![]() |
#421 | |
Zadomowienie
|
Dot.: W nas młodych mamach siła :D (mamusie do 23 roku życia)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
to olejek eurecin czy jakos tak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Samanthha, bezbożnicy wy, co wy zrobiliście temu biednemu księdzowi, że wam małego nie chce ochrzcić
![]()
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Samanthhha mój Tż Ci ochrzci Iwa, chcesz?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wypiłam desperadosa i lecha i mam smigło
![]() Chyba dzis Tż karmi na śpiocha ![]() To pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W końcu wizaz mi nie szaleje ![]() ![]() ![]() ![]() Macie Piotrusia - dzisiejsza sesja Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-02-19 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Joł
![]() Wyobraźcie sobie że dziś mój synus spał do 5.30!!! O 22.30 było karmienie na śpioszka i Mały zjadł 150 ml ![]() Rano w ryk bo głodny, potem zmiana pieluchy, przepowiadające bąki śmierdziuchy ![]() ![]() Teraz zjadł, pobawiliśmy sie i dalej poszedl spac ![]() ![]() No a co do księdza ![]() To było tak: Dawno, dawno temu.... ha ha ![]() ![]() W czwartek poszłam do niego ale go nie było, na drzwiach wisiał jego numer wiec wzielam ten na komórke i zadzwoniłam. No i mówie że chciałabym przyjsc jutro (czyli w piatek) do niego porozmawiac o chrzcie. Na co on do mnie zadowolony "To pani sylwio kiedy chrzcimy, w swieta? czy moze w wielka sobote?" Ja na to że przyjde to porozmawiamy. No bo przeciej ja tylko po zaswiadczenie chcialam pojsc. Ciekawe dlaczego byl taki pewny ze tu chcemy akurat chrzcic a nie w parafii Tż? No cóż wiadomo - moja kochana mamusia mu tak powiadziala mimo tego ze wiedziala ze chcemy chrzcic i brac slub koscielny w parafii Tż. Ale nie wazne. No i poszlam do niego i on mi oczywiscie wywiad zaczyna robic - ze po co chrzest, ze przeciez nie mamy slubu koscielnego tylko cywilny, bla nla bla. Na co ja ze ja chce tylko dostac od niego zaswiadczenie. No i rozmowa toczyla sie w sposób - ON SWOJE - JA SWOJE. Jego teksty: Ty mi ubliżasz bo nie chcesz tu chrzcic dziecka. Ty jestes poganką. Niech Tż sie wyprowadzi. Grzesznicy Wy bo współżyjecie. Bo śpicie razem. Ty masz mnie w nosie. Ty masz mnie w dupie ![]() Wy nie dostaniecie rozgrzeszenia. Ja zawsze rozgrzeszam. Ja nie osadzam. No i to z taca. Czy w tamtym kosciele jest cieplej ze tam chodzicie na msze? U nas jest lepiej. Przeciez my jestesmy wspolnota. Ja opieprze tego ksiedza co Wam chce chrzest dac. Sluchaj dzis radia podlasie o 18.00 bo jest wywiad ze mna. Jestem debilem ![]() ![]() Oczywiscie mimo tego co powiedzial przez telefon dzien wczesniej - stwierdzil ze nie da nam chrztu. Dla mnie sprawa jest jasna - ksiadz poczul sie stratny. Tamta parafia zarobi a on nie. Powiedzialam mu ze i tak ochrzcimy, jak nie tu to gdzies indziej. Zreszta jest u nas parafia gdzie chrzcza bez zaswiadczen, bez problemow itd, itp. W pon pojedziemy jeszcze raz do parafii Tż. Jesli ksiadz sie uprze na zaswiadczenie i powie ze takie cos tez do slubu bedzie potrzebne to wtedy zamelduje sie u babci Tż ![]() ![]() A teraz pytanie - czy ten durny ksiadz uwaza ze w ten sposob zjedna sobie ludzi? Pociesza mnie fakt ze on kiedys odejdzie z tej parafii a my zostaniemy. Wtedy spowtotem zaczne tutaj chodzic do kosciola ![]() A jak mu wyjechalam z prawami kosciola to owszem przyznal mi racje ale powiedzial ze i tak mi nie da zaswiadczenia. Zna prawa a sie nie stosuje do nich. Kazal mi pisac do biskupa ![]() List do kurii napiszemy na pewno - ulżę sobie ![]() A co u Was Dziołchy? ![]() ![]() Sweet ile juz na diecie jestes? ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Zebra Piotrunio cudaśny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
masakra jaki smieszny ksiadz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na pewno nie bede temu pazerniakowi dawac kasy. Dla niego skąpstwo to grzech ale pazernosc juz nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Samanthha ksiadz pierwsza klasa
![]() ![]() ![]() Co do Iwa i jeo snu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
Asiulka to i tak masz dobrze ze Mala nie budzi sie o 1 czy 2. Bedziesz sopkojnie mogla za jakis czas wyeliminowac to karmienie o 3.00 i Zuzinka bedzie Ci cala noc przesypiac
![]() My walczylismy z tym karmieniem o 1.00-2.00 sporo czasu. Teraz udalo sie o 3.00 no i Iwo spi do 6 prawie ![]() Teraz juz prawie 2 h spi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha
![]() Też jestem leniwa:\ a dziśkoleżanki z pracy chyba nas nawiedzą i musze posprzątać no muszę;(Będziem pić piwo Tyskie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
ja mialam sprzatac ubrac sieumyc wosy a tu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
Jaaa cieee Zebra alkoholiku
![]() ![]() My wczoraj z Tż bylismy na dluuugim spacerku - Tż cały czas narzekal ze mu ciezko wozek prowadzic ![]() Iwo zjadl i znowu spi - zlote dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
co do alkoholu ja zaczelam powoli
![]() ![]() ![]() codziennie mam ten sam problem .. NIE MAM SIE W CO UBRAC ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() ksiądz wymiata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
A u mnie świeci słoneczko
![]() Tak w ogóle, to nie wyspałam się dzisiaj. Zgaga wygrała. Na temat księdza, to już się nie wypowiadam. Psychol jakiś i tyle ![]() Zebra, Piotruś po prostu rozbrajający ![]()
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Asiuuulka ja bym też nie kupowała spodni, bo większa motywacja schudnąć ile trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
a my bylismy dzisiaj na spacerku w poalczeniu z chodzeniem po galerii
![]() ![]() ![]() juz jestem po obiadku i doslownie chwilka na odpoczynek i musze sie wziac za prasowanie bo moj Maluszek niedlugo nie bedzie mial w czym chodzic ![]() no i 16 mamy znajomych i potem tescie przyjezdzaja i zaproponowali nam ze mozemy dzisiaj wyjsc na miasto no i chyba skorzystam choc ciezko bedzie mi zostawic Zuzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
asiulka - to Ty musisz się dobrze czuć skoro myślisz o wyjściu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobra lece bo znajomi lada chwilka przyjda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
no dlatego mówię, że korzystaj
![]() ![]() ![]() czy Wy dzisiaj też takie ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sobotę na przegląd ?? no ładnie...przegląd...Ty pobudzona...oj będzie się wieczorem działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
Hej dziołchy
![]() Zebra ślicznego masz przystojniaka ![]() Samanthhha ksiundz de beściak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej wiecie co? Moje dziecię dzisiaj się tak osikało, że miało całe oczy zalane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co tam u Was weekendowo słychać? ![]()
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Ech ja się powtórze i na naszym wątku...Wyczaiłam przepukline pachwinową u Piotrusia dzisiaj po kąpieli i wyć i się chce jak poczytałam na necie o tym... Dlaczego on musi wszystko przechodzić.... Jedno sie kończy zaczyna się kolejne... Fala kolejnych cierpień przed nim i czuje się potwornie źle, że nie mogę tego bólu wziąść na siebie żeby on nie cierpiał...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.