niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 06:23   #421
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp.

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Włosy między palcami rosną!

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ----------

Myślę, że musisz sama ugotować ;p
o właśnie, też o tym myślałam, i jeszcze że od masturbacji dostaje sie potwornego trądziku
Cytat:
Napisane przez andune Pokaż wiadomość
ale to nawet lepiej, wyobraź sobie przyjemność razy dwa, od obu genitaliów!

ps. niestety, podobnie jak u świni, to nie jest ta ludzka przyjemność... biedne ślimaczki
o matko! przyjemność obu genitaliów na raz to już normalnie, jak to Wyrak dawno temu użył tego określenia SZAŁ MACICY
a właśnie, musimy tutaj koniecznie zwabić Wyraka bo on, jako przedstawiciel rodu męskiego na pewno by nas w wielu rzeczach oświecił i naprowadził na światłą drogę nauki
Wyraku Wyraku zapraszamy do nas

Cytat:
Napisane przez bartnix Pokaż wiadomość
kuzynka mojej koleżanki mająć 15 chyba lat twierdziła a że faceci też miesiączkują i już się nie mogła doczekać kiedy jej brat dostanie 1 okresu...jak to usłyszałyśmy myślałyśmy że padniemy na miejscu
a że tak powiem którędy oni mieliby miesiączkować? boże jakby oni krew na nim co miesiąc widzieli to chyba by ze szpitala ze strachu nie wychodzili, że o bólach miesiączkowych nie wspomnę

Cytat:
Napisane przez Kira87 Pokaż wiadomość
12 przesądów związanych z ciążą:

7. Jeśli kobieta w ciąży martwi się, to dziecko będzie leworęczne
Ja jestem leworęczna i dobrze mi z tym widać mamunia sporo się martwiła żebym ruda nie była, żeby się nie oparzyła czymś, zebym znamion nie miała, myszy unikała jak ognia no i mam za swoje lewusem jestem jak to mój ślubny się podśmiewuje ze mnie czasem "lewusiku Ty mój kochany"-a we mnie się już gotuje choć zderzanie się łokciami przy obiedzie czasem denerwuje

musiałam nadrobić to co wieczorem naprodukowałyście, bo muszę być z hiciorami na bieżąco

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2010-02-10 o 08:48
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:02   #422
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez kasia_1402 Pokaż wiadomość
Jedyna lekcja dot. wychowania do życia w rodzinie jaką miałam w tejże podstawówce dotyczyła okresu.Wnioski były takie: kobieta nie powinna dawać mężczyźnie ze sobą współżyć podczas okresu (pani z uśmiechem przypomniała słowa:suka nie da pies nie weźmie...).Co na wstępie mnie zbulwersowało- i słuchałam pani uważniej :/
Ostrzeżeniem dla mężczyzny, że kobieta ma okres powinien być... obiad-który oczywiście dobra żona podaje mężowi, po (jego) ciężkiej pracy(nota bene o seksie pozamałżeńskim pani wcale nie mówiła).
A wracając do obiadu-mąż powinien dostać coś czerwonego-jako znak, że żona ma okres Pani podawała różne przykłady: kompot z truskawek, barszcz czerwony itd.

Wieczorem żeby mąż nie zapomniał można postawić mu przy łóżku szklankę pełną wiśni...
Ale bez względu na wszystko nie można z chłopem o okresie dyskutować...

o boze...trudno mi w to uwierzyć..ze w szkole mówi sie dzieciom cos takiego....mam nadzieje że to sie juz zmieniło? czy nie?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:14   #423
invisible_01
Zakorzeniona

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17086160]'Mezczyzna wchodzi do mieszkania. Zdejmuje pospiesznie plaszcz. Ledwo wyplatuje rece z rekawow, serce podchodzi mu do gardla. "Czy to dzis, czy to juz dzis?" - zastanawia sie. Po uporaniu sie z czescia odziezy wierzchniej kieruje swe kroki do kuchni. Po zaledwie sekundzie od otworzenia drzwi na jego twarzy pojawia sie grymas. 'Cholera, znowu czerwony!' [/QUOTE]
Ten jakże plastyczny opis rozwalił mnie na łopatki

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17086160]'Nie wiem, czy ja jakies odchyly mam czy jak? Moj facet wie co to sa dni plodne, orientuje sie tez, kiedy mam okres. Chyba kalecze tym jego psychike Czy barszcz czerwony w proszku sie nadaje, czy musze robic sama z burakow?[/QUOTE]
Jak się nie wstydzisz rozmawiać z mężczyzną o okresie?! Jeszcze się zarazi od Ciebie! A barszcz musisz ugotować sama, z torebki się nie liczy, bo jeszcze wyjdzie nie tak czerwony jak trzeba i się chłopina nie domyśli i nie daj Boże będzie chciał Cię w te grzeszne dni do sypialni zaciągnąć!
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:17   #424
Kira87
Wtajemniczenie

Barszcz jest koloru buraczanego, więc lepiej pomidorówkę. Tylko nie zabielaną, bo śmietana to wiecie z czym się może skojarzyć...
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
~Lineage2 & Sigur Ros fan
Kira87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:22   #425
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
o boze...trudno mi w to uwierzyć..ze w szkole mówi sie dzieciom cos takiego....mam nadzieje że to sie juz zmieniło? czy nie?

Ja nie wiem... wszędzie trąbią żeby nie robić z seksu tematu tabu itd. Ja tam lubię czerwony barszczyk jeść i gotuje częściej niż raz w miesiącu TŻ-towi więc by się biedaczek zaczął martwić czy ja mam okres co tydzień czy jak..

U mnie to tż zawsze wie kiedy mam okres, dni płodne, co i jak ze mną, dopytuje się jak się czuje.. ale żeby robić z tego jakieś tajemnice a potem się dziwimy że na innych wątkach małolaty zadają takie pytania że boki zrywać

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Barszcz jest koloru buraczanego, więc lepiej pomidorówkę. Tylko nie zabielaną, bo śmietana to wiecie z czym się może skojarzyć...
sory Kira87 ale parsknęłam śmiechem, czytając to

pomidorówka zabroniona a już z makaronem to całkowite bezeceństwo

Czas edycji: 2010-02-10 o 09:22
Stary 2010-02-10, 09:22   #426
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

Ja jestem leworęczna i dobrze mi z tym widać mamunia sporo się martwiła żebym ruda nie była, żeby się nie oparzyła czymś, zebym znamion nie miała, myszy unikała jak ognia no i mam za swoje lewusem jestem jak to mój ślubny się podśmiewuje ze mnie czasem "lewusiku Ty mój kochany"-a we mnie się już gotuje choć zderzanie się łokciami przy obiedzie czasem denerwuje
moja rodzicielka to i nie tylko punkt siódmy zaliczyła (o co ona się tak martwiła?) bo nie dość że mnie leworęczną urodziła, to jeszcze rudą, i nawet znamię miałam tylko znikło

i chyba wam się przyznam do tej masturbacji, no bo jak inaczej wytłumaczyć, że mam wadę wzroku?
Stary 2010-02-10, 09:26   #427
Kira87
Wtajemniczenie

Cytat:

sory Kira87 ale parsknęłam śmiechem, czytając to

Cytat:
Napisane przez marchewkowe pole Pokaż wiadomość
i chyba wam się przyznam do tej masturbacji, no bo jak inaczej wytłumaczyć, że mam wadę wzroku?
Ja mam astygmatyzm (zaburzona kulistość oka), więc jak to zinterpretować? Chmm...kulki gejszy?
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 09:30   #428
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

z październikowego wątku :poplamione majtki- zdrada? :

Cytat:
Napisane przez johny1979 Pokaż wiadomość
Witam!
mam pytanie czy majtki kobiety poplamione na kolor biały, jasny to oznaka plamy ze spermy? czy wydzielina kobiety moze zostawic na majtkach taki kolor, bezpbarwna wydzielina zasycha i ma taki jasny kolor? prosze o odpowiedz, moja zona ostatnio wychodzi z domu raz na tydzien raz na dwa tygodnie wracajc ktoregos razu zauwazylem ze majtki ktore miala na sobie maja wlasnie taka plamke, nasteopnym razem zauwazylem to samo, nie chce jej o to pytac narazie bo obawiam sie ze stwierdzi iz mam obsesje. prosze o odpowiedz.
Stary 2010-02-10, 09:30   #429
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
moja rodzicielka to i nie tylko punkt siódmy zaliczyła (o co ona się tak martwiła?) bo nie dość że mnie leworęczną urodziła, to jeszcze rudą, i nawet znamię miałam tylko znikło

Biedna same najgorsze nieszczęścia tego świata Cię spotkały oczywiście żartuje, żeby ktoś nie pomyślał że mam coś do rudych mnie to baaardzo podobają się dziewczyny z takimi włoskami rudymi lekko falującymi i jasną cerą takie jak w załączniku

edit: witaj w klubie leworęcznych

Czas edycji: 2010-02-10 o 09:31
Stary 2010-02-10, 09:31   #430
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Dokładnie, jeszcze Twój mężczyzna pomyśli, że masz ochotę współuczestniczyć

I jak tu się dziwić, że młode dziewczyny, którym np. matki wmawiają, że z chłopakiem nie wolno rozmawiać o seksie, miesiączce itp., potem zakładają wątki: "Umówiłam się z chłopakiem na basen, ale dostałam okresu, co mam zrobić? Wstydzę się mu powiedzieć, co się stało, może lepiej odwołać spotkanie?" albo że seks i sprawy z nim związane traktują jak tabu.
Stary 2010-02-10, 09:32   #431
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
o lol
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 09:33   #432
Kira87
Wtajemniczenie

Cytat:
Biedna same najgorsze nieszczęścia tego świata Cię spotkały oczywiście żartuje, żeby ktoś nie pomyślał że mam coś do rudych mnie to baaardzo podobają się dziewczyny z takimi włoskami rudymi lekko falującymi i jasną cerą takie jak w załączniku
h
Mi też, mi też.
Żałuję, że moja mama nie farbowała włosów w trakcie ciąży, bo chciałabym być ruda z natury.
Stary 2010-02-10, 09:33   #433
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
sukub na pewno żeński, wiec męski to inkub.
Skrót od inkunabuł.

U mnie w licku w IV klasie było raz coś w rodzaju pogadanki z ginem. I padło pytanie z ust 18-latki: czy istnieją pigułki anty, które nie są wczesnoporonne. Umarłam. Lekarka też zaniemówiła, a potem starała się rozwiać mity i zbobony.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:34   #434
suzyyy
Raczkowanie

''Rozpoczelam wspolzycie jakies 2 miesiace temu. Dopiero dzis dotarlo do mnie jak bylismy nieodpowiedzialni. Wiele razy zdarzalo sie, ze robilismy to bez gumki bo ostatnio, czulismy sie chyba pewniej, bo mialam zaczac brac tabletki, tylko czekalam na najblizszy okres. No ale ich nie bralam jeszcze wtedy... Zdarzalo sie, ze robilismy to 2 lub 3 razy nawet. Przyjaciolka mnie uswiadomila, ze wtedy jest duzo wieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze.. Dlaczego pozwolilismy na to? Pozostalo mi miec do siebie wyrzuty. '' - z pewnego forum

czyli dziewczyny, jesli uprawiacie seks bez zapezpieczenia to nie martwcie sie!:P Tableki antykoncepcyjne zaczynaja działac zanim sie je zacznie brac
Padlam poprostu...

Edytowane przez suzyyy
Czas edycji: 2010-02-10 o 09:35
suzyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:35   #435
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17086160]Kasia_1402 - u mnie w 3 (!!!) klasie liceum byla mala lekcja wdz na biologii. Pielegniarka wspominala o NMPR i o tym, ze kobieta moze np. wkladac do wazonika bialego kwiatka na znak, ze moga uprawiac seks Juz sobie wyobrazam...
'Mezczyzna wchodzi do mieszkania. Zdejmuje pospiesznie plaszcz. Ledwo wyplatuje rece z rekawow, serce podchodzi mu do gardla. "Czy to dzis, czy to juz dzis?" - zastanawia sie. Po uporaniu sie z czescia odziezy wierzchniej kieruje swe kroki do kuchni. Po zaledwie sekundzie od otworzenia drzwi na jego twarzy pojawia sie grymas. 'Cholera, znowu czerwony!'
Nie wiem, czy ja jakies odchyly mam czy jak? Moj facet wie co to sa dni plodne, orientuje sie tez, kiedy mam okres. Chyba kalecze tym jego psychike Czy barszcz czerwony w proszku sie nadaje, czy musze robic sama z burakow?[/QUOTE]
To napewno zależy od dnia okresu. W pierwszych musi byc koniecznie ze świeżych, tak, zeby kolor byl bardzo intensywny. Im bliżej końca tym kolor może być słabszy wiec polecam przechodzić do proszkowanego z dnia na dzien rozrzedzając go coraz bardziej.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:36   #436
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam astygmatyzm (zaburzona kulistość oka), więc jak to zinterpretować? Chmm...kulki gejszy?
Ja też mam, ja też mam. I to solidnie mocny, nawet było podejrzenie stożka rogówki. Już nie powiem co to za zabawki były!
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:36   #437
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Cytat: Napisane przez beata_1988
Cytat:
Mi też, mi też.
Żałuję, że moja mama nie farbowała włosów w trakcie ciąży, bo chciałabym być ruda z natury.
tylko żeby sobie ktoś nie pomyślał że ja jakoś za kobietami bardziej
tylko tak platonicznie zachwycam się pięknem rudych cudownych włosków

Stary 2010-02-10, 09:38   #438
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez suzyyy Pokaż wiadomość
''Rozpoczelam wspolzycie jakies 2 miesiace temu. Dopiero dzis dotarlo do mnie jak bylismy nieodpowiedzialni. Wiele razy zdarzalo sie, ze robilismy to bez gumki bo ostatnio, czulismy sie chyba pewniej, bo mialam zaczac brac tabletki, tylko czekalam na najblizszy okres. No ale ich nie bralam jeszcze wtedy... Zdarzalo sie, ze robilismy to 2 lub 3 razy nawet. Przyjaciolka mnie uswiadomila, ze wtedy jest duzo wieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze.. Dlaczego pozwolilismy na to? Pozostalo mi miec do siebie wyrzuty. '' - z pewnego forum

czyli dziewczyny, jesli uprawiacie seks bez zapezpieczenia to nie martwcie sie!:P Tableki antykoncepcyjne zaczynaja działac zanim sie je zacznie brac
Padlam poprostu...
o ja tez zamierzam w przyszłości brać tabletki, dobrze wiedzieć, że mam już pewność

a w ogóle to polecam cykl dokumentów na discovery travel and living o kobietach które nie wiedziały że są w ciąży. normalnie cały program tak siedziałam
Stary 2010-02-10, 09:38   #439
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Matko boska, ja mam -3,5 dioptrii strach pomyśleć, o czym to świadczy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 09:39   #440
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Instagram

Stary 2010-02-10, 09:39   #441
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
To napewno zależy od dnia okresu. W pierwszych musi byc koniecznie ze świeżych, tak, zeby kolor byl bardzo intensywny. Im bliżej końca tym kolor może być słabszy wiec polecam przechodzić do proszkowanego z dnia na dzien rozrzedzając go coraz bardziej.

PRzez Ciebie poplułam monitor kawą!
Stary 2010-02-10, 09:41   #442
suzyyy
Raczkowanie

Cytat:
o ja tez zamierzam w przyszłości brać tabletki, dobrze wiedzieć, że mam już pewność

a w ogóle to polecam cykl dokumentów na discovery travel and living o kobietach które nie wiedziały że są w ciąży. normalnie cały program tak siedziałam
ja tez! TZ dzisiaj przyjezdza to zaszalejemy
Stary 2010-02-10, 09:41   #443
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Padlam poprostu...
Nie wiedziałaś, że samo myślenie o tabletkach ma działanie antykoncepcyjne?
Tylko pytanie, czy trzeba miec już wtedy receptę czy miec dopiero w planach pójście do gina?

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-10 o 09:42
Stary 2010-02-10, 09:44   #444
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie wiedziałaś, że samo myślenie o tabletkach ma działanie antykoncepcyjne?
Tylko pytanie, czy trzeba miec już wtedy receptę czy miec dopiero w planach pójście do gina?
Kochana , to się nazywa autosugestia, nie wiedziałaś?!
organiz reaguje na silne zmiany emocjonalne wywołanie myśleniem o przyszłym zażywaniu tabletek anty i już zapobiega ciąży.
człowiek uczy się całe życie

edit: ja bym obstawiała że posiadanie recepty odgrywa tu znaczący wpływ na działanie antykoncepcyjne myślenia

Czas edycji: 2010-02-10 o 09:46
Stary 2010-02-10, 09:50   #445
suzyyy
Raczkowanie

"Dziewczyny mam pytanie.Otóż pewna dziewczyna twierdzi,że jest w ciąży.Mówi,że uprawiała sex i gumka pękła,ale było to 3 m-ce temu.Czy byłoby już widać brzuch?Zakładając,że to jakiś 10 tydzień.Ja się już pogubiłam.Ona pyta czy jest w ciąży,bo sama nie wie..."

nie wiesz czy jestes w ciazy? zapytaj przyjaciólki!!!

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

''mam od dwoch dni dziwne ciagniecie do gory w lewej nodze tak jakby dretwiala a po tej stronie niemam jajnika ,kochalam sie z moim mezem do konca ostatnio ,czy to moze byc lub oznaczac poczatek ciazy????''

dretwieje ci noga po stronie usunietego jajnika= jestes w ciazy!
Stary 2010-02-10, 09:51   #446
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Matko boska, ja mam -3,5 dioptrii strach pomyśleć, o czym to świadczy?
słaba jesteś, ja mam -7 to się nazywa nałogowa masturbacja
Stary 2010-02-10, 09:54   #447
suzyyy
Raczkowanie

"Mam takie pytanie.
Czy duże są szanse na ciążę z preejakulatu na palcu w objętości odpowiadającej główce od szpilki?''

kolejny dowod na to ze mozna zajsc w ciaze z palcem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 09:55   #448
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
"Dziewczyny mam pytanie.Otóż pewna dziewczyna twierdzi,że jest w ciąży.Mówi,że uprawiała sex i gumka pękła,ale było to 3 m-ce temu.Czy byłoby już widać brzuch?Zakładając,że to jakiś 10 tydzień.Ja się już pogubiłam.Ona pyta czy jest w ciąży,bo sama nie wie..."

nie wiesz czy jestes w ciazy? zapytaj przyjaciólki!!!

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

''mam od dwoch dni dziwne ciagniecie do gory w lewej nodze tak jakby dretwiala a po tej stronie niemam jajnika ,kochalam sie z moim mezem do konca ostatnio ,czy to moze byc lub oznaczac poczatek ciazy????''

dretwieje ci noga po stronie usunietego jajnika= jestes w ciazy!
Czegoż to się człowiek na tym forum nauczy! Nie wiedziałyście, że koleżanka to najlepszy ginekolog? Wszystko Wam powie - czy zaszłyście, czy nie, pojedzie z Wami po tabletki PO (bo nie powiedziałyście chłopakowi, że ich potrzebujecie, bo wpadłby w histerię), poleci stosunek przerywany jako metodę antykoncepcyjną, a potem razem z Tobą będzie panikować, bo plamka ze spermy znalazła się na spodniach od piżamki i czy to już ciąża?
Stary 2010-02-10, 09:57   #449
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
słaba jesteś, ja mam -7 to się nazywa nałogowa masturbacja
Wejdzie człowiek na wizaż i od razu człowiek w skąd ma te -3,5dioptrii.

Ale zastanawiam się dlaczego nierówno ślepnę, jedno oko -2,25 drugie -3,50 Różne oczy odpowiadają za różne rodzaje orgazmów osiąganych przez samozadowalanie?
Stary 2010-02-10, 10:00   #450
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Wejdzie człowiek na wizaż i od razu człowiek w skąd ma te -3,5dioptrii.

Ale zastanawiam się dlaczego nierówno ślepnę, jedno oko -2,25 drugie -3,50 Różne oczy odpowiadają za różne rodzaje orgazmów osiąganych przez samozadowalanie?
Może jeśli bardziej grzeszysz lewą ręką, to masz większą wadę w lewym oku - i tak samo z prawą ręką i prawym okiem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości