Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 13:23   #421
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Maja - Ty to chyba pobijasz rekordy na wizazu w zmienianiu avatara
a cóż ja na to poradzę, że jakaś taka niestała w uczuciach jestem...
Stary 2010-12-15, 13:39   #422
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No mam, ale wtedy nie ma tych odpowiedzi i nie mogę sprawdzić

Dziewczyny kolejne wieści, następna koleżanka w ciążyyy... ale się cieszę! haha passa trwa, bo co zjazd to nowe wieści o kolejnej brzuchatce trzeba uważać, bo zjazdów jeszcze trochę zostało, hehe

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Ana mialam izolatke tzn jednoosobowy pokoj w ktorym bylo lozeczko i moja lozko. Mialam w tym pokoju lazienke swoja z wc,umywalka i prysznicem. Jak to wyczytalam w regulaminie szpitala to tzw pokoje hotelowe-jest ich kilka na oddziale. dobrze ze chociaz tyle, moglam sobie robic co chcialam, M. mogl byc u mnie tyle czasu ile chcial i nikomu nie przeszkadzal, jakbym np byla z kims na sali. Minus tego ze jak bylam sama to nie mialam do kogo buzi otworzyc i pogadac. Z tomciem nie chodzilam wcale po korytarzu bo nia chcialam ze rotawirusa zlapal a dosc ich bylo na oddziale no i sama malo wychodzilam.
U nas w szpitalu rodzice moga byc z dzieckiem caly czas i spac tylko musza placic, ja na szczescie bylam zwolniona z oplaty bo matki karmiace do 3miesiaca sa zwolnione z oplaty.

Jakos mi idzie to sprztanie po woli ale do przodu... juz widze gdzie pokoj gdzie kuchnia haha

Obiecuje potem jakis fotki mojego szkraba - tyroche urosl - ma juz 4900 wagi! w samym szpitalu przybral 300g!
A to dobrze, że byliście razem... ja pamiętam, że jak byłam w szpitalu, ale to miałam ze 3/4 latka to mama spała w hotelu normalnym i z rana jak spałam do mnie przychodziła i była aż zasnęłam
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 14:11   #423
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Szybko ubieracie tę choinkę my pewnie dopiero w przyszłym tyg. może w poniedziałek albo wtorek

Ja póki co też nie, ale może jak pójdę na swoje to się zmieni
dziś chcę ją ubrać bo dziś mam wolne, jutro do rodziców, pt sob i w nd do 15 w pracy, poniedziałek wolny, wtorek i środa w pracy i na drugi dzień do rodziców to nie będę miała nawet kiedy jej ubrać :/

okien nie mam kiedy umyć bo ciągle pada śnieg ;(

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Czesc moje drogie !!

Chcialam na wstepnie podziekowac za wszystkie kciuki, wszystkim Wam i kazdej z osobna!!
Dzieki Ana za przekaznie ostatnich wiesci od nas !
jak wiecie od pon. jestesmy w domu!
nawet sie nie spodziewalam, myslalam ze jak zdjecie bedzie dobre to wtorek, sroda nas wypisza, a tu w pon p dr mowi zdjecia dobre idziecie dzis do domu! z radosci polecalam do sali, poplakalam sie i pakowalam ile sil w rekach!

dzieki kochane

A teraz wyobrazcie sobie jak wyglada mieszkanie, w ktorym zostal sam facet nadwa tyg... przy zalozeniu ze duzo pracowal i w sumie duzo do nas do szpitala jezdzil! iste pole walki-przegranej walki!! gryyy ojjj mam co robic! Ale wole to sprzatanie, pranie niz siedzenie w szpitalu. Wiec zabieram sie do roboty, kolejny wutomat sie pierze, bo wszystko co mialam w szpitalu piore nawet jak jest czyste a pieluchy tetrowe to na 90 st wrzuce!
Jak sie z tym uporam to z najwieksza przyjemnoscia poczytam co sie u Was dzieje i ponadrabiam, ale nie wiem czy szybko sie to uda bo sama w sama w domku jestem a dzidziolem trzeba sie zajac zeby sie zno odnalaz i zaklimatyzowal w domu.

