|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Kurcze ale malo nas
![]() Bound - Ooooh nie moge sie doczekac, na sama mysl dostaje orgazmu ![]() A to ten co ci sie podobal tak ? I ten jego kumple dziwny byl? Fajna piosenka nie? Moge jej sluchac i sluchac, chcialabym isc na ich koncert, niedlugo w Polsce beda a mnie nie bedzie. No fajne fajne i czasem na -rawde potrzebne ![]() A do kina nie wiem wlasnie ![]() Mari - Co tam jak tam sie zyje? Plany na weekend? ;* Nierealna - No ale niektorzy to maja na prawde sporo spoznien wiec twoje 2 to pikus ![]() A no to ja mam last fm a czemu ?
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Mari nie mam pojęcia, dziś miał sie go spytać o to
i miał mu powiedzieć, że mi sie podoba... no i jak coś pogadać mieliśmy no i na pewno coś o mnie powiedział, bo oboje się na mnie patrzyli ale nic poza tym... mówiłam mu, że nie chce, ze sie boje i wgl ale chyba w głębi chciałam, bo teraz mi jakoś żal -.-' Just tak to Ci.. ;d a ten jego kumpel nawet ładny, no ale i tak podoba mi się bardziej M ![]() no, ale przynajmniej się uśmiałam z kolegi takie głupoty gadał, że byście padły.. ![]() ...niech on wejdzie na gg ![]()
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-11-19 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Rety jak dawno mnie tu nie było
![]() ![]() ![]()
#424 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
ej niezła ta akacja z tymi chłopakami xd Cytat:
![]() mówie jak jest Just ;* Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj sie juz lepiej czuje. czekam od wcozraj na głupiego kuriera. juz napisałam reklamacje, jeszcze w poniedziałek zadzwonie bo jestem wsciekła jak cholera.
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
a co Ci kurier ma przynieść?
cieszę się, że lepiej jest;*
#426 |
Zakorzenienie
|
Just - Faakt. Są osoby które mają nieco więcej. ;D
Podasz? Asiunia - Współczuję. Ja co prawda też mam straszną historyczkę, ale nie musimy tyle się uczyć. Za to ona opowiada nam najświeższe plotki ze świata i tyra inne nauczycielki.. ; < ^^ Jaki żal. Zrozumcie to ,że jest weekend a wszystkie moje przyjaciółki muszą się uczyć i żadna nie wyjdzie.. Jeszcze tylko w jednej pokładam nadzieję, a jak się nie uda to słitaśny weekend w domu spędzę.. ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, widzę nowy wątek!
![]() Jak tam Wam życie płynie? ;* wielki buziak dla KAŻDEJ ;* |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Nierealna no to nie fajnie://
o słooodko, M nie ma dziewczyny ![]() chciał chyba do mnie podejść, ale sie wstydził ![]() gdybym to wiedziała to bym sama podeszła.. a tak czekaj tydzień ![]()
#429 |
Zakorzenienie
|
Just..ujdzie ;D
planow niestety nie mam zadnych. A Twoje jakie są ? ;p Bound..ja mam nadzieje ze będzie mieć okazje się poznac ![]() Asia..duzo! I jak poszlo ? Vo..a co kurier mial Ci przywiesc? Morf...hej! U mnie nic nowego, a u Ciebie ? Jak tam z nauka nadal tak dużo? Nierealna ![]()
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Bound, bierz się za niego.
![]() Morf. ;** Marr. ;** wgl. odrobiłam wszystkie zaległe zadania z matmy. ; < |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
nierealnaaa- jak tam dalej niegdzie nie wyszłaś czy udało ci się wyrwać przyjaciółki z domu?
![]()
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Mari mam nadzieję
![]() jak tam?;* Nierealna no próbuję... tyle, że mieszkamy trochę dalej od siebie i sie nie widujemy. podziwiam! ja nic nie ruszyłam ;<
#433 |
Zadomowienie
|
Vo - Ah to dzieki, na prawde takie slowa to muzyka
dla moich uszu *.* Nierealna - Ja tez w domu siedze przez weekend ;/ http://www.last.fm/user/Chocolate_Cream Morf- Jeju udzielaj nam sie tutuaj no ;* Mari - Jak ujdzie to dobrze ![]() Eh u mnie planow tez zadnych nie ma poza nauka ;/ Bound - Nie ma dziewczyny? Najs ![]() Czyli co szansa dla Ciebie? ![]() A ja dzisiaj do 12.30 chodzilam w ****zamie a potem od 13 do teraz sie uczylam ;O Heart - Alone ![]() ![]()
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
aż tyle nauki? współczuję;*
a co do tej szansy to nie wiem . ![]() lubisz Hilary Duff(widze na last.fm) moja idolka z dzieciństwa;d
#435 |
Zadomowienie
|
W czwartek mam test z psychologi z wszystkiego co
przerabialismy do tej pory ;/ Ah Hilary dodalam bo lubilam kiedys jej piosenki <3 Tez masz last. fm ?
![]() |
#436 |
Przyczajenie
|
Mari żebyś wiedziała ;d zintegrowaliśmy się jak trzeba ;D chociaż my to od początku już zgrani
![]() Nierealna nie ukrywam, że mnie nastraszyłaś ale zobaczymy z czasem ;d Bound no to nie powiem, pojechała ;d Just niby tak ale wróciłam padnieta.. wczoraj mnie nie było bo mimo, że lekcje nie najgorsze to wróciłam padnięta i nie miałam sił kompletnie na nic. dzisiaj za to cały dzień przewaliłam i minął mi stanowczo za szybko ;/ jeszcze tylko niedziela i czeka mnie najgorszy tydzień z możliwych. help me please.. buziaki ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Just o to fest:/ będę trzymała mocno kciuki;*
chociaż wiem, że i bez tego sobie poradzisz ![]() mam, ale nie słucham, bo mam winapa i wszystko to, co chce słuchać na kompie ![]() modlin994 jak coś ;] Indis pomogłabym Ci gdybym mogła ![]() O fest ![]() ![]() chociaż temten mu mnie pokazywał oO no nic wydaje się spooczi ^^ nie zapeszam , więc juz milczę jeżeli o to chodzi;d ;*
#438 |
Raczkowanie
|
Mari
1,5-2 h samochodem ![]() Bound miałam rację,że zignorowałam 'x' totalnie. to mega babiarz. o ja to świetnie ;D czyli w końcu powiedział mu, że podoba ci się? zobaczysz zleci szybko ;d Vo taka ironia ![]() Just a moje plany of kors poszły się paść ;d asia nam też zrobiła z histori z ponad połowy sprawdzian a ja pisałam w 2 terminie i dała mi dwa(!!) zagadnienia tylko i to te, z których najmniej się uczyłam ;d ale jakoś poszło. nierealnaaa wieem, mnie też to wkurza czasem . też mam się uczyć, ale nie robię tego. ![]() Morf ;* indis u mnie tak samo! masakra, tyle tego wszystkiego, że szkoda gadac. a najgorsze, ze nie wzielam sie za nic jeszcze. -.- aaa! ale mnie dziś spotkała obojętność ze strony S. ![]() tzn gadaliśmy ale tak mało i tak normalnie, za normalnie. nie lubię tego.
#439 |
Zakorzenienie
|
Louisa no to się cieszę
![]() no chyba tak ![]() o kurcze.;/ a może Ci się wydaje? może ma zły humor czy coś? pytałas?
#440 |
Raczkowanie
|
to jakim cudem cię nie kojarzy ;p?
tzn. myślałam, że może jak zagadam pierwsza, podejdę, np. pomogłam mu w jednej rzeczy to on to jakoś wykorzysta, a tu nic.
#441 |
Zakorzenienie
|
Asiunia - Niestety, wczorajszy dzień spędziłam w domu. Ale dzisiaj planuję wyjść po ogarnięciu referatu z bio na pamięć. ;///
Bound - Dobrze pamiętam ,że on mieszka 200km dalej czy coś takiego? Just - Oo, przynajmniej nie tylko ja w domu siedziałam. ![]() ![]() Ania - Przepraszam. ;D Nie chciałam.;p i też mam najgorszy tydzień z możliwych teraz. ;/ tyle spr ,że tragedia. Louisa - Z czego masz się uczyć?;d kto nauczy sie za mnie z bio i fizyki na jutro? |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Louisa ahahah nie wiem własnie
![]() aaa;// może on się wstydzi.... kurcze;/ nie wiem co Ci poradzic ![]() Nierealna nie nie ![]() ![]() przykro mi nie lubię ani tego ani tego ![]() będę trzymała jedynie za Ciebie kciuki ;* myślę o nim cały czas <aaaa> ![]()
#443 |
Zakorzenienie
|
Bound - Ahh. to Cię z kimś pomyliłam.
![]() Aaaa, umiem z bio. <happy> tylko nie wiem czy zgłoszę się do odp.. ^^ bo się zawsze stracham gadać przed klasą i nauczycielką. ;< jeszcze tylko spr z fizyki kuć musze. ;/// ale chyba o 15 wybywam z koleżanką gdzieś. ![]() Dancehall queen! xD |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
Inf to bardzo kochana ta Twoja nauczycielka od pp..
Indi no jak za takie byle co was tak wyzywa no to ja jej gratuluje.. Dasz rade przetrwać ten tydzień, wierze w Ciebie ;* ;D Sylwia o faktycznie późno to ślubowanie miałaś ;D Babka od PO wymiata *,* Nie ma dziewczyny? ;> no to do dzieła ![]() Vo moja wychowawczyni też taka nie za bardzo xD zemsta jest słodka no nie? ;P Ania też słucham cały czas tego jak śpiewał w Dzień dobry TVN ;D i nie dawaj się x bo jakoś się Tobą bawi moim zdaniem.. Kara ja nienawidzę chemii bardziej niż Ty.. nie ma z niej żadnej oceny pozytywnej -,- Ale miałam przerypany tydzień.. ja pierdziele.
#445 |
Zakorzenienie
|
znogamiwchmurach - ja mam 3 z chemii i wcale nie jestem z tego powodu zadowolona. ;<<<
Czemu przerypany tydzień? Zaraz idę na foteczki. Ciekawe jak sprawdzi się mój nowy canon. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
Bo każdego dnia jakiś sprawdzian albo kartkówka albo nawet w jednym dniu i to i to.. ale w następnym już tylko 2 kartkówki i 2 sprawdziany więc już luzik większy
![]()
#447 |
Raczkowanie
|
nierealnaaa
na sprawdzian z biologii, na fizykę , angielski słówka, no i matma to na jutro ;d a następnie niemiecki(bo nie umiem nic), z polskiego będzie mnie pytać, z chemii tak samo więc leże -.- więc fiz i biol pouczymy się razem (: bound nieźle ;D nic się nie dzieje ;* mówi się trudno :P Anita prawda? ale ostatnio byłam na niego zła i to widział chyba, bo nie powiem trochę wredna byłam, ale zasłużył sobie ;d dziś też jestem zmuszona go widzieć przez ponad 2h
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
Indi - Czemu najgorszy tydzien? Az tak zle ?
Bound - Dzieki ;* Ah no mam nadzieje ze sobie poradze ale uczyc mi sie dzisiaj nie chce ani troche no ;< A ja sie znow poglubilam z tymi chlopakami no. Myslalam ze M wie jak wygladasz i wgl. Wyjasnisz mi sytuacje ;d ? Lou - Kurcze a wiesz czemu taka obojetnosc z jego strony ? Nierealana- No nie tylko ty ![]() Anita - A no to rzeczywiscie ciezki tydzien, mam nadzieje ze nastepny bedzie nieco luzniejszy ![]() Zamulam dzisiaj. I sie ciesze bo jutro moje ciacho zobacze ![]() Musze jakos do niego zagadac ale nie wiem jak no ;<
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Just..Ty masz z psychologii, ja mam jutro spr od początku roku z hiostorii...
nie lubie tego przedmiotu, tzn. zalezy jeszcze jaki temat. Zagaduj kobieto! Trzymam kciuki ;D Bound..a to ciekawe ze nie wie jak wygladasz! ^^ Ania..a to ja mam tak ok.3,5h ale z powrotem jak były korki jechalismy 5h ;/ Anita..Bound miala pozno, ja będę miala poloczone dopiero z dyskoteka andrzejkowa xD
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Nierealna to to pięknie
![]() ahahaha, nie lubię Cię za tego canona;d Anita biedna ![]() Just ok postaram się;-d (ps. mi też nie chce sie uczyc -.-') wies ten koleś miał mu mnie pokazać na halpinie i pokazywał, bo mi o tym powiedział, tylko, ze M wstydził sie podejsc a jak wczoraj do niego napisałam to okazało się, że M mnie jednak nie widział oO moze udawał ze widzi dla swietego spokoju ![]() ale wie, że mi się on podoba ![]() ooo ciacho <3 jeje, mam nadzieje, ze Ci sie uda! Mari o macie dyske w lo? ;o ciekawe czy my cos mamy ![]() ej... tak mi jakoś pusto i na sama myśl o wiadomości od M brzuch mnie boli ![]() wgl on siedzi podobno ciagle na niewidoku jak cos i nie wiem czy pisac czy nie ;< sam mógłby, bo wczoraj mi uciekł ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- a jak on nie napisze? bo go tydzień nie ma w domu, bo jest w szkole jak dzisiaj juz nie wejdzie, nie pomyśli, aby napisać? może nie chce jakoś się ze mna znac? Boooże... ![]() dobra, nie słuchajcie mnie, panikuję taaaaaaaaaak bardzo chcę noooo, znów... ;<
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.