|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Tysia1907 przywoluje cie do porzadku
Mowie to do wszystkich teraz od poniedzialku koniec z obzarstwem i sie mobilizujemy do zrzucania kg w koncu do czegos watek mobilizuje bo inaczej przy nastepnej czesci nas skresla za sianie zgorszenia na dietetyce mialysmy umowe ze mamy chudnac razem a o tyciu nie bylo mowy wiec pelna mobilizacja
|
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś głos rozsądku musi być |
|
|
|
|
#423 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Chcesz się założyć? Zaczynam SB1 i do końca października stracę ostatnie 4 kg Cytat:
Cytat:
Cytat:
no, no, no jaka wszechstronność! A ja 'krewetków' ani innych tych stworzonek nie jadłam, dobre to? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tyśka, weź się w garść! Co tak do końca życia będziesz siedzieć w swoim pokoiku i do nikogo buzi nie otworzysz? No litości, chcesz żebyśmy się tam osobiście do Ciebie pofatygowały by wklepać Ci w pupencję? Nie wiesz, że usychamy z tęsknoty? Pffff. No, a poza tym bigmilki pylą, a to już jest wystarczający powód by wracać na wątek!!!! (krzyczę!) Oj... szkoda życia na wieczne zamartwianie się... ![]() martusiu, trzymam kciuki za pedagogikę (o ile dobrze pamiętam )! A torebki mają to do siebie, że w najmniej oczekiwanym momencie przemawiają ludzkim głosem: "weeeź mnie, weeeź mnie". Sziok!![]() Cytat:
wsio ryba, oby był BIG a bigtoffi to się chyba tak tego troszkę ciągnie? Podziel się... dostawcą skoro taki zdolny do poświęceń to może mi słoik kiszonych ogórasów przyniesie bo mam oczotkę!wklepać mu w bambuko! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Może jakiś 'zbiorowy spowiednik' zrobimy (w sensie ranking grzechów?) Ta która nie jest cnotliwa..... (ale TYLKO dietowo, spokojnie!
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-25 o 22:13 |
|||||||||
|
|
|
#424 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale madra jestem ![]() Cytat:
pozarlam czekolade
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba w koncu doprowadzic towarzystwo do porządku ![]() Niusko na pedagogice to już jestem a tu sie staram o socjologie ![]() mamrotko ja widze że ktoś tu ma swira na punkcie big mila
Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2009-09-25 o 22:32 |
|
|
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
Na zdrowie
![]() A na jakiej specjalności z pedagogiki jesteś? No pewnie ma w domu niezły okaz, to się ciągle chwali Właśnie mamrotko, może pokażesz nam jakiego bigmilka wyhodowałaś? Aha, mamrociu, moje kiszone nie są sflaczałe ino mięciutkie!
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-25 o 22:40 |
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Niusko na zwykłym ksztalceniu zintegrowanym
![]() oo widzę że ktos tu nielegalnie bigi rozdaje mamrotko apeluje żebys sie podzieliła jednak
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
kurna no nie było mnie TYLKO 3 godz a naskrobałyscie tyle że hey :P spac a nie :P
byłam na spacerze z koleżanką i siedziałyśmy na ławce w centrum mojego kochanego miasta ![]() dzis piątek więc pełne oblężenie "młodzieży" i co najlepsze prawie wpierniczyłam całą paczkę HITÓW sama ![]() Niuniuska ja tez chce wkroczyc na drogę poprawnej diety razem z TOBĄ AAA i widze że Nasza Tysława raczyła się w końcu odezwac no kochana następnym razem Ci nie darujemy tego że nas opusciłaś na taaaak dłuuugo tym razem w drodze wyjątku dostajesz od nas rozrzeszenie ![]() :ksia dz:![]() ![]() ide spac ![]()
|
|
#429 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sie bedzie trzeba jkaos ogarnac w koncu bo wstyd;/ Cytat:
![]() dzisiaj nawet bylam samotnie pochdozic po miescie i upatrzy;lam sobie buta. potem bylam u kolezanki z przedwczesnym prezentem urodzinowym, takze chadzam chadzam, tylko gadac mi sie z ludzmi nei chce wcale, a z tymi w moim domu to zwłaszcza;/ i nie krzycz kochana, bo ja i tak nieszczesliwa jestem, i nei zniose Twej agresji, wkonuc milosc nas laczy wielkai ograomna Cytat:
Cytat:
skąd wyscie takei dziwaczne slowo wyradly?! kojarzy m isiez władysława a mialam taka babe od polskiego w podstawowce i to zla kobieta byla;/ ja wam tak nei zupelnie opuscilam, codziennie na was patrzylam, ale nei czytalam ani nei psialam, ale codziennie wlaczalam watek, zeby.....zoabczyc iel napsialyscie;/
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrrrrrry
Niuniuska- oczywiście, że jesteś wielka (chociaż tylko w sensie metaforycznym )!!!! Proszę tu nie umniejszać swoich zasług! Gdyby więcej było ludzi z tak dobrym serduszkiem jak Ty świat byłby trochę lepsiejszy Od poniedziałku wracam z Tobą na cnotliwą drogę diety. Mogę się nawet bić się w piersi za każdy grzech i odnotowywać go w 'spowiedniku', ale jak Cię znam łobuzico to trochę się boje co byś mi kazała robić Tysia- Ty chyba niepoważna jesteś! Co to za dołowanie się, unikanie wątku (podczytywanie się nie liczy)...? Nie zgadzam się ani na jedno ani na drugie! Jesteś zbyt fajną laską, żeby spędzić życie z nosem spuszczonym ma kwintę, zamartwiając się, czy waży x kilogramów czy może x+2. A na wątku masz się meldować obowiązkowo! Moja droga, czy Ty nie widzisz na co się zanosi w moim życiu? Potrzebuję (powiem więcej! żądam!) Twojego wsparcia, o! Malinn- pewnie trochę falstart, ale co tam... ![]() Virginio- mam nadzieję, że urodziny minęły eee... miło Dobrze kojarzę, że owoce morza to afrodyzjaczek? ![]() Blokerko- mam nadzieję, że ból gardła szybko Ci minie ![]() Martusiu- to nie Twoja wina, że masz takie dobre serduszko i nie jesteś w stanie pozostać głucha na wołanie torebki, która walczy o lepszy dom i lepsze jutro Joyce- jak nastrój, misiaku? Widzę, że NIUS zrobił na wszystkich wrażenie. Chociaż i tak na pewno nie takie jak na mnie... Dopóki to było czysto platoniczne uczucie było fajnie, ale nie wiem jak się odnajdę w sytuacji, gdy może przestać być tak czysto platoniczne Ech! Ja to jestem! Dlaczego nie mogę się zakochać w jakimś przypadkowym facecie poznanym w tramwaju/warzywniaku/pubie? Dlaczego musiałam się zauroczyć akurat własnym osobistym szefem? Nie miała baba kłopotu to się postarała, żeby jednak zbyt nudno nie było ![]() A teraz... I chciałabym i boję się... ![]() Myślałam, że może wczoraj zadzwoni ale nie. Ciekawa jestem jak się zachowa w poniedziałek... Odnośnie pytań, którymi zasypała mnie Niunia: nie ma żony, rozwiódł się ileś lat temu. Dzieci też nie ma. Wydaje mi się, że się z kimś spotyka, ale tak na prawdę nigdy nie powiedział mi tego wprost. Tym samym nie wiem czy jeśli dobrze myślę to jest to coś poważnego Jest starszy ode mnie o 11 lat. Czyli dla mnie pikuś ![]() O wszelkich dalszych niusach (jeśli takowe będą) będę informować na bieżąco). Maraton był świetny, chociaż ten nowy film 'Przerwane objęcia' jest w moim przekonaniu strasznie cienki. Za to z przyjemnością obejrzałam po raz kolejny 'Volver' 'Porozmawiaj z nią'. Na razie zmykam
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Oooo spowiednik super ![]() Dziewczyny idę dziś do klubu a nie wie4m jak mam się ubrać – masakra jakaś, od 3 lat nigdzie nie byłam a dziś z niunią moja mama będzie a my mamy wychodne a ja nie wiem jak się ubrać![]() pozdrawiam
|
#432 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Aaa, to u nas chyba ten kierunek nazywa się edukacja wczesnoszkolna.
Cytat:
![]() Dokładnie! Tysiu szkoda czasu na takie wegetowanie Cytat:
![]() ![]() Oj tam nie bój się, już ja znam Twój temperament Cytat:
No to możesz się za niego wziąć! Teraz to na pewno będziesz do pracy szła cała w skowronkach![]() BRY Paniom Popijam sobie kawkię i zmykam do sprzątania. Wieczorem idę odwiedzić ciocię bo ma imieniny, obym tylko nie obżarła się jak dzika świnia.
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Limonka - właśnie wydaje mi się, że najlepiej zrobisz jak poczekasz na jego ruch. Ty postaraj się w miarę normalnie zachowywać, tak jak zawsze, i po prostu bacznie obserwuj jego zachowanie.
Ja się napaliłam na "Przerwane Obięcia", ale skoro mówisz, że cienki to nie idę do kina. Obejrzę sobie na komp... tzn, na DVD jak wyjdzie ![]() Niuniuska - Jeszcze dzisiaj możesz się obeżreć jak dzikie świniątko, ale od poniedziałku dieta! I ja też się do Was przyłączam! Muszę się w końcu wziąć za siebie, bo ostatnio zbytnio sobie dogadzam. Ja od rana w świetnym humorze! Wieczorem wzięłam lek, po pół godzinie położyłam głowę na poduszkę i już spałam Obudziłam się dopiero o 10.30 Ale przy tym wszystkim co ostatnio przedchodziłam to pikuś Obejrzałam wczoraj bardzo fajny film - "Easy Virtue", według filmweba polski tytuł brzmi "Wojna Domowa". Film z Jessica Biel, Kristin Scott Thomas i Colinem Firthem. A zresztą macie linka: http://www.filmweb.pl/f336437/Wojna+domowa,2008 Bardzo polecam, naprawdę dobrze się ogląda. Miłego dnia wszystkim! |
|
|
|
#434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zamierzam wieczorem Waam napisac że niczym nie zgrzeszyłam ![]() Anielko wskakuj w jakąs mini i na parkiet ![]() dzień dobry
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki
![]() Nie mogę teraz się ustosynkować do tego co naskrobałyście, bo mnie czas goni. Dzisiaj byłam w końcu u lekarza (TeŻ nie popuścił i wyobru nie było), a tam przyjął mnie... pediatra Osłuchał dzidziaczka, czyli mnie , i stweirdził, że "płucka i oskrzelki" w porządku, a potem wypisał jakieś dyrdymałki w stylu pastylek do ssania i tyle... Czyli mam ssać Strepsilki - ale lekarz z prawdziwego zdarzenia ![]() Poza tym dzisiaj idę na ognisko i pieczonki i mam ze sobą w torbie grzane winko i Jasia Wędrowniczka (więc zamierzam się dalej leczyć, jak widzicie - tym bardziej, że na miejscu czekac ma na mnie wiśniowa nalewka domowej roboty). Cheers! ![]() Poza tym to zgubiłam gdzieś po drodze 200g. Ale dzisiaj nie będzie zbyt wielkiego ograniczania konsumpcji więc trudno - będę chyba na plusie. Pozdrowionka bejbsy ![]() Paaaaa
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
od rana zasuwam z buraczkami do słoikow i tylko Was podczytywałam JA SIE DOPISUJĘ I OD PONIEDZIAŁKU - NIE GRZESZĘ I BIORĘ SIĘ ZA SIEBIE ufff mam sie dosc i przestaje sie nad sobą uzalać - muszę schudnąć do końca roku... potem Wam skarby odpiszę bo kuchnia wzywa
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że dzisiaj jakiś imprezowy wieczór na naszym wątku
Niunia będzie się bawić u cioci na imieninach, Anielllka szaleć w klubie, Blokerka kurować się Jasiem Wędrowniczkiem, a ja żeby za bardzo nie odstawać wybieram się z laskami ze studiów na jakiś mały clubbing ![]() Joyce- dokładnie tak zamierzam zrobić, poczekam na jego ruch. Chociaż szczerze mówiąc 'zachowywanie się jak zwykle' będzie dla mnie w obecnej sytuacji nie lada wyzwaniem. Cieszę się,że w Twoim poście tyle jest pozytywnej energii i uśmiechu Anielllko- jak to jak się ubrać? Sexy Ja planuję założyć obcasy, jeansy i fajny top z dużym dekoltem i cekinami ![]() Ines- trzymam kciuki za Twoją dietę ![]() Kostka- czekam na jakiś bardziej obszerny post jak już się wyszalejesz kulinarnie ![]() Opiekowałam się dzisiaj moim bratankiem. Ja: Kocham Cię! Młody: A ja mamę! Taaa...
|
#438 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Oki, oki!!! A za co trzymamy? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję! Wow!!! Dzięki!! Mam nadzieję, że baty od dziewczyn przywróciły Cię już do pionu i będziesz się tu teraz stawiać regularnie!! Dziękuję!! Cytat:
![]() Cytat:
Może się skuszę? Cytat:
Więc jak będziesz się już umawiać ze swoim Księciem, to koniecznie na krewetki!!! ![]() Cytat:
Wieczorem wpadają do nas znajomi, a póki co ogarnę się i pojadę chyba na basen. Miłego dnia!!
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
przyszlam sie tylko...powtarzam tylko zameldowac wedlug rozkaow, bo przygotowuje mini party;/
przyjdzie ta szmata zafajdana z siostra (czyt mojego brata ukochana)na jego urodziny i ja aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;/ mam wysporzatac chalupke, zrobic 2 salatki, ciastko, deser lodowy prosze ja Ciebei zazyczyl sobie lody w 3 smakach z owocami z puszki tj boroszkiwnie iananasa, na to bita piana i wiorki czekolady!! Ci sie beda bawic w najleszpe a ja bede siedziec w kuchni i żrec im robuic! wrt wrt wrt, jak by tego bylo malo to mszue jej ryj wstretny ogladav, wrt wrt wrt:[ ide, odezwe sie ciemn a noca i przeczytam jak to mnie rypiecie z gory do dolu, i odpsize wam;*
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Ano rzeczywiście dzisiaj imprezowy dzień
Ja też się wybieram poimprezować nieco, ale tylko do pubu, a i tak nie mogę pic alkoholu, ale dla mnie to akurat nie problem, bo ja potrafię się świetnie bawić i bez. Wystarczą fajni ludzie i atmosfera. A co!
|
|
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
plisss dziewczyny doradzcie - moze byc ktorys zestaw????tylko sie nie smiac ze mnie
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
hello
i musze wziasc porzadna kapiel ii zrelaksowac sie przed wieczornym spotkaniemPan M wczoraj dal mi niezla pogadanke po tym jak zaczelam narzekac na swoje grube nogi A dzis zaprosil mnie wieczorem do siebie na mieszkanie iii mam opory czy isc bo co sobie pomysli a jak z drugiej strony nie pojde to tez glupio bo caly dzien sprzatal bo myslal ze przyjde i jestem w kropce
|
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
o rany ale jestem gruba
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
Aniellko - sama nie wiem co ci doradzić, bo jak dla mnie wszystkie zestawy wyglądają super. Może nr 3? Takie wzory jak masz na bluzeczce są w tym sezonie bardzo modne
![]() P.S. Wcale nie jesteś gruba! Jeszcze raz tak napiszesz i będą baty! |
|
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Joyce
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Anielllko - wcale nie jestes gruba
![]() całej reszcie bawiacych sie dzisiaj zycze dobrej zabawy ja jestem wykonczona troszeczke po kuchennych wyczynach i mialam isc do kina ale w koncu udalo sie sciagnac Housa wiec zasiadziemy dzisiaj przy nim, a jeszcze skuszona waszymi recenzjami sciagam Greys Anatomy ale dlugo to trwa wiec dzisiaj moze 1 odcinek 1 serii bo ja tego nigdy nie widzialam jeszcze![]() zycze wszystkim miłego wieczoru, przedostatniego grzesznego bo od poniedzialku bez grzechow![]() moze wpadne jeszcze wieczorkiem |
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ale cisza tu
wszystkie imprezują![]() obejrzalam housa i jest swietny jak zawsze ![]() dobranoc wszystkim |
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie piękne
Wpadłam się tylko zameldować, wróciłam od cioci i czuję się jak balonik albo jak chodząca godzilla:/ a wcale tak dużo nie zjadłam ![]() Jutro Was poczytam bo zmęczona jestem strasznie i natychmiast uderzam pod kołderkię. Buziaki, branoc
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja też tylko wpadłam sie pokazać że przeżylam bo jakos juz kurczę sił nie mam ![]() no to nam sie imprezowa sobota trafiła wszystkie gdzieś świętują
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
poszły!!!!!!!!!!!!!!
padam!!!! kelderowanie wiesniarom to nei jest fucha dla mnie...jutro napszie bo teraz ledwo zyje;(
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

Mowie to do wszystkich teraz
od poniedzialku koniec z obzarstwem i sie mobilizujemy do zrzucania kg
bo inaczej przy nastepnej czesci nas skresla za sianie zgorszenia na dietetyce

mogłam w koncu uzyc tego fajnego usmieszka
no, no, no jaka wszechstronność! 

i co najlepsze prawie wpierniczyłam całą paczkę HITÓW sama 
Jest starszy ode mnie o 11 lat. Czyli dla mnie pikuś 

)
Obudziłam się dopiero o 10.30
start 85 . . . . . . . . . . . . . . 70,3 . . . . . . . . . . . . . 58 meta