super że już z nami

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 14:13   #424
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny kolejne wieści, następna koleżanka w ciążyyy... ale się cieszę! haha passa trwa, bo co zjazd to nowe wieści o kolejnej brzuchatce trzeba uważać, bo zjazdów jeszcze trochę zostało, hehe

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 -------

u mnie tez na studiach tak było, najpierw wszystkie się chajtały a potem wysyp ciąż był

Cytat:
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
To teraz już z górki

Kochana, co do okularów, to koniecznie idź do okulisty. Najprawdopodobniej masz źle dobrane osie i dlatego masz takie bóle głowy. Albo okulista coś źle zapisał, albo optyk coś pokręcił, bo to przecież tak nie może być!
pujdze dziewczyny do okulisty bo po wczorajszym mam dość, męczą mnie strasznie te bóle głowy. Nie chciałam iść do lekarza bo bardzo się boję że każą mi zrobić tomografie głowy i okaże się że też mam raka głowy jak mój tato. Wiem ż eto głupie ale strach jest.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Misqa na pewno to była ciężka decyzja teraz musi być juz tylko lepiej

my szukaliśmy mieszkania około 2-3 miesiecy, chociaż i tak kupilismy pierwsze które wogóle oglądaliśmy- więc można by powiedzieć ze szukaliśmy 5 minut Nie trać nadziei na pewno prędzej czy później coś Wam się spodoba. My akurat szukaliśmy mieszkania do kapitalnego remontu bo wiedziałam, że będę mogła zrobić od początku do końca po swojemu a czego Ty szukasz? jakie są Twoje priorytety?

a gdzie są zdjęcia ?

Żabcia ja też przyłaczam sie ochów i achów wyjścia z kuchni na taras zadroszczę że aż mnie skręca Piekne podłogi, kolorki- no wogóle wszystko super

Stokrotko, fajny motyw z tym drzewem

Katunia, cieszę się ze już jesteście z powrotem ucałuj Tomusia

A ja jestem mega szczęsciliwa bo wczoraj sie dopwiedziała, że w czwartek lub piątek przyjeżdża 5 wujków Tż-ta do remontu czyli łacznie z kafelkarzem i Tż będzie 7 chłopa wujkowie się naradzili i stwierdzili, że nie wyjadą dopóki nie skończą oj będzie się działo przez weekend, a w poniedziałek na 90% jedziemy do Ikei
fajnie, ze tyle osób wam pomoże w remoncie, szybko pójdzie i już można będzie się przeprowadzać.

ja już posprzątałam, obiad ugotowany i zaraz na pogrzeb jedziemy. Miłego dnai dziewczyny

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 14:27   #425
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
dziś chcę ją ubrać bo dziś mam wolne, jutro do rodziców, pt sob i w nd do 15 w pracy, poniedziałek wolny, wtorek i środa w pracy i na drugi dzień do rodziców to nie będę miała nawet kiedy jej ubrać :/

okien nie mam kiedy umyć bo ciągle pada śnieg ;(

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

super że już z nami
ja to mam plan w poniedzialek ubrac choinkę beda jaja jak sie arek zaszporta w czubek choinki

to bedzie ostatni rok z dużą choinką w naszej sypialni potem albo wcae albo taka maleńka

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 14:43   #426
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 15:17   #427
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
wczoraj miałam mega migrenę zaczęlło się tak ok 13 godziny i myślałam ze padnę byłam cały dzień osłabiona i ledwo coś robiłam a przy remoncie to szkoda dnia leżeć. Dopiero wieczorem mnie już całkiem zmogło i mąż kończył sam bo ja nie dałam już rady. Ale na szczęscie to koniec remontu jednej części, zostało nam tylko przyczepienie listew łączących panele i płytki i dokończenie skręcania szafy na wymiar i koniec
mnie też głowa wczoraj bolała, ale to chyba ze stresu. Teściowa już po operacji, dziś do niej Tż pojechał z braćmi, więc jak przyjedzie to się dowiem więcej. ale jest z nią kontakt, dochodzi do siebie, także pod tym względem jest dobrze

