|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011
Jakoś duży było straconych fasolek w tym wątku
![]()
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Kellys - jak dzisiaj?
Poryczałam się normalnie ![]() za dużo Aniołków tutaj, za dużo.... co się dzieje??? to niesprawiedliwe ![]() BlackRose- trzymam mocno kciuki !
#423 |
Raczkowanie
|
Czarna, to formularz E112 albo S2, na porod za granica, bede sie o to starac. MATB1 to zaswiadczenie ktore dostaje sie w 21 tyg ciazy, jest dla pracodawcy i jakby na jego podstawie dostaje sie urlop/zasilek macierzynski. To zaswiadczenie wysyla sie do NHS z listem i oni wydaja E112 (mam nadzieje ze nie beda robili problemu)
Czarna, a teraz pracujesz? Z tego co wiem niepracujacym przysluguje zasilek macierzynski. |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
To fakt, też mnie uderzyło że tak dużo dziewczyn straciło swoje maleństwa
![]() Wanilia, śliczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
Kellys siedze i rycze jak bóbr i nie moge sie uspokoic
![]() Trzymaj sie kobito ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wam za trzymanie kciuków ![]() Na badaniu wyszło ok, foty mam a przeżycia niesamowite ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Rozeznanie
|
blackrose wklej fotki dzidziolka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Kellys glowa do gory bedzie dobrze. Jesli faktycznie okaze sie, ze fasolka poszla do nieba to tak jak maz Ci powiedzieal bedziecie sie dalej starac i na pewno nastepnym razem bedziesz miala sliczna dziewczynke
![]() Nie wiem kto o co mnie pytal, bo mialam troche do nadrobienia, ale odpowiem na pytania. Ja mam 170cm, a maz 185cm. Bylismy sporymi bobasami, bo ja urodzilam sie majac 4kg i przy wyjsciu ze szpitala zjechalo mi ledwie 30dkg. Tak wiec spodziewamy sie raczej duzego i szybko rosnacego klopsika ![]() Hurtownia Dzieciece Marzenia ( chyba) w Bedzinie hmm. No wiec z opisu szwagierki to tak. Jak sie jedzie na targ bedzinski i wjezdza na parking tego targu to po drugiej stronie jest osiedle i tam miedzy blokami jest ta hurtownia. Powiedziala, ze na targu na bank pokieruja jakby ktos sie zgubil. No ja jeszcze nie mialam przyjemnosci tam byc, bo czekam na wieksza gotowke, zeby zrobic wszystkie zakupy i az sie boje, bo z opisow to mozna tam pasc z wrazenia takie cuda i taki wybor. ![]() Chyba odpowiedzialam na wszystkie pytania jak nie to prosze o powtorke ![]() No i najwazniejsza sparwa czyli dzisiejsze usg. No wiec trafilam na nie powiem, ze nieprzyjemnego lekarza, bo byl przemily, ale nie chcial powiedziec plci. tz niby tam szukal i niby dziecko nie chcialo sie pokazac, ale na wstepie uprzedzil, ze on woli nie znakowac plci, bo pozniej sa rozczarowania i przyjsc w 20 tyg. Czyli musze czekac na prenatalne za 4 tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Przyczajenie
|
Ja jutro idę na usg i zastanawiam się właśnie czy już będzie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka... zobaczymy czy się maluszek ustawi do zdjęcia ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Blackrose, gratuluję dziewczynki
![]() Jok3r, szkoda że nie powiedział płci ale najważniejsze że wszystko z kluską ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
Cześć mamuśki
![]() Nie wiem czy jeszcze mnie ktoś tu pamięta, bo trochę mnie nie było, bo nie byłam pewna czy mogę z Wami pisać bo dzidzia nie do końca chciała się ujawnić ![]() ![]() ![]() ![]() KarolinaPW i gosica502 bardzo Wam współczuje ![]() ![]() kellys trzymam kciuki za Twoją dzidzię i jednak mimo wszystko mam nadzieję że lekarze się pomylili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Mindy, na pewno zależy od sprzętu ale i od tego jak szybko maluszek się rozwija. Od doświadczenia też. Tyle że na tym etapie to jeszcze przeważnie nie jest na 100%.
