|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
coś tam mi mignęło więc dziękuje.
nie było mnie kilka dni a tu odrazu ogromne postępy. kontrastowa0; ciiri ;kreskowa ;mad_woman; marikab; z innej bajki; otojest; malinowetrapmki; ruda wiewiora okradam wiem zę nie ładnie być takim złodziejem ale to już przymus "Gdyby było coś nie tak, zadzwonisz Kiedy będzie coś nie tak to powiesz Gdyby było coś nie tak, ja jestem Kiedy pójdzie coś nie tak, ja będę Dzwonię dziś, dlaczego nic..." -Kocham Cię -wiesz co ? Odzywaj się tylko wtedy, gdy wiesz o co chodzi i wiesz Co wcale nie jesteś taki przystojny !!!! :masz za długie rzęsy, za duże oczy, za piękne usta, jesteś zbyt wysoki, zbyt idealny. Wiesz co .ty nawet przystojny nie jesteś. Facet to świnia ale ja nie zamierzam być wegetarianką Samiec twój wróg (przesiąknęłam seksmisją) -Pokochaj mnie -świetny pomysł, prosty i nie wykonalny "Memento Mori- pamiętaj o śmierci" |
|
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
'Praktycznie nie wiem już jak wyglądasz. Nie pamiętam Twojego uśmiechu. To wszystko jest gdzieś pomiędzy myślami o Tobie.' 'Prawdziwi przyjaciele to ci, którzy są przy tobie, gdy dobrze ci się wiedzie. Dopingują cię, cieszą się z twoich zwycięstw. Fałszywi przyjaciele to ci, którzy pojawiają się tylko w trudnych chwilach, ze smutną miną, niby solidarni, podczas gdy tak naprawdę twoje cierpienie jest pociechą w ich nędznym życiu. ' |
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪
ktoś kiedyś powiedział, że miłość jest ślepa - teraz mogę się śmiało pod tym podpisać
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
ZakreconaNaMaxa - na zdrówko, złotko.
your bleu eyes - ojej, dziękuję serdecznie ![]() okradłam: parala, otojest (a więc dlatego ciągle mnie do tego zmuszasz? )*
codziennie rano tuszuję rzęsy tak precyzyjnie, byleby Ci się wygodnie wpatrywało w moje oczy. tak, od dziś mój nos jest zadarty, zrozumiałam, że nie jesteś mnie - idioto - warty. haha, pokłony za idiotyzm jaki reprezentujesz. skoro już odchodzisz, błagam, obiecaj, że nigdy nie wrócisz. ułożę sobie życie bez Ciebie.
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jutro będzie takie zimne, dzisiaj jest takie puste, a wczoraj umarło. jestem nieważna. bezsilna. może jednak w tej ucieczce od siebie, ciebie i od świata jest jakiś sens. wielkie zielone oczy, ukryte pod długimi rzęsami tęsknią zamyślone. zimne dłonie ściskają martwe serce. nocą odnajduję tajemnice pod łóżkiem, marzenia w szafie i gorzkie łzy w butelce. nocą jestem sobą naprawdę.
