|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie się pozbędę ;-) ZAPRASZAM !!!
Justys a szukasz czegos konkretnego z zapachow za Chance? czy tak sobie mozna cie kusic?
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#423 |
|
Kici kici miau miau
|
powahalas Insolence?
|
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
zależy m ibardzo na bazie lumene tylko jest sprawa bo zależy mi na czasie i najchętniej (jesli masz opory moge wysłać pierwsza nie ma problemu bo jestem nowa-zrozumiem) wysłałabym listem priorytetowym jutro przed 15 tak żeby w tym tygodniu już zfinalizować wszystko ale nie wiem czy by Ci to odpowiadało co do konkretów to wzięłaby mbaze lumene i może juicy tube jeśli Ci sie to kalkuluje ewentualnie może masz poza wątkiem jakieś zapaszki miniaturki/małe pojemności
|
|
|
|
#425 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Możesz kusić ![]() Ranko niestety nie byłam w Sephorze Mam już całą listę do niuchania... Mam nadzieję, że w tym tygodniu czas pozwoli bym zajrzała do "sejfory"... ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
Jeśli chcesz dam Ci też Tubes'a - jeśli Ty dorzucisz mi Effaclar H ![]() Masz na myśli POLECONY priorytet? Polecony jest rejestrowany i szybszy Jeśli się nie obrażasz i rozumiesz - to ja poproszę Cię pierwszą o wysyłkę Więc wyglądałoby to tak: Dla Ciebie - baza Lumene, -błyszczyk (dorzucę próbkę zapachu i nie tylko )Dla mnie - podład Revlon i - krem La Roche Posay. Jeśli wszystko się zgadza to zapraszam na PW |
|||
|
|
|
#426 |
|
Kici kici miau miau
|
ok
|
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zestaw pędzli i peeling Ziaji ? Oddam wiele
|
|
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie, proszę
![]() Estee Lauder Perfectionist [CP+] - serum 50ml |
|
|
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ..... Widzę dla siebie mgiełkę Clarins (co ludzie nie wymyślą..) ![]() Stosowałabym zamiast wody termalnej rano po umyciu buźki. A czemu oddajesz? ![]() Nawet chętnie oddam Ci za nią serum, ponieważ trzeba go zużyć do listopada a moja buzia niestety silikonów "nie trawi". Szkoda żeby się zmarnowało. A pielęgnację Clarinsa (jako jedyną drogeryjną) kocham |
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
mi nie przypasowała
wolę typowe mgiełki, jak Avene itp.ja jestem chętna baaardzo na wymiankę ![]() ale żebyś nie była stratna [bo chyba mgiełka tańsza od EL CP+], to może coś jeszcze wybierzesz? |
|
|
|
#435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I będzie o.k ![]() Zapraszam na PW |
|
|
|
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz u mnie coś za:
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

zajrzyj do mnie czy masz na cokolwiek ochotę bo jeśli tak to dobrałaby mcos więcej interesuje mnei szybka-wieksza wymianka