Odchudzanie czas zacząć, Marzec. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-05, 18:55   #421
Anemone
Mother of Cat

Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;17657931]

A zawsze takie miałaś? bo też mam okropne cienie pod oczami i chyba to dziedziczne, bo badania ok i czy sie wyśpię czy nie to są. Taki urok

toż do idealne wymiary. Jestem od Ciebie niższa o 5 cm, a ważę 5 kg więcej. Zazdroszczę. Zamiast diety może zacznij ćwiczyć, a jedynie ogranicz tłuszcze i słodycze, a reszta bez zmian[/QUOTE]
pojawiły się u mnie gdzieś w 4 klasie podstawówki. Wtedy były praktycznie niewidoczne, a z czasem zaczęły się 'pogłębiać'.

nie stosuję jakiejś rygorystycznej diety. Jem co 3 godziny i tyle
A w ostatnim tygodniu nie miałam okazji w ogóle wychodzić z domu, więc kiepsko z ruchem (choroba).
A co do wymiarów, to polemizowałabym Nie są idealne
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 19:06   #422
lukkija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oranzadkawproszku Pokaż wiadomość
jak na moje odczucia to sporo dziś wciągnełaś. ;o ale zrzucisz to na ćwiczeniach myśle. ;p
a ja jednak zjadlam podwieczorek, jogurt naturalnyz musli babnonym i za jakies pol godzinki lub godzinke bede wcinała rybke
pozniej jakas godzinka przerwy i cwiczenia.
a co do ważenia to spróbuję, a jak nic sie nie zmienilo to możliwe, że zjem co popadnie
A ja sobie mysle, ze az tak duzo nie wciaglela, tylko niestety malo urozmaicone, malo bialka, duzo weglii i w ogole nic tresciwego tylko same zapychacze, do czego sie OneSweet przyznala. Ja na szczescie nie mam problemu z chlebem, nie jestem fanka i zjadam moze 2 kromki tygodniowo jak jestem poza dieta (w czasie diety 0). I ja spedzam cale dnie na uczelni, a nawet na 2 i staram sie przede wszystkim zjesc tresciwe sniadaniemlet z duza iloscia wrzyw utrzymuje mnei na chodzie d0 13 ( w miedzyczasie jakies owoce, teraz nie , bo SB 1 faza albo warzywka do chrupania). Staram sie tez brac saltki se soba i wrzucic do nich a to wedlinke a to jajko jesli rano nie jadlam a to tunczyk.Proste i pozywne. Czasem nosze serek wiejski w pojemniku. Przyznaje jednak , ze czasem ciezko mi sie zorganizowac bo mam porannego lenia-lubi sobie polezakowac, zwlaszcza ze spac chodze pozno.Ot!Taki nocny marek ze mnie

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
pojawiły się u mnie gdzieś w 4 klasie podstawówki. Wtedy były praktycznie niewidoczne, a z czasem zaczęły się 'pogłębiać'.

nie stosuję jakiejś rygorystycznej diety. Jem co 3 godziny i tyle
A w ostatnim tygodniu nie miałam okazji w ogóle wychodzić z domu, więc kiepsko z ruchem (choroba).
A co do wymiarów, to polemizowałabym Nie są idealne
A jakie to sa wymiary idealne?? Tak z ciekawosci bo ja kurcze zadnych nie wymyslilam, pewnie dlatego,ze mysle kategoriami wagi. Na historii sztuki uczylismy sie,ze posa grecki mial wymiary idealne-kanon

dirtyy zwaze sie i w poniedzialek a co mi tam

Edytowane przez lukkija
Czas edycji: 2010-03-05 o 19:08
lukkija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 19:14   #423
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez lukkija Pokaż wiadomość
A jakie to sa wymiary idealne?? Tak z ciekawosci bo ja kurcze zadnych nie wymyslilam, pewnie dlatego,ze mysle kategoriami wagi. Na historii sztuki uczylismy sie,ze posa grecki mial wymiary idealne-kanon
A ja właśnie nie myślę wagą
Waga to dla mnie rzecz zbędna. Chcę się ładnie wyrzeźbić na tyle, by się sobie podobać w lustrze

także w talii miło by było mieć kilka cm mniej, biodra mieć bardziej zaokrąglone (niestety na to nie mam wpływu ), a biust większy ze dwa razy
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 19:15   #424
CandyGirl5
Raczkowanie

