|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W wolnym czasie rzucam szklankami - czyli wspólne picie meliski. Część 3
wicza - nie wiem co będę miała, wiem tylko tyle że mi zgubili pracę i może, of kors nic nie jest pewne, może będę miała powtórzony egzamin, ale na 100% nikt nie raczył mi nic powiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
popieram, popieram... w glowie sie nie miesci...
![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
tak co by rozluźnić atmosferę (od egzaminów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
haha, no joga mogłaby Ci pomóc, ale mam złą wiadomość
![]() ![]() np. ta pozycja http://www.youtube.com/watch?v=IShtS...eature=channel wygląda banalnie a ja się w niej maksymalnie 5 sekund utrzymałam, później leciałam na boki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja napisalam, ze nie lubie sie ruszac, a nie, ze nie lubie sie meczyc ![]() probowalam kiedys jogi na podstawie ksiazki z biblioteki. poddalam sie, bo nie bylam i nie jestem w stanie zrobic swiecy. nie wspominajac o mostku. nigdy nie zrobilam i nigdy nie zrobie. o.
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
BAN stały
|
Ale tutaj fabryka tych postów
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Aloha
Ale jestem zła. Byłam dzisiaj w policealce żeby się zapisać i dowiedziałam się, że nie otwierają kierunku pierwszy raz od 7 lat :/ To się pouczyłam
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
witcha - wiesz,co innego jak robisz sama a co innego jak jest ktos kto Ci podpowie co robisz zle,kto Cie poprawi i pokaze ze niemozliwe staje sie mozliwe (z mala pomoca
![]() ghost - o ciekawe,musze poczytac o tym. u mnie niestety nie ma tai chi w poblizu ... ale na roziciaganie sie joga tez jest niezla ![]() euph - ale przeciez w naszych okolicach jest pelno tych szkolek,pojdz do innej jakiejs! na pewno znajdizesz |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
jeszcze będę szukać. podobno w katowicach jeszcze jest muszę się popytać czy tam otwierają ten kierunek.
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
o ja też chce na jogę, bardzo mnie to interesuje, ale prawda jest taka że ja w nowym roku szkolnym mam dużo planów - basen, konie, prawo jazdy, joga, i coś z fotografia bym chcłą studium czy cuś , a w pokoju zasadze sobie drzewko z pieniedzmi zeby na to wszystko kase znaleźć
euph a na jaki kierunek chcesz iść bo nie pamiętam dokłądnie ?
#433 |
Zakorzenienie
|
na podstawy psychologii i socjologii i to jest tylko w jednej policealce.
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
też chyba poszukam sobie jakiejś policealnej na wszelki wypadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Ej, przestan.... na pewno wszystko sie wyjasni na Twoja korzysc. A wiesz cos wiecej? Co z Twoja praca? Co z ewentualna poprawka?
#436 |
Zakorzenienie
|
kurna, nie dosc ze mlodemu kurzajka urosla, to jeszcze mloda dostala grzybicy...
dzis lub jutro jade do walk-in centre, tam mnie przyjma bez zamawiania wizyty. (porad psych. tam nie oferuja ani nigdzie mnie z tym nie skieruja, niestety ![]() a mnie to uczulenie dalej trzyma. niech to szlag!
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Karluś nic nie wiem... nawet nie wiem czy egzamin piszę wraz z tymi którzy nie zdali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, ja to byl sie chyba niezle wkurzyla i zrobila mini afere w dziekanacie. przeciez tak kuzwa nie mozna, no!
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Kpina, co sie dzieje na tych uczelniach..... serio....
![]() Wicza- skad wiesz, ze Natalia ma akurat grzybice??? Jak u niej sie to objawia? I w ktorym miejscu sie pojawilo? A propos kurzajek, ja nigdy nie mialam, ale moja siostra ma na kurzajki niezawodny ludowy sposob ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- To sie nawet chyba na wieksza awanture nadaje. Gubia prace i jeszcze nikt laskawie nie powie co dalej... Ci wykladowcy uwazaja sie za bogow conajmniej.
