|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część X
Cytat:
![]() ale tylko naturalnie na słoneczku z filtrem, solarium niet. |
|
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak nigdy nie myślałam, nawet by kogoś namawiac do opalania, wręcz przeciwnie zazdroszczę koleżankom ładnej, jasnej karnacji a na solarium nigdy nie byłam, nie potrzebuję i nie jestem zwolenniczką tej metody opalania
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie a ktoś wam kiedyś mówił: jeju nie opalaj się już co jesteś taka zjarana, bądź biała? Chodziło mi o to, że właśnie niektóre osoby się śmieją czy namolnie marudzą swoje mantry pt.czemu jesteś "taka blada", idź się opalaj, itd itp. Ciekawe czemu to działa w jedną stronę? Dzisiaj się przyglądałam szeroko pojętemu zjawisku jakim są studenci( ) i wcale nie powiedziałabym, że jest przewaga osób opalonych-a tak by się mogło wydawać, że większość zmusza do podporządkowania:rolleyes : Według mnie niech każdy patrzy na swój kuper nie? Sory za te wywody-zboczenie nabyte na studiach-strasznie mnie to ciekawi
|
|
|
#424 | ||
|
Ania
|
Cytat:
) koleżanki: Lepsza blada jak dooopa niż brązowa jak kupa Cytat:
![]() Blada skóra fajnie odbija słońce na zdjęciach
|
||
|
|
|
#425 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja niedawno jak poszłam w południe na działkę do teściów to smarowałam się filtrem 30+ i siedziałam w cieniu a teściunia się śmiała że to nie Egipt, filtr niepotrzebny bo nie opali (hahaha to jej powiedziałam że ja nie kurczak Śmiac mi się chce, bo jak już się opala i ma szyję brązowawoczerwoną to o twarz i zmianie fluidu też trzeba zadbać i zmienić z trupiobladego na bardziej dopasowany do reszty ![]() Cytat:
Wkleję oczywiście! A do szewca podejdę, może jakoś załata. Cytat:
krew mi odeszła i mało nie padłam. Ależ nie ma za co, sorki że spóźnione ale coś przegapiłam Cytat:
|
|
#426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
Chwalić się trudno, gdy człowiek się starzeje ![]() Dziękuję Martynko za życzenia |
||
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, radości i spełnienia marzeń
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowiek, który spędza za mało czasu na słońcu ma większe predyspozycje do depresji. Ja potrafię powiedzieć jakieś koleżance, że np. zbliża się ładny weekend, niech spakuje manatki, pojedzie gdzieś nad wodę i się "poopala", ale nie w sensie 'spójrz na siebie jaka jesteś blada' tylko w sensie 'zrelaksuj się trochę'
|
|
|
|
|
#429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Etam na zdjęciach-ja w słońcu świecę ![]() Cytat:
Po za tym moja skóra od razu się piecze i czerwieni a samoopalaczy nie lubię-lenistwo-jednak już dawno mi przeszła ochota na upodabnianie się do spalonej części społeczeństwa ale to prawda-opala się kurczaka żeby reszta piórek nie drapała w gardle![]() Widziałm dziś taką wiśnową panią aż mnie wszystko rozbolało Wiem jak to jest-moja rodzina poparzenia słoneczne traktowała jako cos normalnego-a że dziecko cierpi-no cóż musi się w końcu opalić nie?
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla wszystkich jeszcze raz buziaczki i Za wszystkie życzenia dziękuję - jesteście KOCHANE |
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, więc nie rozumiem jak z własnej woli ludzie mogą się skazywac na takie tortury i jeszcze przy tym niszczyc sobie skórę
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam kiedyś taką znajomą, która regularnie się opalała, bo twierdziła, że to jest jej inwestycja. Faceci wolą opalone kobiety, więc musi być opalona, żeby złapać jakiegoś bogatego faceta. A później to ją będzie stać na to, żeby się odmładzać...
