![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Dobranocka! ![]() Do nosa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
BAN stały
|
Ju, masz na myśli to, że stare futro też jest dryndusem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
A z tych, któren lepszy waszym zdaniem?
![]() http://forum.szafa.pl/upload/foto_ca...12_500x640.jpg http://zosia3.samosia.pl/sam281/895a...a94500x500.jpg Wiem, ten drugi to nie rudy ![]() Sałato, w sumie to coś pomiędzy dwoma powyższymi bym chciała ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-12-07 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Maja .. jak Ty masz cudny av
![]() Sałać, ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-07 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do przepisów...pewnie i tak je uproszcze po swojemu ![]() ![]() mam nadzieje zrobic faszerowane tylko sklaniam sie chyba w strone łososia-bo z tunczyka chyba bedzie sałatka ![]() ![]() ![]() a propos aparatow-dzisiejsza rozmowa z kameną zaxhecila mnie do tego co by luknac jakie teraz aparaty produkują z takiego typu co ja mam-taki ultra zoom-wchodze do jakiegos ceneo wpisuje parametry...a tu jakies gowno mi wyskakuje-se mysle ki diabel, co to nie ma nic fajnego na rynku?....dopiero sie skapnełam ze 10x zoom ktory wpislaam rto juz dawno nie jest cos fajnego-a cos fajnego to teraz na 30x zoom ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#426 |
Wpisz tu zomzing
|
cuś dla Mai
![]() Ogoś, jakie klopsiki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
grozi wypollizowaniem
|
kurde tez tak macie ze jak sie wykrwawiacie to sie wam chce....?
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- fogle to sie zaintrygowałam tymi surowymi pieczrkami-serio mozna tak jesc? nigdy nie próbowałam ![]() ![]()
![]() |
#428 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pierwsze fajne ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() Rockstar! Oł jeah, bejbe! ![]() A Ty się tak nie ciesz ![]() ...szwabie jeden OMG jak to leciało?! mniam? k**wa nie wierzę! paczę i nie wierzę! ![]() ![]() ordnung muss sein! bez skojarzeń ![]() ![]() słit focia ![]() facet. ponoć ![]() brakło mi słóff Długopiór Czarny, podgatunek leśny - bierę i idę spać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-07 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Maja, ja biorę tego od brak słów, z językiem na wierzchu. Długi ma
![]() Sałato, ten zimny to w sumie najbardziej podobny do mojego obecnego, tyle że ciemniejszy kilka tonów... Ale chyba miodowy se zrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
![]() nie wiem - padłam przy Gollumie i się dotad pozbierać nie moge ![]()
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, to ja- chciałam, żebyś w Barze podziękowała Teziakowi za przesyłkę z dodatkiem od Mikołaja i rysunkiem- bardzo to było miłe ![]() Myślisz? Czyżbym była hardkorem? ![]() Biorę to pod uwagę- pewnym odłamem na pewno! ![]() I jestem nieszczęśliwa- chcę kupić trzy perfumy, wszystkie drogie- jedne, za 130, naczytałam się o nich, że niezwykłe, nie testowałam, bo w Polsce ich nie ma- stary orient podobno upojny - jak mi się nie spodobają, to nie sprzedam, bo nikt ich nie zna Drugie- cudowne, ale też nie testowałam globalnie, z papierka- niezwykłe- jest okazja, bo w sklepie strasznie drogie, tu- w licytacji, przetestować nie zdążę, bo są tylko w Gal. Mokotów, a licytacja kończy się jutro o 11, teraz cena 170, pewnie będzie 200, ale w razie czego sprzedam, myślę, bez problemu- ambrowo ylangowe Trzecie- testowalam, ale nie globalnie, zachwyciły mnie ale nie od razu- też unikat, trudno dostępne na All( pół roku nie było) 138zł, gardenia z tuberozą, niszowawe, sprzedać w razie czego sprzedam, ale ze stratą. Wizażu, co robić??? (wiem, Flo powie bierz wszystkie ![]()
![]() |
#436 |
grozi wypollizowaniem
|
ja wybieram pana w bałaganie
![]() miciel-przepis na klopsiki mam wysłac?
#437 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- mhm, na lopsiki (znam wersję rybną, chcę porównać) ![]() zostaw może syfiarza temu Redsiku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do roboty, do roboty ![]() smacznego Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i nie daj się zwodzic, płacic trzeba tu i teraz, nic czekac nie może, bank to nie instytucja charytatywna przylezie po swoje, o dłużnikach nie wspomnę nawet ![]() ![]() trzymam ![]() ![]() kolorowych ![]() Cytat:
![]() ![]() surowa pieczara jest strawna ![]() Cytat:
![]() musiałam się zrestarcic muszę zanabyc w końcu własny lab ![]() miało byc lap ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-07 o 22:30 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
#441 |
Zakorzenienie
|
No, to już dwa perfumy zostały- wkurzyłam się, paczka ekonomiczna...19zł!!!
I w ogóle opis taki jakiś...chciwy "zwrotów nie przyjmuję" Czy to niepokojący objaw, że skąpię na perfumy? ![]()
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-12-07 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
I ja jezdem w nowym barze
![]() Zdjecia RTG nic nie wykazaly ![]() ![]() ![]() Ju nie przesadzaj ja nie umiem malowac ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() może coś odkupię ![]() ma się ten gust ![]() tylko faji mu brakuje ![]() ![]() Cytat:
![]() fajne w sumie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Najwyższa pora na myju-myju, siu-siu i chrrr-chrrr
![]() Baj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.