Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-07, 18:39   #421
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cześć dziewczyny
Nie mam czasu nadrabiać kilku ostanich stron.
Pogoda okropna, pada i pada
Coraz wcześniej robi się ciemno i jakoś tak wolę spędzać wieczory przy TŻ lub książce, herbatce
Ale postaram się częściej zaglądać

Czy któraś kupiła suknię lub ominęło mnie coś ważnego?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:42   #422
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
w ogóle to byłam dziś w perfumerii i psiknął mnie kolega jakimiś perfumami i taaaaak bosko pachną że aż normalnie podniecająco!!! tak patrzę na moją śłubną bieliznę i wącham sobie te perfumy i normalnie zaraz oszaleje z braku tżta
pewnie nie pamiętasz co to za perfumy były???
też muszę sobie niedługo sprawić jakieś nowe, bo się kończą... może nawet skuszę sie na moje kochane, ulubione Hugo Bosski () Intense

Cytat:
dziewczyny pomóżcie
za 2 tygodnie mam urodzinki i nie wiem co chcę dostać od tżta na prezent... w zasadzie wszystko mam czego mi trzeba więc to raczej jakaś zachcianka musi być marzy mi się opiekacz do kanapek ale to w końcu MOJE urodziny a nie akcja "urządź dom tancerce" i musi być coś takiego tylko dla mnie... w ostateczności zawsze może być sexy bielizna bo tego nigdy nie za wiele ale może macie jakiś fajny pomysł na który ja nie mogę wpaść
hm... może właśnie jakieś perfumy, ciuszek, zegarek, biżuteria (bo ja np. strasznie się ciesze z takich rzeczy ) może nowa torba, jakiś zestaw kosmetyków, książka, płyty, bielizna?? No nie wiem co by tu jeszcze

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Heh moi rodzice sa dosyć specyficzni. Ale miło się patrzy na ich związek Idalni nie sa-i lepsze dni i gorsze mają. Ale jest ok
Mama powiedziała, że musi białą suknię sobie skombinować i welon. Welon powiedziała, ze pozyczy(ode mnie albo siostry, bo jeszcze w szafie leży), a tata myślał gdzie ma garnitur od ślubu bo też by chciał założyc:A le mieliśmy z nich polewkę Strasznie się zangażowali w ta imprezę. I jak tż przywiózł wódkę to stwierdzili, ze oni już chyba też kupią
hehehehehe dobrych masz rodziców, tak pozytywnie zakręconych
widać, że chyba strasznie się cieszą na tę rocznicę

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:47   #423
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
e tam, ciesz się, że np. nie na 6 ja uważam, że to jest jak najbardziej odpowiednia godzina... chociaż rano nie cierpię wstawać
Ja swego czasu pracowałam 6-14 i dla mnie to są najlepsze godziny pracy
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:47   #424
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
hehehehehe dobrych masz rodziców, tak pozytywnie zakręconych
widać, że chyba strasznie się cieszą na tę rocznicę
oj strasznie zakręceni są Nawet listę gości mają A ze mnie sie smiali, że tak wszystko do przodu planuję i się przejmuję A sami robią tak jak ja
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:54   #425
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja swego czasu pracowałam 6-14 i dla mnie to są najlepsze godziny pracy
aha chyba, że tak... dla mnie byłby to koszmar jakbym musiała chodzić tak rano do pracy, zresztą pracowałam chwile w tych godzinach i zdecydowanie pewnie jakbym musiała to bym musiała, ale póki mam wybór to wolę 8-16

Cytat:
oj strasznie zakręceni są Nawet listę gości mają A ze mnie sie smiali, że tak wszystko do przodu planuję i się przejmuję A sami robią tak jak ja
hehehe jeszcze będziesz chodziła z mamą suknie wybierać

Stary 2009-10-07, 18:56   #426
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janiiis Pokaż wiadomość
"najmodniejsze" są wtorki i czwartki
Cytat:

U nas wesela są w środę i piątki przewaznie jak już ktos nie da rady w sobotę zrobić .
wow kiedyś było nie do pomyślenia żeby wesela były w ciągu tygodnia a niedługo w zasadzie każdy dzień tygodnia będzie dobry

Cytat:
pewnie nie pamiętasz co to za perfumy były???
kurdę nie pamiętam bo mi się wydawało ze śmierdzą i nawet nie popatrzylam dopiero po chwili jak wyszliśmy stamtąd niuchnęłam sobie nadgarstek i taaaaak mi się spodobało... ale kolega psiknął mnie jakimiś mega drogimi perfumami więc nawet jakbym wiedziała jakie to są to by mnie nie było na nie stać hehe
ale psiknęłam się za to Escadą i też pięknie pachniało mmmm... i Diesla jakieś wąchałam i też mi się podobały.. nie umiałabym sobie sama perfum wybrać bo mi się wszystkie podobają- to tż decyduje jak mam pachnieć póki co wszystkie jego wybory mi się podobały
Cytat:
ciuszek, zegarek, biżuteria (bo ja np. strasznie się ciesze z takich rzeczy ) może nowa torba, jakiś zestaw kosmetyków, książka, płyty, bielizna?? No nie wiem co by tu jeszcze
hmmm. czytam tą listę i w zasadzie wszystko by mi sie przydało ciekawe co tż na to powie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 18:57   #427
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
aha chyba, że tak... dla mnie byłby to koszmar jakbym musiała chodzić tak rano do pracy, zresztą pracowałam chwile w tych godzinach i zdecydowanie pewnie jakbym musiała to bym musiała, ale póki mam wybór to wolę 8-16
Ja miałam wybór. W pracy trzeba było się pojawić między 6 a 8. Kierowniczka przychodziła o 7, więc miałam spokój przez godzinę I mam nadzieję, że jak będę szukać pracy "na poważnie", to uda mi się znaleźć w takich godzinach...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 19:06   #428
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
wow kiedyś było nie do pomyślenia żeby wesela były w ciągu tygodnia a niedługo w zasadzie każdy dzień tygodnia będzie dobry
to chyba też dlatego, że po prostu na "soboty" trzeba strasznie długo czekać w dzisiejszych czasach...
bo jak ktoś chce sie pobrać powiedzmy za 3 miesiące bo tak postanowił i nie ma zamiaru czekać co najmniej roku na wolny termin, to wybiera ślub w tygodniu

Cytat:
hmmm. czytam tą listę i w zasadzie wszystko by mi sie przydało ciekawe co tż na to powie
to może ja już nie będę wymieniała dalej, bo Twój TZ sie za głowę złapie i zabroni Ci w końcu wchodzić na wizaż, żeby już więcej koleżanki Ci nic nie doradzały

Cytat:
Ja miałam wybór. W pracy trzeba było się pojawić między 6 a 8. Kierowniczka przychodziła o 7, więc miałam spokój przez godzinę I mam nadzieję, że jak będę szukać pracy "na poważnie", to uda mi się znaleźć w takich godzinach...
aha
a w jakiej "dziedzinie" będziesz chciała poszukać pracy dla siebie??

Stary 2009-10-07, 19:11   #429
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
a w jakiej "dziedzinie" będziesz chciała poszukać pracy dla siebie??
Jakieś urzędy państwowe, zusy, sądy itp. itd. Chyba, że się w końcu nauczę programować, to coś w tym kierunku
Chociaż marzę o pracy w kadrach, ale do tego doświadczenia trzeba mieć. No ale będę szukać też czegoś w tym kierunku, pójdę na podyplomówkę z prawa pracy itp., bo mnie interesuje strasznie ta dziedzina
Stary 2009-10-07, 19:11   #430
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
to może ja już nie będę wymieniała dalej, bo Twój TZ sie za głowę złapie i zabroni Ci w końcu wchodzić na wizaż, żeby już więcej koleżanki Ci nic nie doradzały
dawaj! dawaj! takie listy zmuszają mnie do myślenia...
póki co jednak bielizna króluje bo uwielbiam mieć ładną bieliznę na sobie- jak mam ładną i troszkę sexy bieliznę to od razu czuję że mam lepszy humor i jestem pewna siebie
Stary 2009-10-07, 19:21   #431
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakieś urzędy państwowe, zusy, sądy itp. itd. Chyba, że się w końcu nauczę programować, to coś w tym kierunku
Chociaż marzę o pracy w kadrach, ale do tego doświadczenia trzeba mieć. No ale będę szukać też czegoś w tym kierunku, pójdę na podyplomówkę z prawa pracy itp., bo mnie interesuje strasznie ta dziedzina
oj a mnie jakoś kadry strasznie odstraszają, chciałabym się tego nauczyć wiedzieć co i jak, ale ogólnie to chyba nie chciałabym pracować jako pani kadrowa
to w takim razie trzymam kciuki
tylko wtedy z ta pracą od 6 rano będzie trochę ciężko

Cytat:
póki co jednak bielizna króluje bo uwielbiam mieć ładną bieliznę na sobie- jak mam ładną i troszkę sexy bieliznę to od razu czuję że mam lepszy humor i jestem pewna siebie
dziś oglądałam fajny gorsecik, ale nie było mojego rozmiaru... czemu ja nie mam mniejszych piersi buuuuuuuuuuuuuuuu
oj tak, a jak jeszcze TZ patrzy i się zachwyca to już w ogóle pewność siebie wzrasta o 100%

Stary 2009-10-07, 19:36   #432
onaella
Zakorzenienie

nareszcie mam luźniejszy wieczorek
walizki rozpakowane, domek wysprzątany

powiem wam tyle, że fajnie się mieszka razem

właśnie zajadamy kolację, Tż wcina michałki a ja bułeczke z dzemikiem jagódkowym i popijam jabłuszkową herbatką

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 19:41   #433
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
dziś oglądałam fajny gorsecik, ale nie było mojego rozmiaru... czemu ja nie mam mniejszych piersi buuuuuuuuuuuuuuuu
jeśli chcesz to ja sobię zabiorę troszkę twoich piersi i wsadze w swój stanik bo mam pewne braki... Matka Natura tak mnie urządziła

gorsecik hmmm jakoś mnie nie pociąga tego typu bielizna... może taki bez fiszbin to jeszcze... ale takiego sztywnego to uuuu nie założę fajne są za to takie jakby koszulki z zaznaczonymi miseczkami i czasem nawet te miseczki są usztywniane jak push-up w Esotiq takie widziałam.. hmmmm...
tak czy sia właśnie dostałam informację że całe 2 dni przed moimi urodzinami są na uczelni wolne bo jakies tam świętowanie będzie się odbywało nooo to dopiero będą urodziny

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

powiem wam tyle, że fajnie się mieszka razem
ale ci superrrrrrrrrrr

a ja właśnie się zczaiłam że w moje urodziny będę miała @ noooo... to już poświętowane...
Stary 2009-10-07, 19:41   #434
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
jeśli chcesz to ja sobię zabiorę troszkę twoich piersi i wsadze w swój stanik bo mam pewne braki... Matka Natura tak mnie urządziła
Eee tam... W sukni wyglądasz ładnie i żadnych braków nie widać
A skąd Ty w ogóle jesteś? (to tak odnośnie ostatniego zdania i użycia formy "poświętowano")
Stary 2009-10-07, 19:42   #435
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
gorsecik hmmm jakoś mnie nie pociąga tego typu bielizna... może taki bez fiszbin to jeszcze... ale takiego sztywnego to uuuu nie założę fajne są za to takie jakby koszulki z zaznaczonymi miseczkami i czasem nawet te miseczki są usztywniane jak push-up w Esotiq takie widziałam.. hmmmm...
powiem Ci, ze takie koszulki są malo praktyczne, mam taką wlaśmie z usztywnionymi miseczkami i w nocy spać w tym niewygodnie a w dzień chodzic to też nie za bardzo.

Ma tylko jedno zastosowanie

14.08.2010
baby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 19:46   #436
gosica502
Wtajemniczenie

Hej gadułki właśnie Was nadrobiłam Byłam dziś w sumie dosyć długo na uczelni i już padam powoli Dziś się niestety z TŻcikiem nie zobaczę ale jutro już raczej na pewno
Pozdrawiam wszystkich i miłego wieczorku życzę ale nie mam siły więcej pisac niestety..
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 19:48   #437
centipede
Zadomowienie

Ela super, że już mieszkasz z TŻ!
Caprica Twoja suknia jest boska Szczególnie super się prezentuje na normalnej PM
Obca Twoi rodzice są pozytywnie zakręceni
Kubusewa co słychać u Ciebie?

Tak sobie myślę i myślę i chyba zdążyłyśmy przerobić wszystkie tematy ślubne

Fajnie, że pojawiły się PM2012 Nie chciałabym aż tyle czekać, tak jak i Wy

Dziewczyny macie jakieś książki godne polecenia? mam ochotę coś kupić nowego
Stary 2009-10-07, 19:53   #438
onaella
Zakorzenienie

muszę sobie jakies fajne zasłonki kupic, albo najlepiej takie firanki ze śliskiego przezroczystego materiału - wie któraś z was jak sie taki materiał nazywa??