|
|
|
|
#434 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z Emilką wczoraj byłam na działce i powiesiłam ją na oparciu ławki. Tylko nie wiedziałam, że teść czy teściowa powbijali w ziemię koło ławki takie pałki co się dymią żeby komary odstraszały i akurat Emila trafiła na taką ukrytą zapaloną pałę i się przyjarała. Kokardkę bym przeżyła ale ta dziura na środku....Cytat:
muszę podjechać do przyjaciółki - ona ma zdolności krawieckie to może coś zaradzi. Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też nikogo nigdy nie namawiam ani w tą stronę ani w drugą. Cytat:
Cytat:
|
|
#435 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, dziś byłam cały dzień na łonie natury dlatego nie zaglądałam, zaraz sie biorę za nadrabianie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z takich które oglądałam seriami to na pewno dr house ( A w ogole to z dzieciństwa pamiętam tą muzykę szczególnie, bałam sie jej strasznie ![]() Cytat:
O jeju Ale już widzę kryzys zażegnany i nowa Emilka w drodze, rany mnie by dopiero dobiła taka dziura na samym środku torebusi (obojętnie której ) Cytat:
Wyrabiam mu marke Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli przyszła sie poopalać to chyba przesadziła z tym słońcem :PCo do opalania / nieopalania - to ja z tych wiecznych bladziochów niestety... niestety bo strasznie mi sie podobają osoby z ciemną karnacją, tak się opalają pięknie, a ja to albo mnie w ogóle nic nie chwyta albo czerwona jak burak :[
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2010-06-27 o 23:17 |
|||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o matko! Ale fest inwestycja.....Cytat:
nie jestem pewna co do Ostatni szczegół..... powiedz mi jeszcze jeśli się orientujesz czy jeden tytuł może mieć różne okładki książki? Chodzi mi o te miękkie.Już tak nie płaczę, ale w pamięci długo mi ta trauma zostanie - ale miałam pecha ...no masakra.
|
|
#437 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pod łokcie tylko i wyłącznie Flavia beżowa ( ), to są bardzo delikatne części ciała, niech śpią na czymś odpowiednim ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I już teraz pewnie Ty też wiesz, że jest kara czasowa- dobrze, że dla Kubicy jest to raczej obojętne. W trakcie wyścigu po karze dla Hamiltona tak się cieszyłam jak głupia- nie lubię skubańca A on nawet pozycji nie stracił![]() Mina bezcenna Ale mama ogólnie uważa mnie za lekko nienormalną, bo ja zawsze robiłam po swojemu, a nie jak każdy i ogólnie czasami się dziwnie zachowywałam- taki już mój urok Więc zdziwiona za bardzo nie była, mina raczej w stylu " boże czy to dziecko naprawdę jest moje?"![]() Cytat:
![]() Mama jest raczej przyzwyczajona Jak zagląda do mnie, bo coś się według niej dziwnego dzieje, to zawsze wchodzi z miną " co tym razem?"![]() A ja jak byłam młodsza to się bałam oglądać " Z archiwum X" I w sumie do tej pory się trochę boję, sama muzyka z czołówki jest straszna![]() Ojej, biedna Cytat:
Do ludzi raczej nie dociera, co roku to samo. A najbardziej wkurza mnie moja babcia twierdząc, że opalone ciało jest przecież takie " apetyczne" Ja zawsze się pytam co to znaczy, bo nie łapie, dla mnie apetyczny to może być sernik na przykład ![]() Cytat:
Chyba nie doczekam czasu kiedy to ktoś bardziej będzie się przejmował sobą, a nie moim wyglądem- nie za mej kadencji, że tak powiem ![]() Aż chciałoby się powiedzieć " żyj i pozwól żyć innym" ![]() Cytat:
Śmieszy i żenuje mnie ten pęd wśród kobiet aby spełniać zachcianki facetów, misio chce żebym była opalona cały rok- robi się, misio chce żebym miała większy biust- robi się itd. No i to, że koniecznie trzeba " złapać" faceta Na wizażu często spotykam się ze zdaniem, że kobieta bez mężczyzny jest nic nie warta - I żeby nie było- do feministek mi daleko
|
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prison Break wkręcił mnie tylko na czas pierwszej i drugiej serii, potem już mnie zaczął nużyc, a House oglądam sporadycznie ![]() Cytat:
a dla mnie mocna, spalona skóra wcale nie jest atrakcyjna
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pamiętam też tytuł Entliczek pentliczek ale niewiem o czym to było i czy w ogóle Agaty Ch. To musisz wiedzieć jak się czułam jak zobaczyłam te dziurochy mało nie umarłam.