GG do CandyGirl5

Dobra jak nikt nie mowi ze nie moge to znaczy ze moge sie dolaczyc Co ile czasu sie wazycie? Co tydzien, dwa?
CandyGirl5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 19:16   #425
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
jak na moje odczucia to sporo dziś wciągnełaś. ;o ale zrzucisz to na ćwiczeniach myśle. ;p
Dla mojego organizmu wcale to nie było za dużo, bo już tuż przed posiłkiem lekko mnie zaczęło ssać w żołądku. (pewnie to też wina tego, że nie jadłam rzeczy zaspakajających głód na dłużej...:/) Poza tym moja kromka chleba wygląda jak pół największej. Taki mi chleb wychodzi niestety przez brak dobrej foremki (muszę sobie kupić dobre keksówki...a na razie czasu brak:/) Mam 178cm, mam gdzie to mieścić, hehe... Ale to i tak była przesada jeśli chodzi o brak urozmaicenia.:/
a co do wypowiedzi lukkiji - chleb nie jest to super mój ulubiony pprodukt ale powiedzmy, że żeby jakoś to psychicznie przetrwać potrzebuję go. Inaczej nie wymyśliłabym sobie nic sensownego. A przynajmniej dieta byłaby dla mnie bardzo męcząca, z powodu ciągłego wymyślania. Już przez to przechodziłam. Never again. Teraz staram się go ograniczyć, mimo tego jednak w takie dni jak dziś to bardzo trudne. Jak robisz te omlety? Bo omletów jako takich nie lubię, może Ty masz ciekawy przepis, będę bardzo wdzięczna.

Edytowane przez OneSweetTaste
Czas edycji: 2010-03-05 o 19:18
OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 19:16   #426
CandyGirl5
Raczkowanie

GG do CandyGirl5

Sorki, moze gdzies pisalyscie ale nie przegladalam watku od poczatku...sorki ;p
Stary 2010-03-05, 19:20   #427
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CandyGirl5 Pokaż wiadomość
Dobra jak nikt nie mowi ze nie moge to znaczy ze moge sie dolaczyc Co ile czasu sie wazycie? Co tydzien, dwa?

Witam
Dziewczyny ważą się co tydzień w poniedziałki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-05, 19:21   #428
podblond
Raczkowanie

Hej wszystkim!
Mogę się do Was dołączyć? Potrzebuję miejsca gdzie będę mogła jak na spowiedzi wszystko wyśpiewać i dostać po du*ie gdy schrzanię i usłyszeć miłe słowo jak będzie okey. Potrzebuję WAS
Co jest ze mną? Jestem kluseczką i chciałabym to zmienić...
Niby ćwiczę taniec irlandzki 5 razy w tygodniu po 3 godziny, teraz we wtorek zacznę ze wspinaczką 2 razy w tygodniu po 2 godziny, więc ruch mam... Dodatkowow w lutym dwa tygodnie spędziłam na trekkingu w górach - codziennie około 20 km z wielkim plecakiem... ALE W OGÓLE NIE CHUDNĘ! Lodówka pełna zdrowych rzeczy (dziś zrobiłam sałatkę z ciecierzycą, surimi, 4 rodzajami fasoli i majonezem light z curry), ale moją zgubą są słodycze... NIE! Moją zgubą w ogóle jest jedzenie! Jem wszystko! Nie umiem normalnie podejść do jedzenia. Jestem jak odkurzacz Jak mnie najdzie, to zjem pół bochenka chleba z Almette, potem tabliczkę czekolady, potem opakowanie paluszków rybnych, herbatników, itd. Nie czuję się wcale najedzona...
Muszę się ogarnąć, bo tylko większa się staję...
Macie dla mnie jakieś rady?
P.S. Dziś po tej sałatce zjadłam duże Danio i paczkę herbatników... Jakbym nigdy nie jadła

"Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński

Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska...
podblond jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 19:25   #429
CandyGirl5
Raczkowanie