Zabciu dom niebo a ziemia do tego co było, super wyremontowaliście. Tylko potem kuchnię wymienić i będzie idealnie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 15:26   #428
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)
Skarbie - a od czego masz internet i kartę jak nie od zakupów
Lizaki

(...)

Jak tak patrzę na Wasze mieszkania jak sie urządzacie i w ogóle to aż Wam zazdroszczę (w pozytywnym sensie) - sama bym już chciała pójść na swoje 4 kąty. Ale szukamy już mieszkania od 3 miesięcy, nawet obejrzeliśmy parę i jestem załamana. TRAGEDIA - to dobre słowo - osłabiają mnie tutaj pomysły z planowaniem pomieszczeń, jakiś plastikowe płyty na sufitach, salony dlugie i wąskie, sypialnie gdzie wejdzie tylko łóżko i ew. komoda, praktyczny brak łazienek (trudno nazwać łazienką coś co przypomina większą szafę, gdzie po wejściu jest prysznic, i.... czasami umywalka) - mogę tak długo wymieniać - już mi się nawet ogłoszeń nie chce oglądać. Jednym słowem musialabym po zakupie zrobić generalny remont z wyburzeniem wszystkich ścian i położeniem na nowo wszystkich instalacji. Nawet jak bym zachowała ściany to i tak tynki do kładzenia bo oni tu tapety kleją wprost na cegły
Mam pytanko - długo szukałyście swoich 4 - kątów, bo ja powoli tracę wiarę że coś znajdę.
No tak, tylko, że przez internet nie pomacam, nie obejrzę z każdej strony

Nie zazdroszczę tych poszukiwań. Macie zamiar zostać za granicą na stałe?

Żabcia widać efekty Waszej ciężkiej pracy Bardzo ładny domek. I zazdroszczę tego wyjścia na ogród z kuchni

Katuniu fajnie, że znów jesteś z nami. Mam nadzieję, że już nie będziecie musieli nigdy wracać do szpitala.

Jeśli chodzi o seriale to od kiedy jestem na l4 wciągnęłam się w seriale na FoxLife: Prywatna praktyka, Bracia i siostry i Chirurdzy. Do południa lecą powtórki, to oglądam, bo po południu jak mąż wraca z pracy to szkoda mi oglądać tv
Stary 2010-12-15, 15:43   #429
martucha84
Zakorzenienie

Rosette niestety miałam wątpliwą przyjemność oglądania "dlaczego ja" moja teściowa uwielbia tego typu programy bo są prawdziwe na faktach itd... dla mnie to żenująco niski poziom no ale cóż (szczerze może ostro ale tak myślę) a już gra aktorska występujących w nim ludzi mnie zabija.. to takie puste że nie powiem jak bardzo...
a o tym zlocie m jak miłość słyszałam.. i to że to niby na faktach też.. ale najbardziej podobało mi się jak w szymon majewski ten mongolski prezenter Bill zapytał jednego z uczestników kiedy oni popełnią zbiorowe samobójstwo i tamten w to uwierzył... paranoja... seriale mogą zrobić ludzią pranie mózgu...

atomufka jak coś zrobię fajnego to może aczkolwiek przestałam czuć taką potrzebę bo jak to się mówi wrzucając coś na forum musze liczyć się z tym że zostanie ocenione, a z perspektywy czasu i nauki na własnych błędach nie mam na to ochoty nie w tym stanie psychiki ducha

stokrotka24 dziękuję bardzo, drzewo jest rewelacyjne bardzo mi się podoba przykro mi z powodu taty przyjaciółki...

