![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
haha to Oli jest dokladnym Oli przeciwienstwem... on kocha te borowki o srednio je 3 kilo na tydzien..... czasem wiecej..... najlepsze jest to, ze kupki po tym pachna jak borowki haha.....
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-07-13 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
chmury, wiatrzysko, będzie burza niebawem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Baby! jestem sama w domu!!! od 2 lat nie spotkal mnie taki zaszczyt, az nei wiem co mam z wolnym czasem zrobic
![]() ![]() Kasiulko tak chybamaja nasze lobuzy urodzone tego samego dnia ![]() Uwaga uwaga!!! wyszla w koncu pierwsza piatka!!! wysnila mi sie, jest zabek w koncu!!! Jowiszowa, gdziees ty takie rzeczy wynajdujesz..hahahaha Edytowane przez marticia Czas edycji: 2010-07-13 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Kristi gdy ja zdychałam nad stawem Tymek spał w wózku
Anka wizyta się nie odbyła, bo skierowanie ważne miesiąc, nieważne że jak się zapisywałam to było ważne, w dniu wizyty już nie. Nie chciało mi się robić wojny zwłaszcza że mam jeszcze jeden termin za miesiąc w innej przychodni. Pozostawię to mimo wszystko bez komentarza... Niestety więcej nie zadrobiłam, bo czasu brak. Wczoraj pozstanowiłam kupić basen, mamy w ogórku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Cestia dziś na onecie przegląd plaż bułgarskich:
http://plaze.onet.pl/foto/bulgaria-k...l#photo7148957 u nas popadało ale w trakcie deszczu słońce dalej dawało po oknach ![]() za to teraz są chmurki i wieje, zaraz idziemy po mini zakupy i na plac zabaw. |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupilam normalnie w mbanku. oni maja tam ubezpieczenia np samochodowe i bylo tez turystyczne. wpisalam na googlach kalkulator ubezpieczenie turystyczne i jakos tak mi sie wtedy znalazlo. warto poszukac, bo jak widac nie zaplacilam duzo, a problemow zadnych nie mialam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Veronko doczytałam że byliście z młodym pod namiotem. Napisz jak możesz gdzie i w ogóle jak się młody zachowywał, jak spał w nocy??
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
placilismy 30zl za dobe za wszystko. dziecko caly dzien na dworze, zadowolone, wybiegane. spal normalnie jak w domu. nie bylo zadnych problemow. http://www.otowakacje.pl/pustkowo-po...szamy-id261774 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ozdrowieniec już śpi, bo nie miała czasu na drzemkę w dzień - tak szalała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
hello
wróciliśmy z jeziornych wojaży Miki w siódmym niebie, tylko by się w wodzie moczył i moczył ![]() ale ciut za małą ekipą byliśmy żeby się dobrze bawić, znaczy za mało osób do pilnowania dzieci tudzież do zabawy z nimi, czy pogaduszek między sobą własnie szukam na all, koca piknikowego, takiego ze spodem do którego się nic nie przyczepia, bo jak przywiozłam mój domowy to masakieros małż mi to chyba pół godziny oczyszczał, ![]() a przegapiłam bo jakiś czas temu w Lidlu były w promocji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
a u nas popołudnie i wieczór w domu,bo rozpadało się na dobre i tempka spadła do 24 stopni
![]() no i Iga wciąż usypia. leży i gada z lalką ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Miki pływak padł jak kawka z pół godziny temu
![]() tylko co mi z takiej wolności jak mnie głowa ćmi od słońca ![]() przydałoby się lekkie ochłodzenie w nocy, bo jestem już mega spocona, taka duchota, zapowiadali burze i przelotne deszcze ale jakoś nic nad mój L nie nadciąga ![]() Mija ja mam takie ogólne pytanie, czy zauważasz może że np. niemiecka chemia, (proszki, płyny) są skuteczniejsze od naszych arieli itp. znaczy może Twoja rodzinka ma jakieś spostrzeżenia na ten temat ? chodzi mi głównie o proszki/płyny do białych rzeczy ale też kwestia cenowa mnie zastanawia, bo to są towary dwa razy droższe od rodzimych proszków , czy coś za cos jak to się mówi ? Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-07-13 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
witam nocą
kurcze ja ostatnie nie umiem się wybrać spać normalnej porze poprzednia noc też nie należała do przyjemnych Krystianka tak w nocy dusiło że nie szło tego słuchać o 4 godz. zrobiłam mu inhalacje i przespał do rana aż sama się zdziwiłam jedna inhalacja i jak ręką odjął ale że leki mi się pokonczyły a przed nami wyjazd to poszłam z nim do lekarza //na szczęście drogi oddechowe czyste mojej doktorki nie było musiałam iść do innej a ona taka przemądrzalska że nie lubię do niej chodzić i według niej to kaszlał z przegrzania w każdym razie przepisała mi leki które chciałam dzisiejsza noc jak na razie spokojnie choć przed chwilą się Karolek obudził ale napił sie o dalej śpi u mnie wielkie pakowanie trwa a jutro ciąg dalszy i jeszcze jutro mają przyjść jacyś fachowce z ochrony by zamontować jakiś nadajnik //mam nadzieję że się z tym szybko uwiną do tego jeszcze jutro mam iść z synem na komisję z powodu tego palca rozciętego mam nadzieję że będzie się nam tam opłacało iść nie wiem czy jutro będę miała czas tu wejść jak już to też wieczorkiem a raczej nocą jowiszku czy Mała może ci pisała czy są komary na Chorwacji |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() U mnie duchoty ciąg dalszy, zapowiadają jakieś burze niby w czwartek, ale póki co nic się nie dzieje ![]() Dobrze, ze mam chlodne mieszkanie i maksymalna tempka w sypialni to 23 stopnie bo rolety spuszczone i okna uchylone tylko, w kuchni 27, bo okno na oścież otwarte ![]() mam ulotke z eurodisneylandu, dzieciaki do 7 lat gratis, 3 doby w hotelu to min 1500zl od osoby doroslej (w cenie sniadanie, parking, zakwaterowanie, pakiet biletow wstepu do parkow rozrywki irtd.) za 2 lata jade z mlodym, bo bedzie na tyle kumaty, ze powinno mu sie tam spodobac ![]()
#436 |
Zakorzenienie
|
hello
ale pospałam ![]() normalnie o 7.30 aż małż musiał zajrzeć do pokoiku czy z Mikim wsio ok ![]() taki był Miki widać wyczerpany po wodnej przygodzie ![]() dziwna sprawa bo ja sobie strzaskałam plecy na maksa, a Miki bialutki nadal , a smarowaliśmy się takim samym filtrem ![]() no ale moje białe nogi, brzuch pozostawiają wiele do życzenia, nie mówię o hebanowej opaleniźnie, ale lekka zmiana koloryty by im dobrze zrobiła, wyglądałabym może smuklej ![]() czekam na burzę, deszcz czy cokolwiek z nieba ![]() bo duchota mnie wykończy, okropną wilgotność mamy w Polandzie ps. może znacie jakieś antidotum, mam ciągle poszarpaną skórę ( na opuszku od spodu) pod dużym palcem u nogi, od sandałków, klapek mam co roku taką bolesą przypadłość, nie wiem o co kaman ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Witajta baby!
a mialam dzis spac za wszystkei czasy... kot mnie obudzil ![]() Dzionek przywitalam sluchajac piosenek mojego idola Piaska...nie zartuje, Niecierpliwi bija u mnie kazda piosenke na lopatki..hihihih Musze czesciej wyjezdzac, mlody podobno zachowywal sie na medal, nie plakal za mama, a TZ szczesliwy, ze spedzil caly dzien z synem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze mam za miekka rure, by mlodego zostawic na dobe z babcią ktorąs
![]()
#439 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnei Anis te rure staram sie zmiekczyc
![]() Tez takie jestesmy papuzki neirozlaczki, ale musze sie tez soba zajac, bo taka matka polka sie zrobilam i wszedzie z nim i z mezem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie musze zebrac na odwage ![]() a tak w ogole to kupilam se 2 cycniki i dwa czekaja na TZ by mi kliknal i zaplacil te kupilam: http://allegro.pl/item1101559887_sni...5b_i _inne.html http://allegro.pl/item1100404755_car...hy_g ratis.html te czekaja na TZ (dzis klikne i postawie go przed faktem) ![]() http://allegro.pl/item1103381437_afr...hy_g ratis.html http://allegro.pl/item1094784080_biu...b.ht ml#gallery
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Te drugie sa bardzije ponetne ...sprytnie Anis sprytnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aniś boska bielizna, obśliniłam się ![]() Wróciłam ze spaceru ![]() ![]() ![]() Marti Ty masz kota? chyba faktycznie coś kiedyś pisałaś, ale jakoś nie załapałam tego faktu ![]()
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem jakie piter ma zwyczaje w nocy i dla niego to nie jest takie obojetne kto przy nim spi ![]() kiedys spalam z piterem w srodku i moja mama, to sie nieswiadomie w nia wtulil, a jak sie zorientowal, ze to nie ja, to szybko przylazl do mnie ![]()
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Wpadlam podziekowac za zyczenia urodzinowe a tu jakies babska zapominalskie gadaja o bzdetach
![]() My juz po bilansie dwulatka: Moje dziecie ma 93cm i ponad 13 kg (a wydaje sie taaaaki ciezki) no i oczarowal pania doktor swoja ponadprzecietna inteligencja i rozwojem ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-07-14 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
wróciłam po1,5 godzinie i się lepię. zaraz podgrzeję zupę i za 1,5 godziny drzemka
![]() to u mnie inaczej jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na dobę wyjechałabym bez problemu bo były takie dni,że przez ładnych kilka godzin była tylko z babcią ![]() ale przyjdzie czas,że pojedzie do babci sama na dni kilka lub dłużej a tęsknota będzie ta sama, nieważne czy ma lat 2 czy 5 - tak myślę. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() Sz. Zosiu, Edwardzie i Gino STO LAT w zdrowiu i miłości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Zdrówka i beztroskiego dziecinstwa naszym watkowym Jubilatom!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Moje mlode regularnie mnie w nocy odwiedza, wiec tak czy siak do rana kiblujemy juz razem w lozku ![]()
#447 |
Zakorzenienie
|
O kurcze ja też mam sklerozę
![]() Wsiego najlepszego kochanym jubilatom ![]() ![]() ![]()
#448 |
Zakorzenienie
|
Ja na bilans sie musze ciagle zapisac
![]()
#449 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() zacznę od życzeń-Wszystkiego Dobrego wszystkim jubilatom ![]() poza tym nic nowego-upał,upał, upał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
sto lat, zdrowia i mega uśmiechu na dziecięcych buźkach
życzy Sofijce Edikowi Ginowi ciotka wizażowa i Miki ps. gdzie Poulette, czyżby na lazurowym się skrywała w cieniu ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.