|
|
#440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo proszę ![]() Cytat:
![]() A dużo od niego może zależeć, bo jeszcze czekam na jedną wiadomość. I tak, wszystko się rozstrzygnie w środę najpóźniej i wtedy będę być może wiedziała, jak się moje życie zmieni ![]() Cytat:
Nie zauważyłam tej dziury z przodu. Może da się ją jakoś zmodyfikować, a Emilka i też będzie nowa Ja też mam ciągle ten sam. Od lat już ( ). Miałam przez moment inny, to sie larum podniosło na "moim" innym wątku, że nie tak i w ogóle, potem było zbiorowe szukanie zdjęcia (bo moje przepadło przez format) i tak miałam inny (podobny), póki kochana Kesly nie znalazła tego I wrócił. Dobrze mi z nim . Tak czytam i tych Waszych dietach i powiem szczerze, że Was podziwiam. Ja mam to szczęście (proszę nie krzyczeć na mnie głośno), że mogę jeść wszystko i zawsze, a i tak z trudnością i rzadkością dobijam 50 kg (moja dieta wynosi około 5000 kcal dziennie!), ale mnie coś toczy, jestem tego pewna. Ja Was podziwiam, bo wiem, że ja bym tak nie potrafiła, wyrzeczenie się czegoś do jedzenia to normalnie dla mnie byłoby jak nie wiem co nawet. Nie wyobrażam sobie tego. Gratuluję Wam wytrwałości
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
martini. : studiujesz może filmoznawstwo? tak wnioskuję z egzaminu, który masz
|
#443 | ||
|
Ania
|
Cytat:
A blade za to jest arystokratyczne ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie zdałam sobie sprawę, że straszne off topy tu uskuteczniam, przepraszam i obiecuję poprawę |
||
|
|
|
#444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny - co do opalania - to nie popadajmy ze skrajności w skrajność, blade - spalone... można opalać się delikatnie i z umiarem, trochę słońca też jest wskazane Są przecież ludzie delikatnie opaleni - nie muszą to być od razu przypieczone buraczki ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę się ogarnąć dzisiaj z kolczykami ślubnymi, bransoletę to jakoś dobiorę, ale na kolczyki nie umiem się porwać już od dłuższego czasu!
Liczę na Was, moje typy, napiszcie, które spośród nich najlepsze. Kolczyki grają pierwsze skrzypce, nie chcę mieć kolii, bransoletkę też rozważam czy brać. 1. http://allegro.onet.pl/item1089199500.html 2. http://allegro.onet.pl/item1080098799. 3. http://allegro.onet.pl/item1095083016.html 4.http://allegro.onet.pl/item1078501541_slubne_kol czyki_krysztaly_swarovski _i_perly.html 5.http://allegro.onet.pl/item1091101380_kolczyki_s warovski_swarowski_slubne _briolete.html 6.http://allegro.onet.pl/item108857645...moonlight.html Patrzę, że szara Laia za 69zł
Edytowane przez dodeczka84 Czas edycji: 2010-06-28 o 09:58 |
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Oho ale żeście się rozpisały
![]() Reniu Twoja Emilka z dziurą na środku mnie przeraża Eh dziewczyny złapałam jakieś wrednego doła
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja głosuję za 2/5 lub 4
|
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
co się stało?
nie martw się jutro będzie lepiej zjedz sobie coś dobrego i wyjdź na słoneczko
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- brak pracy - samotne wakacje (tż ciągle pracuje, koleżanki wyjechały) - TŻ mnie wkurza - napięta atmosfera w domu itp itd. ten "humor" mnie już trzyma od soboty z dnia na dzień jest coraz gorzej Słoneczka u mnie brak )
|
|
|
#450 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To trzymam kciuki za Ciebie! Moja siostra dzis się broni i czarna Emilka jej szczęście przyniesie - właśnie wyszła z sali, ponoć gadała jak katarynka i komisja jej dokończyć nie dała A szara Emila bidula poparzona Cytat:
dla mnie numer 1 są świetne. Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

A że ma karnację że tak powiem rumuńską to wygląda trochę hm no rumuńsko jak się usmaży. No mniejsza z tym chodzi o to, że nagle zaczęła się czepiać, że co ja taka biała, że czemu nie siedzę na słońcu i bla bla
No mówię wam musiałam jej jak nieętej tłumaczyć, że nie będę zabijać moich komórek skóry tylko dlatego, że ona chce i że nie podoba się jej mój kolor skóry no phi
Tak się zastanawiam skąd u ludzi ten pęd do niszczenia (powiedzmy szczerze) swojej skóry
Ja rozumiem trochę słonka na zdrowie...

) i wcale nie powiedziałabym, że jest przewaga osób opalonych-a tak by się mogło wydawać, że większość zmusza do podporządkowania:rolleyes : Według mnie niech każdy patrzy na swój kuper nie?
) koleżanki:
nie da się odratować ... Dobrze że zamówiłaś kolejną - żałoba będzie krótka
Wszystkiego dobrego Kochana!!! 

ale to prawda-opala się kurczaka żeby reszta piórek nie drapała w gardle

i akurat Emila trafiła na taką ukrytą zapaloną pałę
i się przyjarała. Kokardkę bym przeżyła ale ta dziura na środku....
muszę podjechać do przyjaciółki - ona ma zdolności krawieckie to może coś zaradzi. Dziękuję 
O jeju
I w sumie do tej pory się trochę boję, sama muzyka z czołówki jest straszna