![]() |
#421 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Cytat:
błagam . wszystkie stare , niezniszczalne , opisowe boginie o powrót(albo o częstsze udzielanie się). bez was ten wątek jest totalnie beznadziejny . jestem cholernym pasożytem i od 3 lat nałogowo okradam ten wątek . uważam że bez was to wszystko totalnie się spie . przyło . nie odbierajcie sobie waszego forum . gdzie jesteście ? styrana,truskawkowa1993,m arzeniątko,plotkaraaa,jan ettex3,frizzelicious,kee, misia_TKA,12 stonka,toriaa,steri,_Anus ia_,kamma1507,agattee,def acto,mav,garfieldo14,kama 2704,miluu,sabiiina,narko manka, snowball,lilyblack,marcel inkaaa,suve,annwroc,kissa bble,rebelious,mysmallcor nerinsky,3martyna3,kamish a, realgirl89(wymieniłam Cie bo jesteś jedną z najlepszych ,ale wiem jak często się udzielasz ![]() paajkaa,czarnula4,nastych ick,whenyoucomebacktome,d reams,bananowalska,bajecz ka_snk,AnusiaPn,rOzunia,o dontlookdown,nydee,abunee ,litlle ballerina,onax3,nieztejba jki,carmenka,chocapic,jed nanamilion,nieliczylamwca lesie,societygirl17. kolejność przypadkowa i na pewno jeszcze mogłabym wymieniać w nieskończoność wiec jak którąś jeszcze znajde to obiecuje że dopisze !. błagam was na kolanach , rzęsach , paznokciach i wszystkich innych odłamach mego ciała . odezwijcie się . żeby nie było ot : bunt i marzenia .
jestem wolna jak ptak . nie wiem czy potrafię latać , ale nieba mam pod dostatkiem. Edytowane przez loveISshit Czas edycji: 2009-08-26 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skarbie, ja Tobie też kradnę, ale rzadko to mówię ![]() ![]() _____ .. I tylko modlę się wieczorem do Ciebie, Boże, abyś uchronił mnie rano od tej myśli, która zawsze jest moją pierwszą.
Nienawidzę, kiedy patrzę i widzę Twój wzrok na innej.
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Widziałeś kiedyś tęsknotę?
Nie? To spójrz na mnie, spójrz mi prosto w oczy i powiedz co widzisz . Łzę ? to nic, teraz dotknij serca .. czujesz ? Tak ... to ból, ból , który nie ustąpi. Zobacz na usta. Spójrz.. one się nie uśmiechną, Nigdy ... A teraz powiedz co Ty czujesz ? Nic? Smutek ? Żal ? No powiedz ! To przecież nie boli. Mówisz, że chcesz mojego uśmiechu. Daj powód, daj wiarę, Ja Ciebie tak kocham .. za uśmiech,za sposób bycia, za wszystko ! Wiem, że Cię kiedyś zobaczę Dotknę , Przytulę , Poczuję Twego serca bicie ... Teraz pomyślę o Tobie ... O tym jak będzie , O nas , O wszystkim, I wiesz ... maluje mi się uśmiech, A wraz z nim łzy spływają. Wiem, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje. Mnie nie szukaj,bo nie znajdziesz. Ja nie istnieje. Jak Kopciuszek. kto uważa,że słońce przynosi szczęście-ten nigdy nie tańczył w deszczu.. To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. TiS <3 ![]() Edytowane przez AlekHsandra Czas edycji: 2009-08-26 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
loveISshit-dziękuję za wyróżnienie i podpisuję się rękami, nogami i wszystkim innym pod tym co napisałaś. ;*
TiS -nie wiem czy pamiętasz że tu taka mała jednanamilion tęskni. ![]() ______________________ opowiadałam mu o tym jaka jestem silna, samodzielna, niezależna. pogłaskał mnie po głowie, pogłaskał moją samotność. zastanów się trzy razy bo za chwilę nie będziesz miał już po co wracać. bo pepsi smakuje lepiej gdy pijemy ją z jednej butelki^^ chyba nie sądzisz, że pozwolę Ci odejść?
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-08-26 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() błądzę gdzieś po drogach szukając ścieżki z napisem miłość.
marzenia, o których musimy milczeć. zwykły, jednodniowy cud życia. opowiedz mi o swych bezsennych nocach.
![]() |
#426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aż się muszę uszczypnąć. ja pomiędzy takimi perełkami? i to jeszcze doceniona przez Ciebie, jedną z moich ulubionych dziewcząt tutaj! ![]() ojoj, niedobrze, teraz będę się rumienić przez kilka dni. ![]() ![]() jOlsko - 'okej.. możesz się we mnie zakochać' bardzo przypadło mi do gustu, pożyczam na 'wieczne nieoddanie' ![]() ![]() kap kap, płyną łzy. w łez kałużach - ja i ty. słuchaj jak dwa serca biją. Co ludzie mówią - to nieistotne. więc chodź, pomaluj mi życie. niech świat mój dziś się zarumieni. bombing for peace is like f*cking for virginity. mam łeb do interesów i ciało do grzechu. ![]() Kondom jest współczesnym pantofelkiem Kopciuszka. Zakładasz go, gdy widzisz nieznajomego, tańczysz całą noc a później go wyrzucasz. To znaczy kondoma, nie nieznajomego.
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Raczkowanie
|
Dot.: : *************************
Cytat:
![]() Nie chcę być tą dziewczyną, która wciąż jest sama. Jest jak promień słońca, który pomaga zapomnieć o wszystkim złym.. Spotkałam go. I chyba już zdaje sobie sprawe, że nie wyglądałam najlepiej, drżały mi ręce i oczy były jakoś dziwnie smutne. popełnił najwiekszy błąd w moim życiu - skradł mi serce. czuje się dobrze lecz to nie miłość tak sprawiła. potrzebuje Cię tak bardzo nawet gdy ranisz. i powtarza mi często, że mógłby być moim facetem..
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. ![]() Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2009-08-26 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tu taka miła niespodzianka ;** Kochana uwierz, również Cię uwielbiam ![]() ---------------------------- słysz mój krzyk gdy mijam Cię milcząc
Siedziała na dachu i bawiła się nierealnymi marzeniami... Pokaż mi gwiazdy na betonowym niebie... Żeby zawsze, nigdy i czasami. Żeby pomimo i dlatego... Marzyć, kochać i z losem się droczyć...
![]() |
#429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
: **********
loveISshit- jestem i nigdzie się stąd nie wybieram, choćby mnie siłą zabierali..
![]() ![]() jeanettex3- o. Miło mi. : ) Dziękuję za komplement. : * Kolejna porcyjka na dzisiaj ![]()
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
loveISshit obiecuję, że będę się częściej udzielać, ale Ty też to obiecaj
![]() _________________ Jestem tylko korytarzem, ścieżką dla człowieka, którym jestem. Serce śpi, duszy źle. Cyrkowy walczyk o usychaniu. Człowiek tworzy jakąś rzeczywistość, a potem staje się jej ofiarą. I każdy nowy dzień przypomina mi, że tak naprawdę nie wiem o sobie jeszcze nic. W zasadzie nie wiem na co czekam.
#432 |
Rozeznanie
|
Dot.: : **********
Kochane prośba taka ogromnaaaa.. kręciłam z chłopakiem i mi na nim zależało jednak musiałam to zakończyć bo był zazdrosny zresztą ja też tylko że on sie zachowywał często jak dziecko a ma już 19 lat:/ i kłótnie o byle co.. wykasowałam jego numer ale on ciągle pisał i nie mogłam przestać o nim myśleć dzisiaj mnie zaczął przepraszać i chce żebym mu dała szanse że sie poprawi itp może coś o tym macie?? że nie wiem co zrobić że musze to przemyślec.
na prośby odpowiem jutro i dodam wiecej opisów dzisiaj tylko dwa tak bardzo za bardzo. full opcja radosna tak prosta ![]()
#433 | |
Rozeznanie
|
Witam, po niezauważonej obecności..
![]() Cytat:
![]() postaram się udzielać częściej, ale nic nie obiecuję.. ![]() ____________ chciałabym znieść toast za uczucia, które nazywacie miłością. ja wcale nie chcę zapomnieć, ale jednocześnie nie radzę sobie z tą sytuacją. lubię ten 'nasz świat' kochanie. lubię go, bo jest on tylko dla nas, bo daje mi on jakąś energię. chciałabym tak po prostu zniknąć z tego świata.. bo chcę byc częścią Ciebie, jak Ty jesteś częścią mnie.
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
![]()
`Bo chciałabym poczuć że jestem tą najważniejszą... ;(
`Noc sie kiedyś skonczy, bedzie nasz ostatni szept,nasz ostatni raz. `Jesteś jak gwiazda, spełniasz kazde Moje życzenie! <3 `Kiedy mnie pocałujesz, 3 kolejne dni w buzi cukier czuje ;D ![]()
![]() |
#435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa ja w Takim gronie i w dodadków wymieniona prze boginie? Dziękuję ależ mnie zaszczyt kopnął Kocham ![]() Dzień Cie wyganiał nocą znów wracałeś. Tyle zostało po mnie, Tylko Ty i setki wspomnień. Znów staniesz przede mną, zawsze robisz mi to we śnie. Aura zepsucia w powietrzu. Mija kolejny dzień bez Ciebie, kolejna noc będzie nie przespana. Nie wiem czemu ale nadal oszukuje się że wrócisz.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
loveISshit - dziękuję maleńka . naprawdę mi miło, i to nie wiesz nawet jak bardzo. dziękuję i Ty też się udzielaj jak najczęściej!
![]() BananowaBrazylijka - ja Ciebie też uwielbiam i podkradam jednocześnie! ![]() ![]() co zrobisz jutro gdy coś przydarzy się ci. nigdy nie rozważaj poddania się, coś wymyślisz. powiedziałeś mi, że źle postąpiłeś. wszystkie samotne słowa szokują, wyjący wilk nie jest jak człowiek, spadające skały trzymasz w ręce. nasza cisza strachu i przerażenia odeszła. widzisz wolność - skłoniła nasze serca do śpiewania tak radośnie. tylko popatrz na to.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-08-27 o 00:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Gość
|
Witam maleńkie przepraszam że się nie udzielam i tak nikt nie zauważył mojej nieobecności właśnie znalazłam nowego(dobrego znajomego od roku dobrego kumpla mojego byłego) chlopaka jestem happy ze szok ;> moze opisy na tą sytuacje żeby były był zazdrosny
![]() Coś nie dało jej spać może chłodne powietrze..
Skromne śniadanie i senne oczy.. Wyszła wcześniej by przez chwile pobyć sama... Inna dziewczyna w jego ramionach te same słowa które do niej kierował... Własnie zdradził ją odeszła w milczeniu , honor dusił serce.. Już nigdy nie wróciła i nie widział jej nikt.. |
![]() |
![]() |
#438 |
Konto usunięte
|
bardziej od burzy przeraża mnie Twoja nieobecność.
a pech jak pies prowadzony jest na smyczy. nie chwytaj mnie za rękę, skoro zamierzasz ją puścić. 'czy ta chwila miała taką wartość, jaką ma teraz?' 'bo tylko tyle jest w Nas ciepła, ile zimą słońca' 'szkoda, że teraz wiem, ile w jego myślach było mnie' |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały Skarby
![]() _____ szanuj Ją, bo jest jedną z tych, których nie wszyscy mogą mieć. jak zwykle milczysz, a świat ma zgadywać o co chodzi. mrugnąłeś do mnie lewym okiem. uśmiechnęłam się i już szłam w Twoją stronę, kiedy zza Twoich pleców wyszła Ona, kur.wa. - mam ochotę na coś słodkiego. - chwilka. mam jakieś ciastka w szufladzie. - ale miałam na myśli Ciebie. - zamknij się.! - z kim rozmawiasz.? - z sercem - chcesz topić łzy w wódce.? - ehe, pomaga. - to i mi nalej. i te które okradłam:
<3 dontlookdown12 Stonka JednaNaMilion chocapic hotiie <3
#440 | |
Zadomowienie
|
jOlsko, BrillanteAstro5, Miluuu, PrzyciągamWzrok - dziękuję wam bardzo moje skarby ![]() ![]() Cytat:
Ależ kochana, ja przecież jestem! ![]() ![]() ____________________ Pamiętam, któregoś ranka wstałam o świcie. Poczułam, że życie stoi przede mną otworem. Pamiętam jak pomyślałam: Oto początek szczęścia. W tej chwili się zaczyna, i od tej chwili zawsze będę je odczuwać. Nigdy mi nie przyszło do głowy, że to nie był początek. To było szczęście. Ta chwila. Właśnie wtedy. Dotykaj delikatnie,bezszelestnie, ciepłem palców.Dotykaj aksamitnie,rzęs pokłonem,nie przestawaj. Dotykaj całowaniem i oddechem, tak jak lubisz. Dotykaj smugą włosów... Wczoraj byłeś bardziej dla mnie uprzejmy, czuły. Ale jak tak, to tak, a jak nie, to nie. Wcale nie musimy łapać się za żadne głupie ręce. Każdy z nas jest osobnym, niezależnym i wolnym człowiekiem. Cokolwiek o tym myślisz, ja również jestem niezależna, jestem własnym, osobnym, indywidualnym człowiekiem. Chce, by było jasne między nami. Nie rezygnuję nigdy ze swoich przyjaciół, ze swoich hobby, zainteresowań. Chcę, byś to wiedział. Przecież kochasz mnie nad życie? Sam mówiłeś zeszłego roku...
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-08-27 o 07:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Hosia_147
Hej wam Jestem tu nowa ... Kochane mam do was prozbe-mianowicie chodzi mi o opisy o tematyce ze poznalam kogos i jestem przy nim szczesliwa .. jak dobrze że Ciebie mam! to dla nas stworzony jest świat. jesteś dla mnie wszystkim wszystkim czego w życiu chcę. tylko ty obudziłaś moje serce.już zawsze będzie należeć tylko do ciebie. przyszłam na świat po to, aby spotkać Ciebie. Wizaż.Chyba nie pomogłam. ____________________ tone w purpurze. czy taką lubisz mnie ?
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____ a ja nic nie mogę zrobić, przywiązana do niego uczuciem kochała go mimo i wbrew. za wszystko. nawet za to co było złe przecież nie ma rzeczy nieodwracalnych znów mi coś odebrano. tym razem bezpowrotnie jest coś w Twoim głosie co sprawia, że moje serce bije szybciej tylko niekochani nienawidzą a jednak jesteś mi równie bliski jak moje własne serce nasze jutra. moje i Jego. wspólne udawaj, że mnie kochasz, nie rozczarowujmy świata trudniej jest mi Ciebie kochać i stracić, niż zapomnieć i nienawidzić lęk sprawia, że wstydzimy się okazać własne uczucia ____ miło jest być czyjąś obsesją. obsesją kogoś kto jest dla nas ważny.
wiedzieć, że jest się częścią czyjegoś życia, a nie tylko jedną z wielu przyjemności. być dla kogoś bardzo ważnym. nie rozumiem ludzi którzy narzekają na "natręctwo" (bo tak to nazywają). dla mnie to miłe, wiedzieć że ktoś o mnie pamięta, myśli o mnie, tęskni i, co najważniejsze, odzywa się do mnie. bo chce, a nie bo musi. wtedy wiem, że wszystko jest w porządku i nie muszę się bać że kogoś stracę. to okropne kiedy tęsknię za kimś całą sobą, a on milczy i tylko czasami sobie o mnie przypomni. a ja nic nie mogę zrobić, przywiązana do niego uczuciem
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Najgorszy jest ten ból w sercu. Chyba nic tak człowieka nie męczy jak to. Choćbym się naćpała apapem, ibupromem i nurofenem - będzie bolało dalej.
Nigdy nie mów nigdy, nigdy nie mów zawsze.
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
kocham Cie za karuzelę życia
a mój diabeł przebiera się za anioła, bo chce mą duszę ludzką na zagubę wyprowadzić. Wszyscy jesteśmy częścią kosmicznego żartu. Nie czuję nic, we snach utopiłam zmysły. Ciągnie się ta noc, jutro obudź mnie. T: mówiłam, że nie obchodzę dnia kobiet :/ M: no i? T: na obiad mam zjeść te kwiaty? M: a jedz! *lekkie wku***enie* T: oj, nie wkurzaj się, ale po hugo wafla mi te kwiaty? M: wiesz co, oddaj mi je *wku***enie na maxa* T: nie *po dłuższym wpatrywaniu się w przepiękny bukiet* T: lepiej snikersa mogłeś mi kupić
![]() |
#445 | |
Raczkowanie
|
[/QUOTE]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ Ciężko było tak po prostu przyjść
I usłyszeć, że dla Ciebie umarłam miły do znudzenia bliski zachwycenia, kiedy zaliczony dzień Wiem, że trudno jest uwierzyć Jak łatwo się stać tylko wspomnieniem Więc jak mam spać, kiedy wiem, że nie zaśniesz Mądry zawsze z wiatrem gna kłania się, wódę chla z tymi przy korycie -mam już serdecznie dość. Mdli mnie już od zastanawiania się kiedy znowu coś się stanie. Kiedy on odwali jakąś akcje, kiedy Tobie panna wywali kolejnego wała, kiedy ona znów zapłacze a jeszcze inny zrozumie dawne błędy. Mam ochote ucieć od tego wszystkiego -znam Cię. Tak mówisz teraz, gdy jesteś zmęczona całym dniem. Jutro wstaniesz i znów będziesz robić wszystko, by Ci, którzy Cię potrzebują i którzy liczą na Ciebie nie poczuli się zawiedzeni. Tylko czy w tej karuzeli pomyślisz o sobie? - ja ciągle myśle o sobie. To co robie dla Was, robie też dla siebie-przestaje myśleć o swoich problemach. Mam usprawiedliwienie dlaczego uciekam. - a kiedy przestaniesz uciekać? - kiedy będę zupełnie bez sił a ktoś podejdzie i pomoże mi wstać Nikt jeszcze nie wymyślił równania matematycznego na przyszłość.Moglibyśmy wyliczyć sobie ile gramów miłości,szczęścia i radości czeka nas w najbliższym czasie,niwelując przy tym troski i zmartwienia. Wtuleni w siebie odliczamy początek końca naszej znajomości. Zabierasz me ciało, by potem porwać mą duszę... Minuta osiem nie minie niosą Ruską Żubrówkę uciekać jest najłatwiej chociaż nie masz gdzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Rozeznanie
|
istnieją ludzie,którzy dopiero wtedy słyszą,gdy im się uszy obetnie.
spodziewamy się zbyt wiele po dobryh i obawiamy się zbytnio złych słów. najniebezpieczniejsze kłamstwa to prawdy nieco zniekształcone. można równie dobrze śnić nie śpiąc,jak spać nie śniąc. dziś pozwoliłam słońcu,aby wstało wcześniej niż ja.
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowne ![]() Jak to dobrze, że skończył się już Ten podły dzień, co mi Cię zabrał Ciężko było tak po prostu przyjść I usłyszeć, że dla Ciebie umarłam Nie bój się, to tylko sen W sen nie trzeba wierzyć Ty wiesz jak boli Kiedy sam mnie już nie poznajesz Słońce zakrywa gruby mur Patrzysz na mnie tak, jak gdybym była jedyna. A przecież nie jestem.. Nie zmieniaj się, nic więcej nie chciałam Wciąż kochaj mnie, jak dziecko błagałam, Bez Ciebie śmierć, tak wtedy myślałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
w oczach szaleństwo , w ustach przekleństwo , a w głowie tylko On .
Ale jak mogła pozostać być obojętna, gdy serce bolało ją tak jakby ktoś przekroił je na dwie części ? wole z Tobą milczeć niż z innymi się śmiać . Rzeczywistość jest efektem braku alkoholu we krwi .
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
bananowabrazylijka, KaMa2704 - dziękuję. <3
------------ wieszam na łańcuszku kilka twoich słów. do słuchawki telefonu trudno mówić sercem. powoli znikasz, subtelnie zwodząc mnie słowami. 'pomiędzy jednym oddechem, a drugim; zupą, a deserem - może znajdę czas na telefon do Ciebie. usłyszysz chłód w moim głosie i pójdziesz po kolejną różę do kwiaciarni. przyjmę ją łaskawym skinieniem głowy, nie zaszczycając cię nawet spojrzeniem. nie, wybacz, to nie tutaj - pomyliłam bajki. nie umiem być wyrachowaną su.ką. trafiłeś pod zły adres; to ja, uparta księżniczka, która co noc czeka na swojego księcia, jedząc kolejną tabliczkę czekolady z kawałkami orzechów. |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Popłyniemy ulicami, tam gdzie tanie wino w szklankach..
![]() Serce wiąże supły na tętnicach.. swoim niemym głosem opowiadam Ci własną przyszłość. ul. Plastikowego szczęścia 123 ![]() `Właśnie z Tobą chcę przejść przez życie, Właśnie z Tobą chcę kroczyć jedną drogą, właśnie z Tobą chcę osiągnąć to, czego inni nie mogą ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.