![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: KALENDARZ ŚLUBÓW
Kto bierze ślub 1 lipca w wielkopolsce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
CZerwcowa Panno Mloda i wlasnie tego sie boje....dzis mowie ze ma to byc 6.10.2007 i bardzooo bym nie chciala zadnych zmian. Orkiestre mamy- musimy podpisac umowe....i wlasnie dlatego chce wszystko miec zalatwione wczesniej, zeby nie miec przykrych niespodzianek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
czesc!
Ja slubuje 10 czerwca 2006 ![]() To co najwazniejsze juz jest, tylko obraczki beda na ostatnia chwile. Teraz wybieramy zaproszenia. Czy ktoras dziewczyna tez wychodzi za maz tego samego dnia? Pozdrawiam!
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
10 czerwca to równiez data mojego zamążpójścia. Obecnie także jestem na etapie wyboru zaproszeń- jutro uderzam w odpowiednie miejsce i mam zamiar na coś sie zdecydować. w przyszły weekend nauki ( nie wiem jak wytrzymam 12 godzin siedząco- chyba sobie poduszke do spodni wsadzę) Zostanie nam "tylko" nasz ubiór, obrączki i samochód - czas pędzi nieubłagalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wybral ja podstepem moj narzeczony, ale dzis jestem mu za to wdzieczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witam
![]() Pierwszy raz pisze na forum, ale przyznam że kilka razy już przeglądałam stronkę i bardzo mi się podoba.... ![]() Ja wychodzę za mąż 2006.07.08 bardzo fajna data bo po pierwsze 6->7->8 a po drugie to jest dokładnie 6 i pół roku, jak jesteśmy już razem;-) już się nie mogę doczekać... Gorąco pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode jak i te które mają już za sobą ten (mam nadzieję) najpiękniejszy dzień w życiu;-) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz trzeba tylko trzymać kciuki żeby była super pogoda;-) pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Przyczajenie
|
a my złożymy sobie przysięge małżeńską 10.08.2006 - to w tygodniu wiec jak na razie nie mamy problemów z załatwianiem potrzebnych rzeczy...tylko wybór sukienki...taki trudny...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Przyczajenie
|
A ja biore ślub 7.10.2006r. Mam nadzieje że będzie piękna pogoda. Mamy już zamówiony lokal, orkiestre i kosciółek. Nie mogę się doczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Piękna data ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Ja 12 sierpnia 2006....salę rezerwowaliśmy w sierpniu 2005!! Zespół zresztą też jakoś tak...i trafiliśmy na ostatnie wolne terminy!!!!
![]() |
#437 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
a ja mam problem z salą,jak miejsce było ok to znowu sala za mała,a termin w kosciele to ksiądz kazał nam przyjść pod koniec roku gdzieś na początku grudnia,ale moj powiedział,że i tak pójdzie zarezerwować w pażdzierniku,bo boi się ,że nam termin "ukradną"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
No witam dziewczyny...
Widze że u Was przygotowania to dużo dużo wcześniej Mój ślub 13 maja 2006 i wcale nie jestem przesądna- termin troche narzucony przez sale która nam sie spodobała ale jeste dobrze Zaczeliśmy załatwiać wszytko w grudniu i już dawno wszytko załatwione tylko jeszcze sukina ma być już w tym tygodniu zaproszenia rozdane i tylko jeszcze tam jakieś drobiazgi.. kwiaty itp.. Wieć ja nie uważam że trzeba wszytko tak wcześnie załatwiać.. my nie mamy jakiś specjalnych wymagań ale myśle że wybory i tak bardzo udane ![]() Pozdrawiam Was Serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Kiedy ??? :-)))
Witam.Ja również wychodzę za mąż we wrześniu tyle tylko że 16 września 2006.Przygotowania pełną parą.Jak na razie idzie super.Sala zamówiona,orkiestiestra,k ościół,kucharka.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja tez jestem z 16-tego. Foto juz jest, kamerzysta rowniez oraz sala, ale nie rozgladalam sie za sukienuśką
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Ja 3 czerwca 2006 i i mam tylko: depresje i stres
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Seona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Seona ja też 3 czerwca 2006
![]() Nie denrwuj sie, mamy jeszcze 81 dni ![]() O jaki kurs przedślubny ci chodzi?? To coś innego niż katechezy?? My mamy sale, zespół, kamerzyste, 5 z 10 katechez i 1 z 3 wizyt w poradni przedmałżeńskiej. Suknie mam juz - wypożyczam - zajęło mi to tylko 3 godzinki ![]() Butków tez jeszcze nie mam, o bukiecie jeszcze nawet nie myslałam. Zaproszen nie mam (dobrze że chociaż mam liste gości hehe) Wiem że jeszcze sporo mam do zalatwienia ale jakoś na razie sie nie przejmuje ![]() Seona Nie odwołuj imprezy, nawet o tym nie myśl!! Wszystko bedzie ok, zobaczysz ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
<a href="http://suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2006090200 100130" rel="nofollow" target="_blank"> mój suwaczek </a>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś o 16:00 idę podpisać umowe na sale,trzymajcie kciuki (oby nikt mi nie wykradł mojego terminu) ,bo tyle się naczytałam o tych przypadkach,że młodzi byli umówieni na dany dzień przyjechali,a ich termin już był zajęty..... dam znać jutro jak mi poszło
Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a ja szczesliwa żoną zostane dopiero 29 lipca 2006.....mamy sale .... orkiestre... i mniej wiecej wybrane zaproszenia...... reszte zalatwie w maju jak wroce na tydzien do Polski (bo tam odbedzie się slub) JESTEM PRZERAZONA!!! mam nadzieje ze wtedy doba bedzie miec 48 godzin!! Ja też 29 lipca! Chcieliśmy w czerwcu, ale niestety nie znaleźliśmy już w tym miesiącu odpowiedniej na nasze możliwości finansowe sali, mimo iż załatwialiśmy w maju (ponad rok przed ślubem). Witam wszystkie Panie, a szczególnie ciepło Moniniteczka i Puniax, gdyz okazuje sie że swoje święta będziemy przeżywały w tym samym dniu. Ja też 29 lipca 2006 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ale chcę tego - znamy sie już prawie 6 lat ![]() brakuje mi tylko pomysłów na prezent dla Pana młodego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
To super, jest nas trzy. agachuda123 - co masz już załatwione? My wczoraj wybraliśmy jeszcze kamerzystę. A propos: ile płacicie za videofilmowanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.