![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kiedy ??? :-)))
Witajcie
![]() Jestem bardzo ciekawa jak to z Wami jest ![]() Kiedy zamierzacie wziąć ślub i jak idą przygotowania? Ja pragnę zostać żoną mojego Ukochanego Miśka 17 września 2005 i nie mogę się już wprost doczekać ![]() Byliśmy długo ze sobą i w tym roku kończymy studia i wreszcie rozpoczniemy wspólne życie ![]() Powiem Wam jeszcze że w życiu nie przypuszczałam że przygotowania rozpoczyna sie tak wcześnie ![]() Kiedy zaręczyliśmy się w październiku zaczęłam się interesować jak to w ogóle jest -> ceny i takie tam , bo wcześniej nie miałam bladego pojęcia i jakże wielkie było moje zaskoczenie gdy się okazało że to najwyższy czas na różne rezerwacje i że kalendarze na przyszły rok już zapełnione!!! Koszmar ale i tak nic mi nie zepsuje radości że nareszcie się pobieramy ![]() Życzę Wam wszystkiego najlepszego i wtrwałości! ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Kalendarz ślubów
Witajcie
![]() Jestem bardzo ciekawa jak to z Wami jest ![]() Kiedy zamierzacie wziąć ślub i jak idą przygotowania? Ja pragnę zostać żoną mojego Ukochanego Miśka 17 września 2005 i nie mogę się już wprost doczekać ![]() Byliśmy długo ze sobą i w tym roku kończymy studia i wreszcie rozpoczniemy wspólne życie ![]() Powiem Wam jeszcze że w życiu nie przypuszczałam że przygotowania rozpoczyna sie tak wcześnie ![]() Kiedy zaręczyliśmy się w październiku zaczęłam się interesować jak to w ogóle jest -> ceny i takie tam , bo wcześniej nie miałam bladego pojęcia i jakże wielkie było moje zaskoczenie gdy się okazało że to najwyższy czas na różne rezerwacje i że kalendarze na przyszły rok już zapełnione!!! Koszmar ale i tak nic mi nie zepsuje radości że nareszcie się pobieramy ![]() Życzę Wam wszystkiego najlepszego i wtrwałości! ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: Kiedy ??? :-)))
ja 23 lipca 2005!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja 23 lipca 2005!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
sierpien 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
sierpien 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
23 września 2006. Tak już zostało http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon7.gif
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2005-11-03 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
23 września 2006
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2005-11-08 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A ja juz 8 stycznia 2005
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A ja juz 8 stycznia 2005
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja już jestem po (28 sierpnia tego roku)ale nadal interesuję się strasznie tym tematem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja już jestem po (28 sierpnia tego roku)ale nadal interesuję się strasznie tym tematem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hmm....ja już po. 17 kwietnia 2004 powiedzieliśmy sobie "TAK". Ale było tych przygotowań.Około 14 miesiecy. W sumie najwięcej wokół wesela. Przecież same musicie przyznać, że ta cała zabawa po ślubie jest dla gości, gdyż człowiek jest tak zmęczony stresem jaki przeżywa, że nie jest w stanie w pełni sił fizycznych uczestniczyć w (jak to się później okazuje) super, fajnym weselu.
Cudowne są wspomnienia, a jeszcze cudowniejsze czekanie, aż pojawi się u nas mały człowieczek....jeden mający w sobie po trosze cech od nas obojga. Tak jak Wy czekacie teraz na ślub, tak ja na dzdzię - czerwiec 2005. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Hmm....ja już po. 17 kwietnia 2004 powiedzieliśmy sobie "TAK". Ale było tych przygotowań.Około 14 miesiecy. W sumie najwięcej wokół wesela. Przecież same musicie przyznać, że ta cała zabawa po ślubie jest dla gości, gdyż człowiek jest tak zmęczony stresem jaki przeżywa, że nie jest w stanie w pełni sił fizycznych uczestniczyć w (jak to się później okazuje) super, fajnym weselu.
Cudowne są wspomnienia, a jeszcze cudowniejsze czekanie, aż pojawi się u nas mały człowieczek....jeden mający w sobie po trosze cech od nas obojga. Tak jak Wy czekacie teraz na ślub, tak ja na dzdzię - czerwiec 2005. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
od sierpnia mam dożywocie
![]() ![]() czas: oczekiwania, szukania, przygotowywania- cudowny, tylko jeden minus- bardzo szybko zleciał ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
od sierpnia mam dożywocie
![]() ![]() czas: oczekiwania, szukania, przygotowywania- cudowny, tylko jeden minus- bardzo szybko zleciał ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A ja 30 kwietnia 2005 r.!!! I nie mam jeszcze wybranej sukni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A ja 30 kwietnia 2005 r.!!! I nie mam jeszcze wybranej sukni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
My tez w tym roku konczymy studia i od czerwca jestem szczesliwa narzeczona. Nasz slubik 30 kwietnia 2005. Wszystko juz zarezerwowane, suknia kupiona...
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
My tez w tym roku konczymy studia i od czerwca jestem szczesliwa narzeczona. Nasz slubik 30 kwietnia 2005. Wszystko juz zarezerwowane, suknia kupiona...
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Martika napisał(a):
> A ja 30 kwietnia 2005 r.!!! I nie mam jeszcze wybranej sukni ![]() Nie martw sie, jeszcze sobie cos wybierzesz z nowej kolekcji 2005 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Martika napisał(a):
> A ja 30 kwietnia 2005 r.!!! I nie mam jeszcze wybranej sukni ![]() Nie martw sie, jeszcze sobie cos wybierzesz z nowej kolekcji 2005 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Witaj w klubie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Witaj w klubie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Ja w sierpniu 2005
![]() Cieszę się bardzo. Za sukniami zacznę rozglądać się od nnowego roku - chyba nie za późno co? ![]() Sala załatwiona - cudna! Pozdrawiam przyszłe pnny młode - Suel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Ja w sierpniu 2005
![]() Cieszę się bardzo. Za sukniami zacznę rozglądać się od nnowego roku - chyba nie za późno co? ![]() Sala załatwiona - cudna! Pozdrawiam przyszłe pnny młode - Suel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
hehe ja mam termin ślubu ustalony na 17 września 2005
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hehe ja mam termin ślubu ustalony na 17 września 2005
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]() Witaj w klubie "17 wrześniowców" ![]() Miło słyszeć że któś jeszcze będzie się tego dnia tak cieszył ![]() Życzę Ci wszystkiego dobrego i udanego ślubu (+ wesela), mam nadziejkę że sobie jeszcze troszkę popiszemy przed wrześniem żeby się powspierać duchowo ![]() U mnie też lokal zarezerwowany i orkiestra boska jest i nawet kościółek też zamówiliśmy (bo tak sobie wybraliśmy, chyba najpopularniejszy w całym Poznaniu! Aż normalnie kolejka była ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
![]() Witaj w klubie "17 wrześniowców" ![]() Miło słyszeć że któś jeszcze będzie się tego dnia tak cieszył ![]() Życzę Ci wszystkiego dobrego i udanego ślubu (+ wesela), mam nadziejkę że sobie jeszcze troszkę popiszemy przed wrześniem żeby się powspierać duchowo ![]() U mnie też lokal zarezerwowany i orkiestra boska jest i nawet kościółek też zamówiliśmy (bo tak sobie wybraliśmy, chyba najpopularniejszy w całym Poznaniu! Aż normalnie kolejka była ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.