GG do CandyGirl5

Cytat:
Napisane przez podblond Pokaż wiadomość
Hej wszystkim!
Mogę się do Was dołączyć? Potrzebuję miejsca gdzie będę mogła jak na spowiedzi wszystko wyśpiewać i dostać po du*ie gdy schrzanię i usłyszeć miłe słowo jak będzie okey. Potrzebuję WAS
Niby ćwiczę taniec irlandzki 5 razy w tygodniu po 3 godziny, teraz we wtorek zacznę ze wspinaczką 2 razy w tygodniu po 2 godziny, więc ruch mam... Dodatkowow w lutym dwa tygodnie spędziłam na trekkingu w górach - codziennie około 20 km z wielkim plecakiem... ALE W OGÓLE NIE CHUDNĘ! Lodówka pełna zdrowych rzeczy (dziś zrobiłam sałatkę z ciecierzycą, surimi, 4 rodzajami fasoli i majonezem light z curry), ale moją zgubą są słodycze... NIE! Moją zgubą w ogóle jest jedzenie! Jem wszystko! Nie umiem normalnie podejść do jedzenia. Jestem jak odkurzacz Jak mnie najdzie, to zjem pół bochenka chleba z Almette, potem tabliczkę czekolady, potem opakowanie paluszków rybnych, herbatników, itd. Nie czuję się wcale najedzona...
P.S. Dziś po tej sałatce zjadłam duże Danio i paczkę herbatników... Jakbym nigdy nie jadła
No to jest nas dwie..;/
Stary 2010-03-05, 19:26   #430
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

No to do roboty Teraz i już. Dacie radę. Macie w sobie to coś, co pozwoli Wam o to walczyć. A ja trzymam kciuki

Stary 2010-03-05, 19:28   #431
CandyGirl5
Raczkowanie

GG do CandyGirl5

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
No to do roboty Teraz i już. Dacie radę. Macie w sobie to coś, co pozwoli Wam o to walczyć. A ja trzymam kciuki
Dzieki wielkie, takie slowa bardzo mnie motywuja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-05, 19:30   #432
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CandyGirl5 Pokaż wiadomość
Witamy

Cytat:
Hej wszystkim!
Hmm ten odkurzacz jest mi znany zwłaszcza przed okresem. I to jest najgorsze, bo starasz się przez jakiś czas, a potem przez krótki czas, kilka godzin wszystko idzie na marne. Jak z tym sobie radzić? omijać kuchnie z daleka. Najlepiej zająć się czymś, żeby nie myśleć o jedzeniu, albo jak już musimy coś zjeśc to niech to będą warzywa, jogurty itp coś lekkiego, zdrowego. Powodzenia
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 19:34   #433
podblond
Raczkowanie

A czy ja się powinnam leczyć z takim podejściem do jedzenia?
Jem z nudów, bo coś zobaczyłam, usłyszałam, skojarzyłam i z emocji (bo mi smutno, wesoło, udało się lub przegrało)...

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

CandyGirl5 - współczuję Ci, ja sama z sobą nie mogę wytrzymać... Bo tyle razy sobie obiecywałam i tyle razy nic z tego nie było, że zero szacunku dla siebie pod tym względem...

Stary 2010-03-05, 19:36   #434
CandyGirl5
Raczkowanie

GG do CandyGirl5

No leczyc sie chyba jeszcze nie musisz ja tez tak mam ale ostatnio probuje sie jakos kontrolowac
Stary 2010-03-05, 19:37   #435
podblond
Raczkowanie

IR1988 - nie pomaga nawet lodówka na kłódkę zamknięta, bo ja z natury jestem zawzięta... Miejsmy nadzieję, że właśnie ta moja potrzeba wygadania się przed Wami i Wasze słowa wreszcie mnie utrzymają w dyscyplinie. Już dziś tylko popijam wodę z cytryną, na rano mam przygotowane jajka z polędwicą sopocką, almette śmietankowym i szczypior. By z rana nie iść na skróty i nie sięgnąć po coś za co znowu będę sobie pluła w brodę... I DZIĘKI! Tobie również powodzenia

Edytowane przez podblond
Czas edycji: 2010-03-05 o 19:39
Stary 2010-03-05, 19:51   #436
oranzadkawproszku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
Dla mojego organizmu wcale to nie było za dużo, bo już tuż przed posiłkiem lekko mnie zaczęło ssać w żołądku. (pewnie to też wina tego, że nie jadłam rzeczy zaspakajających głód na dłużej...:/) Poza tym moja kromka chleba wygląda jak pół największej. Taki mi chleb wychodzi niestety przez brak dobrej foremki (muszę sobie kupić dobre keksówki...a na razie czasu brak:/) Mam 178cm, mam gdzie to mieścić, hehe... Ale to i tak była przesada jeśli chodzi o brak urozmaicenia.:/
a co do wypowiedzi lukkiji - chleb nie jest to super mój ulubiony pprodukt ale powiedzmy, że żeby jakoś to psychicznie przetrwać potrzebuję go. Inaczej nie wymyśliłabym sobie nic sensownego. A przynajmniej dieta byłaby dla mnie bardzo męcząca, z powodu ciągłego wymyślania. Już przez to przechodziłam. Never again. Teraz staram się go ograniczyć, mimo tego jednak w takie dni jak dziś to bardzo trudne. Jak robisz te omlety? Bo omletów jako takich nie lubię, może Ty masz ciekawy przepis, będę bardzo wdzięczna.
to zależy w sumie od codzinnego trybu życia, mi by sie pewnie chleb przejadł, nie jestem fanką za to wole bułki, przede wszystkim grahamki. ale Ty masz gdzie mieścić więc ok. a ile ważysz, jesli mozna spytac?

podblond skąd ja to znam też tak mam, ale już teraz gdy 3dzień zdrowo się odzywiam i nie jem wszytskiego co leży pod ręką czuje się o wiele lepiej, jestem z siebie dumna i mam nadzieję, że osiągne to czego pragne juz od dłuższego czasu. Tobię życze dużo wytrwałości!
a dziś zaczynasz pierwszą serie a6w proponuje poczytać o tym, pan google pomoże. brzuszek będziesz miała ładniejszy, zgrabniejszy gdy będziesz regularnie ćwiczyć i nie bedziesz jadła słodyczy, słodziła herbaty,kawy itd. będziesz ograniczła tłuste rzeczy, jadła sporo warzysz owoców jogurtów itp itd. poczytaj kilka stron wczesniej jadłopisy dziewczyn to Ci na pewno pomoże

chłopcze na jedną noc.
: mrał :
oranzadkawproszku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 20:08   #437
CandyF
Zadomowienie

witam CandyGirl5 i podblond : )

oj zjadłam kolacje (tę surówkę oraz 6 orzechów włoskich) o godzinie 18.45 i jestem głodna już : ( może trochę mało sobie na nią zjadłam, ale podobnie jak OneSweetTaste nie mam za bardzo głowy do wymyślania dań:/
pomyślałam sobie o gotowanej fasoli i grochu.. co wy na ten temat myślicie ? można by to wtrącić do jadłospisu?:P

CandyF jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 20:12   #438
podblond
Raczkowanie

oranzadkawproszku - kawy, herbaty w ogóle nie słodzę, jak kupiłam we wrześniu kilo cukru, to do teraz mam 5/6. To co zniknęło, to goście spożyli... Mam nadzieję, że właśnie kilka dni zdrowego odżywiania przywróci mi normalne poczucie smaku, potem odzwyczaję się od smaków słonych, tłustych i słodyczy (bo bardzo łatwo przychodzi mi ubranie się, bieg do sklepu i zakup mnóstwa słodyczy - połowa znika w drodze do domu).
Dziś właśnie ćwiczyłam z płytą z Shape'a "Pilates dla każdego", jutro lecę na trening na 9tą rano... DAM RADĘ, prawda? Z WAMI DAM RADĘ! Wszystkim nam się uda, tylko trochę więcej wiary niż kalorii, które dziś pochłonęłyśmy
Pięknie dziękuję za rady

Edytowane przez podblond
Czas edycji: 2010-03-05 o 20:14
Stary 2010-03-05, 20:26   #439
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CandyF Pokaż wiadomość
witam CandyGirl5 i podblond : )

oj zjadłam kolacje (tę surówkę oraz 6 orzechów włoskich) o godzinie 18.45 i jestem głodna już : ( może trochę mało sobie na nią zjadłam, ale podobnie jak OneSweetTaste nie mam za bardzo głowy do wymyślania dań:/
pomyślałam sobie o gotowanej fasoli i grochu.. co wy na ten temat myślicie ? można by to wtrącić do jadłospisu?:P
Cieszę się, że nie jestem w tym sama bo mnie tak ochrzaniacie za ten jadłospis, że chwilami myślę, że powinnam to rzucić w 4 wiatry i to nie jest dla mnie:/ ehh...złamania i małe załamki. Ale no co? że niby ja nie dam rady? phi. 18kg nie poszło sobie od tak. Teraz pójdzie mi jeszcze lepiej!
A co do fasoli i grochu... nie znam się, to Ci kadzić nie będę. Ale to chyba zdrowe? no i chyba nie na wieczór Ale polecam do sałatek
Cytat:
to zależy w sumie od codzinnego trybu życia, mi by sie pewnie chleb przejadł, nie jestem fanką za to wole bułki, przede wszystkim grahamki. ale Ty masz gdzie mieścić więc ok. a ile ważysz, jesli mozna spytac?
Wiesz, no... jesteśmy na forum o odchudzaniu to raczej wypadałoby się przyznać. Dzisiaj akurat waga wskazała 81,1kg. Co zresztą oznacza spadek, bo w środę jeszcze warzyła 81,9. Wiem, wiem - woda i różnice w wielkości posiłków:P i tak się cieszę! a co! Wagę Wam będę podawała w czwartki bo tak mam bilans w excelu ustawiony(pełen lans i profesjonalizm )
Cytat:
oranzadkawproszku - kawy, herbaty w ogóle nie słodzę, jak kupiłam we wrześniu kilo cukru, to do teraz mam 5/6. To co zniknęło, to goście spożyli... Mam nadzieję, że właśnie kilka dni zdrowego odżywiania przywróci mi normalne poczucie smaku, potem odzwyczaję się od smaków słonych, tłustych i słodyczy (bo bardzo łatwo przychodzi mi ubranie się, bieg do sklepu i zakup mnóstwa słodyczy - połowa znika w drodze do domu).
Dziś właśnie ćwiczyłam z płytą z Shape'a "Pilates dla każdego", jutro lecę na trening na 9tą rano... DAM RADĘ, prawda? Z WAMI DAM RADĘ! Wszystkim nam się uda, tylko trochę więcej wiary niż kalorii, które dziś pochłonęłyśmy
Pięknie dziękuję za rady
Nawet o tym nie myśl,że nie dasz rady. Każdy dzień, który wytrwasz jest już sukcesem i małym kroczkiem do przodu. Jak nie Ty, to kto? Ty jesteś Panią swojego życia, Ty panujesz nad tym co robisz. Każdy ma słabostki, mniejsze większe, ale każdy potrzebuje dużo siły do walki. Musisz walczyć, musisz chcieć, znaleźć w sobie pierwiastek MOCY! Każde jedno powstrzymanie się od "złego" przybliża Cię do celu. Nie poddawaj się. Masz rację, że chcesz coś zmienić, dobrze robisz, że próbujesz. Z tym przekonaniem wierz i walcz o siebie, swoją przyszłość, satysfakcję i sylwetkę!
To się tyczy wszystkich

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-05, 20:27   #440
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
jak będę stała na wadze i zobacze, że nic nie spadło to przypomne sobie tego posta. obiecuję że nie zjem nic niedozwolonego ! ! !

a Ty jak tam z a6w? dzis 4 dzien mamy?
moja koleżanka dzisiaj ma 41 :O jutro kończy, cholernie jej zazdroszczę.

jakoś idzie, zobaczymy czy dotrwam do tego 42 dnia i jak tam jej samopoczucie i brzuszek? :P
Stary 2010-03-05, 20:31   #441
mindless
Zakorzenienie

Witam nowe dziewczyny. CandyF, podblond
Dzień zaliczam do ch.jowych. Jak już pisałam wczorajsze odstępstwo od diety dało mi się we znaki, a w taki sposób, że dzisiaj chciałam więcej. Mam dość. To mnie zwyczajnie niszczy.
Plan na jutro dieta i ćwiczenia. Nie rozumiem tego, mam cel, mam pewnego rodzaju motywację, chęci, ale w trakcie realizacji wszystko znika. W każdym razie chcę jutro jeszcze raz spróbować.
(Dam radę?)
mindless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-05, 20:39   #442
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mindless Pokaż wiadomość
Witam nowe dziewczyny. CandyF, podblond
Dzień zaliczam do ch.jowych. Jak już pisałam wczorajsze odstępstwo od diety dało mi się we znaki, a w taki sposób, że dzisiaj chciałam więcej. Mam dość. To mnie zwyczajnie niszczy.
Plan na jutro dieta i ćwiczenia. Nie rozumiem tego, mam cel, mam pewnego rodzaju motywację, chęci, ale w trakcie realizacji wszystko znika. W każdym razie chcę jutro jeszcze raz spróbować.
(Dam radę?)
Nie możesz mieć pewnego rodzaju motywacji. Motywacja jest najważniejsza. I tu nie chodzi o sam cel np., że do wakacji będę szprycha Tu chodzi o to, żebyś poczuła się dobrze z tym co robisz. Jak to poczujesz, to góry przeniesiesz! Nie daj się mindless, bo wierzę że Ci się uda, no musi. Nie masz wyboru. Postaraj się, nie wymyślaj sobie wygórowanych i wyśrubowanych ambicji. Powoli do celu (ale jakiego celu!) będziesz miała jeszcze boskie ciało, które będziesz kochać i o które warto już teraz zadbać. No bo kiedy zadbasz, jak nie teraz? Jak już się zestarzejesz? Każdy dzień to szansa na nowe, na lepsze.

Stary 2010-03-05, 20:44   #443
oranzadkawproszku
Wtajemniczenie

OneSweetTaste ale jesteś wysoka to dobrze, nie widać pewnie po Tobie tych 80kg.

dirtyy mówiła, że jest męczące ale bardziej psychicznie niż fizycznie, po połowie to już jest luźno, ale dla mnie na tym 14 dniu co kiedyś byłam to koszmar. a brzuszek cudny. tylko, że ona nie miała sadełka tak jak ja. ale jej koleżanka miała spore fałdki i sporo jej zeszło.

mindless sama załozyłaś wątek, a teraz masz wątpliwości co do tego, że nie dasz rady? oczywiście, że dasz! wszystkie damy

chłopcze na jedną noc.

Edytowane przez oranzadkawproszku
Czas edycji: 2010-03-05 o 20:45
Stary 2010-03-05, 20:46   #444
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
OneSweetTaste ale jesteś wysoka to dobrze, nie widać pewnie po Tobie tych 80kg.

dirtyy mówiła, że jest męczące ale bardziej psychicznie niż fizycznie, po połowie to już jest luźno, ale dla mnie na tym 14 dniu co kiedyś byłam to koszmar. a brzuszek cudny. tylko, że ona nie miała sadełka tak jak ja. ale jej koleżanka miała spore fałdki i sporo jej zeszło.

mindless sama załozyłaś wątek, a teraz masz wątpliwości co do tego, że nie dasz rady? oczywiście, że dasz! wszystkie damy

no to damy rade nie może byc inaczej, zbijemy sadełko na brzuszku
Stary 2010-03-05, 20:47   #445
oranzadkawproszku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dirtyy Pokaż wiadomość
no to damy rade nie może byc inaczej, zbijemy sadełko na brzuszku
i będziemy chodzić w samych obcisłych ubranaich i każdy będzie się za nami oglądał !

chłopcze na jedną noc.
Stary 2010-03-05, 20:49   #446
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Oranżadko - mogę tak? ja mam dość potężną posturę, a na buźce raczej jestem szczupła. Jak chcecie to mogę Wam pokazać jak wyglądałam na buzi jak ważyłam 96kg masakra... zapuścić się tak. Ale niewiele się zmieniło. Fakt, że wzrost mi ułatwia z moją wagą, dlatego nie tyle mi o wagę chodzi, co o ujędrnienie. Ale powinnam tłuszcz zgubić, żeby mięśnie ujrzeć. a tak to wymiary mam wielkie, ale w miarę proporcjonalne 105 - 83 - 103

Stary 2010-03-05, 20:52   #447
CandyF
Zadomowienie

witam witam;*

mój problem polega na tym, że nie mogę niczego wymyślić, a ponieważ chleba się nie tknę o innej porze niż śniadanie, dlatego suma sumarum często dzieje się tak, że nie zjem nic :/ a to wcale nie jest dobre dla mojej diety..

CandyF jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-05, 20:55   #448
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
i będziemy chodzić w samych obcisłych ubranaich i każdy będzie się za nami oglądał !
ja to jeszcze wiesz dupsko i nogi musze odchudzic a potem to mogą się oglądać
Stary 2010-03-05, 21:31   #449
oranzadkawproszku
Wtajemniczenie

OneSweetTaste jasne, że mozesz buzie masz śliczną bo to Ty na avatarze? ja waze 65 a dupsko moge miec większe od Twojego, zapomnialam sie zmierzyc ale jutro to nadrobie. gratuluje tych 16 kg. tak samo jak dirtyy wiecie co znaczy móc.

dirtyy
ja też chce z dolnej części ciała, ale jak będę miała brzuszek mniejszy to pożadnie zajme się nogami, bo teraz musze miec szczuplejszy, jak myślicie za 2tyg. będę w stanie pokażać brzuch z lepszej storny niż zawsze?

chłopcze na jedną noc.
Stary 2010-03-05, 21:34   #450
mindless
Zakorzenienie

OneSweetTaste Dziękuję Ci. Twoje słowa do mnie trafiły. Dam z siebie wszystko żeby się udało.

oranzadkawproszku Masz rację, jako założycielka tego wątku muszę świecić przykładem. Cóż czasem mam takie chwilę zwątpienia. Dam radę.
mindless jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości