|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
my z 10spotkań mamy 5 zrobionych:P Znaczy się Michał bo ja w szkole miałam. Ale ma iść do swoje kapelana niech mu zrobi jedną a porządną naukę i spokój będzie. Tylko jeszcze poradnie małżeńska (świadomego planowania rodziny) musimy zrobic:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ty w we Wrocławiu będziesz miała ceremonię? w jakim kościele? opowiedz coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obca, czy ja też mogę prosić o te namiary? Potrzebuję organzy do strojenia klatki (poręcze, itp), ale nic fajnego nie znalazłam ![]() Lain, wąż???w domu?? Brrrr...... Nie mogłabym spać, bo miałabym schizy że toto wylezie z terrarium i do łóżka mi wlezie..... ![]() ![]() Ale ja nawet na rybki nie chcę się zgodzić, więc moich opinii nie słuchaj .. Ważne, że Ty nie masz nic przeciwko .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Hello girls
![]() Szalejecie z tymi postami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Lain
![]() ![]() ![]() ale coś mi się wydaje, że ten pyton szybciej sie od Was wyniesie niż planujecie, bo Czesiek i Franek pokażą mu kto tu rządzi i będą go wkurzać ciągle ![]() Samoa szkoda, że nie mieszkacie bliżej to byśmy sie umówili na podwójna randkę pograć w ping-ponga ![]() Asiulka gratuluję zakupu ![]() ![]() ![]() ![]() kolejna PM z suknią ![]() chyba tych bez jest coraz mniej.... uuuuupsss witam nową PM ![]() Black zrób z nimi porządek, co to ma znaczyć w ogóle ![]() a ja jutro jadę na szkolenie, ale tylko jednodniowe na szczęście, oby tylko śnieg nie padał bo sie będzie ciężko jechało ![]()
#427 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki za pomoc PMki, co ja bym bez Was zrobila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ciężko mi się wbić teraz do Was, bo nie jestem w tamacie hehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#432 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() tak wszystkim ludziom Kraków kojarzy się z pięknym rynkiem, zabytkami, hejnałem a Nam z wybitą szybą i zakupem nowego radia w CH ![]()
![]() |
#433 |
Zadomowienie
|
cześć PMki moje kochane!
![]() miałam dziś drugi termin egz na prawko i oblałam ![]()
![]() |
#434 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie mam zielonego pojęcia kiedy my te zaproszenia rozdamy ![]() ![]() Dziewczyny jak się rozdaje zaproszenia to nie trzeba siedzieć godzinę u tej osoby? Po prostu wpadamy na max. pół godzinki i wypad do następnych? To nie będzie niegrzeczne? Tylko nie wiem jak to wypali, bo my jesteśmy gaduły ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() A tz mówi, że ja nie mam talentu wokalnego - a ja się go pytam: czy ty przypadkiem nie powinieneś mnie bezwarunkowo wielbić? ![]() ![]() Swoją droga ciekawa jestem ile alkoholu będę musiała wlać w znajomych, żeby się ktos odważył zaśpiewać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#435 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() własnie przeglądam ogłoszenia o pracę i "dla ludzi z moim wykształceniem pracy nie ma " ![]() ![]() co do zaproszeń to my je rozłożymy na raty, i do rodzinki którą widzimy często wpadniemy własnie na pół godziny, ale do takich osób które lubimy a nie możemy się zgrać posiedzimy dłużej i sobie pogadamy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a na czym Ci się nie poszczęściło, jeśli można wiedzieć?? Cytat:
![]() ![]() my planujemy wizyty głównie w weekendy bo wtedy najwięcej osób jest w domu i maja czas, ale te weekendy tak szybko mijają ciekawe ile będzie nam potrzeba czasu, żeby wszystkim rozdać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mi by potrzeba było dużo żebym się przełamała, tylko ze jak bym już miała dużo to nie sadzę żeby ktos cokolwiek zrozumiał z mojego śpiewu ![]()
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-01-27 o 20:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj wlasnie też teraz zpomyślałam, że nie ma czasu na takie pitu pitu tylko rozdawać i wsio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc pchły na noc ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-27 o 21:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc
![]()
#441 |
Wtajemniczenie
|
Jakaś dziś rozbita jestem dziewczyny
![]() Zaglądam, ale nie wiem co pisać. Za to z prędkości pisania przez Was postów nie zdążę wyjść za mąż w tym wątku ![]() Jak Samoa zatwierdza, to chyba jest dobrze ![]()
#442 |
Zadomowienie
|
dziękuję za wsparcie
![]() sytuacja wyglądała tak; dojechałam do skrzyżowania gdzie nie ma świateł. ja stałam na drodze podporządkowanej, po prawej stronie też była droga podporządkowana i stała tam stała taka kobita koło 60, a po lewo i na wprost był droga z pierwszeństwem. i na tej na wprost było pusto, a na tej po lewo stał koleś taki młody. i tak: ja się prawidłowo zatrzymałam przed skrzyżowaniem zgodnie ze znakami itd, ta babka po prawo też, a ten koleś z lewej co był to miał pierwszeństwo ale machnął do mnie ręką, że mnie puszcza, więc ruszam, a na to egzaminator mi po hamulcach, bo ta baba co była po prawej wyjechała na środek i zaczęła do mnie machać rękami i coś tam się drzeć. więc egzaminator stwierdził, że mimo tego że koleś mnie przepuścił to on mnie musi oblać bo "ta mila" pani nie wyraziła zgody na moje przejechanie przez skrzyżowanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Czy Wam też dzisiaj samochód zastrajkował? Mój chyba domaga się emerytury ![]() ![]() ![]() ![]() heh mamy już 4 nauki zaliczone ![]() ![]() ![]() idę spać bo w pracy przepisywałam już na wyjściu 1o stron umowy i kręgosłup mi odmawia posłuszeństwa ![]() Dobrej nocy ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- mariiasia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Wariatki, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |||||
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zabija pewnie wlasciciel ![]() ![]() Cytat:
![]() w sumie popatrzylam na zdjecie z salonu, potem na katalogowe i zglupialam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() rybki tez bym mogla miec jakby ktos o nie dbal, a ja bym sobie tylko patrzyla na nie dla relaksu ![]() ![]() ![]() Cytat:
sa tak szybkie, ze mysle, ze jest to dosc humanitarne dla tych biednych gryzoni - nawet nie wiedza co sie dzieje. heh wyrabiam sie kondycyjnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak dzis stwierdzilam, ze jak tak regularnie chodzimy na basen i saune to trzeba polaczyc przyjemne z pozytecznym i kupilam sobie WAX do wlosow i bede do sauny nakladac ![]() ![]() i jeszcze sobie kupilam kilka roznych wczesniej nietestowanych przeze mnie maseczek do twarzy. obym sobie nimi krzywdy nie zrobila ![]() aaa i zaproszenia przyszly. ale jeszcze nie widzialam, bo TZ wlasnie dotarl ode mnie do domu i mowi ze sa (na jego adres przyszly, bo to jego konto na all). przyszly te http://moda.allegro.pl/item899455798...e_robione.html (z rozowa wstazeczka, kwadratowe i prostokatne). mowi, ze te kwadratowe super ![]() ![]() a teraz ide sie uczyc ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-01-27 o 22:53 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
LAIN śliczne te Wasze zaproszenia. Chyba sama poszukam czegoś na allegro. Napisz jak już je zobaczysz na żywo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do nazwisk to takie typu Nowak bym odmieniła, a zakończone na -a czy -o już nie. Cytat:
![]() ![]() Ja też jeszcze nie mam prawka, chciałabym iść, ale chyba się do tego nie nadaję... jakbym zdała za 10 razem to byłby cud! Asiulek, gratuluję sukni! faktycznie, na zdj. katalogowym nie wygląda za ciekawie, przez to marszczenie na biodrach-taka beza, a na Twoim zdj. już tego nie ma i bardzo efektowne to ramiączko! Kurcze, ja nie mam ani sukni, ani fryzjera ani kwiatów, ani nauk, ani poradni ![]()
![]() |
#448 |
BAN stały
|
Ładne zaproszenia.
![]() Ahsa,co do nauk.To ksiądz,ktory będzie udzielał nam ślubu powiedział że nauk nie musimy robić,co bardzo nas ucieszyło.No,aleee dzisiaj w domu była kolęda.Powiedziało się na czym sprawa stoi i pierwsze co zapytał,czy mamy nauki,więc odpowiedz brzmiała, że Ksiądz ktory udzieli nam ślubu powiedział,że nie musimy.Na co ksiądz,a no bo ten ksiadz jest taki i wszyscy tam do niego gnają bo jest ugodowy.Miałam wiedziec,coś na temat licencji,bo z tym czuje że będa małe problemy,bo jeden Ksiądz mówi tak drugi siak.No,ale na temat licencji nic się nie dowiedziałam,trzeba uderzyć do proboszcza ( ![]() ![]() Rozmawiałam niedawno z tż-tem na temat graweru na obrączkach. Ja: Kochanie jaki chcemy mieć grawer na obrączkach??bo można mieć date i imiona,cały twoj i cała twoja itp Tż: Myśli i za chwile odpowiada-i love you ![]() Ja: Eee ![]() ![]() Dobranoc. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-28 o 01:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak w ogole to zobaczenia dziewczyny na moim kompie w Polsce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Na szczescie rano TŻ był w domu i zawiózł mnie do pracy bo tak to pewnie bym juz gdzies leżała. Na drogach mnóstwo śniegu !!!!!!!!!!!!!!!! tragedia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i w końcu zdałam za 3 razem i smigam juz 2 lata ![]() dziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj moze tz uda się lepsza pracę złapac czeka na telefon :błaga: dziś juz czwartek a ja mam tyle nauki na sobote niedzielę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.