gold-fish trzymam kciuki za weekendową walkę wujków z mieszkaniem ale będzie się działo

Katunia super że jesteście, no i fajnie że nie musiałaś płacić za pobyt, ja mimo że karmiłam musiałam

baja_86 cieszę się że z teściową jest kontakt, mam nadzieję że będzie już tylko lepiej

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

i uwaga patrzcie na to

http://mainhg.demotywatory.pl/upload...Madzia1508.jpg

przekleiłam linka z innego wątku bo jest zarąbisty ;D

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-12-15 o 15:39
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:01   #430
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zaaabcia domeczek super matko kiedy my dojdziemy do tego etapu jeszcze parę lat już tam mieszkacie? Zabciu ile Wasz domek ma m2 bo nie pamiętam?
dziekuje slicznie
Nie nie mieszkamy jeszcze niestety bo lazienka nie skonczona Mezul musi zafuchowac plytki i hudraulik musi przyjsc podpiac wszystko takze na swieta nie zdarzymy niestety

ile ma m2? czekaj zaraz sprawdze

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
zabcia domek masz super, świetnie wszystko wykończone Wogule to śniłaś mi się dzisiaj w nocy, że zostawiłaś mi wiadomość na wizazu że będziesz dzisiaj wieczorem w moim mieście i zebyśmy się spotkały na pizzy. Bylam bardzo zadowolona i umówiłyśmy sie na wieczór

wklejam obiecane fotki drzewa, ciężko je było uchwycić żeby oddać jego efekt ale na żywo bosko wygląda
dziekuje slicznie
szkoda ze Twoj sen sie nie spelni

bardzo mi sie podoba to drzwko samo myslelismy o jakims wzorku w salonie na tej scianie co bedzie TV

Cytat:
ŻAAAAABBBBCCCIIIAAA, dziękuję! Moja kobieca ciekawość została zaspokojona, ale teraz ZŻERA mnie kobieca zazdrość! Jest pięknie! Ten żółty salon jest śliczny i wnęki też są moją ulubioną częścią Waszego salonu

Podłogi wyglądają jak nowe i schody też bardzo mi się podobają. A płytki przy wejściu faktycznie się zasłoni chodniczkiem

No i ta łazienka, co ją gdzieś przegapiłam - BARDZO mi się podoba.

Także, beauttttifuull!

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post
Ciesze sie ze moglam zaspokoic Twoja ciekawosc i tym bardziej siesze sie ze wszystko Ci sie podoba

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Żabcia 6+. Chodzilo mi o listwy przypodlogowe, po te oddzielajace kolory na ścianie są bardzo ładne. No i zpaomniałam dodać, ze te duze okna - czy też drzwi rozsuwane na ogród- są boskie. Jak latem bedzie zielono, bo bedziesz miała ogród w kuchni.
Ja tak lubię ogladać programy o remontowaniu, więc musialam naskrobać trochę. Poza tym, wy pokoje, kuchnię i korytarze zrobiliście nieduzym nakładem finansowym więc w ogóle jestem pod wrazeniem.
te listwy przy podlodze nie zaslaniaja niczego to jest taka dekoracja w stanach zawsze sie cos takiego takie Ojj tak to wyjscie z kuchnia na taras mnie tez urzeklo w przyszlosci bede moglam robic obiadek w kuchni i miec na oku dzieci bawiace sie w ogrodzie

dziekuje jeszcze raz Ja tez bardzo lubie ogladac te probramy o remontach , zwlaszcza teraz

Cytat:
ooo, tak, zapomniałam o tarasie! W lecie będzie po prostu bajecznie. Pić poranną kawkę/herbatkę na tarasie...ach...

