|
|
#421 |
|
Mother of Cat
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;17657931]
A zawsze takie miałaś? bo też mam okropne cienie pod oczami i chyba to dziedziczne, bo badania ok i czy sie wyśpię czy nie to są. Taki urok ![]() [/QUOTE]pojawiły się u mnie gdzieś w 4 klasie podstawówki. Wtedy były praktycznie niewidoczne, a z czasem zaczęły się 'pogłębiać'. nie stosuję jakiejś rygorystycznej diety. Jem co 3 godziny i tyle ![]() A w ostatnim tygodniu nie miałam okazji w ogóle wychodzić z domu, więc kiepsko z ruchem (choroba).A co do wymiarów, to polemizowałabym Nie są idealne
|
|
#422 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i staram sie przede wszystkim zjesc tresciwe sniadanie mlet z duza iloscia wrzyw utrzymuje mnei na chodzie d0 13 ( w miedzyczasie jakies owoce, teraz nie , bo SB 1 faza albo warzywka do chrupania). Staram sie tez brac saltki se soba i wrzucic do nich a to wedlinke a to jajko jesli rano nie jadlam a to tunczyk.Proste i pozywne. Czasem nosze serek wiejski w pojemniku. Przyznaje jednak , ze czasem ciezko mi sie zorganizowac bo mam porannego lenia-lubi sobie polezakowac, zwlaszcza ze spac chodze pozno.Ot!Taki nocny marek ze mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() dirtyy zwaze sie i w poniedzialek a co mi tam
Edytowane przez lukkija Czas edycji: 2010-03-05 o 20:08 |
||
|
|
|
#423 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
Waga to dla mnie rzecz zbędna. Chcę się ładnie wyrzeźbić na tyle, by się sobie podobać w lustrze ![]() także w talii miło by było mieć kilka cm mniej, biodra mieć bardziej zaokrąglone (niestety na to nie mam wpływu
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Dobra jak nikt nie mowi ze nie moge to znaczy ze moge sie dolaczyc
Co ile czasu sie wazycie? Co tydzien, dwa?
|
|
|
|
#425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(muszę sobie kupić dobre keksówki...a na razie czasu brak:/) Mam 178cm, mam gdzie to mieścić, hehe...a co do wypowiedzi lukkiji - chleb nie jest to super mój ulubiony pprodukt ale powiedzmy, że żeby jakoś to psychicznie przetrwać potrzebuję go. Inaczej nie wymyśliłabym sobie nic sensownego. A przynajmniej dieta byłaby dla mnie bardzo męcząca, z powodu ciągłego wymyślania. Już przez to przechodziłam. Never again. Teraz staram się go ograniczyć, mimo tego jednak w takie dni jak dziś to bardzo trudne. Jak robisz te omlety? Bo omletów jako takich nie lubię, może Ty masz ciekawy przepis, będę bardzo wdzięczna.
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2010-03-05 o 20:18 |
|
|
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
Sorki, moze gdzies pisalyscie ale nie przegladalam watku od poczatku...sorki ;p
|
|
|
|
#427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam ![]() Dziewczyny ważą się co tydzień w poniedziałki.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim!
Mogę się do Was dołączyć? Potrzebuję miejsca gdzie będę mogła jak na spowiedzi wszystko wyśpiewać i dostać po du*ie gdy schrzanię i usłyszeć miłe słowo jak będzie okey. Potrzebuję WAS ![]() Co jest ze mną? Jestem kluseczką i chciałabym to zmienić... Niby ćwiczę taniec irlandzki 5 razy w tygodniu po 3 godziny, teraz we wtorek zacznę ze wspinaczką 2 razy w tygodniu po 2 godziny, więc ruch mam... Dodatkowow w lutym dwa tygodnie spędziłam na trekkingu w górach - codziennie około 20 km z wielkim plecakiem... ALE W OGÓLE NIE CHUDNĘ! Lodówka pełna zdrowych rzeczy (dziś zrobiłam sałatkę z ciecierzycą, surimi, 4 rodzajami fasoli i majonezem light z curry), ale moją zgubą są słodycze... NIE! Moją zgubą w ogóle jest jedzenie! Jem wszystko! Nie umiem normalnie podejść do jedzenia. Jestem jak odkurzacz Jak mnie najdzie, to zjem pół bochenka chleba z Almette, potem tabliczkę czekolady, potem opakowanie paluszków rybnych, herbatników, itd. Nie czuję się wcale najedzona... Muszę się ogarnąć, bo tylko większa się staję... Macie dla mnie jakieś rady? P.S. Dziś po tej sałatce zjadłam duże Danio i paczkę herbatników... Jakbym nigdy nie jadła
|
#429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
No to do roboty
Teraz i już. Dacie radę. Macie w sobie to coś, co pozwoli Wam o to walczyć. A ja trzymam kciuki
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#432 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
A czy ja się powinnam leczyć z takim podejściem do jedzenia?
Jem z nudów, bo coś zobaczyłam, usłyszałam, skojarzyłam i z emocji (bo mi smutno, wesoło, udało się lub przegrało)... ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- CandyGirl5 - współczuję Ci, ja sama z sobą nie mogę wytrzymać... Bo tyle razy sobie obiecywałam i tyle razy nic z tego nie było, że zero szacunku dla siebie pod tym względem...
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
No leczyc sie chyba jeszcze nie musisz ja tez tak mam ale ostatnio probuje sie jakos kontrolowac
|
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
IR1988 - nie pomaga nawet lodówka na kłódkę zamknięta, bo ja z natury jestem zawzięta... Miejsmy nadzieję, że właśnie ta moja potrzeba wygadania się przed Wami i Wasze słowa wreszcie mnie utrzymają w dyscyplinie. Już dziś tylko popijam wodę z cytryną, na rano mam przygotowane jajka z polędwicą sopocką, almette śmietankowym i szczypior. By z rana nie iść na skróty i nie sięgnąć po coś za co znowu będę sobie pluła w brodę... I DZIĘKI! Tobie również powodzenia
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi... "Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska... ![]() Edytowane przez podblond Czas edycji: 2010-03-05 o 20:39 |
|
|
|
#436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale Ty masz gdzie mieścić więc ok. podblond skąd ja to znam Tobię życze dużo wytrwałości! a dziś zaczynasz pierwszą serie a6w proponuje poczytać o tym, pan google pomoże. brzuszek będziesz miała ładniejszy, zgrabniejszy gdy będziesz regularnie ćwiczyć i nie bedziesz jadła słodyczy, słodziła herbaty,kawy itd. będziesz ograniczła tłuste rzeczy, jadła sporo warzysz owoców jogurtów itp itd. poczytaj kilka stron wczesniej jadłopisy dziewczyn to Ci na pewno pomoże
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
witam CandyGirl5 i podblond : )
oj zjadłam kolacje (tę surówkę oraz 6 orzechów włoskich) o godzinie 18.45 i jestem głodna już : ( może trochę mało sobie na nią zjadłam, ale podobnie jak OneSweetTaste nie mam za bardzo głowy do wymyślania dań:/ pomyślałam sobie o gotowanej fasoli i grochu.. co wy na ten temat myślicie ? można by to wtrącić do jadłospisu?:P
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
oranzadkawproszku - kawy, herbaty w ogóle nie słodzę, jak kupiłam we wrześniu kilo cukru, to do teraz mam 5/6. To co zniknęło, to goście spożyli... Mam nadzieję, że właśnie kilka dni zdrowego odżywiania przywróci mi normalne poczucie smaku, potem odzwyczaję się od smaków słonych, tłustych i słodyczy (bo bardzo łatwo przychodzi mi ubranie się, bieg do sklepu i zakup mnóstwa słodyczy - połowa znika w drodze do domu).
Dziś właśnie ćwiczyłam z płytą z Shape'a "Pilates dla każdego", jutro lecę na trening na 9tą rano... DAM RADĘ, prawda? Z WAMI DAM RADĘ! Wszystkim nam się uda, tylko trochę więcej wiary niż kalorii, które dziś pochłonęłyśmy ![]() Pięknie dziękuję za rady
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi... "Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska... ![]() Edytowane przez podblond Czas edycji: 2010-03-05 o 21:14 |
|
|
|
#439 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo mnie tak ochrzaniacie za ten jadłospis, że chwilami myślę, że powinnam to rzucić w 4 wiatry i to nie jest dla mnie:/ ehh...złamania i małe załamki. Ale no co? że niby ja nie dam rady? phi. 18kg nie poszło sobie od tak. Teraz pójdzie mi jeszcze lepiej! A co do fasoli i grochu... nie znam się, to Ci kadzić nie będę. Ale to chyba zdrowe? no i chyba nie na wieczór Ale polecam do sałatek Cytat:
to raczej wypadałoby się przyznać. Dzisiaj akurat waga wskazała 81,1kg. Co zresztą oznacza spadek, bo w środę jeszcze warzyła 81,9. Wiem, wiem - woda i różnice w wielkości posiłków:P i tak się cieszę! a co! bo tak mam bilans w excelu ustawiony(pełen lans i profesjonalizm )Cytat:
To się tyczy wszystkich
|
|
#440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś idzie, zobaczymy czy dotrwam do tego 42 dnia i jak tam jej samopoczucie i brzuszek? :P
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny. CandyF, podblond
![]() Dzień zaliczam do ch.jowych. Jak już pisałam wczorajsze odstępstwo od diety dało mi się we znaki, a w taki sposób, że dzisiaj chciałam więcej. Mam dość. To mnie zwyczajnie niszczy. Plan na jutro dieta i ćwiczenia. Nie rozumiem tego, mam cel, mam pewnego rodzaju motywację, chęci, ale w trakcie realizacji wszystko znika. W każdym razie chcę jutro jeszcze raz spróbować. (Dam radę?) |
|
|
|
#442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tu chodzi o to, żebyś poczuła się dobrze z tym co robisz. Jak to poczujesz, to góry przeniesiesz! Nie daj się mindless, bo wierzę że Ci się uda, no musi. Nie masz wyboru. Postaraj się, nie wymyślaj sobie wygórowanych i wyśrubowanych ambicji. Powoli do celu (ale jakiego celu!) będziesz miała jeszcze boskie ciało, które będziesz kochać i o które warto już teraz zadbać. No bo kiedy zadbasz, jak nie teraz? Jak już się zestarzejesz? Każdy dzień to szansa na nowe, na lepsze.
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
OneSweetTaste ale jesteś wysoka to dobrze, nie widać pewnie po Tobie tych 80kg.
dirtyy mówiła, że jest męczące ale bardziej psychicznie niż fizycznie, po połowie to już jest luźno, ale dla mnie na tym 14 dniu co kiedyś byłam to koszmar. a brzuszek ![]() mindless sama załozyłaś wątek, a teraz masz wątpliwości co do tego, że nie dasz rady? oczywiście, że dasz! wszystkie damy
chłopcze na jedną noc. : mrał : Edytowane przez oranzadkawproszku Czas edycji: 2010-03-05 o 21:45 |
|
|
|
#444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to damy rade nie może byc inaczej, zbijemy sadełko na brzuszku
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
i będziemy chodzić w samych obcisłych ubranaich i każdy będzie się za nami oglądał !
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
Oranżadko - mogę tak?
ja mam dość potężną posturę, a na buźce raczej jestem szczupła. Jak chcecie to mogę Wam pokazać jak wyglądałam na buzi jak ważyłam 96kg masakra ... zapuścić się tak. Ale niewiele się zmieniło. Fakt, że wzrost mi ułatwia z moją wagą, dlatego nie tyle mi o wagę chodzi, co o ujędrnienie. Ale powinnam tłuszcz zgubić, żeby mięśnie ujrzeć. a tak to wymiary mam wielkie, ale w miarę proporcjonalne 105 - 83 - 103
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
witam witam;*
mój problem polega na tym, że nie mogę niczego wymyślić, a ponieważ chleba się nie tknę o innej porze niż śniadanie, dlatego suma sumarum często dzieje się tak, że nie zjem nic :/ a to wcale nie jest dobre dla mojej diety..
|
#448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
OneSweetTaste jasne, że mozesz
buzie masz śliczną ja waze 65 a dupsko moge miec większe od Twojego, zapomnialam sie zmierzyc ale jutro to nadrobie. gratuluje tych 16 kg. tak samo jak dirtyy wiecie co znaczy móc. dirtyy ja też chce z dolnej części ciała, ale jak będę miała brzuszek mniejszy to pożadnie zajme się nogami, bo teraz musze miec szczuplejszy, jak myślicie za 2tyg. będę w stanie pokażać brzuch z lepszej storny niż zawsze?
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
OneSweetTaste Dziękuję Ci.
Twoje słowa do mnie trafiły. Dam z siebie wszystko żeby się udało. oranzadkawproszku Masz rację, jako założycielka tego wątku muszę świecić przykładem. Cóż czasem mam takie chwilę zwątpienia. Dam radę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

[/QUOTE]
(choroba).

i staram sie przede wszystkim zjesc tresciwe sniadanie
mlet z duza iloscia wrzyw utrzymuje mnei na chodzie d0 13 ( w miedzyczasie jakies owoce, teraz nie , bo SB 1 faza
albo warzywka do chrupania). Staram sie tez brac saltki se soba i wrzucic do nich a to wedlinke a to jajko jesli rano nie jadlam a to tunczyk.Proste i pozywne. Czasem nosze serek wiejski w pojemniku. Przyznaje jednak , ze czasem ciezko mi sie zorganizowac bo mam porannego lenia-lubi sobie polezakowac, zwlaszcza ze spac chodze pozno.Ot!Taki nocny marek ze mnie 

Jak mnie najdzie, to zjem pół bochenka chleba z Almette, potem tabliczkę czekolady, potem opakowanie paluszków rybnych, herbatników, itd. Nie czuję się wcale najedzona...
Teraz i już. Dacie radę. Macie w sobie to coś, co pozwoli Wam o to walczyć. A ja trzymam kciuki

)

Mam dość. To mnie zwyczajnie niszczy.
Tu chodzi o to, żebyś poczuła się dobrze z tym co robisz. Jak to poczujesz, to góry przeniesiesz! Nie daj się mindless, bo wierzę że Ci się uda, no musi. Nie masz wyboru. Postaraj się, nie wymyślaj sobie wygórowanych i wyśrubowanych ambicji. Powoli do celu (ale jakiego celu!) będziesz miała jeszcze boskie ciało, które będziesz kochać i o które warto już teraz zadbać. No bo kiedy zadbasz, jak nie teraz? Jak już się zestarzejesz? Każdy dzień to szansa na nowe, na lepsze.
tak samo jak dirtyy wiecie co znaczy móc.