![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Dentina gratulacje...
Która przechodziła pierwsze tyg bez objawów?
#422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
SERDECZNE GRATULACJE ![]() a o tym cewniku moge cos więcj bo mój uparciuszek tez nie chce się wykluć,dali mi czas do czwartku i tez mnie czeka ten cewnik. boli to zakładanie? po jakim czasie zadziałało? panicznie sie BOJĘ!!!!!!!!! Pamela-moj starszy obrócił sie dwa tygodnie przed porodem ,więc nie martw się morze fiknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na razie na szczęscie bóli głowy nie mam, tylko dzień w dzień mnie zgaga męcz, praktycznie po wszytskim ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Ja nie miałam jakiś większych objawów, piersi nie bolały, mdłości nie było... Tylko później senna byłam i czasami mnie jajniki piekły |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Lulka odpoczywaj duzo
![]() Grusia napewno wszystko jest ok ![]() Bella7 u mnie tez raczej bez objawow sie obeszlo.troche zgagi mialam ale tak lajtowo i 3 dni mdlosci teztakich slabych a tak nic poza tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Grusia Madzik dzięki. Bo wiecie człowiek się martwi.
No jajniki też mnie pieką od czasu do czasu... senna też jestem i pić mi się cały czas chce i w efekcie jestem co troszkę w toalecie i w nocy też...
#426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Ja w pierwszych tygodniach ciazy non stop spalam, mialam wrażliwe piersi i strasznie wyczulony węch a co za tym idzie mdłości... ale przezylam
![]() ![]()
#428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dentina gratuluję córeczki!!! Niech zdrowo rośnie i nie daje zbytnio popalić ![]()
![]() |
#429 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała sie jeszcze obróci i bedziesz miała super rodzinny poród, zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
a co do siedzenia na krześle podczas karmienia to wiem co czułaś bo sama to przerabiałam, jak wróciłam z dzieckiem do szpitala z powodu żółtaczki, karmiłam go na siedzącco na twardym krześle, a po porodzie naturalnym jest chyba jeszcze gorzej, bo szwy były strasznie świeże i nie dało się usiedzieć , masakra a u mnie oki w miare ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-11-09 o 17:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
Lulka oby Ci przeszły te bóle głowy
![]() ![]() Grusia ja też mam codziennie zgage, przeważnie po południu ![]() Coś Karla się mało udziela ostatnio. Co tam? Mi dziś przyszło sporo ubranek z all. Już mam ich całą szafkę ![]() ![]()
#431 |
Zakorzenienie
|
No enis skoro TY tak mówisz to tak będzie
![]() ![]() ![]() my jutro wybieramy sie z tż szukać wózka, musze tez wyczaić jakiegos lumpka u nas i pokupowac pare ubranek małej bo na 68 nic nie mam ![]() a teraz meczy mnie zgaga po naleśnikach ![]() ![]()
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj segregowałam ubranka od siostry i te co kupiłam. mam sporo od niej małych rzeczy, to co ja kupilam i tż kilka jest rozmiar 0-3, i jak przyłozyłam do tych rozm ok 60 to wydaje mi się że będą za duże, nie iwem czy jest sens kupować same maciupkie, nie wiem jak dziecko szybko wyrasta z ciuszków..
ja dziś oglądałam na żywo w sklepie łożeczko któe kupiła Pamela, fajnie wygląda, chyba dokonamy zakupu już w grudniu. wózek wybierzemy natomiast w grudniu a kupimy w styczniu, może już będą przeceny modelu 2010 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
ja dzis do pracy poszlam i napatoczylam sie na szefowa. poprosilam na slowko i ja sz....trafil jak powiedzialam co uslyszalam w sobote. stwierdzial, ze nie zrobi zebrania, bo obowiazuje ja tajemnica a napewno juz pracownicy nie moga decydowac czy ktos kto jest w ciazy ma prawo pracowac z nimi czy tez nie. ona jest od ustalania ze mna i tylko ze mna warunkow na jakich bede pracowac. na pierwszy rzut poszly moje godziny z 40 zrobilo sie 30 ale pracuje od poniedzialku do czwartku i 3 dni wolne, nie pracuje wiecej w weekendy. plus. tylko moj tz mosi sie wziasc w garsc bo to ja mialam lepiej platna prace a nie on, wiec bedzie krucho. pocieszenie w tym, ze za 2 miesiace jak bedzie wszystko ok wroce na swoje godziny ![]() wczoraj lekarz zadzwonil i poinformowal mnie telefonicznie, ze mam jakas infekcje moczowa i ze recepta na antybiotyk czekac bedzie na mnie w recepcji. nie musze sie z nim widziec u nas zimno dzis jak dziabli
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
ja mam same malutkie 56 i 62, nie mam nic wiekszego wiec musze pokupowac jeszcze
![]() ostatnio widziałam 5pak bodziaków w auchanie za 19,90 to kupie jak jeszcze będą a łóżeczko tak faktycznie jest bardzo fajne, porządne i stabilne, no i super sie prezentuje, teraz tylko poscielke musze kupic
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a 68 to nie wiem może w styczniu ubierze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć mysle ze w 68 wejdzie tak na wiosne mam pytanko ty masz karuzelke na łóżeczku bo zastanawiam sie czy warto kupować??? a jak nie to jaka zabawke kupic takiemu maluchowi ![]()
![]() |
#437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
a ja czekalam na ksiegowa i sie nie doczekalam
![]() ![]() Pam mnie tez sie wydaje ze za wczesnie na 68 poza tym pewnie dostaniesz pare wiekszych ciuszkow jak beda przychodzic w odwiedziny ![]() ![]() co do zabawek to czytalam ze na poczatku jest to zbedne a jak juz ma byc dla dzidziusia to maja to byc z wyraznymi,zywymi kolorami ![]() Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2010-11-09 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie poszukuje jakiegos fajnego lumpka u nas co by nakupic malej ciuszki, nawet slyszalam o jednym ale musialabym wyciagnac tż zeby mnie zawiózł ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() powiem ci ze mam ciuszki na 56 ale te na 62 sa nie wiele wieksze, moze tak o 1-2cm ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- zjadłabym frytek ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/chicco-karuzela-za...311397822.html o taka ![]() Edytowane przez agiagi82 Czas edycji: 2010-11-09 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Rozeznanie
|
Ja już po wizycie, nawet obyło się bez czekania.
Iguś waży 1060. Lekarz stwierdził, że jest jest o jakieś dwa tygodnie większy od swoich rówieśników. Co mnie troszkę martwi, bo może okazać się że mały jest wielki za tatą, mój tż miał ponad 4200 przy porodzie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Frytki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zabawek to takie mało dziecko za bardzo się nie interesuje takimi rzeczami, mam jakieś grzechotki bo też podostawałam ale narazie leżą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
hmm dziewczyny przegladalam wozki na aukcjach-nie tylko all-i znalazlam taki tako jumper http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-ju...298043676.html
szczerze mowiac jest tanszy i ma kolor jaki chcialam kupic (nr2) tylko pytanie brzmi czym on sie rozni od tako jumper x? bo szczerze mowiac roznicy nie widze zadnej oprocz koloru. |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny tak czytam co piszecie o tych zakupach i tak sobie myślę kiedy ja będę kupować coś dla mojej dzidzi, jeszcze tak długooooo...
Jeśli chodzi o karuzelki to ja swojej córce kupiłam fisher price, taką z misiami i byłam bardzo zadowolona, do tego stopnia że mam ją schowaną dla następnego. Moja mała rewelacyjnie przy niej zasypiała, uwielbiała patrzeć na latające po suficie motylki ze światła, często służyła też za lampkę,a i miała fajne melodie, śpiew ptaków itp. Na pewno goście co przyjdą w odwietki przyniosą grzechotki, pozytywki, ubranka itp. Nie wiem czy słyszałyście, ale ja to sprawdziłam, jeżeli podczas ciąży, mam na myśli już takiej bardziej zaawansowanej będziecie puszczać przy brzuchu jakąś pozytywkę, to później wasz maluszek już po porodzie będzie się przy niej uspokajał. Na moją małą działało idealnie, tylko ta jedna pozytywka potrafiła ją zająć i uspokoić nawet gdy miała wieczorne kolki, widocznie czuła się tak bezpiecznie jak w brzuchu ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Tu możecie zobaczyć sobie tą karuzelkę: http://allegro.pl/karuzela-fisher-pr...299643825.html
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Polecam jeszcze ksiazeczke interaktywna Tiny Love, mozna kupic od razu (jeszcze przed karuzela) Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
panienko dziękuje za radę
![]() ![]() ale mam dzis leniwy dzien, musze sie kawusia poratowac bo cisnienie mi leci w dół jaks szalone ![]() a w południe ide do internisty sie zbadać i zrobić ekg, oby wyszło dobrze...
#448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dziś staram się coś zrobić, troche mi to wolno idzie, ale już mniej więcej posprzatałam, teraz zmywanie podłóg, a poźniej prasowanie, obiadek mam z wczoraj - pierogi z serem ![]() ale tu dzisiaj cisza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki, u mnie już weekend ale jakoś bez nastroju.............. mam za***isty problem z TŻ i nie wiem jak się to wszystko dalej potoczy, wczoraj przeszedł już samego siebie, nigdy bym się nie spodziewała..........
przebeczałam cały wieczór, dzisiejszą jazdę do pracy i z pracy, w nocy mało co spałam............najchęt niej to bym się schlała jak świnia dosłownie ............... chciałam umówić się z kumpelą na picie soczku a ona by się schlała ale pracuje do późna i lipa................echhh życie jest czasem beznadziejne............. ...dobrze że mam moją kochaną iskierkę w brzuszku i to mnie nastraja pozytywnie do życia............
#450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() co do picia to sama mam czasem ochote se tak chlapnac zdrowo,ale narazie musze sie wstrzymac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.