![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2011 - część IV
hej
![]() ja dzis napisalam zalegly spr z niemca i w koncu nie mam zadnych zaleglosci ![]() zamowilam sobie na all buty. co o nich sadzicie? mi z wygladu niezbyt sie podobaja, ale wazne zeby bylo w nich cieplo. to tylko na te najwieksze mrozy, dalej szukam czarnych oficerek do kolana na plaskim obcasie, ale ciagle cos jest nie tak ![]()
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale spokojnie.. otworzyłam zdjęcie i okazało się że są całkiem całkiem, na mrozy akurat ![]()
![]() |
#423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie miałam dzisiaj kark z historii, za to dochodzi nam powstanie styczniowe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
a ja poszłam -.- ugh, zrypałam sprawdzian z angielskiego, bo olałam słowka nastawiając się na gramatykę i coś do napisania, a tu nie było do napisania nic (opis, ankieta, list - nic
![]() ![]() ale za to 5 ze sprawdzianu z wosu^^ a teraz uciekam na chemię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a poza tym dostałam 3+ z matematyki, bo nie zrobiłam jednego z 8 zadań ![]() w ogóle w październiku moja klasa miała frekwencje 78%, na godzinie wychowawczej każdy ma dostać kartkę ze swoimi godzinami nieobecnymi i będzie musiał napisać dlaczego nie był na lekcji. W waszych szkołach frekwencja też jest tak pilnowana?
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
ehhhh... ale mi sie nic nie chce, --->coponiedziałkowy brak weny mnie dopadł...
![]()
#427 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak Wy, ale ja dzisiaj mam kiepski dzień. Czuję się strasznie zmęczona. Popijam właśnie kawkę, ale chyba i tak się położę, bo kręci mi się w głowie. Poza tym dostałam 2 z historii ze spr. Nie muszę poprawiać przynajmniej.
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Nie u mine w szkole aż tak nie sprawdzają frekwencji, no chyba, że ktoś już naprawdę mocno przesadza xD ( chyba, że jest to wf - bo nauczycielka jest tak głupia, że nikt nie traktuje jej poważnie i wszyscy olewają sobie xD Pierszy raz się spotkałam z tym, że naprawdę nikt nie lubi wuefu xD )
Ja za tydzień we wtorek mam próbną maturę z polskiego, a w czwartek ( też za tydzień ) z angielskiego. Trzymajcie kciuki ![]()
#429 |
Rozeznanie
|
U mnie chyba się już przyzwyczaili, że moja klasa w szkole jest rzadko
![]() ![]() Już nawet jak widzą kolejne podrobione usprawiedliwienie to nie chce im się zwracać uwagi... Pod tym względem mam okropną klasę. Są strasznie "wyluzowani" , wagarują, wszyscy palą i razem ze mną tylko 2 osoby zdają jakiś dodatkowy przedmiot. Przez nich nawet zaczęłam się zastanawiać czy mi ten dodatkowy potrzebny ;/ Ja dzisiaj miałam straszny dzień, rano kartkówka z chłopów - pytanie o paraelizm wewnątrztekstowy mnie pokonało... Na wypracowaniu pojawił się wiersz, który pierwszy raz widziałam na oczy, a byłam pewna, że na podstawie nie ma nieznajomych tekstów. Z historii uciekłam, bo miał mnie pytać, a nie zdązyłam się nauczyć ![]()
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
U mnie wychowawczyni czepia się o każdą godzinę (taaaa tylko że jak coś sie w szkole dzieje to dowiadujemy się od innych nauczycieli albo na ostatnią chwilę, bo na nią nie ma co liczyć
![]() ![]()
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam dziś dwie piątki i cztery ze spr z mat ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
u mnie ludzie chodza jak chca, tylko trzeba przyniesc na czas usprawiedliwienie, czesc zapewne podrabia
![]() ![]()
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pytanie.. co sądzicie o repetytoriach Greg? a szczególnie z j. polskiego? przyszły mi dzisiaj 4 - polski, niemiecki, matma, biologia - nie powiem - podobają mi się bardzo ![]()
Edytowane przez pAtiŚ Czas edycji: 2010-11-15 o 17:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Też mam biologię z Grega, pomocne bardzo jest jak dla poziomu podstawowego
![]()
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i też szukam oficerek, najlepiej żeby kożuch miały w środku, ale to chyba nieosiągalne... u mnie w szkole zwracają uwagę na frekwencję, chociaż akurat mam takiego wych, że praktycznie wszystkim usprawiedliwia, ale też się przy tym nagada jak spada poniżej 90%
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Moja wych to jest dziwna kobieta... Usprawiedliwia komu chce i to czasami takim co mają 3 cyfrową liczbę nieobecności a tym co chodzą i nieobecność zdarzy im się raz na rok nie usprawiedliwi tylko od rodzica
![]() I oczywiście o nieobecności się czepia jak nikt. Takie oficerki o jakich mówicie bardzo często można spotkać z sklepach ze skórzanymi wyrobami ale cena też jest świetna... Ja mam takie butki http://www.obuwie-zdrowotne.pl/index...y&produkt=1019 bo nigdzie takich podobnych do Natalkaowych nie znalazłam... A takie właśnie chciałam. (na żywo ładniejsze ^^ )
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
dziewczyny! czy w longmanie duzo jest czegos typu czytanie ze zrozumieniem? dopasowywanie tytulow, prawda falsz??
o ile w ogole jest ![]()
#440 |
Rozeznanie
|
U nas zwracają umiarkowanie na frekwencję. Ja prawie cały czas chodzę, więc nie mam żadnych nieprzyjemności, ale jedna osoba u nas w klasie strasznie sobie olewa.
Facet od niemca zrobił nam okropnie trudny sprawdzian czytania ze zrozumienia. Oczywiście nie zapowiedziany. Z angielskiego sprawdzian z strony biernej, również niezapowiedziany. Cudowny dzień miałam w szkole. Zaraz biorę się za lekcje bo jeszcze nic nie zrobiłam (wróciłam godzinę temu) Mam jeszcze pytanie, dlaczego bierzecie tyle leków, nie boicie się, że zniszczycie sobie wątrobę? |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak widzę w tej biologii z Grega 'poziom rozszerzony' to mnie denerwuje bo tyle miejsca zajmuje haha ![]() Cytat:
![]() Poza tym - matmy na tej maturze obawiam się najmniej..
Edytowane przez pAtiŚ Czas edycji: 2010-11-15 o 18:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Dzisiejszy dzień to masakra jakaś, ale za to motywuje mnie aby wziąć się do roboty
![]() Niedawno wróciłam i zabieram się do nauki... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z 60 bym się cieszyła...Ale mam nadzieje, że mi dobrze pójdzie. Choć kiedyś zrobiłam maturę tak od ręki i napisałam na 75 ![]() Co do leków to ja staram się łykać tylko te co mi przepisze lekarz po podobnie bym się udusiła po prostu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, mam postanowienie od jutra nie jem słodyczy tylko owoce, nie pije gazowanych napojów tylko soczki i staram sie nie jesc fast foodow ! :d Ciekawe czy mi wyjdzie xD ale bedzie ciezko ;o
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Nutka bierze, żeby utrzymywać wagę, ale ona też robi to z rozwagą... I to chyba tylko my tyle łykamy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Wbrew pozorom niejedzenie słodyczy jest łatwe
![]() ![]() Dziewczyny... w jakiej grupie literackiej był Przyboś?
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
Ja też powinnam zdrowiej się odżywiać, ale nie powstrzymałam się i zjadłam dziś zapiekankę.
Ja nie boję się polskiego i matmy na maturze. Reszta mnie przeraża. Ciągle mam wrażenie, że za mało poświęcam czasu nauce lub że uczę się za wolno. Przyboś - Awangarda Krakowska. Edytowane przez alice333 Czas edycji: 2010-11-15 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
Ooo to tez jest dobre, może tak zrobię ;D
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.