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
normalnie full wypas uważaj bo już bilet na samolot wykupiłam do Ciebie
dziekuje slicznie
a to super! zapraszam serdecznie na kawke

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:10   #431
myszka_maj
Zakorzenienie

hej dziewczynki

witam w nowym watku, niestety nie mam kiedy nadrobic. czasu ostatio ciagle brakuje. ledwo mam czas jesc i zalatwiac potrzeby fizjologiczne

mały ostatnio troche marudzi.

dzis konczy 3 tygodnie.

pozdrawiamy was gorąco

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:12   #432
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Żabciu super domek, cholerka ale mnie zazdrosc zzera
dziekuje slicznie

Cytat:
Treść usunięta
dziekuje slicznie
Przyznam szczerze ze tutaj nigdy nie spotkalam domu bez tych listw tutaj to normalka heheh budowa z "kartonu" dobre porownanie ale masz racej tak jest ze jak chcesz cos zmienic wycinasz i jest ... np te polki u nas Mezul wycial w 3 min .. znowu w lazience przekladalismy wszystko na druga strone i musielismy zamknac szafe w jednym pokoju zajelo mu to to pol dnia .. a tak to jak by byly pustaki to juz by byl problem

Cytat:
Czesc moje drogie !!

Chcialam na wstepnie podziekowac za wszystkie kciuki, wszystkim Wam i kazdej z osobna!!
Dzieki Ana za przekaznie ostatnich wiesci od nas !
jak wiecie od pon. jestesmy w domu!
nawet sie nie spodziewalam, myslalam ze jak zdjecie bedzie dobre to wtorek, sroda nas wypisza, a tu w pon p dr mowi zdjecia dobre idziecie dzis do domu! z radosci polecalam do sali, poplakalam sie i pakowalam ile sil w rekach!
.
super ze juz jestes w domku
lepszy syf w domu niz szpitalny oddzial

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Żabcia bosskoo normalnie mnie zatkało, wszystko mi się podoba, te duże pokoje, piękna podłoga w salonie, meble... no i łazienka już się zapowiada bajecznie!
dziekuje slicznie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Żabcia jak zobaczyłam zdjęcia Waszego domku, to od razu mi się skojarzył z amerykańskimi filmami...super
dziekuje bardzo

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Żabciu boooooooooooooooooski domek, super wszystko wykańczacie zauroczona jestem przestrzenią normalnie mozna sie po nagu ganiac
tyle miejsca
jak to mowią: dla mnie bomba!!!!

....

dziekuje slicznie
no mozna sie w chowanego bawic

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Żabcia ja też przyłaczam sie ochów i achów wyjścia z kuchni na taras zadroszczę że aż mnie skręca Piekne podłogi, kolorki- no wogóle wszystko super

A ja jestem mega szczęsciliwa bo wczoraj sie dopwiedziała, że w czwartek lub piątek przyjeżdża 5 wujków Tż-ta do remontu czyli łacznie z kafelkarzem i Tż będzie 7 chłopa wujkowie się naradzili i stwierdzili, że nie wyjadą dopóki nie skończą oj będzie się działo przez weekend, a w poniedziałek na 90% jedziemy do Ikei
dziekuje slicznie

o to super ! to jak bedzie 7 osob to szybciej pojdzie z praca

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-15, 16:16   #433
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Zabciu dom niebo a ziemia do tego co było, super wyremontowaliście. Tylko potem kuchnię wymienić i będzie idealnie
dziekuje pieknie
no wlasnie teraz kuchnia nam nie pasuje no ale co zrobic

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Żabcia widać efekty Waszej ciężkiej pracy Bardzo ładny domek. I zazdroszczę tego wyjścia na ogród z kuchni
dziekuje slicznie

Mezulowi urosna piorka jak mu powiem ze Wam sie podoba

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
pozdrawiamy was gorąco
pozdrawiam

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-15, 16:29   #434
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:30   #435
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

dziś miałam tyle latania z dekoracją, że już o 9 wyszłam do pracy. Jutro wychodzę o 8 rano bo jest próba generalna, na którą rodziców zaprosiliśmy. a w piątek występ i to dwa razy ech... Aż się nie mogę doczekać poniedziałku

Gucia trzymam kciuki za mieszkanko

Zabcia super to wyszło

Katunia witamy

atomufka ja seriale ściągam.

stokrotka super drzewo. Ciężko się przyklejało??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:33   #436
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dziewczyny czy ktoras z Was albo znajomych miala zapalenie zyly w nodze?

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-15, 16:34   #437
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Treść usunięta
podpisuje sie pod twoim zdaniem dwoma rekami!!
mnie szczegolnie wkurza narzekanie, to mnie boli, tu mi szczela ale do lekarza nie pojde....

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Katuniu fajnie, że znów jesteś z nami. Mam nadzieję, że już nie będziecie musieli nigdy wracać do szpitala.
ojjj oby oby nigdy!!!

Cytat:
te listwy przy podlodze nie zaslaniaja niczego to jest taka dekoracja w stanach zawsze sie cos takiego takie Ojj tak to wyjscie z kuchnia na taras mnie tez urzeklo w przyszlosci bede moglam robic obiadek w kuchni i miec na oku dzieci bawiace sie w ogrodzie
wlasnie to sobie wyobrazilam....
zabcia gotuje obiadek i spoglada na sliczne bawiace sie brzdace i wola- helo John nie wkladaj patyka do oka Jane hiiii nie no przeciez one beda grzecznitkie

Cytat:

super ze juz jestes w domku
lepszy syf w domu niz szpitalny oddzial
jasne !!
zabciu - slicznie jest w Twoim domku!!!! bardzo bardzo i pieknie ze tak duzo sami mozecie zrobic!

Dziewczyny moje miszkanie zaczyna przypominac dom a nie noclegownie meza ale jeszcze duuuzo przede mna...
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:35   #438
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

dziś miałam tyle latania z dekoracją, że już o 9 wyszłam do pracy. Jutro wychodzę o 8 rano bo jest próba generalna, na którą rodziców zaprosiliśmy. a w piątek występ i to dwa razy ech... Aż się nie mogę doczekać poniedziałku

Zabcia super to wyszło
nic sie nie stresuj napewno wszystko super pojdzie

dziekuje slicznie

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-15, 16:35   #439
mona_ja
Wtajemniczenie

Rosette ja też kidyś natknęłam się na ten program"dlaczego Ja", w sumie to obejrzałam może z 10 min, w niemieckiej tv jest mnóstwo programów tego typu i chyba na nich wzorował się Polsat(bo jak się nie mylę to tam leciało), trochę mnie te sytuacje śmieszą a najbardziej mnie denerwuje jak "bohaterzy" zamiast rozmawiac ze sobą to ciągle krzyczą, masakra

Martuś ten demotywatorek już kiedyś widziałam

Żabcia powiedz tżowi i przekaż że wszystkie mamy w planie was odwiedzić:cojest :najlepiej razem

A ja oststnio kupiłam wstążkę taką z organazy i dziś zrobiłam z niej 12 kokardek na choinkę i teraz się zastanawiam czy mam jeszcze dorobić jakieś ozdoby bo nie wiem czy jak wszystko zawieszę to ta choinka nie będzie łysa. Więc ma być fioletowo-złota, mam 14 aniołków i 11 bombek złotych, do tego 20 bombek i 12 kokardek fioletowych i łańcuch taki z koralików 15 metrów. A choinka ma być taka średnia, max 1,80m. Myślicie że mi tych ozdób wystarczy?
Bo mam jeszcze karton po sofach i wymyśliłam że mogę powycinać z niego gwiazdki, pomalować na złoto lub fiolet i zawiesić.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:39   #440
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

wlasnie to sobie wyobrazilam....
zabcia gotuje obiadek i spoglada na sliczne bawiace sie brzdace i wola- helo John nie wkladaj patyka do oka Jane hiiii nie no przeciez one beda grzecznitkie

jasne !!
zabciu - slicznie jest w Twoim domku!!!! bardzo bardzo i pieknie ze tak duzo sami mozecie zrobic!