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogromnie dziękuję za każde miłe słowo
____ Z racji, iż jest to mój 100 post, chciałam wymienić te dziewczyny, dzięki którym każdy mój dzień jest lepszy od poprzedniego. To za Waszą sprawą podjęłam wiele decyzji. Wasze opisy pomagają żyć, przetrwać w trudnych chwilach. Dziękuję Wam za to, że mogę Was czytać. Jesteście wspaniałe, wielki szacun! (z góry przepraszam za błędy w nick-ach) Paralogiczna, _mandarynka, grise, absorbeed, poprostuAsiss, dresowa, RozowaSkeyterka, limitowanaa, patrysiowa_, kontrastowa0, ciiri, z innej bajki, marikab, bajkowa, LadyBerry_, otojest, ruda wiewiora, kreskowa, lucyferowa, katse, Malinowa Girl, Magari91, notcool, nieliczylamwcalesie, agatte, ratatamm, kamisha, ouu, CaMa, Toogether93, nydee, CookieCrisp, TwojaKokaina, Mrs Unfabulous, Kochanaa, cornflower_, Chocolaaate, latin, caroline060 Kocham Was wszystkie i każdą z osobna <3 (pewnie o którejś zapomniałam, ale musicie mi wybaczyć, w końcu jestem tylko człowiekiem) 'Dobre książki nie zdradzają od razu wszystkich swoich tajemnic.' I czyta Twój opis setny raz. Wpatruje się w niego godzinami.. marząc, że napisałeś go z myślą o niej. Pierwszą oznaką, że zaczynamy tracić w sobie dziecko, jest fakt iż wyrzucając butelkę od Kubusia nie odrywamy etykietki. Gdy palec wskazuje na niebo, tylko głupiec patrzy na palec. Pozory mylą. Uwielbiam być psychiczną masochistką, to smakuje jak czekolada, której od dawna nie miałam w ustach. Edytowane przez parala Czas edycji: 2010-11-07 o 18:11 |
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
jesteś moje wszystko
nic bez Ciebie i wszystko z Tobą serpentynami owinąłeś moje serce. świętujemy razem naszą miłość.
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
ciiri, siatkaara , agattee , poprostuAsiss - okradzione
![]() niczego_po_trochu- dzięki Złotko ![]() + " Jedyne co będzie , to resztki wspomnień na dobranoc . Jeszcze nie jest za późno , ten sen jeszcze nie prysnął . Widzisz , słyszysz , myślisz , nic nie robisz . Przejrzyj życie myśląc , jakby wyglądało wszystko , gdybyś nie został z boku . Wiesz, że mój świat nosi Twoje imię ? Bo tak naprawdę za dużo pozostało tu po Tobie . " Fabisz . Potykam się o wspomnienia , duszę się nadzieją . Wciąż czekam . W milionie literek wciąż odnajduję te tworzące Twoje imię . W tysiącu dat szukam tych , które kojarzą mi się z Tobą. W setce twarzy szukam Twoich cech . W dziesiątkach dni szukam godzin spędzonych z Tobą . W kilku chwilach szukam naszego szczęścia .
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
ambicje nie dają mi żyć.
polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, a czego nie ma. Ona była z bajki, On z filmu dla dorosłych. - Rzućmy monetą! Orzeł - zostajesz ze mną, reszka - rzucamy jeszcze raz. ![]() psychopatyczny i oziębły dupek z wygórowanymi ambicjami i przerostem ego ponad swój wzrost. bo mnie już wkurza że zamiast mi śpiewać serenadę z różą w d*pie, on myśli że powie że tęskni, a ja go k*rwa o rękę poproszę.
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
;-*
Diva069 parala ;-) " uczę się żyć tym co mam, nie oczekując więcej doceniając każdy z oddechów, który jest mi dany uczę się również cieszyć każdym, nawet tym najbardziej pochmurnym porankiem nie jest łatwo, choć staram się ciągle mam nadzieje, że już nigdy nie będę spoglądała za siebie wierzę, że nadejdzie taki dzień, kiedy będę w stanie stanąć w środku nocy na balkonie i zacząć krzyczeć jak obrzydliwie jestem szczęśliwa żyję jestem uśmiecham się nocami marzę jem maliny plotę warkocze z traw gonię motyle.. ...i myślałem sobie, że może w niebie ktoś w tym momencie ma dyżur i wreszcie obdzieli tych dwoje kilkoma kropelkami szczęścia "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-11-07 o 18:51 |
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami chciałabym się tak po prostu schronić w Twoich ramionach.
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() miłego wątku życzę ![]() jeśli zrobisz krok w moją strone, to ja zrobię trzy następne,
ale Ty zaczynasz. między nami pięćdziesiąt centymetrów i tysiące nienazwanych emocji. albo rybki, albo akwarium
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
agatte, otojest, so_steadfast - ubóstwiam każdą z osobna!
Mam nieład emocjonalny. ***nięcie umysłowe. Wolę aroganckiego dupka niż prostackiego chama. Jutro może być już tylko gorzej. Ciesz się dzisiaj! Kiedy jest mi źle piję kawę. Rysuje serduszka. A nawet lecą mi łzy. Cieszę, że byłeś. - zgadnij kto to. - właścicielką zimnych rąk, jesteś tylko ty kochanie. Nie sądzisz, że to dziwne, że wciąż się mijamy? że miłość? że my? że ty? że pocałunki? Edytowane przez desecrate Czas edycji: 2010-11-07 o 19:02 |
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#436 |
|
Raczkowanie
|
miłość jest jak bank. daje coś a później sobie odbiera z oprocentowaniem.
'nie daj po sobie poznać, że coś rozpie*dala Cię od środka'. myśl co chcesz, dobrze wiesz ile dla mnie znaczysz. jaram się twoim zapachem, wchłaniam go do klatki piersiowej, niech tak pozostanie na zawsze. motylki w brzuchu karmimy nikotyną, bo miłości zabrakło. 'egocentryczny sku*wiel z ku*ewsko zimnym sercem'. bardzo często bywasz dla mnie wszystkim. |
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
tego smutku, tej pustki wypełnić niczym nie chcę.
cisza - miejsce po twoich ustach. miejsce po tobie - powietrze. samotne wieczory późnej jesieni schowane w popielniczce pełnej niedopałków. tęsknie za wszystkim o tobie. |
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
PannaToffie , marikab - dziękuje słonka
![]() Błękitne oczy tęsknią, serce tak małe .. .tęskni ... i proszę, Ty też tęsknij . Tęsknię i Ty też tęsknij ... za mną, za nami ... za tym co było ... i będzie.. bo będzie.... prawda? Obiecałeś, pamiętasz? Kuje mnie pod 7 żebrem ... [ jeden mocny oddech i zniknę ] .
|
#439 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
dziś przytulę Cię tylko po to, by zaraz odejść.
te uczucia nietrwałe i dlatego tak cenne tylko szkoda, że nasze serca nie są wymienne ...tu gdzie kończy się jawa, nie zaczyna się sen. jeszcze raz mnie obrazisz, odetnę cię od słońca gorsze dni wtedy zaczniesz liczyć sobie w tysiąca. [Chada
|
#441 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak miło smacznego I gdyby cofnąć czas w ten dzień, co mi powiedziałeś, że jest inna splujnełabym Ci w twarz. Obiecuję, ale nie gwarantuję, że zapomnę. Znów nie potrafię sobie niczego dobrze ogarnąć. Tak bardzo chciałabym, żebym znowu miała nad Tobą kontrolę. Mapę do Twojego serca mam tylko ja. Mógłbyś chociaż udawać, że czujesz to samo, bo przecież powiedziałeś, że nie chcesz mnie ranić. Przyśpieszony rytm bicia serca, gdy po raz kolejny przechodzisz obok mnie tak obojętnie, a pamiętam jak jeszcze nie dawno witaliśmy się buziakiem a Ty wtedy tak czule mnie obejmowałeś.
|
|
#442 |
|
Rozeznanie
|
Obdarzała go magiczną miłością, która dodawała im obu skrzydeł. - Żałujesz, że wróciłeś? - Żałuję, że odszedłem. You'll be the rythm and I'll be the beat. /ty będziesz rytmem, a ja będę uderzeniem/ A próbowałeś chociaż mnie odzyskać? Czy z łatwością pogodziłeś się z faktem, że już nigdy mnie nie zobaczysz? Jak możesz być takim chamem? Trzymasz mnie za rękę, mówisz, że masz inną, a ja wciąż cię kocham? Wystarczy, że pomyślę o tobie. Jak mnie przytulasz, jak całujesz. Od razu jestem szczęśliwsza.
|
|
#443 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pamięć. <3 +otojest&latin&Christerin e&bajkowa&Chocolaaate&Lad yBerry_&Kofeina w RedBullach - okradam Was już chyba z każdego postu i każdego opisu. Chodź. Nie bój się. Nigdy nie byłam przeciwko Tobie, chociaż przyznaj, miałam wiele powodów do tego. Chciałabym Ci pokazać, że to co czuję do Ciebie jest niezniszczalne i potężniejsze od samej miłości. Po raz kolejny nie potrafię zasnąć. Nie wiem jak długo tutaj leżę.
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
`otwórzmy szampana,hala lambada czy mógłby pan zostać ze mną do rana?
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
głaszcze mnie jej anioł ale chętnie bym ją kopnął bo daje mi bezsenność i zabiera mi roztropność
giń w moich myślach
|
|
#446 | |
|
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
ależ dzięęęęęęęękuję ; - )
i tego się trzymajmy ♥♥♥ Cytat:
worst battle: what i know vs. what i feel najgorsza bitwa: to co wiem vs. to co czuję go to bed, young dreamer idź spać, młody marzycielu
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-11-07 o 21:45 |
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
; ***
mad_woman - bierz co chcesz kochana. bo ja też biorę. Niektórzy pojawiają się tak po prostu. znienacka. tylko mącą w naszych sercac, mieszają w naszych głowach. a potem.? a potem znikają bez pożegnania. bez żadnego 'cześć' czy 'do widzenia'. i wiesz co.? to nie są żadne czary. to tylko nasza naiwność. To naiwność pozwoliła nam się oswoić. *** Jestem na etapie chcenia wszystkiego, czego mieć nie mogę
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-11-07 o 21:47 |
|
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
Dał mi misia na pamiątkę i powiedział, że już mnie nie kocha.
-Dzień dobry. -Wybacz mi. Odchodzę by wieczorem na nowo do Ciebie wrócić ---------------------------------------- love you ![]() |
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
wyklęta i przerażona, zagubiona, skazana na porażkę, szuka siebie. cuda się nie zdarzają. teraz egzystuje nad filiżanką herbaty, zgięta wpół ogromnym bólem, którego nikt nie jest w stanie zrozumieć. dzisiaj chyba dotknęłam miłości. palcami i ustami. miała taki słodko-gorzki smak. jak łzy. Boże, nie zabieraj mi tych chwil, nie pozwól, by to się skończyło.
|
#450 |
|
Rozeznanie
|
'i po stracie te zwykłe słowa
stają się tak cholernie potrzebne. Idę na papierosa znów, by pośród dymu nikotyny utracić wspomnienia. Pierwszą i ostatnią rzecz, która nas łączy. budzisz się ze świadomością, że nic się nie wydarzy, że nikt nie czeka. Siedziała z papierosem w dłoni i napawała się tym wspaniałym uczuciem, że już go nie potrzebuje do szczęścia. zastanawiam się tylko czy znosisz to tak ciężko jak ja czy jest szansa, że jeszcze kiedyś będę Ci mogła długo marudzić. a zostanie tylko fotografia - to jest bardzo mało.. błędne wybory sprawiają, że dorastamy. Chciałabym wiedzieć, żeby mieć doświadczenie na przyszłość. nie powiem Ci, że bez Ciebie nie daje rady, że czytam archiwum i przy zwykłym ' siema' już się rozklejam. Nie napiszę Ci, że mam z tysiąc razy dziennie ochotę ustawić opis, że to była błędna decyzja, że gdy siedzę w szkole rozważam wszystkie za i przeciw. Zawsze wychodzi po równo. Nie wyznam Ci, że serce zamilknąć nie chce. nie, nie powiem dlatego, że idiotyczna duma mi nie pozwala. najbardziej boli, kiedy kłócisz się z kimś, na kim ci naprawdę zależy . i gdy jest źle zdajesz sobie sprawę, że na tym świecie jesteś samotna. Przeznaczenie jest dla frajerów. To tylko nędzna wymówka, żeby pozwolić, aby sprawy same się toczyły, zamiast wziąć je we własne ręce. gdy wschodzi słońce i świeci po oczach miłość gaśnie, a kolory bledną. ciężko jest żyć ze świadomością, że tylko we śnie czeka nas coś dobrego.'
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

)