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
kellyss strasznie ci współczuję
![]() Cytat:
![]() no a ja dopiero 20 września mam usg i już się doczekać nie mogę jak tak czytam nieraz to forum to się zaczynam dołować potem znów jestem dobrej myśli ale nie wiem jak wytrzymam jeszcze 2 tygodnie. zazdroszczę tym które już są poza tym 13 tygodniem ja jutro zaczynam 10 wiem że to szybko zleci ale... sorki za to że narzekam wiem że mam myśleć pozytywnie ale to chyba te hormony. wczoraj tż chciał się coś poprzytulać a ja się rozpłakałam bo tak mi się nie chciało. ryczałam jak głupia. kochany był bo przytulił mnie i powiedział że mam się wypłakać. a dziś wyjechał znów na tydzień bądź na dwa i znów sama zostałam sorki dziewczyny że tak zamulam ale muszę się wygadać bo mi smutno.
![]() |
#434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ostatnio na zakupach zderzyliśmy się z tżtem głowami jak pakowaliśmy z wózka zakupy i normalnie ja się tak poryczałam jak dziecko. Nie umiałam nad tym zapanować byłam w szkoku, bo bolało trochę ale ryku było a całego ![]() Już robie zdjęcia i wkleje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Mateusz 19.02.2011 ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-51501.png Jestem oaza spokoju ... pier... kur... za...iście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora Edytowane przez Jok3r Czas edycji: 2010-09-06 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Ostatnio miałam zły humor i stwierdziłam, że na poprawienie go jest tylko jeden sposób, który doskonale stosuje Jok3r
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
Maluszek ma 6cm i 24mm. Wyszło że ma 12tyg i 5d a nie jak wg OM 12tyg i 2d czyli termin porodu między 16 a 19 marca.
Jok3r śliczny już masz brzuszek. To aktualny czy tak jak zdjęcia z prenatalnego? Edytowane przez blackrose4u Czas edycji: 2010-09-06 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Ciuszki super, a tu macie moj brzuch wielgachny i zdjecia kluski
![]() Hmm tz wyzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() blackrose, jok3r, lustereczko cieszę się z dobrych wiadomości ![]() o widzę że zdjęcia już są chyba jakaś do tyłu jestem :/ piękne te wasze dzidzie i jakie już duże, jok3r ja też chce już taki brzuszek ![]() patrycja świetne ciuszki ![]() Edytowane przez wanilia83 Czas edycji: 2010-09-06 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Eirene, ja mam 23 i też się doczekać nie mogę
![]() ![]() Patrycja, śliczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
Jok3r, blackrose śliczne kluski
![]() ![]() gosikk pomogło w momencie ![]() Edytowane przez patrycja_22 Czas edycji: 2010-09-06 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Blackrose, śliczny profilek
![]() Jok3r, a czemu ja nie widzę? ![]() Wanilia, Aron? To jedna z moich opcji imion dla synka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
gosikk ja też ostatnio wszystkim mówię że gdyby kot nie nazywał się Aron to pewnie naszemu synowi dałabym tak na imię
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gossik nie wiem czemu nie widzisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
ale kusicie tymi ciuszkami, ojjj kusicie
![]() jak ślicznie nam tu wątkowe dzieciaczki rosną - brawo ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-09-06 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no mojemu na początku też przykro się zrobiło jak powiedziałam że nie chce mi się, a potem jak się poryczałam to już był kochany a w sumie nie miał co się tak martwić potem bo koniec końców późnym wieczorkiem i tak się poprzytulaliśmy bo mi już naszła ochota hehe tylko się potem śmiał że dziwne te zachowania w ciąży są.
![]() |
#448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Joker, ale masz sliczny brzusio!!!
U mnie to narazie jakos tak lekko wypchniety ale jzu mam kilogram na plusie, jutro zaczynam 14 tydzien ![]() Patrycja-22 o jakie slicznie... chba po pracy pojde sie porozgladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
Eirene mój Tz ostatnio też chciał się poprzytulać no i po wielu podejściach wreszcie się skusiłam choć poprzednie próby kończyły się płaczem bo nie miałam ochoty. Na ostatniej wizycie lekarz oznajmił że nie możemy się kochać bo mam obniżoną kosmówkę a najgorsze w tym wszystkim jest to, że mi się już teraz chce a nie wolno
![]() ![]() Jok3r masz super brzuszek jak piłeczkę i wydaje się, że Ci w ogóle na boczki nic nie idzie ![]() Edytowane przez patrycja_22 Czas edycji: 2010-09-06 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.