![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
mnie obiło się coś o uszy że jesli dawca jest niewypłacalny to potem coś panstwo płaci. Ale nie jestem pewna. Może pójdz u siebie w miejscowości lub sasiednim mieście do jakiejs poradni prawniczej ale zobacz czy sa bezpłatne. U mnie jest. Może powiedza ci co zrobić by go udupić. Trzeba to przecież jakoś rozegrać.
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
dostałam od Toolos stronę www.pewnytato.pl są tam prawa ojca. Kurna jakie prawa ja bym im poucinała ich mózgi(czyli narządy rodne) i wio do roboty. Skoro spłodziłeś placisz!!!!
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
No niestety ale nie ma na razie możliwości żeby mojego faceta udupić tak, żeby płacił alimenty, jeżeli nie miałby na to ochoty. A dopóki komornik nie rozpocznie postępowania wobec tatuśka, to nic się od Państwa nie dostanie
![]() ![]() ![]() Prawa ojca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Alescie sie rozpisaly
![]() Moja plany to tak: 1.znalezsc prace bo od wrzesnia bede bez robotna 2.Czekac cierpliwie na faceta(maz kolezanki mnie chce swatac) 3.wygrac sprawe o podwyzszenie alimentow Narazie chyba starczy... A co do facetow to albo sa tacy sami albo wszytskie mamy dzieci z tym samym... Mnie tez wszyscy ostrzegali przed eks ale bylam tak slepa ze nie zwracalam na to uwagi nawet az wstad sie przyznac jechalam do niego o 2 w nocy w ciazy jak zadzwonil ze lezy przed domem pijany i niewie gdzie dzwonek...pojechalam glupia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Drugi miesiac mi nie płaci! A ile ten padalec"Twój" ma lat? Mój jest w moim wieku czyli 20. Skonczył szkołe i ma isć do pracy...tylko,ze do pracy to on idzie odkąd w ciąże zaszłam :/ On jest tylko"Tatusiem" jak dziecko ma co jeść,ma pampersy,itp. ![]()
![]() |
![]() |
#426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-01-23 o 21:42 Powód: mogę wytlumaczyć modowi na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Ja też tak robiłam.Tzn. jak byłam w ciąży też :/
On mi pisał sms-a,zebym przyszła przed szkołą do niego(chodziłam na 15),leciałam z wielgaśnym brzuchem na 4-te piętro,posiedziałam chwilke i do szkoły :/ Ale głupia byłam!
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-01-23 o 21:43 Powód: mogę wytlumaczyć modowi na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
3mam ;*
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zeby nie powiedziec dosadniej-uposledzeni ![]()
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
No bez kitu .
Mama mi teraz mówi,żebym sobie znalazła starszego faceta.I ma racje.Bo taki 20-latek to jeszcze dziecko :/ A ja dwójki dzieci wychowywać nie będe.
![]() |
#433 |
Zadomowienie
|
o widzę że o planach
![]() ja chcę przede wszystkim skończyć studia! co do reszty planów - wszystko jest jedną wielką niewiadomą chciałbym być przede wszystkim samodzielna - w sensie samowystarczalna - móc utrzymać siebie i synka a nie żyć na czyjejś łasce w związku z tym powaznie myślę o wyjeździe za granicę... z drugiej strony bardzo bym chciała pracowac w moim zawodzie - a obawiam się że bariera językowa będzie dla mnie nie do pokonania :/ co do faceta... i chcę i się boję na razie przeważa to drugie... nie wyobrażam sobie zaufać facetowi! budować coś wspólnie a potem znowu zostać na lodzie??? nie nie - ja dziękuję... Już nie wierzę w miłość - a normalnych facetów też coś nie widać. z drugiej strony zawsze marzyła mi się wspaniała rodzina - kilkoro dzieci, może z czasem też adoptowane. Ciepłe przytulne gniazdko... ech z planów przyziemnych - teraz planuję zdać ECDL :P w przyszłym roku KONIECZNIE zapisać się na angiel;ski i zastanawiam się nad stażem z urzędu pracy w szkole specjalnej wszystko zalezy od tego czy bedą miejsca i czy mi się to będzie liczyło do awansu - bo jeśli nie... hmm to chyba sobie odpuszczę i skupię się na magisterce - a tam raz w tygodniu na wolontariat będę chodzić (to może po studiach mnie zatrudnią :P) i chciala bym mieć więcej czasu dla Antka - bo już teraz czuję że go zaniedbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój eks ma 33 lata i sam jest dziecko i to takie maksymalnie niewychowane ![]() ![]() Chyba trzeba sobie poprzypominać co nas w naszych eksach niepokoiło i unikać takich "zjawisk" bo jak już się zorientowałyśmy pseudotatusiek to pewien typ faceta, więc teraz trzeba takiego wyczuć od razu i szybko się z takim pożegnać a wtedy mamy szansę ma fajny związek bez tracenia czasu na kolejnego gnoma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-01-23 o 21:44 Powód: mogę wytlumaczyć modowi na pw |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
No taki stres to daje się we znaki
![]() ![]() A tatusiek się nie odzywał, czy jeszcze nie wie, że rozmawiałyście z jego narzeczoną? A dziewczynie krzywdy nie zrobiłaś, bo ją ostrzegłaś i poinformowałaś o czymś, co kiedyś (np. po ślubie i po urodzeniu swoich dzieci z nim) mogłoby zburzyć jej cały świat a teraz jest jeszcze możliwość zastanowienia się ![]() Edytowane przez ewelinka25 Czas edycji: 2008-05-18 o 09:18 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-01-23 o 21:45 Powód: mogę wytlumaczyć modowi na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-01-23 o 21:45 Powód: mogę wytlumaczyć modowi na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Malad ale tak Ci radzę żebyś z jego narzeczoną znajomości nie utrzymywała, bo to nie jest Ci do niczego potrzebne i nie ufaj jej tak do końca, chociaż jeżeli ona ma już taką dużą córkę, to jest szansa, że jest rozsądną kobietą. A dzidzia doskonale odczuwa Twoje nastroje, więc się nie dziw, że tak szaleje, ale z drugiej strony moje dziecko w ósmym miesiącu to tak dokazywało, że na przykład w pks to mi się ludzie dziwnie na falujący brzuch patrzyli i na moją zbolałą minę, jak mi przywaliła w żebro ![]() Powiem Ci jeszcze, że był taki czas, że gdyby mój eks powiedział mi sam, że ukrywał przede mną, że jest po rozwodzie i ma dwójkę dzieci (na które zresztą nie płaci alimentów) to bym mu to wybaczyła, tak samo jak i zdrady, dlatego też nie miałabym na Twoim miejscu zaufania do narzeczonej Twojego tatuśka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie samotne mamusie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Khvila Witamy serdecznie! chcesz nam opowiedzieć swoją historię?? Ja raczej też z wyboru sama będe pytała się mnie wczoraj jego narzeczona czy chciałabym z nim być to powiedziałam nie nawet jakby mnie błagał to się na to nie zgodzę.Nie bedzie mi kłamca pod dachem mieszkał
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Witam MaladT
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
moja historia opowiedziana jest kilka stron predzej.nie chce znowu do niej wracać.powoli chcę zapomnieć to zło
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Khvila moim marzeniem kiedyś było mieć faceta portugalczyka, chociażby ja jakiś "romansik"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Ewelinko też bym chciała się dowiedzieć że mnie kocha a nie że jestem nikim ze jestem chora psychicznie. wrrr jakoś nie mogę zapomnieć tych wczorajszych słów. Za bardzo zabolały. Choć i mu w życiu dosć zamotałam. Stracił prawdopodobnie oprócz ich dziecka także kobietę którą kochał. Chyba zasłużył!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2009-01-23 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Może Malad przeczucie Cię tym razem zawiedzie i oprócz jego paru głupich tekstów nic Cię z jego strony nie spotka? A o tym co Ci powiedział, to może nie zapominaj ale olej, bo powiedz sama, co jest warte zdanie takiego pajaca?Zwłaszcza, że to zwykły smarkacz i tchórz i jeżeli tak sobie tylko gada to niech sobie pogada. A jeżeli Cię straszy albo Ci grozi czymś, albo nawet obraża publicznie to postaraj się żeby i za to odpowiedział. Może dostanie mały wyrok w zawieszeniu ale zrozumie, że są pewne granice nawet jeżeli się kogoś nie lubi, a ta choroba psychiczna to pewnie Twoje dowody na to, że zdradzał z Tobą swoją narzeczoną, co? A jesteś nikim bo masz inne zdanie niż szanowny tatusiek? Powiem Ci, na następne jego tego typu teksty to reaguj tak głośnym śmiechem jak tylko możesz i daj mu jasno do zrozumienia, że jego słowa nie robią na Tobie żadnego wrażenia, nawet jeżeli będzie Ci bardzo przykro, zobaczysz jak mu wtedy "rura zmięknie"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"ja bym sie nie czepial ciebie,gdybys gadac z moimi rodzicami nie chaciala. I przeciez doskonale wiesz,ze bylibysmy szczesliwi..." Taaa to ma byc szczescie?! ktory normalny czlowiek da sie odseparowac od reszty swiata i siedziec cale zycie w domu ogladajac ciagle te same twarze... Ciekawe po jakim czasie zabronilby mi do sklepu po zakupy wychodzic ![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
No właśnie się zastanawiam czy pisać wniosek o znieslawienie imienia. Jednego świadka już mam- jego żonę, może namówiłabym i narzeczoną. Czy wy ograniczałyście prawa rodzicielskie lub je odbierałyście??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.