#440 |
Zakorzenienie
|
Witam po wiekach nieobecnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
wicza ja jestem wkurzono-zrezygnowana, ale nic mi nie da awantura, baba w dziekanacie to tępa kretynka która nawet nie próbowała nic zrobić w tej sprawie, tylko poinformowała faceta że jedna studentka nie ma oceny, a potem mnie że praca się nie znalazła.
jeszcze sugerowała że to ja zabrałam pracę, dziś do mnie wystrzeliła z tekstem "jeżeli ma pani czyste sumienie..." jak będę miała przez to warunek to zabieram papiery ja też nigdy nie miałam kurzajek.. Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2009-09-11 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- jaki watek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
Ale do jasnej cholery Kawa! To przeciez nie Twoja wina, ze praca zginela!!! To nie Twoje zaniedbanie!!!! Teraz niech ten pan profesor wielmozny sie tlumaczy- Ty mozesz teraz smialo twierdzic, ze napisalas prace rewelacyjnie i nie powinnas pisac zadnej poprawki. To im zginela praca , nie Tobie. To oni maja problem, nie Ty!
Ps. Wiem niestety jak to jednak wyglada w rzeczywistosci.... Pewnych rzeczy sie nie przeskoczy......... A najbardziej boli mnie to, ze ci wykladowcy i reszta kadry na tych uczelniach traktuja studentow jak male rozkapryszone dzieciaki. A przeciez wszyscy sa doroslymi ludzmi!
#444 |
Zakorzenienie
|
Karla, no ja wiem, tyle że niestety ja vs. uczelnia zawsze będzie 0:1. Prędzej mnie zaczną o wszystko oskarżać, zresztą no mówiłam co baba w dziekanacie sugerowała. Już nie mówiąc o tym ile razy przez telefon się mnie pytała czy napewno pisałam ten egzamin - chyba z 10 razy podczas 1 rozmowy. Ech
![]() lotta - widziałam Cię jak podczytywałaś, fajnie że wreszcie napisałaś. A wątek takie tam, stare dzieje na starym nicku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
karlus, a wiec, natka dzisiaj rano wytknela jezyk do pani odprowadzjacej ja do szkoly. pani spojrzala, kazala jeszcze raz wytknac i stwierdzila, ze jezyk wyglada niepokojaco i zeby z ta cholerna karta do apteki isc, to dadza jakies tabletki i bedzie spokoj. po szkole zabralam dzieciaki i pokazuje natalki jezyk i pytam, czy to grzybica. babka spojrzala i mowi ze tak i ze moze mi dac takie smarowidlo, za ponad 5 funciakow (a ja groszem nie smierdze), na karte za friko mi nie dadza... no juzwa po co mi ta cholerna karta, skoro nic mi na nia nie daja? farmaceutka chciala mloda do lekarza umawiac, ale to dopiero na przyszly tydzien i mowi, ze to nie bardzo, ze trzeba do lekarza na juz, albo to smarowidlo. a mnie nie stac na smarowidlo. no i nagle sie okazalo, ze jest w okolicy przychodnia przyjmujaca od reki (tzn, trzeba poczekac na swoja kolej, ale jak sie przyjdzie to obejrza), dzialajaca swiatek, piatek czy niedziela i nikt mi laski robil nie bedzie, zeby dzieciaka obejrzec. no wiec dzis nie dalismy rady, bo juz bylismy poumawiani, ale w weekend podjedziemy, swoje odczekamy i z natka i z kuba i sie zalatwi, bo normalnie mam dosc tej apteki. mialo byc ulatwienie a jest utrudnienie.
a sposob na kurzajki jaki? oklady z tych zoltych kwiatkow czy czosnek?
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
Wiczus.... przede wszystkim nie bardzo rozumiem, jak mozna ot tak sobie stwierdzic grzybice. To nie jest przeciez takie hop siup. Ja tu pisalam o lekarzach pierwszego kontaktu, ze lecza wszystko, a okazje sie, ze nawet pani aptekarka moze ci powiedziec na co chorujesz....
![]() Grzybica objawia sie roznie, tzn. roznie moze wygladac- inaczej wyglada grzybica rak i nog, inaczej grzybica wystepujaca na twarzy. I naprawde bym sie nie zdziwila, gdyby sie okazalo, ze u Natki to nie jest zadna grzybica... Tyle , ze lekarz- taki z prawdziwego zdarzenia- zrobi wymaz z buzki i jezyka i zleci badania laboratoryjne. I wtedy dopiero wiadomo czym leczyc. Tak to dziala, a przynajmniej tak powinno dzialac. I chyba tego musialabys sie domagac, wtedy wynik jest na 100% pewny. A sposob na kurzajki jest troche straszny ale dziala: do malego sloiczka nalej troche octu zwyklego i wkroj tam kawalek skorki z cytryny. Zostaw na cala dobe ( wtedy wydziela sie wlasnie jakis kwas zabojczy dla kurzajek ). Ta kurzajke tez trzeba przygotowac jakby do zabiegu. Bo sama kurzajka, ta wlasciwa jest glebiej, wczepiona takimi mackami . Musisz lekko w jakis sposob usunac troche tej warstwy wierzchniej, tej skory , ktora tworzy ta narosl. Pozniej wyciagasz ze sloika skorke cytryny. Wycinasz z niej miazsz ( ten bialy srodek )- ale tylko maly kawalek, taki jak na kurzajke, zeby nie popalic skory. Przykladasz go do kurzajki i zaklejasz plastrem. Bedzie troche pieklo, bo kurzajka bedzie wypalana na amen. Po zdjeciu plastra powinna byc czarna, ze tak powiem- zdechla. I trzeba ja usunac, np. wyciagnac peseta. Wiem, ze brzmi okropnie- ale sprawdzone juz na wielu osobach, choc boje sie, czy 5 letnie dziecko da rade.
MY LIFE = MY LOVE Edytowane przez Karla1983 Czas edycji: 2009-09-11 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
eee odkiedy bialy nalot na jezyku to grzybica? i wogole na jezyku mozna miec?
ghost bo to chyba ty swojego faceta nazywasz ''przyjaciel''? wiesz dla mnie to troche mylne okreslenie wiesz ![]() facet to facet albo TZ albo chlopak ![]() a jak mowisz przyjaciel to mi sie to kojarzy jako ladne okreslenie kochanka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
kawa ja bym na twoim miejscu czekała jak to sie wyjaśni a jak na twoją niekorzyść to rusz niebo i ziemię, profesora, ku... w dziekanacie i wszystko co sie da
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co czytalam o grzybicy na jezyku, to powinno to wygladac odwrotnie. biale, okragle plamy, a dookola rozowo. wiec pewnosci nie mam. farmaceuta pewnosc ma. ale pojde do lekarza i tez pewnie po obejrzeniu tylko leki dostane dla malej. nikt sie nie bedzie bawil w badania, chyba ze ich stanowczo bede rzadac. brook, tu nie o ten nalot biega, tylko o te okragle placki bez nalotu...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-09-11 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Kurcze, wiem ze niby bialy nalot na jezyku swiadczy tez o zlej diecie- za duzo slodkiego i tlustego. No ale tu nie ten nalot najwazniejszy.... Bo sama grzybica czesto wyglada tez tak, ze pojawiaja sie takie skupiska drobnych pecherzykow.... Tylko to chyba na gladkiej powierzchni skory, np. na dloniach. I wtedy te drobniutkie pecherzyki sa wypelnione takim przezroczystym plynem....
Dobrze, ze pojdziecie do lekarza, bo te cholerne grzyby trzeba szybko leczyc. A z tego co wiem, to leczenie jest dlugie i ciezkie..... i wsio lubi wracac....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.