![]() |
#421 |
Mother of Cat
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;17657931]
A zawsze takie miałaś? bo też mam okropne cienie pod oczami i chyba to dziedziczne, bo badania ok i czy sie wyśpię czy nie to są. Taki urok ![]() ![]() ![]() pojawiły się u mnie gdzieś w 4 klasie podstawówki. Wtedy były praktycznie niewidoczne, a z czasem zaczęły się 'pogłębiać'. ![]() nie stosuję jakiejś rygorystycznej diety. Jem co 3 godziny i tyle ![]() A w ostatnim tygodniu nie miałam okazji w ogóle wychodzić z domu, więc kiepsko z ruchem ![]() A co do wymiarów, to polemizowałabym ![]() ![]()
![]() |
#422 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() dirtyy zwaze sie i w poniedzialek a co mi tam ![]() Edytowane przez lukkija Czas edycji: 2010-03-05 o 19:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Mother of Cat
|
Cytat:
![]() Waga to dla mnie rzecz zbędna. Chcę się ładnie wyrzeźbić na tyle, by się sobie podobać w lustrze ![]() także w talii miło by było mieć kilka cm mniej, biodra mieć bardziej zaokrąglone (niestety na to nie mam wpływu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Dobra jak nikt nie mowi ze nie moge to znaczy ze moge sie dolaczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do wypowiedzi lukkiji - chleb nie jest to super mój ulubiony pprodukt ale powiedzmy, że żeby jakoś to psychicznie przetrwać potrzebuję go. Inaczej nie wymyśliłabym sobie nic sensownego. A przynajmniej dieta byłaby dla mnie bardzo męcząca, z powodu ciągłego wymyślania. Już przez to przechodziłam. ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2010-03-05 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Sorki, moze gdzies pisalyscie ale nie przegladalam watku od poczatku...sorki ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam ![]() Dziewczyny ważą się co tydzień w poniedziałki. ![]()
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim!
Mogę się do Was dołączyć? Potrzebuję miejsca gdzie będę mogła jak na spowiedzi wszystko wyśpiewać i dostać po du*ie gdy schrzanię i usłyszeć miłe słowo jak będzie okey. Potrzebuję WAS ![]() Co jest ze mną? Jestem kluseczką i chciałabym to zmienić... Niby ćwiczę taniec irlandzki 5 razy w tygodniu po 3 godziny, teraz we wtorek zacznę ze wspinaczką 2 razy w tygodniu po 2 godziny, więc ruch mam... Dodatkowow w lutym dwa tygodnie spędziłam na trekkingu w górach - codziennie około 20 km z wielkim plecakiem... ALE W OGÓLE NIE CHUDNĘ! Lodówka pełna zdrowych rzeczy (dziś zrobiłam sałatkę z ciecierzycą, surimi, 4 rodzajami fasoli i majonezem light z curry), ale moją zgubą są słodycze... NIE! Moją zgubą w ogóle jest jedzenie! Jem wszystko! Nie umiem normalnie podejść do jedzenia. Jestem jak odkurzacz ![]() Muszę się ogarnąć, bo tylko większa się staję... Macie dla mnie jakieś rady? P.S. Dziś po tej sałatce zjadłam duże Danio i paczkę herbatników... Jakbym nigdy nie jadła ![]()
#429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
No to do roboty
![]() ![]() ![]()
#431 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
A czy ja się powinnam leczyć z takim podejściem do jedzenia?
Jem z nudów, bo coś zobaczyłam, usłyszałam, skojarzyłam i z emocji (bo mi smutno, wesoło, udało się lub przegrało)... ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- CandyGirl5 - współczuję Ci, ja sama z sobą nie mogę wytrzymać... Bo tyle razy sobie obiecywałam i tyle razy nic z tego nie było, że zero szacunku dla siebie pod tym względem...
#434 |
Raczkowanie
|
No leczyc sie chyba jeszcze nie musisz ja tez tak mam ale ostatnio probuje sie jakos kontrolowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
IR1988 - nie pomaga nawet lodówka na kłódkę zamknięta, bo ja z natury jestem zawzięta... Miejsmy nadzieję, że właśnie ta moja potrzeba wygadania się przed Wami i Wasze słowa wreszcie mnie utrzymają w dyscyplinie. Już dziś tylko popijam wodę z cytryną, na rano mam przygotowane jajka z polędwicą sopocką, almette śmietankowym i szczypior. By z rana nie iść na skróty i nie sięgnąć po coś za co znowu będę sobie pluła w brodę... I DZIĘKI! Tobie również powodzenia
![]()
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi... "Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska... ![]() Edytowane przez podblond Czas edycji: 2010-03-05 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() podblond skąd ja to znam ![]() ![]() a dziś zaczynasz pierwszą serie a6w proponuje poczytać o tym, pan google pomoże. brzuszek będziesz miała ładniejszy, zgrabniejszy gdy będziesz regularnie ćwiczyć i nie bedziesz jadła słodyczy, słodziła herbaty,kawy itd. będziesz ograniczła tłuste rzeczy, jadła sporo warzysz owoców jogurtów itp itd. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
witam CandyGirl5 i podblond : )
oj zjadłam kolacje (tę surówkę oraz 6 orzechów włoskich) o godzinie 18.45 i jestem głodna już : ( może trochę mało sobie na nią zjadłam, ale podobnie jak OneSweetTaste nie mam za bardzo głowy do wymyślania dań:/ pomyślałam sobie o gotowanej fasoli i grochu.. co wy na ten temat myślicie ? można by to wtrącić do jadłospisu?:P
#438 |
Raczkowanie
|
oranzadkawproszku - kawy, herbaty w ogóle nie słodzę, jak kupiłam we wrześniu kilo cukru, to do teraz mam 5/6. To co zniknęło, to goście spożyli... Mam nadzieję, że właśnie kilka dni zdrowego odżywiania przywróci mi normalne poczucie smaku, potem odzwyczaję się od smaków słonych, tłustych i słodyczy (bo bardzo łatwo przychodzi mi ubranie się, bieg do sklepu i zakup mnóstwa słodyczy - połowa znika w drodze do domu).
Dziś właśnie ćwiczyłam z płytą z Shape'a "Pilates dla każdego", jutro lecę na trening na 9tą rano... DAM RADĘ, prawda? Z WAMI DAM RADĘ! Wszystkim nam się uda, tylko trochę więcej wiary niż kalorii, które dziś pochłonęłyśmy ![]() Pięknie dziękuję za rady ![]()
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi... "Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska... ![]() Edytowane przez podblond Czas edycji: 2010-03-05 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do fasoli i grochu... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To się tyczy wszystkich ![]()
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś idzie, zobaczymy czy dotrwam do tego 42 dnia ![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny. CandyF, podblond
![]() Dzień zaliczam do ch.jowych. ![]() ![]() Plan na jutro dieta i ćwiczenia. Nie rozumiem tego, mam cel, mam pewnego rodzaju motywację, chęci, ale w trakcie realizacji wszystko znika. ![]() (Dam radę?) |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
OneSweetTaste ale jesteś wysoka to dobrze, nie widać pewnie po Tobie tych 80kg.
![]() dirtyy mówiła, że jest męczące ale bardziej psychicznie niż fizycznie, po połowie to już jest luźno, ale dla mnie na tym 14 dniu co kiedyś byłam to koszmar. a brzuszek ![]() ![]() mindless sama załozyłaś wątek, a teraz masz wątpliwości co do tego, że nie dasz rady? oczywiście, że dasz! wszystkie damy ![]()
chłopcze na jedną noc. : mrał : Edytowane przez oranzadkawproszku Czas edycji: 2010-03-05 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to damy rade ![]() ![]()
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
i będziemy chodzić w samych obcisłych ubranaich i każdy będzie się za nami oglądał !
![]() ![]()
#446 |
Wtajemniczenie
|
Oranżadko - mogę tak?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#447 |
Zadomowienie
|
witam witam;*
mój problem polega na tym, że nie mogę niczego wymyślić, a ponieważ chleba się nie tknę o innej porze niż śniadanie, dlatego suma sumarum często dzieje się tak, że nie zjem nic :/ a to wcale nie jest dobre dla mojej diety..
![]() |
#448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
OneSweetTaste jasne, że mozesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dirtyy ja też chce z dolnej części ciała, ale jak będę miała brzuszek mniejszy to pożadnie zajme się nogami, bo teraz musze miec szczuplejszy, jak myślicie za 2tyg. będę w stanie pokażać brzuch z lepszej storny niż zawsze? ![]()
#450 |
Zakorzenienie
|
OneSweetTaste Dziękuję Ci.
![]() ![]() oranzadkawproszku Masz rację, jako założycielka tego wątku muszę świecić przykładem. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.