|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: The Body Shop,Lancome, Clinique,podklad Armani i inne :)
hej i jak tam?
oddałabyś lotusa za come heather?
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
|
O nieee..idylle
masz jakies inne zachciewajki poza meteorytami w zamian za nie? mam trojki clinique w neutralnych bezach
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Anarsia odebralam dzis kule.. sa piekne ale nie wiem na ile nowe bo bez kartonika i takie delikatnie testowane mi sie wydaja, sa w bardzo dobrym stanie ale raczej na stowe nie nowki
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu... pochwal sie tylko co upolowalas i coz za nowosci przybyly do Twojego kufercia
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie w obu wątkach za:
L'OREAL 01 translucide maxfactor lasting perfomance - 100 fair wisior - czarna kuleczka świecąca ![]() ?
|
|
#426 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
wreszcie ogarnęłam
-podkład LIGHT OLIVE - matte, w strunie ok 50% sampla -podkład LIGHT OLIVE - o-glo, w strunie ok850% sampla -korektor MULTI-TASKING odsypka w strunie - wielkości 55% sampla -korektor ABBOTS PERK ME UP odsypka w strunie - wielkości sampla -korektor AUSSIE PERK ME UP w strunie - wielkości ok 0,7 sampla -cień SWING SET w strunie - wielkości sampla. -cień BUBBLE TEA w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień BABBY SITTER w strunie - wielkości 90% sampla.dla anarchia25 -cień Leaps & Bounds w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień PIC NIC w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień LOVER'S LANE w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień JASMINE TEA w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień JEWEL BOX w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień Rock Anthem w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień Bubble Tea w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień shopping Spree w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cieńLate Checkout w strunie - wielkości 40% sampla. -cień DISCO ROLLERSKATING w strunie - wielkości 50% sampla. -pędzel EDM Foundation Brush użyty kilka razy, wyprany -pomadkaIcing on the Cake użyta 2x anarchia25 do testów (czyli ok 50% sampla Lauress) Silk Enhancer Alabaster - korektor Kick Start Medium - primer podkłady - sample Lumiere: MEDIUM WARM luminesse MEDIUM BEIGE luminesse LIGHT MEDIUM WARM cashmere MAIDEN - pomadka 80% MAD Modest Pink 1/4 łyzeczki a teraz pomyśl co za to oddasz i czy może tak być .. a ja popatrzę w wątku ...---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- BOURJOIS - eau de gloss - 21 cappucino to na pewno a do tego ... jeżeli mogę to coś bym dobrała ... nie chce szaleć ... bo z tego co napisałaś ... cieni, błyszczyk ... chętniea i : -podkład LIGHT OLIVE - o-glo, w strunie ok850% sampla, pomyliłam sie powinno być 50% |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
ok to tak
pomyśl co możesz oddać za to co ja daję (moze być wszystko, ja sie nie pogniewam ) ja sie już zgadzam i pakuję |
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
kochana i co? dajemy spokój? bo na tru jest promo na lotusa i nie wiem co czynić
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
Anarchio czy nadal masz ochotę na mój tester piatek diora? bo bym znalazła u Ciebie conieco za niego...
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- mam chętkę na cień sugar sugar
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
coś za BOURJOIS rouge hi - tech ? (;
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- hmm szkoda. a BOURJOIS - lovely rouge -20? |
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, moze tym razem cos u mnie za idylle?
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
a czy szminka z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1263002647 jeszcze wolna? i co to jest, avon czy next?
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
SALLY HANSEN - diamond cuticle + nail cremehttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-25411-opis-Sally-Hansen-Diamond-Cuticle-Nail-Creme-Odzywczy-krem-do-naskorka-i-paznokci.
diamond strength https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-22...i-paznokci.htm moze u mnie cos?
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Anarchio, dorzuciłam jeszcze dwie szminki Nyx, zajrzyj do mnie
Podobają mi się nadal cienie sypkie Gosh i L'Oreal Powiedz tylko, jakie jest zużycie![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- W takim razie zmyliło mnie to, że Goshe nie są oznaczone na szaro z L'Oreala podobają mi się też sypkie, ale bardziej zależało mi na tych Gosha
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Patrz Anarsia co znalazlam
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Christian-Dior...item414d25ea42 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Anarchio, to jak, wymieniamy?
za tester piatek sugar sugar ( i może dorzuciłabyś MAXFACTOR -masterpiece colour eyeshadow - pearl beige?) ![]() |
|
|
|
|
#441 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz coś za podkład Clinique?
|
|
#442 |
|
Rozeznanie
|
który błyszczyk MAC Ci się podoba? Jakie jest zużycie podkładu w %?
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- podoba mi się podkład armani, jak się zwolni to daj znać ![]() na dniach pójdę jeszcze sprawdzić odcienie tego clinique bo obawiam się czy nie będzie zbyt jasny cienie chanel niestety nie podobają mi się a może chowasz jakiś fajny zapach? szkoda... za lolitę bym dużo oddała... jak sprawdzę kolor to dam znać
WYMIANA KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749490 odpisuj proszę u mnie ![]() oraz nowe skórzane sandałki 37 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749824 Edytowane przez reflection Czas edycji: 2010-02-21 o 17:28 |
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Wypatrzyłam:
BOURJOIS rouge hi - tech : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-24...ed-Liptint.htm 87 -praline digitale - to ten pierwszy od lewej z fotki? L'OREAL 01 translucide CLINIQUE - supermoisture makeup - 04 kulka na łańcuszku ![]() Co z tego byś oddała i które pędzelki i która szminka u mnie Cie interesuje? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
A ile jest tego Clinique?
L'oreal to chyba puder z pedzelkiem? Albo rozświetlacz bo jakoś tak jasno wyszedł ![]() Z szminek NyXa różowych to mam to co w załączniku. Strawberry Milk |
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, rezerwuje
![]() Na razie nie chce cieni bo mam ich sporo, poczekam co z tym cliniquiem bo chciałam wypróbować. Na puder Loerala tez jestem chetna no i proszę o rezerwację tego czegos burzuja ![]() Aha i powiedz mi jak to jest z przesyłkami do Anglii? Jaki jest koszt poleconego wiesz może? I ile takie coś idzie? Kiedyś juz wysyłałam do Anglii i z tego co pamiętam to poszło szybciej niż wysyłka w |Polsce ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Ok, więc rezerwuje dla Ciebie te rzeczy. Ze Smackersów miałabym jeszcze Tropical Punch-nowiutki, nawet nie testowany jeszcze, rózowe opakowanie. Wiadomo kiedy się wyjasni sprawa z podkładem Clinique? |
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej róże, bronzery i to co do twarzy.
Nie chce błyszczyków, szminek i raczej cieni. Nie pogardzę dodatkami- kolczyki, paski, wisiorki ![]() |
|
|
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak... z tego co wkleiłas pasowałyby mi te piórka ale w ciapki (turkusowo-czarne?) i te obok niebieskie o ile to sztyfty.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1263316378 a to co to jest? ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- To chcę go i te 2 pary kolczyków.Tak zbierając do kupy to mamy tak: TY: -burzuj hi-tech pralinka -l'oreal puder transparent (i ten drugi?) -(clinique w razie czego) -2 pary kolczyków -naszyjnik Ja: -pędzle: do rózu, do pudru, 2 do cieni -NYXy 3 sztuki -Smackers nowy Tropical Punch -smackers berry -błyszczyk kawowy -błyszczyk w sztyfcie Smackers |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

oddałabyś lotusa za come heather?

masz jakies inne zachciewajki poza meteorytami w zamian za nie?
mam trojki clinique w neutralnych bezach

) ja sie już zgadzam i pakuję