego, a ze go zabral to glupio by wygladalo jakby powiedzial ze nie chce tam jechac, fajnie ze tak ci powiedzial ze jestes dla niego najwazniejsza i cie docenia, a koledzy chceli to poszli...
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:26   #422
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
Dziewczyny myslałam, ze sie dzis w nocy przekręce
wczoraj rozwozilismy z TZ zaproszenia od 17 do 22.30 rozdalismy 6 zaproszen, ale niestey wszędzie nas ciastem częstowali. a weź i odmów, szczegolnie jak ktos ci juz kawal ukroił i na talerzyku poozył. potem wujek TZ 9ktorego dopiero poznałam -brat TZ babci) na siłe prawie wcisnał mi 2 kieliszki własnej nalewki, z 50% spirytusu. myslalam,z e mnie popali. ale jak chciałam odmóic, to on tak nalegał i głupio mi było. o 21 jak jechalismy do swiadkowej aj nie wytrzymałam. zajechaismy do mnie do domu, pobiegłam do kibelka i 10 min wymiotowałam. potem pojechalismy do swiadkowej. a mnie u niej tak brzuch rozbolał, ze myslałam,z e z bólu zemdleje. po 30 min ją przeprosiłam i powiedziałam, aby TZ mnie do domku zawiózł. od 22.30 do 1 w nocy siedziałam w łazence i an zmiane wymiotowałam i miałam begunke a przy tym plakałam z powodu bólu brzucha ale to nic. w ocyco godzina sie budziałm i znowu do kibelka leciałam. jak sie rano obudziłam to znowu to samo chyba sie czym przytrulam normalnie.

swiadkowa od razu sie mnie pytała kiedy mają byc moje poprawiny i kogo ma zaprosic, bo ona juz cos wymysli
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Madziu, co Ty planujesz na tę solówkę? tak jak baletnica? odważnie...
my w piątek po raz pierwszy uczylismy sie rumby... TZ nawet się starał. Moze coś z tego będzie, bo nasza piosenka ma ten rytm ja nie chcę żadnych udziwnień, tylko wtulić się w mojego meża i się bujać
dokładnie, cos w tym stylu pamiętasz ten link z ukłądem co wklejałam
Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Zatrucie pokarmowe ale pewnie stres też swoje zrobił
ja po swoim to chyba kilka kilo schudłam

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-06-02 o 10:30
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:29   #423
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
wczoraj rozwozilismy z TZ zaproszenia od 17 do 22.30 rozdalismy 6 zaproszen, ale niestey wszędzie nas ciastem częstowali. a weź i odmów, szczegolnie jak ktos ci juz kawal ukroił i na talerzyku poozył. potem wujek TZ 9ktorego dopiero poznałam -brat TZ babci) na siłe prawie wcisnał mi 2 kieliszki własnej nalewki, z 50% spirytusu. myslalam,z e mnie popali. ale jak chciałam odmóic, to on tak nalegał i głupio mi było. o 21 jak jechalismy do swiadkowej aj nie wytrzymałam. zajechaismy do mnie do domu, pobiegłam do kibelka i 10 min wymiotowałam. potem pojechalismy do swiadkowej. a mnie u niej tak brzuch rozbolał, ze myslałam,z e z bólu zemdleje. po 30 min ją przeprosiłam i powiedziałam, aby TZ mnie do domku zawiózł. od 22.30 do 1 w nocy siedziałam w łazence i an zmiane wymiotowałam i miałam begunke a przy tym plakałam z powodu bólu brzucha ale to nic. w ocyco godzina sie budziałm i znowu do kibelka leciałam. jak sie rano obudziłam to znowu to samo hyba sie czym przytrulam normalnie.

swiadkowa od razu sie mnie pytała kiedy mają byc moje poprawiny i kogo ma zaprosic, bo ona juz cos wymysli

Bidulko nasza! nie jedz nic dzisiaj-tylko kisielek i nic wiecej-mnie to zawsze pomaga
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:31   #424
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
witam
wczoraj rozwozilismy z TZ zaproszenia od 17 do 22.30 rozdalismy 6 zaproszen, ale niestey wszędzie nas ciastem częstowali. a weź i odmów, szczegolnie jak ktos ci juz kawal ukroił i na talerzyku poozył. potem wujek TZ 9ktorego dopiero poznałam -brat TZ babci) na siłe prawie wcisnał mi 2 kieliszki własnej nalewki, z 50% spirytusu. myslalam,z e mnie popali. ale jak chciałam odmóic, to on tak nalegał i głupio mi było. o 21 jak jechalismy do swiadkowej aj nie wytrzymałam. zajechaismy do mnie do domu, pobiegłam do kibelka i 10 min wymiotowałam. potem pojechalismy do swiadkowej. a mnie u niej tak brzuch rozbolał, ze myslałam,z e z bólu zemdleje. po 30 min ją przeprosiłam i powiedziałam, aby TZ mnie do domku zawiózł. od 22.30 do 1 w nocy siedziałam w łazence i an zmiane wymiotowałam i miałam begunke a przy tym plakałam z powodu bólu brzucha ale to nic. w ocyco godzina sie budziałm i znowu do kibelka leciałam. jak sie rano obudziłam to znowu to samo hyba sie czym przytrulam normalnie.
Biedactwo Ja jakiś czas temu też się czymś zatrułam (chyba kiełbaską z grilla, bo nic innego takiego nie jadłam) i przez 3 dni umierałam dzien i noc to było okropne.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:32   #425
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Bidulko nasza! nie jedz nic dzisiaj-tylko kisielek i nic wiecej-mnie to zawsze pomaga
teraz to nawet nie mysle o jedzeniu.

a najgorsze, ze dzis tez jedziemy rozwozic zaproszenia. mamy juz maraton ustalony od 17 do 21 i jak ja mam odmawiac tych ciast?? jak oni a siłę mi nakładają. jeszcze w mojej rodzine to ok, jakos by sie dało, ale teraz nam TZ rodzina została

Stary 2009-06-02, 10:38   #426
kliwia
Zakorzenienie

madzialenka naucz sie asertywnosci powiedz ze sie zatrulas i mozesz napic sie jedynie gorzkiej herabty i juz. Masz się meczyc zeby komus nie opdmowic ciasta? Jak ktos nalozyl na talerzyk, to przeciez jest czyste i moze sam za godzine to zjesc
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:38   #427
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:

a najgorsze, ze dzis tez jedziemy rozwozic zaproszenia. mamy juz maraton ustalony od 17 do 21 i jak ja mam odmawiac tych ciast?? jak oni a siłę mi nakładają. jeszcze w mojej rodzine to ok, jakos by sie dało, ale teraz nam TZ rodzina została
Wytłumacz im delikatnie, że chyba się czymś zatrułaś i dzisiaj nie jeszcze prawie nic więc ciasto też odpada. Może Twój TŻ jak im też wytłumaczy to zrozumieją.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-02, 10:43   #428
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
jasne tylko ze to moj jest włascicielem i uważam ze jak by chciał to by skonczył wczesniej ma tylu pracowników ze z powodzeniem mogli by wielele reazliacji sami zrobic tyle ze moj jest taki czlowiekiem ze musi sam wszystkiego dopilnowac eh ale co tam niech nei marudzi jak mowi soll chyba musze to przecierpieć ostatnio wymyslil ze surdut to on pojdzie w piatek kupowac (oczywiscie w piatek przed samym weselem) ale potem mowil ze tylko sie tak ze mna droczy i oczywiscie pojedziemy wczesniej co ja z nim mam
ooo widze ze Wy tydzien po nas i tez nie macie jeszcz ubrania dla Młodego?? moj TZ ma dokladnie takie samo podejście jak Twoj...
tez bym widziala dla niego surdut -wysoki i szczuply fajnie bedzie w nim sie prezentował ale kurdee boje sie, że miesiąc przed slubem jak go zaciągne do mierzenia to bedzie juz za pozno

Cytat:
ja się wogóle nie denerwuje , w moim stanie jest to nie wskazane
Kupilismy wódke w sobote i miałam panieński a tz kawalalerski.

Szybciutkie strzeszczenie Panieńskiego...
W wiekszej ilości dziewczyny mnie olały, jestem z tego powodu wściekła a raczej zrobiło mi sie przykro że mnie tak olały, Panieński udał się , było fajnie miałam szarfę i napis na niej " OSTATNI RAZ DO WZIĘCIA " a z tyłu " ostatnie chwile wolności"
miałam takie branie że hej ubrałam sie elegancko miałam uszy króliczka i korone księżniczki, dostałam śliczną sexi bielizne i taki strój , torta pysznego. Bawiłams sie do 2 w nocy.
Tż miał bardzo udany kawalerski , oczywiście ma limo na oku podtknął sie i uderzył o kant stołu centralbie w srodek oka, dobrze że mu7 nie wypłyneło ale bardzo blisko było rana pod okiem do szycia i lmo na całe oko
Mój tż miał striptiz, chłopaki zabrali go do domu publicznego. Mój tz powiedział że był tak obojętny na to i że stwierdził że bardzo mnie kocha i jestem dla niego najważniejsza , i nie chce sie patrzeć na jakieś laski tylko na mnie . Zdał sobioe sprawę jakim jest szczęściarzem że mnie ma , normalnie w szoku byłam .
Jeszcze jedna sprawa jak się doowiedziała jak mi tz powiedział że dwoch nie wytrzymało ciśnienia na tym striptizie i poszli sobie pouzywać normalnie myslałam że padnę , w życiu bym sie tego nie spodziewała.
Zostały mi 4 dni do wesela a ja jestm obojetna na to wszystko, źle się czuje mdli mnie i jestem śpiąca .
wow... no to chłopaki dali czadu.........

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a no widzisz ale nieeeee moj musi wszystko sam taka zosia samosia ciekawe ze ze sprawami slubnymi tak mu nie idzie
bo wie, że moze na Tobie polegać i wszystko sama dobrze zalatwisz

Cytat:

powiedz im na dzien dobry, ze wczoraj sie zatrulas i jak chcą Ciebie czymś słodkim poczęstować to jedynie... kisielek

Dziewczyny napisałam do Dodomi z prośbą o dobranie bizuterii do sukni - mam nadzieje, ze mi tez fajnie doradzi
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:45   #429
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzialenka naucz sie asertywnosci powiedz ze sie zatrulas i mozesz napic sie jedynie gorzkiej herabty i juz. Masz się meczyc zeby komus nie opdmowic ciasta? Jak ktos nalozyl na talerzyk, to przeciez jest czyste i moze sam za godzine to zjesc
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Wytłumacz im delikatnie, że chyba się czymś zatrułaś i dzisiaj nie jeszcze prawie nic więc ciasto też odpada. Może Twój TŻ jak im też wytłumaczy to zrozumieją.
Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
powiedz im na dzien dobry, ze wczoraj sie zatrulas i jak chcą Ciebie czymś słodkim poczęstować to jedynie... kisielek
tak zrobie, a co
najwyzej powiem aby TZ mnie wspierał.

choc jak tak dalej ebdzie to wcale tam nie pojade, bo moje zatrucie wcale mi nie przeszło

Stary 2009-06-02, 10:50   #430
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
tak zrobie, a co

choc jak tak dalej ebdzie to wcale tam nie pojade, bo moje zatrucie wcale mi nie przeszło
Ja jak się czymś zatruje to pije przegotowaną cole mi pomaga lub amol albo coś podobnego.
Stary 2009-06-02, 10:52   #431
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
tak zrobie, a co

moze na biegunke jakis Stoperan?
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-02, 10:55   #432
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
moze na biegunke jakis Stoperan?
cos chyba wezmę. tylko wymioty jeszcze dochodzą

jestem ciekwa czy moja wczorajsza tabletka anty sie przyjeła

a do mnie włąsnie dzownili ze szkoły, czy dalej szukam pracy (podnie skłądałam w tamtym roku w lutym). ale odmwówiłam, bo stwierdziłąm,z e pracuje wza granica. czemu tak jest, ze jak sie szuka pracy to nic nie a. a jak nie suzkam, to juz jest jest 5 skzoła, któr chciala mnie zatrudnic

Stary 2009-06-02, 10:57   #433
kliwia
Zakorzenienie

Tudzież smecta.
Stary 2009-06-02, 11:02   #434
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
ja się wogóle nie denerwuje , w moim stanie jest to nie wskazane
Kupilismy wódke w sobote i miałam panieński a tz kawalalerski.

Szybciutkie strzeszczenie Panieńskiego...
W wiekszej ilości dziewczyny mnie olały, jestem z tego powodu wściekła a raczej zrobiło mi sie przykro że mnie tak olały, Panieński udał się , było fajnie miałam szarfę i napis na niej " OSTATNI RAZ DO WZIĘCIA " a z tyłu " ostatnie chwile wolności"
miałam takie branie że hej ubrałam sie elegancko miałam uszy króliczka i korone księżniczki, dostałam śliczną sexi bielizne i taki strój , torta pysznego. Bawiłams sie do 2 w nocy.
Tż miał bardzo udany kawalerski , oczywiście ma limo na oku podtknął sie i uderzył o kant stołu centralbie w srodek oka, dobrze że mu7 nie wypłyneło ale bardzo blisko było rana pod okiem do szycia i lmo na całe oko
Mój tż miał striptiz, chłopaki zabrali go do domu publicznego. Mój tz powiedział że był tak obojętny na to i że stwierdził że bardzo mnie kocha i jestem dla niego najważniejsza , i nie chce sie patrzeć na jakieś laski tylko na mnie . Zdał sobioe sprawę jakim jest szczęściarzem że mnie ma , normalnie w szoku byłam .
Jeszcze jedna sprawa jak się doowiedziała jak mi tz powiedział że dwoch nie wytrzymało ciśnienia na tym striptizie i poszli sobie pouzywać normalnie myslałam że padnę , w życiu bym sie tego nie spodziewała.
Zostały mi 4 dni do wesela a ja jestm obojetna na to wszystko, źle się czuje mdli mnie i jestem śpiąca .
O kurcze no to nie dobrze ze z tym okiem tak na ślubie bedzie miał pewnie limko bedziesz go musiała ładnie umalować.
Cytat:
witam
wczoraj rozwozilismy z TZ zaproszenia od 17 do 22.30 rozdalismy 6 zaproszen, ale niestey wszędzie nas ciastem częstowali. a weź i odmów, szczegolnie jak ktos ci juz kawal ukroił i na talerzyku poozył. potem wujek TZ 9ktorego dopiero poznałam -brat TZ babci) na siłe prawie wcisnał mi 2 kieliszki własnej nalewki, z 50% spirytusu. myslalam,z e mnie popali. ale jak chciałam odmóic, to on tak nalegał i głupio mi było. o 21 jak jechalismy do swiadkowej aj nie wytrzymałam. zajechaismy do mnie do domu, pobiegłam do kibelka i 10 min wymiotowałam. potem pojechalismy do swiadkowej. a mnie u niej tak brzuch rozbolał, ze myslałam,z e z bólu zemdleje. po 30 min ją przeprosiłam i powiedziałam, aby TZ mnie do domku zawiózł. od 22.30 do 1 w nocy siedziałam w łazence i an zmiane wymiotowałam i miałam begunke a przy tym plakałam z powodu bólu brzucha ale to nic. w ocyco godzina sie budziałm i znowu do kibelka leciałam. jak sie rano obudziłam to znowu to samo chyba sie czym przytrulam normalnie.

O to ty dzis nie czestuj sie juz tymi ciastami powiedz ze sie przytrułaś i nic nie jesz a co dopiero ciasta.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 11:02   #435
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Tudzież smecta.
wezmę stoperan jak nie pomoze to pójde do apteki po smecte.

a czy jest cos na wymioty?? bo mi az sie w głowie kreci

Stary 2009-06-02, 11:04   #436
dekoderka
Raczkowanie

część kochane, melduję się w tym pięknym dniu
1. laska z blogu przeprosiła mnie za wpis, wszystko wyjaśniła, zaproponowała żebyśmy się spotkały i spróbowały się poznać!
Powiedziała nawet, że mój Tz bardzo dobrze wybrał żonę
2. Wczoraj miałam przymiarkę sukni. Jest już prawie gotowa-jedna mała poprawka-umówiłam się na odbiór 6 lipca, bo gdzie mam trzymam tą sukienkę?
3. Powoli widzę końcówkę zapraszania gości. Uffff
4. W wolnej chwili wezmę się za robienie zawieszek na wódkę i może winietki. Zdania narazie podzielone.
Stary 2009-06-02, 11:06   #437
agnes208
Zakorzenienie

Dziewczyny u nas z postepów ślubnych to kupiłam majtasy slubne

Mamy menu wstepne:
-rosołek
-polędwiczki z pieczarkami + ziemniaki
-trio w chlebku
-łosoś + risotto
-forszmak drobiowy
-barszczyk z drozdzowym pasztecikiem
A u was jak tam z menu??
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 11:08   #438
kliwia
Zakorzenienie

na mdłości i wymioty imbir możesz użyć. Herbate imbirową np.
Stary 2009-06-02, 11:15   #439
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
na mdłości i wymioty imbir możesz użyć. Herbate imbirową np.
o dzięki:0
ty to masz zawsze na wszystko odpowiedzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-02, 11:16   #440
kliwia
Zakorzenienie

madzia a to z serialu House M.D. wiem
Stary 2009-06-02, 11:19   #441
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A to są nasze obrączki niestety nie mam zdjęcia, ale znalażłam na internecie takie same
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ujhyrjuty.jpg (21,4 KB, 23 załadowań)
Stary 2009-06-02, 11:20   #442
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
madzia a to z serialu House M.D. wiem
skubana

wczoraj jak sie świadkowa mnie pytała kiedy chce miec wieczór paniensi to powqiedziałam, ze 2 tyg przed slubem nie chce tydz przed bo jeszcze bede miała @ . tylko musze TZ namówic, aby miał w tym sammy czasie swój kawalerski

Stary 2009-06-02, 11:20   #443
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

dekoderka podczytuje co tam bylo z tym blogiem, bardzo dobrze jej napisalas, widac skruszona jest,
martwie sie bo nie wiem czy jak zaczne zapraszac gosci w boze cialo to czy to nie bedzie za pozno, doradzcie mi jak mozecie

ja tez bede robi winietki, bon ie bedzie zadnego problemu i zadne komplikacje nie wynikna, bylam na weselu gdzie nie bylo i beznadziejnie wyszlo, bo tyllko w dwiepary siedzielismy razem a pozostali porozsadzani...

anges208 mmmm jakie pysznosci, az glodna sie zrobilam<lol>
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 11:22   #444
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
A to są nasze obrączki niestety nie mam zdjęcia, ale znalażłam na internecie takie same
gdzies juz podobne widziałam. bardzo ąłdn. a jaki jest odcien tego złota?? bo chyba nie taki jak na zdjęciu??

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
ja tez bede robi winietki, bon ie bedzie zadnego problemu i zadne komplikacje nie wynikna, bylam na weselu gdzie nie bylo i beznadziejnie wyszlo, bo tyllko w dwiepary siedzielismy razem a pozostali porozsadzani...
ja tez mam winietki

Stary 2009-06-02, 11:23   #445
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
gdzies juz podobne widziałam. bardzo ąłdn. a jaki jest odcien tego złota?? bo chyba nie taki jak na zdjęciu??
Nie na zdjęciu są takie troche żółtawe wręcz my mamy takie ciemniejsze.
Stary 2009-06-02, 11:24   #446
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie na zdjęciu są takie troche żółtawe wręcz my mamy takie ciemniejsze.
no własnie, tak też myslałam

Stary 2009-06-02, 11:27   #447
kliwia
Zakorzenienie

magdaZb juz Ci puisalam wczesniej, ze zalezy do kiedy chcesz zeby potwierdzili

kwatek bardzo ladniusie
Stary 2009-06-02, 11:29   #448
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a u nas było wczoraj dokałdnie 2 miesiące do slubu i jak prosilismy TZ chrzestnego to sie zdziwił, ze tak szybko juz zapraszamy.

Stary 2009-06-02, 11:33   #449
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 11:35   #450
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwatek bardzo ladniusie
Dziękuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości