![]() |
#421 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a właśnie, musimy tutaj koniecznie zwabić Wyraka bo on, jako przedstawiciel rodu męskiego na pewno by nas w wielu rzeczach oświecił i naprowadził na światłą drogę nauki ![]() Wyraku Wyraku zapraszamy do nas ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() musiałam nadrobić to co wieczorem naprodukowałyście, bo muszę być z hiciorami na bieżąco ![]() ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-02-10 o 08:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o boze...trudno mi w to uwierzyć..ze w szkole mówi sie dzieciom cos takiego....mam nadzieje że to sie juz zmieniło? czy nie? ![]()
![]() |
#423 |
Zakorzeniona
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17086160]'Mezczyzna wchodzi do mieszkania. Zdejmuje pospiesznie plaszcz. Ledwo wyplatuje rece z rekawow, serce podchodzi mu do gardla. "Czy to dzis, czy to juz dzis?" - zastanawia sie. Po uporaniu sie z czescia odziezy wierzchniej kieruje swe kroki do kuchni. Po zaledwie sekundzie od otworzenia drzwi na jego twarzy pojawia sie grymas. 'Cholera, znowu czerwony!'
![]() Ten jakże plastyczny opis rozwalił mnie na łopatki ![]() [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17086160]'Nie wiem, czy ja jakies odchyly mam czy jak? Moj facet wie co to sa dni plodne, orientuje sie tez, kiedy mam okres. Chyba kalecze tym jego psychike ![]() Jak się nie wstydzisz rozmawiać z mężczyzną o okresie?! Jeszcze się zarazi od Ciebie! A barszcz musisz ugotować sama, z torebki się nie liczy, bo jeszcze wyjdzie nie tak czerwony jak trzeba i się chłopina nie domyśli i nie daj Boże będzie chciał Cię w te grzeszne dni do sypialni zaciągnąć! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Barszcz jest koloru buraczanego, więc lepiej pomidorówkę. Tylko nie zabielaną, bo śmietana to wiecie z czym się może skojarzyć...
![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem... wszędzie trąbią żeby nie robić z seksu tematu tabu itd. ![]() U mnie to tż zawsze wie kiedy mam okres, dni płodne, co i jak ze mną, dopytuje się jak się czuje.. ale żeby robić z tego jakieś tajemnice ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() pomidorówka zabroniona a już z makaronem to całkowite bezeceństwo ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-02-10 o 09:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i chyba wam się przyznam do tej masturbacji, no bo jak inaczej wytłumaczyć, że mam wadę wzroku? ![]()
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
z październikowego wątku :poplamione majtki- zdrada? :
Cytat:
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() edit: witaj w klubie leworęcznych
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-02-10 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() I jak tu się dziwić, że młode dziewczyny, którym np. matki wmawiają, że z chłopakiem nie wolno rozmawiać o seksie, miesiączce itp., potem zakładają wątki: "Umówiłam się z chłopakiem na basen, ale dostałam okresu, co mam zrobić? Wstydzę się mu powiedzieć, co się stało, może lepiej odwołać spotkanie?" albo że seks i sprawy z nim związane traktują jak tabu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żałuję, że moja mama nie farbowała włosów w trakcie ciąży, bo chciałabym być ruda z natury. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Skrót od inkunabuł.
![]() U mnie w licku w IV klasie było raz coś w rodzaju pogadanki z ginem. I padło pytanie z ust 18-latki: czy istnieją pigułki anty, które nie są wczesnoporonne. Umarłam. Lekarka też zaniemówiła, a potem starała się rozwiać mity i zbobony. |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
''Rozpoczelam wspolzycie jakies 2 miesiace temu. Dopiero dzis dotarlo do mnie jak bylismy nieodpowiedzialni. Wiele razy zdarzalo sie, ze robilismy to bez gumki bo ostatnio, czulismy sie chyba pewniej, bo mialam zaczac brac tabletki, tylko czekalam na najblizszy okres. No ale ich nie bralam jeszcze wtedy... Zdarzalo sie, ze robilismy to 2 lub 3 razy nawet. Przyjaciolka mnie uswiadomila, ze wtedy jest duzo wieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze.. Dlaczego pozwolilismy na to? Pozostalo mi miec do siebie wyrzuty. '' - z pewnego forum
czyli dziewczyny, jesli uprawiacie seks bez zapezpieczenia to nie martwcie sie!:P Tableki antykoncepcyjne zaczynaja działac zanim sie je zacznie brac ![]() Padlam poprostu... Edytowane przez suzyyy Czas edycji: 2010-02-10 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;17086160]Kasia_1402 - u mnie w 3 (!!!) klasie liceum byla mala lekcja wdz na biologii. Pielegniarka wspominala o NMPR i o tym, ze kobieta moze np. wkladac do wazonika bialego kwiatka na znak, ze moga uprawiac seks
![]() 'Mezczyzna wchodzi do mieszkania. Zdejmuje pospiesznie plaszcz. Ledwo wyplatuje rece z rekawow, serce podchodzi mu do gardla. "Czy to dzis, czy to juz dzis?" - zastanawia sie. Po uporaniu sie z czescia odziezy wierzchniej kieruje swe kroki do kuchni. Po zaledwie sekundzie od otworzenia drzwi na jego twarzy pojawia sie grymas. 'Cholera, znowu czerwony!' ![]() Nie wiem, czy ja jakies odchyly mam czy jak? Moj facet wie co to sa dni plodne, orientuje sie tez, kiedy mam okres. Chyba kalecze tym jego psychike ![]() To napewno zależy od dnia okresu. W pierwszych musi byc koniecznie ze świeżych, tak, zeby kolor byl bardzo intensywny. Im bliżej końca tym kolor może być słabszy wiec polecam przechodzić do proszkowanego z dnia na dzien rozrzedzając go coraz bardziej. ![]()
#436 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam, ja też mam. I to solidnie mocny, nawet było podejrzenie stożka rogówki. Już nie powiem co to za zabawki były!
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tylko tak platonicznie zachwycam się pięknem rudych cudownych włosków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogóle to polecam cykl dokumentów na discovery travel and living o kobietach które nie wiedziały że są w ciąży. normalnie cały program tak siedziałam ![]()
![]() |
#439 |
niecnotliwa dziewica
|
Matko boska, ja mam -3,5 dioptrii
![]() ![]()
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko pytanie, czy trzeba miec już wtedy receptę czy miec dopiero w planach pójście do gina? ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-10 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
organiz reaguje na silne zmiany emocjonalne wywołanie myśleniem o przyszłym zażywaniu tabletek anty i już zapobiega ciąży. człowiek uczy się całe życie ![]() edit: ja bym obstawiała że posiadanie recepty odgrywa tu znaczący wpływ na działanie antykoncepcyjne myślenia ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-02-10 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
"Dziewczyny mam pytanie.Otóż pewna dziewczyna twierdzi,że jest w ciąży.Mówi,że uprawiała sex i gumka pękła,ale było to 3 m-ce temu.Czy byłoby już widać brzuch?Zakładając,że to jakiś 10 tydzień.Ja się już pogubiłam.Ona pyta czy jest w ciąży,bo sama nie wie..."
nie wiesz czy jestes w ciazy? zapytaj przyjaciólki!!! ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- ''mam od dwoch dni dziwne ciagniecie do gory w lewej nodze tak jakby dretwiala a po tej stronie niemam jajnika ,kochalam sie z moim mezem do konca ostatnio ,czy to moze byc lub oznaczac poczatek ciazy????'' dretwieje ci noga po stronie usunietego jajnika= jestes w ciazy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
"Mam takie pytanie.
Czy duże są szanse na ciążę z preejakulatu na palcu w objętości odpowiadającej główce od szpilki?'' kolejny dowod na to ze mozna zajsc w ciaze z palcem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Wejdzie człowiek na wizaż i od razu człowiek w skąd ma te -3,5dioptrii.
Ale zastanawiam się dlaczego nierówno ślepnę, jedno oko -2,25 drugie -3,50 ![]() ![]()
#450 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.