|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie się pozbędę ;-) ZAPRASZAM !!!NIEAKTUALNE ZAPRASZAM DO CAŁKOWICIE ODŚWIEŻONEGO WĄTKU Nie wymieniam się na siłę - by nie gromadzić znów nie potrzebnych rzeczy... Będę wybredna. Wybaczcie Na tą chwilę chętnie przygarnę: --->próbki aptecznych podkładów w najjaśniejszych odcieniach, --->pędzelek do korektora (Sephora, Inglot...) --->Guerlain Meteorites Pearles - Teint Dore (03) lub Teint Beige (02) - nie odsypki ---> sztyft Carmex wiśniowy lub inny (nowy) --->YSL korektor Touche Eclat nr01 --->SVR Rubialine lekki krem do cery mieszanej na naczynka --->KERASTESE cement termiczny --->Naleciało mnie też na pędzle EDM, a szczególnie Flat Top i Long Handled Kabuki I coś tam pewnie jeszcze... ![]() Na szaro będę zaznaczać już nieaktualne. Paczki wysyłam POLECONYM PRIORYTETEM odpowiednio zabezpieczone. Przesyłam Ci też nr nadania przesyłki. Proszę - napisz jak dotrze (bym się nie martwiła) i wystaw przekupkę. ZAPACHY: - Chanel Chance EDT- pierwotnie 50 ml, zostało tyle ile widać na zdjęciu - najchętniej na inny zapach ![]() PIELĘGNACJA: CIAŁO: - Yves Rocher - Spa vegetal - nowy peeling do ciała, 150 ml. Data waż.: 02.2012 - Veet - krem przeciw wrastaniu włosków, po depilacji. Użyłam raz na łydki. Poj.wyjściowa 100ml, ubytek nieznaczny. - Borghese - bagno di vita, dwa mydełka z pompkami po 250 ml. Jedna buteleczka była otwarta i wypróbowana. Vilandra ZOSTAŁO 1 MYDEŁKO - to "próbowane"!!!- Różowa myjka Yves Rocher ,- Venus Bikini Trymer - nowiuśki opakowany. TWARZ: - Estee Lauder Perfectionist [CP+] - serum 50ml. Użyłam kilka razy na noc - więc ubytek niewielki. Kod MB7 Jaspersen - Ziaja calma HLC - peeling enzymatyczny. Nowy, 60ml. Data waż.10.2011, - Garnier mleczko do demakijażu do skóry normalnej i mieszanej. Raz użyte - ubytku nie widać, 200ml, - Academie - delikatny peeling do skóry wrażliwej, poj.wyjściowa 75ml, użyty kilka razy, Kod: 60927. - Clarena Luxury Enzymatic Peeling sensitive line. Poj.wyjściowa 200ml - jest ponad pół tuby na pewno. Data waż.08.2011, - Bielenda ogórek&limonka, dwie maseczki (po 5g) do skóry mieszanej i tłustej. 1szy krok-maseczka głęboko oczyszczająca, 2gi krok maseczka intensywnie nawilżająca. Data ważności: 03.2012 STOPY: - acerin - krem do stóp przeciwpotny NOWY 75 ml, w kartoniku. Data waż: 11.2010 http://www.*******/apteka/p12624-Ace...ciwpotny_75_ml miniprodukty: - Head&Shoulders - szampon przeciwłupieżowy z odżywką; 2w1; 75ml, - La Roche-Posay - Anthelios AC, 30 SPF; 3 ml tubka, - NUXE creme fraiche - emulsja nawilżająca do skóry normalnej, nieotwierane 5 ml. - NUXE contour des yeux prodigieux - przeciwzmarszczkowy pod oczy, tubeczka nieotwierana 2 ml, - Avene Antirougeurs -emulsion legere, dwie nowe nie otwierane tubki po 5 ml=10 ml, Data:07.2011 - SVR spirial creme - antyperspirant w kremie, tubka 5 ml Data: 10.2011 Edytowane przez justysd Czas edycji: 2010-08-10 o 18:29 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chętnie się pozbędę ;-) ZAPRASZAM !!!
