|
|
#421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W nas młodych mamach siła :D (mamusie do 23 roku życia)
Cytat:
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
to olejek eurecin czy jakos tak
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Samanthha, bezbożnicy wy, co wy zrobiliście temu biednemu księdzowi, że wam małego nie chce ochrzcić
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
Samanthhha mój Tż Ci ochrzci Iwa, chcesz?
w końcu niedoszły ksiundz z niego to ocykany w tym temacie za dormoszke
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wypiłam desperadosa i lecha i mam smigło
![]() Chyba dzis Tż karmi na śpiocha ![]() To pa
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro chcem piffffo W końcu wizaz mi nie szaleje a chciałam napisać Ci apropo księdza, że szczem po nogach a że wieś to jeszcze spalić na stosie i kto ma gorzej a do tego ja w rzadnym kościele na tace nie daje...Macie Piotrusia - dzisiejsza sesja Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-02-19 o 23:13 |
|
|
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Joł
![]() Wyobraźcie sobie że dziś mój synus spał do 5.30!!! O 22.30 było karmienie na śpioszka i Mały zjadł 150 ml ![]() Rano w ryk bo głodny, potem zmiana pieluchy, przepowiadające bąki śmierdziuchy no i na koniec kupka wielkości pałacu kultury ![]() Teraz zjadł, pobawiliśmy sie i dalej poszedl spac W ogóle zasnął bez zawijania więc już go nie meczyłam, jak bedzie sie wiercic za bardzo to wtedy go zawine w kocyk ![]() No a co do księdza To było tak: Dawno, dawno temu.... ha ha No dobra juz na poważnie ![]() W czwartek poszłam do niego ale go nie było, na drzwiach wisiał jego numer wiec wzielam ten na komórke i zadzwoniłam. No i mówie że chciałabym przyjsc jutro (czyli w piatek) do niego porozmawiac o chrzcie. Na co on do mnie zadowolony "To pani sylwio kiedy chrzcimy, w swieta? czy moze w wielka sobote?" Ja na to że przyjde to porozmawiamy. No bo przeciej ja tylko po zaswiadczenie chcialam pojsc. Ciekawe dlaczego byl taki pewny ze tu chcemy akurat chrzcic a nie w parafii Tż? No cóż wiadomo - moja kochana mamusia mu tak powiadziala mimo tego ze wiedziala ze chcemy chrzcic i brac slub koscielny w parafii Tż. Ale nie wazne. No i poszlam do niego i on mi oczywiscie wywiad zaczyna robic - ze po co chrzest, ze przeciez nie mamy slubu koscielnego tylko cywilny, bla nla bla. Na co ja ze ja chce tylko dostac od niego zaswiadczenie. No i rozmowa toczyla sie w sposób - ON SWOJE - JA SWOJE. Jego teksty: Ty mi ubliżasz bo nie chcesz tu chrzcic dziecka. Ty jestes poganką. Niech Tż sie wyprowadzi. Grzesznicy Wy bo współżyjecie. Bo śpicie razem. Ty masz mnie w nosie. Ty masz mnie w dupie ![]() Wy nie dostaniecie rozgrzeszenia. Ja zawsze rozgrzeszam. Ja nie osadzam. No i to z taca. Czy w tamtym kosciele jest cieplej ze tam chodzicie na msze? U nas jest lepiej. Przeciez my jestesmy wspolnota. Ja opieprze tego ksiedza co Wam chce chrzest dac. Sluchaj dzis radia podlasie o 18.00 bo jest wywiad ze mna. Jestem debilem ![]() Oczywiscie mimo tego co powiedzial przez telefon dzien wczesniej - stwierdzil ze nie da nam chrztu. Dla mnie sprawa jest jasna - ksiadz poczul sie stratny. Tamta parafia zarobi a on nie. Powiedzialam mu ze i tak ochrzcimy, jak nie tu to gdzies indziej. Zreszta jest u nas parafia gdzie chrzcza bez zaswiadczen, bez problemow itd, itp. W pon pojedziemy jeszcze raz do parafii Tż. Jesli ksiadz sie uprze na zaswiadczenie i powie ze takie cos tez do slubu bedzie potrzebne to wtedy zamelduje sie u babci Tż On jest tam zameldowany to i ja i Iwo bedziemy. A potem spowrotem na swoje, po slubie. Czyli zdecydowanie zmiana parafii ![]() A teraz pytanie - czy ten durny ksiadz uwaza ze w ten sposob zjedna sobie ludzi? Pociesza mnie fakt ze on kiedys odejdzie z tej parafii a my zostaniemy. Wtedy spowtotem zaczne tutaj chodzic do kosciola ![]() A jak mu wyjechalam z prawami kosciola to owszem przyznal mi racje ale powiedzial ze i tak mi nie da zaswiadczenia. Zna prawa a sie nie stosuje do nich. Kazal mi pisac do biskupa List do kurii napiszemy na pewno - ulżę sobie ![]() A co u Was Dziołchy? Ja pije kawe czarniuchna ![]() Sweet ile juz na diecie jestes? ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Zebra Piotrunio cudaśny
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
masakra jaki smieszny ksiadz
No nieetety tacy sa księża(choc nie wszyscy)
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na pewno nie bede temu pazerniakowi dawac kasy. Dla niego skąpstwo to grzech ale pazernosc juz nie śmieszny i tyle
|
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthha ksiadz pierwsza klasa
a tak na powaznie to kuzwa mowia zeby ochrzcic dziecko a robia z tego mega problem.. przeciez jest wiele powodow dla ktorych para nie bierze slubu koscielnego i przeciez nie musi to oznaczac zawsze bezboznictwo no masakra.. Co do Iwa i jeo snu zazdraszczam moja krolewna to hmmm zayspia codziennie po 12 dopiero !!! spi do 3 dzisiajobudzila sie wyjatkowo o 7 no i teraz sie karmilismy i probujemy zasnac |
|
|
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiulka to i tak masz dobrze ze Mala nie budzi sie o 1 czy 2. Bedziesz sopkojnie mogla za jakis czas wyeliminowac to karmienie o 3.00 i Zuzinka bedzie Ci cala noc przesypiac
![]() My walczylismy z tym karmieniem o 1.00-2.00 sporo czasu. Teraz udalo sie o 3.00 no i Iwo spi do 6 prawie ![]() Teraz juz prawie 2 h spi Moglam glowe umyc ale oczywiscie mi sie nie chcialo W ogole jakas leniwa sie zrobilam
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha
Też jestem leniwa:\ a dziśkoleżanki z pracy chyba nas nawiedzą i musze posprzątać no muszę;(Będziem pić piwo Tyskie ale sie cieszę |
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam sprzatac ubrac sieumyc wosy a tu
no ale musze sie jakos ubrac bo potem na spacerek sie wybieramy
|
|
|
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaaa cieee Zebra alkoholiku
My to podobne jakies My wczoraj z Tż bylismy na dluuugim spacerku - Tż cały czas narzekal ze mu ciezko wozek prowadzic Iwo zjadl i znowu spi - zlote dziecko
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
co do alkoholu ja zaczelam powoli
ale mnie wogole jakos nie ciagnie do picia nawet do palenia wiec moj organizm sie oczyszcza..codziennie mam ten sam problem .. NIE MAM SIE W CO UBRAC ciazowe wisza na mnie jak worek |
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
hello
mąż właśnie ściera żółty ser bo na obiad zupa cebulowa ksiądz wymiata
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie świeci słoneczko
Tak w ogóle, to nie wyspałam się dzisiaj. Zgaga wygrała. Na temat księdza, to już się nie wypowiadam. Psychol jakiś i tyle ![]() Zebra, Piotruś po prostu rozbrajający
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubiem pifo i nie wstydze się o tym głośno mówić... to bedzie moje trzecie odkąd nie karmięAsiuuulka ja bym też nie kupowała spodni, bo większa motywacja schudnąć ile trzeba |
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
a my bylismy dzisiaj na spacerku w poalczeniu z chodzeniem po galerii
Zuzia cały czas spała.. wiec na spokojnie sobie pozwiedzialam sklepy i kupilam Malej kurtke i spodnie na 62 a sobie nic juz jestem po obiadku i doslownie chwilka na odpoczynek i musze sie wziac za prasowanie bo moj Maluszek niedlugo nie bedzie mial w czym chodzic no i 16 mamy znajomych i potem tescie przyjezdzaja i zaproponowali nam ze mozemy dzisiaj wyjsc na miasto no i chyba skorzystam choc ciezko bedzie mi zostawic Zuzie
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
asiulka - to Ty musisz się dobrze czuć skoro myślisz o wyjściu
ale to dobrze
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba skorzystam bo nie wiem kiedy sie taka okazja znowu trafi ![]() dobra lece bo znajomi lada chwilka przyjda |
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
no dlatego mówię, że korzystaj
i generalnie dopiero mogłam w miarę normalnie siedzieć...![]() czy Wy dzisiaj też takie ... ??
|
|
|
|
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sobotę na przegląd ?? no ładnie...przegląd...Ty pobudzona...oj będzie się wieczorem działa
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziołchy
Zebra ślicznego masz przystojniaka Samanthhha ksiundz de beściak Słuchałaś wywiadu? Na diecie jestem 13 dni na razie waga cały czas w dól idzie, zobaczymy jak dlugo![]() Ej wiecie co? Moje dziecię dzisiaj się tak osikało, że miało całe oczy zalane W ogóle to poszedł spać o 15 i wstał tuż przed 19 z krzykiem bo tak mu głodek w dupce dokuczał bo jadł przed 14 a ja z kąpielą na niego czekałam więc siup do wanny i butla w papunię kąpaliśmy się i karmiliśmy równocześnie, a zaraz potem zasnął mi na przewijaku i nadal kima ciekawe jak w nocy będzieCo tam u Was weekendowo słychać?
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Ech ja się powtórze i na naszym wątku...Wyczaiłam przepukline pachwinową u Piotrusia dzisiaj po kąpieli i wyć i się chce jak poczytałam na necie o tym... Dlaczego on musi wszystko przechodzić.... Jedno sie kończy zaczyna się kolejne... Fala kolejnych cierpień przed nim i czuje się potwornie źle, że nie mogę tego bólu wziąść na siebie żeby on nie cierpiał...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

a chciałam napisać Ci apropo księdza, że szczem po nogach

no masakra..
zazdraszczam
W ogole jakas leniwa sie zrobilam
ale mnie wogole jakos nie ciagnie do picia nawet do palenia
mąż właśnie ściera żółty ser bo na obiad zupa cebulowa

i generalnie dopiero mogłam w miarę normalnie siedzieć...
??