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-07, 19:54   #439
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Eee tam... W sukni wyglądasz ładnie i żadnych braków nie widać
A skąd Ty w ogóle jesteś? (to tak odnośnie ostatniego zdania i użycia formy "poświętowano")
haha bo taką suknię sobie wybrałam która optycznie powiększa biust normalnie noszę 75 A więc sobie pomyśl jaka ta moja suknia jest kochana
jestem z lubelskiego- teraz siedzę sobie w Lublinie właśnie ale normalnie mieszkam niedaleko lublina.
Cytat:
powiem Ci, ze takie koszulki są malo praktyczne, mam taką wlaśmie z usztywnionymi miseczkami i w nocy spać w tym niewygodnie a w dzień chodzic to też nie za bardzo.

Ma tylko jedno zastosowanie
a no właśnie tak jak przypuszczałam spać w tym się nie za bardzo da.. więc chyba jednak zażyczę sobie jakiś ładny biustonosz przydałby mi się biały taki pod jasne bluzki ale te kolorowe są o wiele ładniejsze i sexowniejsze więc chyba wybiorę sobie jakieś kolorowe a potem pójdę z tżtem do przymierzalni brawo tancerka jesteś genialna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 19:55   #440
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
haha bo taką suknię sobie wybrałam która optycznie powiększa biust normalnie noszę 75 A więc sobie pomyśl jaka ta moja suknia jest kochana
A na pewno masz dobry rozmiar? Widziałam, że któraś tu uświadamiała... Ja z 70B przeszłam na 60D ;-)
Stary 2009-10-07, 19:56   #441
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
muszę sobie jakies fajne zasłonki kupic, albo najlepiej takie firanki ze śliskiego przezroczystego materiału - wie któraś z was jak sie taki materiał nazywa??
może organza?? ja się nie znam za bardzo na materiałach ale wiem że organza jest taka przezroczysta ale nie taka jak "typowa" firanka..
znam jeszcze słowo organtyna ale nie mam pojęcia czy to tez jest materiał czy co?? ktoś gdzieś używał tego słowa nazywając jakiś materiał.. ale nie wiem czy to to samo co organza czy co
Stary 2009-10-07, 19:58   #442
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
a no właśnie tak jak przypuszczałam spać w tym się nie za bardzo da.. więc chyba jednak zażyczę sobie jakiś ładny biustonosz przydałby mi się biały taki pod jasne bluzki ale te kolorowe są o wiele ładniejsze i sexowniejsze więc chyba wybiorę sobie jakieś kolorowe a potem pójdę z tżtem do przymierzalni brawo tancerka jesteś genialna
w La Vantil w Lecrecu na Zana jest taki zarąbisty biustonosz, że do tej pory załuję, że go nie kupiłam.
Jest z nowej kolekcji wiec latwo znaleźć, fioletowy, miseczki ma tak super owinięte materialem i wchodza od razu w ramiączka
dobra, nie potrię tego opisać, zaraz zerkne na stronie może będzie
kosztuje 99 zl, ale wart ten ceny

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-07, 19:59   #443
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
A na pewno masz dobry rozmiar? Widziałam, że któraś tu uświadamiała... Ja z 70B przeszłam na 60D ;-)
wydaje mi się że dobry aczkolwiek jak kiedyś znajdę centymetr w domu to się zmierzę dokładnie i poszukam na kalkulatorze od dobierania biustonosza... ale te co mam 75 A dobrze leżą, nie ruszają się za luźno, miski są ładnie wypełnione.. niby coś tam można z pleców i spod pach wyciągać ale ja nie mam tam tłuszczyku itp więc nie wiem co bym tam miała wyciągać hehe
chociaż tak jak mówię ten ślubny biustonosz co dzisiaj kupiłam to kupiłam 75 B bo 75 A miał miseczki za małe i fiszbina nie obejmowała całej piersi...
Stary 2009-10-07, 20:00   #444
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
niby coś tam można z pleców i spod pach wyciągać ale ja nie mam tam tłuszczyku itp więc nie wiem co bym tam miała wyciągać hehe
No ja to jestem szkieletorek straszny, biust mam mały, ale jakoś to 60D wypełnia
Stary 2009-10-07, 20:01   #445
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
w La Vantil w Lecrecu na Zana jest taki zarąbisty biustonosz, że do tej pory załuję, że go nie kupiłam.
Jest z nowej kolekcji wiec latwo znaleźć, fioletowy, miseczki ma tak super owinięte materialem i wchodza od razu w ramiączka
dobra, nie potrię tego opisać, zaraz zerkne na stronie może będzie
kosztuje 99 zl, ale wart ten ceny
mmmmm fioletowy- uwielbiam ten kolor piszę to już dzisiaj chyba z 3 raz
tżta do lublina raczej nie sciągnę po biustonosz więc pewnie poszukamy czegoś u mnie w mieście- mamy Esotiq, Reserved, LaVantil i jakieś inne biuściaste sprawy więc coś znajdziemy.. w najgorszym wypadku pójdziemy do nowo otwartego Home&You i tam na pewno coś dla siebie znajdę
Stary 2009-10-07, 20:02   #446
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie mam pojęcia jak się ten materiał nazywa

Tancia na bank nie masz 75A Patrzyłaś na wątek na wizażu na temat dobrze dobranego rozmiaru? Ja też przeskoczyłam z 80B na 70E/65F a dużo to ja nie mam Chociaż poczytaj o tym, można się zdziwić. Ja na początku nie wierzyłam w to wszystko, myślałam że ktoś wymyśla sobie jakieś dziwne teorie ale to "działa"
Stary 2009-10-07, 20:07   #447
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
No ja to jestem szkieletorek straszny, biust mam mały, ale jakoś to 60D wypełnia
szkoda że nie mam centymetra żadnego teraz żeby siebie pomierzyć bo chętnie sprawdziłabym jaki mam rozmiar biustu według tych kalkulatorów..

dzisiaj miezyłam 75 A i był pod biustem dobry ale miska za mała, pani zaproponowała mi 70B ale też mi się cycki wylewały.. 75B wzięłam bo fiszbina ładnie obejmowała pierś i było spoko ale to jakaś zaniżona rozmiarówka chyba bo w życiu nie miałam takiego biustonosza z miseczką B aż się dziwnie czuję hehehe

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Tancia na bank nie masz 75A Patrzyłaś na wątek na wizażu na temat dobrze dobranego rozmiaru? Ja też przeskoczyłam z 80B na 70E/65F a dużo to ja nie mam Chociaż poczytaj o tym, można się zdziwić. Ja na początku nie wierzyłam w to wszystko, myślałam że ktoś wymyśla sobie jakieś dziwne teorie ale to "działa"
kurczę no nie mam centymetra teraz więc nie mam jak sobie pomierzyć tego wszystkiego... a strasznie bym chciala...
mówisz 70E/65F? kurdę to niezła różnica!!! ale jeśli mam być szczera to dziś np w rozmiarówce tego mojego biustonosza nie widziałam takich rozmiarów... pewnie tylo na necie można zamówić..
podeślecie mi linka do takiego kalkulatora??
zmierzę się w weekend w domu i potem popatrzę sobie na wyniki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 20:08   #448
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
mmmmm fioletowy- uwielbiam ten kolor piszę to już dzisiaj chyba z 3 raz
tżta do lublina raczej nie sciągnę po biustonosz więc pewnie poszukamy czegoś u mnie w mieście- mamy Esotiq, Reserved, LaVantil i jakieś inne biuściaste sprawy więc coś znajdziemy.. w najgorszym wypadku pójdziemy do nowo otwartego Home&You i tam na pewno coś dla siebie znajdę
buuuu, nie ma go na stronie

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-07, 20:08   #449
centipede
Zadomowienie

A dopiero jak dziwnie się poczujesz jak Ci wyjdzie np literka E
Madzia, żeby mieć obwód 75 musiałabyś mieć ok 80cm pod biustem a w to nie uwierzę, bo wiem że drobinka z Ciebie
Stary 2009-10-07, 20:12   #450
201701300931
Konto usunięte

tancerka proszę link do kalkulatora

Możliwe, że będziesz miała 70 albo 65 na przykład C, to wtedy w Esotiqu czy Atlanticu znajdziesz na siebie. Mój rozmiar jest mało popularny i ciężko coś w normalnej cenie dostać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości