![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania,relacje,trzymanie kciuków :) cz.IX
Nowy wątek widzę
![]() Ja mam 10listopada 4podejście ![]()
#422 |
Zakorzenienie
|
A ja oblałam...
Nawet nie wyjechałam z placu ale to akurat dobrze, bo z tym egzaminatorem bym nie wytrzymała.. Najpierw mówił, że mnie obleje bo nie znam fachowej nazwy tej miarki do sprawdzenia poziomu oleju, stwierdził, że jestem niedouczona i arogancka ![]() Grass, zdajesz w Katowicach? Życzę Ci żebyś nie trafiła na tego egzaminatora... ![]()
![]() |
#423 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze trafiałam na sympatycznych egzaminatorów.
![]() |
#425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nie rozpamiętywuj już tego,będzie następne podejście ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- No właśnie,jak nazwałaś wskaźnik? Miałaś do pokazania bagnet tak? Moja koleżanka powiedziała miernik,i egzaminator nawet na to nie zwrócił uwagi ![]()
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Ja powiedziałam miara czy miarka, jakoś tak. Zaćmiło mnie totalnie, że na to się bagnet mówi, nie spodziewałam się, że o coś takiego się doczepi..
![]()
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
No nie nie wyrobie, ewidentnie chcial cie oblac. Nawet bym nie zwrocila uwagi jak sie nazywa ten miernik, pokazac i juz. Dlatego Katowice przyjezdzaja autokarami do Sieradza na egzamin.
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciuki za następne podejście ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- no i miernik .... co za dupas ... niektórzy czują się obrażeni jak się mówi pedał hamulca roboczego ![]() ![]() ehhh
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Jak zobaczyłam temat wątku to od razu pomyślałam, że to coś dla mnie. Sama się zapisałam niedawno na egz praktyczny i to już w ten piątek będzie ! Boję się strasznie, że zawalę.. poszło na to tyle kasy! Bo miałam bardzo długa przerwę. To mój trzeci egz a dwa wcześniejsze miałam w 2008. roku.. Mój instruktor mówi, że jedyną receptą na zdanie egz przeze mnie jest wolna jazda, bo ja czasami jeżdże jak wariat
![]() Czasami żałuję, że nie urodziłam się X lat temu kiedy wystarczyło przejechac 100m żeby dostać papierek.. |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
No mi też się wydaje, że chciał mnie oblać i tylko szukał sposobu, poza mną, to ten egzaminator oblał w 20 minut 5 innych osób na placu
![]() ![]() fshelle też czasem żałuję, kiedyś było tak łatwo zdać, szkoda, że się nie urodziłam wcześniej ![]()
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
no właśnie teraz też tak zrobiłam, wiedzą tylko rodzice. może będzie mi lżej :P Ale kurna.. chcę jak najszybciej mieć to za sobą, chyba zacznę wizualizować sobie wjazd do wordu z "fanfarami" i tym jak egzaminator mówi " wynik pozytywny "
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Nealinne - dupek. A on nie miał okularów? Trzeba było mu powiedzieć, żeby się przesunął, bo nie stoi na środku i bład paralaksy popełnia.
Zresztą na końcu, na śridku jest słupek. Więc o co biega, skoro słupek stoi. Ja cofam do słupka a nie do linii, której i tak nie widzę. U mnie do spr oleju słuzy miernik poziomu oleju silnikowego. Isntr stwierdził ,ze woli tę nazwę niż bagent. Chociaż z bagietkateż mu wyskoczyłam (wątek o wwpadkach na egz czytałam). Na egz trafiłam olej i ograniczyło się to do pokazania ; tu wlewam, tu sprawdzam. Koniec.
#434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Słuchajcie, ja gdybym miała sprawdzić poziom oleju w silniku, powiedziałabym "wskaźnik poziomu oleju w silniku"- tak mnie nauczył mój instruktor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
Jak mozna oblac w 20 minut 5 osob? trzeba byc skonczona swinia. Apropo tego miernika to gdzies czytalam jak ludzie to nazywaja np: dziabong do mierzenia oleju, albo umaczaczka
Edytowane przez mala zmiana Czas edycji: 2010-10-31 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam niedługo pierwsze podejście
![]() ![]() ![]() Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje, rady itp. ![]() ![]()
#437 |
Zakorzenienie
|
genialne, tylko żebym za bardzo tego nie zapamiętała
#438 |
Zakorzenienie
|
Haha, jak bym ja temu mojemu powiedziała umaczaczka to chyba by mnie tym dźgnął ze złości
![]()
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
tak sobie czytam wasze posty i tez ostatniomiałam egzamin- nie zdalam na luku;p za pozno kola skrecilam i eegzaminator mnieuwalil za to z ebylam za blisko linii-nie dalmi powtorki;/ nie stresowalam sie bopojechal z emna Tż i ciagle sie wyglupialismy
![]() ![]() ten bagnet pomiaru oleju fachowo się nazywa "Miernik pomiaru oleju (bagnet)" ![]() tak przed egzaminem sobie siedzialam w wordzie i bylo zdjecie samochodu gdzie wszystkie czesci były zaznaczone i opisane ![]() nastepne podejscie-15.11 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
kar0link4 o 12:30
![]() zobaczymy jak to wyjdzie. Liczę na to, że przynajmniej Ty zdasz, bo ja po dwóch nieudanych próbach ( nawet na miasto nie wyjechałam ) i po tak długiej przerwie strasznie się boję. Wiem, że powinnam myśleć pozytywnie ( bo nawet złe rzeczy do siebie się przyciąga - tak, naczytałam się dzisiaj wątków o mocy pozytywnego myślenia :P ) ale to silniejsze ode mnie. Mam wrażenie, że coś sp.. dolę.. I w ogóle mam stracha, bo jak zdawałam egzaminy w tym 2008r to trzeba było wszystko pokazywać, a teraz się losuje tak? I jak to wygląda ? kompletnie nie wiem na co mam się nastawiać? ![]() Edytowane przez fshelle Czas edycji: 2010-10-31 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
fshelle , egzamin wygalda tak wzywaja cie na plac oczywiscie, instruktor ci sie przedstawia prosi o dowod tozsamosci itd;p ma karte na ktorej juz pisze co masz pokazac (w moim wypadku)"zadanie 1: zbiornik płynu hamulcowego; zadanie 2: światła cofania)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zadomowienie
|
kar0link4 dzieki za wiare
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie martwie sie jakos specjalnie, dzien przed 2h mam jazdy ![]() ![]() ![]() jak ja mialam egzamin to chyba tylko ja bylam ubrana w białą bluzke z kołnierzykiem i na to czarny sweterek, reszta jakos tak zwyczajnie, a to przeciez egzamin, wiec tak jak na egzaminy na uczelni ubralam białą koszulke i moze to zaprocentowalo na wejściu gdy egzaminator się ze mną witał napewno to dostrzegł bo zagadał do mnie "oo pani kolor wlosow w dowodzie ma inny" hehehe ![]() aaa i tż oczywiście ze mną jedzie na 2egzamin bo mnie rozwesela i z takim uśmiechem szłam do samochodu ![]() ![]() zdaje ktoś w tarnobrzegu??????? ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() bądź jak kto woli-gdy juz jest wersja hard czyli nie udaje się zdać po xx razie...-kupujemy bilet na Cypr ![]() ![]() ![]() DZIEWCZYNY WIERZYMY W SIEBIE!! uda sie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Pewnie, że rozjaśniłaś! Tobie również dziękuję za odp! Ty masz o 9 egz a ja zaklepałam sobie jazdę o tej porze, żeby w ostatnich minutach doszlifować swoje ubogie umiejętności :P( tylko nie wiem co ja zrobię z takim zapasem czasu ! 2,5h !! Nie wiem czy opłaca mi się do domu wracać.. ) W sumie to się boję, ale tak w duchu czuję, że może być dobrze a piszę tylko że źle. ![]() musimy zdać!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Zdaje ktoś egzamin w Krakowie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastawiamy się optymistycznie i tyle. Prezent na urodziny musi być. Ja na pierwsze podejscie poszłam w swetertku, który zostawia po sobie włochate ślady... na pamiątkę. A teraz? Chyba podaruję sobie białą bluzkę, chociaż kto wie? Może ćzego nie potrafię to "dowyglądam"? Żeby to tak działało to nawet granatową spódniczkę bym sobie sprawiła. U mnie w egz grupie też ludzie byli ubrani normalnie, zwyczajnie. Za to egzaminatorzy bardziej oficjalnie.
![]() |
#447 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety lusterka ustawiasz tylko raz,a chodzi o to ze kto np. uczyl sie robil luk na lusterka to ustawial lusterka z widocznoscia na kola i wtedy du*a z jazda po miescie zmienianiem pasow i parkowaniem;/// nie polecam, jesli juz łuk ktos chce sie uczyc na te lusterka to polecam na lusterka egzaminatora robic luk ![]() ![]() ![]() egzaminator ci mowi "prosze sie przygotować do jazdy" ustawiasz fotel, oparcie zaglówek i lusterka<-- najlepiej tak zeby bylo widac bok samochodu i pole za nim oczywiscie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() no ja zalozylam biala bluzke, ale oczywiscie cimne jeansy i adidasy tez czarne zeby tojakos wygladalo wlosy spielam zbey minie przeszkadzały w tym waznym dniu ![]() ogolnie uwazam ze trzeba jakos sie zaprezentowac rowniez ubiorem ![]() ale jak kto uwaza... oczywiscie widzialam chłopakow calkowicie ubranych yyy "na luzie' no ale, jak kto woli ![]() a egzaminatorzy oczywiscie pod krawatem ![]() dla mnie egzamin to egzanim dlatego wybralam skromną białą bluzke ![]() ale miaalm skorzana kurtkę ktorą rzucialam na tylne siedzenie ;p kiedy masz egzamin?? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to był sarkazm z mojej strony :P ja robię łuk na lusterka i nigdy nie ustawiałam ich tak, żeby było widać koła.. hmm dziwne ;> no i co do sposobów na łuk.. z moim pierwszym instruktorem też tak robiłam i nawet przez jakiś czas wszystkim mówiłam, że sposobem to lepiej. Ale po 1 niezdanym egz jak zmieniłam instruktora i nauczyłam się robić na lusterka to teraz twierdzę, że to jest najlepsza metoda - wiem, że kto jak woli, ale tu istnieje realna szansa, że jak coś pójdzie nie tak, zawsze można się jakoś wybronić. A jak sposobem to już trochę nie bardzo ![]() Edytowane przez fshelle Czas edycji: 2010-10-31 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=anusiakk_kk;2298329 1
hihi pozdrawiam-skorpion! ![]() ![]() no ja zalozylam biala bluzke, ale oczywiscie cimne jeansy i adidasy tez czarne zeby tojakos wygladalo wlosy spielam zbey minie przeszkadzały w tym waznym dniu ![]() ogolnie uwazam ze trzeba jakos sie zaprezentowac rowniez ubiorem ![]() kiedy masz egzamin?? ![]() egzamin w czwartek, urodziny trochę później mnie ograniczają buty- wiem w czym będę zdawać i dlatego w grę wchodzą albo jeansy albo spódnica. Zostanę na jeansach i może koszuli. Zobaczymy. Wiem jedno - mój strój nie miał nic wspólnego z moim oblaniem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.