|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł III części wątku mam majowo-czerwcowych 2011
|
|||
| "Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nasze Maluszki" |
|
26 | 65,00% |
| "Sexi piersi, sexi brzuszki, a w nich kopią nas Maluszki" |
|
11 | 27,50% |
| "Pierwsze kopniaki już czujemy, teraz wyprawkę powoli kompletujemy" |
|
3 | 7,50% |
| Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze dzieciątka rosną, a my rodzimy wiosną. Mamusie majowo-czerwcowe 2011
Dobra ja dosmażyłam swoje kulki i uciekam spać.
Dobranoc wszystkim ![]() aniko 23 witaj
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieciątka rosną, a my rodzimy wiosną. Mamusie majowo-czerwcowe 2011
aniko 23 witaj
![]() teraz coś o sobie
|
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej. Ale piszecie! No nie idzie Was ogarnąć
Ja dzisiaj cały dzień poza domem byłam i dopiero nadrobiłam wątek. Widzę że mały szum się zrobił wokół tematu lekarzy z UK i Irlandii:P Dereonka, chyba mocno hormony ciążowe Ci pracują co? Bo nie wydaje mi się żeby ktoś Ci tu zabraniał powiedzieć swoje zdanie. Spokojnie Wstawiam Wam zdj mojej dzidzi w 13 tyg, dokładnie 12t4d. Widzicie jak macha rączką?
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
oj oczka mi sie zamykają ... branoc
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2010-11-05 o 22:09 |
|
|
|
#425 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja?????????????/ masakra!!!!!!! wszystkie takie szczupłe, piękne wcięcie .... brzuszek zgrabniutki, a ja fałdki - ja się Wam w życiu nie pokaże!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ![]() Cytat:
![]() ja mam mega kompleksy przez Was ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
dobranoc .mnie dzisiaj boli brzuszek, maluch mi chyba daje do zrozumienia, że za bardzo sie stresuję i za bardzo pracuje.... ale o nic... a dziewczyny..... podobno w II trymestrze lipido skacze do góry (oby..... bo juz zapomniałam co to jest ), czy którejś juz skoczył? bo ja czekam i czekam.... i TZ też .
|
||||||||
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
andziot
coz moge dodac..to moja pierwsza ciaza..wiec wszyscy na mnie chuchaja i obchodza sie jak z jajkiem..co generalnie jest mile ale czasem drazni... moniqac mi libido juz skoczylo a dopiero 9 tc
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2010-11-05 o 22:11 |
|
|
|
#427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do mnie jakoś to nie przemawia. Przecież wszystkiego przewidzieć nie można ... jakby tak nagle było konieczne cesarskie cięcie, albo reanimacja noworodka Mam zespół jelita drażliwego. Już dawno mi nie dokuczało (jakieś 8 m-cy), a jak mnie dzisiaj wzięło, to dopiero się jakoś pozbierałam I to po czym?? Po tostach z serem. Kto by pomyślał? No, ale w sumie sera nie jadłam już chyba z rok, a rano miałam taką ochotę.Moje libido też już wróciło do normy tydzień temu, więc w 9 tygodniu Edytowane przez Agnieszka.M Czas edycji: 2010-11-05 o 22:15 |
|
|
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
. Jestem przyszłą mamusią. Dołączam się do Was. Marta, 18 lat, termin 30.04.2011. Dołączcie mnie do listy
|
|
|
|
#429 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bylo nie bylo kilka lat juz tu siedze hehe, ale widac ze niektorzy nie znaja manier w jezyku internautów, wiec uswiadomic trzeba wykrzyknik, i duza litera to krzyk.. wiec po co te nerwy... zgadzam sie z wiekszoscia![]() Cytat:
Cytat:
i tez serek u mnie nie wchodzi w gre, na poczatku ciazy bylo ok, bo mnie zaparcia mezyly wiec po tostach moglam isc smialo.. bierzesz jakies leki? ja przestaalm bo w ciazy byly niedozwolone, i mam nadzieje ze dzidzia i ciaza nie da mi w kosc..
|
|||||
|
|
|
#430 |
|
Rozeznanie
|
AgnieszkaM moja siostra na to choruje-masakra żaden lekarz nie potrafił jej pomóc i zdiagnozować
|
#431 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze powariowalyscie, jedno popoludnie mnie nie bylo a juz kolejne 5 stron i jak tu czlowiek ma was nadrobic?? coo? juz prawie spalam ale wlazlam na forum i zamast spac to czytam na polspiaco
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no pewnie, ze pamietamy i podziewiamy piekny brzuszek, no to nam sie wysypaly piekne zdjatka brzuszkow ciazowych, nic tylko moglabym ogladac caly wieczor normalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja zaraz wam wkleje mojego brzusia pod warunkiem ze ktokolwiek jeszcze nie spi ![]() i sama zaraz sie klade bo ledwie na oczy widze milej nocki mamuski! |
||||||
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
no wiadomo poszly wszystkie...a ja chcialam zdjatko wkleic...no nic wklejam i tak, moze jutro spojrzycie
![]() milej nocy kochane ![]() moj 13t5d a wlasciwie 6ty juz powinnam napisac. pozdrawiam Załącznik 3514324 |
|
|
|
#433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie wyglądasz, tak elegancko ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() Naprawdę pięknie ![]() Cytat:
![]() Witaj I gratulacje ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... A śpiochy wszystkie śpią, ehhhhh |
||||
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie spie
![]() tzn. wlasnie zmierzam ku sypialni ![]() Anula prawdziwa mama z klasa ![]() Witam nowe mamy ![]() |
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
znów poszalałyscie do nocy poznej
mnie Zocha juz obudziła Eve jak ty się wysypiasz jak idziesz spac o 1, o której ci Olek wstaje ??? kurcze wszedzie takie piekne brzuszki, musze tez fote cyknac |
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
Padłam wczoraj, jak przysłowiowe 20 złotych i poszłam wcześniej spać. W nocy jeszcze przeżywałam wczorajsze badanie Za dużo emocji.Mój TŻ właśnie wybiera "najlepsze" sceny z filmu ( ma ponad 15 minut ) i robi krótszy. Jak będzie gotowy, dam Wam linka. Miłego dnia dziewczyny. |
|
|
|
#437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie interesuje mnie co się dzieje na innych forach, bo jesteśmy na wizażu. Wyluzuj trochę i przyjmij do wiadomości, że niektórzy mają inne zdanie i można normalnie dyskutować nie zgadzając się ze sobą. Cytat:
to mój ulubiony program Witam nowe mamusie ![]() Wiecie co, nie mogę długo spać. Rano się budzę tak jak do pracy Dzisiaj w sumie wyszło to na plus bo poleciałam do sklepu po pyszne grahamki na śniadanie i zastanawiam się, czy zjeść drugą czy to już by była za duża rozpusta
|
|
#438 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry brzucholki!
Ja przez Was nie powinnam do kina chodzić, tylko siedzieć na wizażu szaloooone ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Siasiek o 21 rybne kulki smażyłaś Ale ochoty to mi narobiłaś, nie powiem ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny macie piękne brzuski i super, że wrzucacie tyle zdjęć Gratuluję też udanych wizytek Achaaa jeszcze taka prośba, dziewczyny które mają na I stronie wpisane II terminy porodu, napiszcie, który wpisać na stałe bo tak to bałagan jest. No i trzeba mieć świadomość, że tak naprawdę na każdym usg termin porodu może wychodzić inny bo dzidzia rośnie nierówno. Ja raz miałam 1 maj, raz 4 maj, raz 7 ale trzymam się tego wg ostatniej @
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2010-11-06 o 08:26 |
||||||
|
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamuśki, to nasz bejbik
http://www.youtube.com/watch?v=zuU04ZzUFVI |
|
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moria, u mnie niestety nie ma Body Shopu i pozostaje net ale rozejrzę się za tymi kosmetykami skoro polecasz ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2010-11-06 o 08:24 |
||
|
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
anulinka2009 filmik super! dzidzia boska, jak już ładnie buźkę widać
brawo dla TŻ'ta ![]() Ja mam filmik z 12 tyg. ale aż tak dużo dzidzi z profilu nie widać, więcej tyłem ale i tak obejrzałam go już chyba kilkadziesiąt razy
|
#442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to tylko wymiary od ciemienia do konca tulowia bez nozek mowilam, ze wybije Cytat:
Cytat:
![]() szybciutko moja latorosl rosnie dzisiaj koncze 15 tydzien |
|||
|
|
|
#443 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie!
Dzisiaj sobota to pewnie dużo z Was będzie sprzątać itd. ![]() Ja miałam nerwową noc,mam nadzieję że chociaż dzień będzie spokojny. Zaraz obejrzę twój (a raczej twojej Dzidzi) filmik Anulinka Ależ masz zdolnego Tżta ![]() Achhh...masz cudnego Bejbika w brzuchu! Superowy! ![]() Aha, a co do wzrostu libido to mi wzrosło z jakiś tydzień-dwa tyg. temu. więc tak ok 12 tyg.
Edytowane przez Catia88 Czas edycji: 2010-11-06 o 09:07 |
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie mialam wam mowic
o tych moich bolach z tylu plecow nad oposladkiem lekarz mowi, ze rozrastajaca sie miednica uciska nerwy i inne kosci i dlatego mnie boli dostalam naproxen w zelu i masowac i smarowac lezec na boku bo kregoslup odpoczywa najwiecej! ogolnie jakos taki malo przyjemny byl jak tza wzielam ze soba ostatnio byl milszy ![]() Klubik kochane |
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
anulinka, brawo! Piękny dzidziuś, piękny filmik. I do tego moja ulubiona muzyka z Amelii!
Ech, uroczo te nasze maleństwa wyglądają na tym etapie, takie jeszcze słodko niekształtne, wielkie brzuszki, kikutki zamiast rączek i nóg Anula, no... cóż powiedzieć, kobita z klasą, nie ma co. Dla porównania: oglądałam Twoje zdjęcia w podkoszulku, w którym spałam, i szlafroku, który zsuwa mi się z bioder (bo oczywiście omotałam się nim wokół pasa) Ale może to jest jakaś myśl, gdybym tak zaczęła dbać, żeby każdego dnia w ciąży wyglądać jak Bóg przykazał, może by i córcia mi się urodziła z zacięciem do elegancji i stylu? Muszę się nad tym poważnie zastanowić! ![]() Ściskam Was wszystkie mocno, miłego dnia! Edytowane przez Vinca09 Czas edycji: 2010-11-06 o 09:38 |
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
srzątamy !
a raczej męzu sprząta, a ja pokazuje gdzie ![]() no i Zosia oczywiście płucze mopa nadmiernie często potem jedziemy na zakupy (znów pewnie 5 stron będzie jak wróce) buźka |
|
|
|
#447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witajcie piękne mamuski z wielkimi brzuchami (odezwała sie ta co ma jeszcze wiekszy ) Dziś sobota, czyli prządki, pranie, wietrzenie i gotowanie i to co najlepsze czyli PIEROGI RUSKIE Z BOCZKIEM <ŚLINA PO PAS> Zycze Wam miłego dnia kochane
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie widać Bejkbika na tym filmiku, naprawdę wszystko czytelne jak na dłoni A TŻ jaki zdolniacha
|
|
|
|
|
#449 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, witamy Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj miałam jakąś schize,doła miałam i jakieś złe przeczucia i nawet myśłałam,zeby do gina jechać bo sobie cos wkręciłam,ze cos z dzidzia nie tak,ale jak sie połozyłam to mały tak fikal ,ze nie było wątpliwosci,ze wszystko z wporządku,aż zasnac nie moglam, zaczyna sie aaaa i miałam Wam pisać,ze liczylam ostatnio dokładnie ile dni trwała moja ciąza z Julią i wyszlo mi ,zeod @ do porodu 282dni( dokł do porodu = do terminu z @,bo z usg powinnam urodzić 2 tyg wczesniej,i jak tu wierzyc w usg??) i policzyłam te 282dni od @ teraz i wyszlo mi ,ze powinnam ur 30.04 i co nie zgadza sie??? hihi Edytowane przez mazianka81 Czas edycji: 2010-11-06 o 10:27 |
|||
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Niby na usg fikało, ale teraz cały czas mam myśli, że właśnie coś złego się dzieje albo że przez ten mój lek jest takie zupełnie nieaktywne.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

klask i:

, bo ja raczej bym się nie zdecydowała, chyba że sytuacja by mnie zmusiła 

. Niby na usg fikało, ale teraz cały czas mam myśli, że właśnie coś złego się dzieje albo że przez ten mój lek jest takie zupełnie nieaktywne.