KOLORÓWKA:
TWARZ: - Dior - DIORBLUSH - nr 919 Paradise Glow, kod: 9Z01. Niestety nie trzymałam w welurku i kod z puzderka się wytarł . Oczywiście jest welurek też. Uzywałam jakieś 2 miesiące, jest małe wgłębienie (bardziej na ciemniejszej części). Przepraszam za jakość zdjęć (telefon..)Najchętniej na inny róż - mocniejszy ![]() http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=2169585 - SVR 50 compact - odcień Beige Sable, data ważności 10/2010. Z wymianki z Tompolą ;-) Użyłam dwa razy - jednak za ciemny.. ![]() - Guerlain Parure Extreme SPF 25, odcień niedostępny w Polsce 01 BEIGE PALE; poj.wyjściowa30ml - ubytek jedynie kilku pompek - niemal cały. Kod: 9Q01 Próbowałam go pokochać na nowo kosztem 2 pompek, ale jednak moje serce mocniej bije dla Vichy- Revlon ColorStay - podkład do cery normalnej/mieszanej, odcień ciemny dosyć - 330 Natural Tan, poj.wyjściowa 30 ml - jest 3/4 butelki. Data się wytarła od "biegania" po kosmetyczce ale nie tak dawno był kupiony a zużyć go należy 24 miesiące po otwarciu, - Mary Kay - mineral powder foundation,poj. 8 g-jedynie testowany, kolor beige1, Data: 04.2011 OCZY: - Dior 5 couleurs - 390 mystic jade, ubytek nieznaczny, kod 7G02E. Jest welurek, kartonik. Za coś super, hiper, czadowego MOOOŻE ZA METEORKI... Będę marudzić http://beauty.dior.com/diorcom/__cac...B330x-1%5D.png- Fraulein - paleta 88 cieni niemieckiej firmy - tylko "pomacane" niektóre ![]() - Fraulein - zestaw pędzli - 21 elementów, "nie tykane" ![]() włosie naturalne, - Inglot AMC - czarny cień do powiek #64, maźnięty tylko, - Inlot NF - cień granatowy - double sparkle 2g, ze dwa razy maźnięty ,- Sephora - cień peach beige No.13, j.w., - Manhattan - multi effect eyeshadow - white satin, j.w. - Clinique - mini cienie - Mochaberry, zużycie minimalne ;-) Kod:K87 USTA: - Clinique - pomadka 20 rose spectrum, NOWA Kod: AA8 INNE: - iWear - komplet 30 par soczewek jednodniowych -0,75. Jedynie otworzone pudełko tekturkowe. Żadna z soczewek nie naruszona. Dostałam próbne do ćwiczeń i na tym się skończyła moja przygoda z soczewkami Zapłaciłam za nie 100zł. Data waż: 10.2013- Vizotrin super plus (suplement diety) - z ekstraktem z borówki i jeżyny + luteina - wspomaga regenerację komórek oka, wspomaga ostrość widzenia. Ilość wyjściowa kapsułek 30, pozostało 27 - jednie 3 zdołałam przełknąć Data: 07.2011
Edytowane przez justysd Czas edycji: 2010-08-04 o 23:41 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Wymienione
- L'oreal professionnel - volume extreme - pianka - raz użyta jak NOWA 150 ml, Kod:BE092 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20700,loreal-professionnel-volume-extreme-pianka-nadajaca-objetosc-do-wlosow-cienkich-i-delikatnych-stara-wersja.html bzinka - L'oreal Studio Line pianka -nadająca objętość. Świeżutka raz wypróbowana-nie ma nawet śladu na koreczku ;-) 200ml. Data waż: 03.2011 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,15797,studio-line-hot-volume-pianka-nadajaca-objetosc.html bzinka - SVR LYSALPHA - płyn micelarny, nie taki mini -100 ml, bzinka- Guerlain - baza na powieki, niewiele używana, jest welurek, pudełko. Kod 8W02 bzinka - MAC Blot Powder - matujący puder prasowany 12g, odcień medium - dosyć jasny, użyłam 2x pędzlem, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19105-opis-MAC-Blot-Powder-Pressed.htm tompola - Yves Rocher lakier/preparat wybielający do paznokci. 10 ml - raz użyty, świeżo otworzony. bzinka - Lumene - baza na powieki, z 10 ml nawet połowy nie zużyłam. Tak ponad pół tubki jest na moje oko ;-) Kod 13TE9 dojna komarzyca ;-) - Lancome Juicy Tubes - limitowana edycja Fancy turquoise, 15ml - nieotwierany. Kod CB026 - staruszek, ale wszystko z nim o.k. Mam taki sam i używam dojna komarzycaEdytowane przez justysd Czas edycji: 2010-08-04 o 23:34 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bazę:
- Estee Lauder - Stay in Place - baza na powieki-zużycie widoczne na zdjęciu (nieznaczne wgłębienie w słoiczku - wydajna "cholera"). Poj. pierwotna 7ml. Kosztowała 75 zł -zakupiona w Sephorze jajaks... mam nadzieję że nie przeszkodziłam w tworzeniu :/
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350847 |
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za
L'oreal professionnel -volume extreme - odżywka w sprayu, L'oreal professionnel - volume extreme - pianka, lub cienie mac??
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie:
BOURJOIS - Pastel Teint essentiel - puder pastelowy 64 ROSE, zużycie widoczne na zdj - YR Couleurs Nature PUDER MATUJĄCY-jasny-jedynie maźnięty -lekko przybrudzona gąbeczka,praktycznie NOWYOriflame - baza na powieki, 2x użyta, (poj.10 ml.) ubytek niewidoczny Yves Rocher - Naturelle- woda toaletowa 75ml, raz użyta, jest kartonik |
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Nic mi nie wpadło w oko tak szczególnie....
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Nic dla siebie nie wypatrzyłam |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana nie mam niestety sprawnego aparatu
![]() Ale poszukam Ci w necie jak wyglada ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- O taka paleta: http://allegro.pl/show_item.php?item...224833#gallery |
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Moze zainteresuja Cie jeszcze jakies odleweczki perfum
![]() Albo sampelw pudeleczku korektora EDM mineralnego jasnego ![]() Poza watkiemmam tez: odlewke Hillary Duff Wraped Love Vichy Normaderm na noc i odlewke Apparition Ungaro, moge zrobic odlewki Sephorowych wanillii karmel, pomarancz,mango , paczula |
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za...
- KRYOLAN - Anti-Shine Powder - 30 g, ubytek niewidoczny - MAC Wisteria Eye Trio - limitowany zestaw cieni - ubytek prawie żaden i za l'oreal prodessional obie rzeczy... zapraszam |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
L'oreal professionnel -volume extreme - odżywka w sprayu bez spłukiwania, 125 ml, raz użyta jak NOWA ? [i pewnie bym coś jeszcze znalazła] Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2009-08-21 o 16:00 |
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() GUERLAIN - METEORITES - KOLOR 03 BEIGE CHIC GIVENCHY - EYE LINER - EYE PENCIL ---> mogłabyś zrobić zdjęcie lub podać link jak ona wygląda? ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Niestety nic nie wypatrzyłam... |
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najbardziej interesuja mnie rzeczy do wlosow...pozniej puder i paletka ...moglabym zrobic odsypke...powiedz jak widzialabys wymiane ... Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-08-21 o 17:11 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Zależałoby mi najbardziej na meteorytach w całości - nie odsypce... Myślę, że pianka, odżywka, puder i paleta ode mnie to nawet aż nadto za meteoryty... Dlatego pomyślałam o kredce. Jeśli dałabyś mi Givenchy to teraz byłaby przesada z Twojej strony... Chyba - nie umiem wykalkulować... Pomyśl sama - co wiem na pewno to to, że kuszą mnie meteorytki w całości.
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
hej
![]() wypatrzylam u Ciebie: KRYOLAN - Anti-Shine Powder - 30 g, ubytek niewidoczny MAC Wisteria Eye Trio - limitowany zestaw cieni - ubytek prawie żaden zapraszam Cię do mojego watku, jesli znajdziesz cos w zamian za te produkty, daj prosze znac u mnie ![]() pozdrawiam, lilmary |
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi, ale nic..
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Niestety nic dla siebie nie znalazłam... ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
EDIT: przeoczyłam 1szy post - podoba mi się błyszczyk Lancome. Ale rzeczy, które Ci się podobają właśnie "się negocjują". Dam Ci znać jak już będę wiedziała co i jak ;-) Edytowane przez justysd Czas edycji: 2009-08-21 o 19:35 |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

ZOSTAŁO 1 MYDEŁKO - to "próbowane"!!!
. Oczywiście jest welurek też. Uzywałam jakieś 2 miesiące, jest małe wgłębienie (bardziej na ciemniejszej części). Przepraszam za jakość zdjęć (telefon..)
-100 ml, bzinka