|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uporzadkowany watek u emmy ;) zapraszam!
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Nom chyba tak
chociaż drogo mnie to wszystko kosztowało to ok, niech będzie a powiedz mi kochana czy one są typu push up? usztywniane?bo te różowy to widzę że tak ale ten zielony to nie widzę ![]() ![]() aha a jak z wysyłką? bo ja jestem z Krakowa a Ty z Suwałek ( czy jak to się tam odmienia ) więc żeby nic nie popękało to trzeba chyba poleconym albo żeby szybko doszło priorytetem jak wolisz![]()
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Hej
U Ciebie podoba mi się:3. spodniczka w panterke L NOWA! Mogłabyś podać jej długość i szerokość w pasie? ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- niestety będzie trochę za duza
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Hey niestety jedyne co to spodobały mi się podkłady ale trochę za ciemne :/ więc nic nie znalazłam dla siebie. Pozdrawiam i masz boskiego kotka w avie!
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1291413976 ?
|
|
|
|
|
#428 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
spodniczka w panterke L NOWA! jeansy house rozm 32 jedna kredke do paznokci krem do rak o zapachu slodkich owocow lesnych nowy! ? oddam sporo. ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- a co by Cie interesowalo? |
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się torebeczka new yorker, ciemne jeansy (mogę prosić wymiary?), lakier do paznokci i avon extraoridnary
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, bardzo by mi zależało na tym
co prawda nie wiem czy byś coś za nie znalazła, ale szukam aktualnie takich i mogłabym pokombinować i wymairy jak się da ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Hm a znalazłabyś coś u mnie za nie ? I ew. te drugie? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
nic
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Ona jest zarezerwowana od piątku, ale dopiero teraz sobie przypomniałam o tym. Czyli rozumiem, że nic więcej i nici z wymianki? no trudno
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- co do sukienki z kokardkami to tak jak pisałam oddam to tylko za eleganckie haremki. a te 2 sukienki mam na manekinach. musi być zdjęcie na mnie? |
|
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
hej, strasznie dużo tu tego masz, że az sama nie wiem ;] dasz mi trochę czasu do namysłu? ;>
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Fantasy oddam tylko za wish a CK nie jest moim wishem nr.1
mam też jeszcze ponad 50 ml i za Britney zapłaciłam więcej niż za całe 150 CK |
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś za: krem do rak o zapachu slodkich owocow lesnych nowy! 7. oczyszczajaca maseczka z glinka i organicznymi ekstraktami z łopianu nowa! 12. Avon Extraordinary ? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie o te cienie w pędzelku- co to za firma i czy to takie migotliwe cienie czy raczej brokat?
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
hej, niestety w takim razie musiałabym zrezygnować. To za dużo . Tym bardziej że sukienkę wystawiłam z nadzieją że spodoba się dziewczynie która ma w wątku haremki na które jestem chora.
Cytat:
I o którą pytałaś. ( na manekinie s więc na nim lekko wisi) |
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się te cienie w pędzlu ale jeśli to brokat to trochę strach się bać i to rozświetlające 2 w 1 z avonu
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, zdjęcia ze starego wątku są nieaktualne, muszę je wykasować. Zerknij do obecnego i nie sugeruj się proszę tamtym.
Balsam Aquoliny aktualny i mleko do kąpieli pewnie też
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wybieram za ciebie, ale pokazuję to co mogę zaoferować. Przy sukience jest napisane wyraźnie za co ją oddam a fioletową prawdopodobnie sprzedam. Poza tym wszystko to sukienki i wcale nie wypadają niżej w wartości .
Ok nie ma sprawy ![]() Pozdrawiam Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-12-20 o 09:00 |
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
zależy gdzie a CK mam przywiezione z Austrii i kosztowało mnie to niecałe 90 pln nówki sztuki
poza tym tutaj kierujemy się cenami z KWC
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Te kosmetyki z Sake i ryżem są miesiąc i dwa miesiące po terminie, ale oba są nowe, nieużywane, zaplombowane, bez dostępu powietrza. Do tego były trzymane w ciemnym i chłodnym miejscu. Narobiłam sobie zapasów z tej serii i teraz nie mogę ich zużyć, ale cały czas używam kosmetyków z tej samej partii datowej i nic się z nimi nie stało, nadal są rewelacyjne . Chętnie dołożę Ci te dwa np. za krem do rąk. To luźna propozycja, bo nie wiem czy nadal je chcesz
|
|
|
|
|
#450 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uporzadkowany watek u claudii ;) zapraszam!
britney za grace?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

chociaż drogo mnie to wszystko kosztowało to ok, niech będzie a powiedz mi kochana czy one są typu push up? usztywniane?
) więc żeby nic nie popękało to trzeba chyba poleconym albo żeby szybko doszło priorytetem jak wolisz