Dziewczyny moje miszkanie zaczyna przypominac dom a nie noclegownie meza ale jeszcze duuuzo przede mna...
Hehehe jak wdadza sie do mamusi to grzeczne raczej nie beda
aa i imiona beda napewno polskie wkoncu beda 100% polakami

Dziekuje slicznie

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-15, 16:39   #441
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy ktoras z Was albo znajomych miala zapalenie zyly w nodze?
ja nie. a to jest top samo co żylaki??

Cytat:
nic sie nie stresuj napewno wszystko super pojdzie

dziekuje slicznie
oby, oby

Mona wrzuć potem zdjęcia choinki, ślicznie to będzie musiało wyglądać.

Stary 2010-12-15, 16:45   #442
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabcia powiedz tżowi i przekaż że wszystkie mamy w planie was odwiedzić:cojest :najlepiej razem

A ja oststnio kupiłam wstążkę taką z organazy i dziś zrobiłam z niej 12 kokardek na choinkę i teraz się zastanawiam czy mam jeszcze dorobić jakieś ozdoby bo nie wiem czy jak wszystko zawieszę to ta choinka nie będzie łysa. Więc ma być fioletowo-złota, mam 14 aniołków i 11 bombek złotych, do tego 20 bombek i 12 kokardek fioletowych i łańcuch taki z koralików 15 metrów. A choinka ma być taka średnia, max 1,80m. Myślicie że mi tych ozdób wystarczy?
Bo mam jeszcze karton po sofach i wymyśliłam że mogę powycinać z niego gwiazdki, pomalować na złoto lub fiolet i zawiesić.
Ok przekaze
ale by byla impreezkaaaaaa sasiad by znowu na policje dzwonil

Fioletowo -zlota mmmm rozmarzylam sie napewno bedzie boska

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
.
no wlasnie nie wiem .. ale chyba jak ma sie zylaki to jest wieksze prawdopodobienstwo noga mnie boli drugi dzien nie moge chodzic wogole .. dzwonie do lekarza ale dopiero o 2 przychodzi

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-15, 16:47   #443
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:

oby, oby

Mona wrzuć potem zdjęcia choinki, ślicznie to będzie musiało wyglądać.
Wrzucę ale dopiero w przyszłym tygodniu będę ubierać, najpierw tż musi po nią pojechać, mój tato ma 4 ha prywatnego lasu więc nie będzie z tym problemu, mam nadzieję że znajdzie coś odpowienio małego

Żabcia koniecznie do lekarza, może to reumatyzm, mam nadzieję że lekarz postawi dobrą diagnozę i szybko przejdzie
Oj jak ja dawno nie byłam na takiej imprezie, szkoda że mieszkasz tak daleko...

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2010-12-15 o 16:52
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:51   #444
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia napisz potem co lekarz powiedział.

Mona czekam na zdjęcia

Biorę się za sprzątanie. Niedługo będzie mąż a po 19 rodzice moi na kawkę wpaść a tata chcę wypróbować męża grę hehe

Stary 2010-12-15, 16:58   #445
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabcia koniecznie do lekarza, może to reumatyzm, mam nadzieję że lekarz postawi dobrą diagnozę i szybko przejdzie
Oj jak ja dawno nie byłam na takiej imprezie, szkoda że mieszkasz tak daleko...
tak tak ide dzisiaj jesli bedzie mnie miala czas przyjac a jak nie to jutro .. oby to nie bylo nic powaznego ...

no szkoda wlasnie

Cytat:
Zabcia napisz potem co lekarz powiedział.
dam znac

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-15, 17:01   #446
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Zabciu ja miałam zator żylny w nodze...
ledwo chodziłam, noga łydkę miałam tak spuchniętą, że była grubsza od uda... pojechałam do szpitala, dostałam zastrzyki w brzuch i tabletki

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 17:01   #447
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Cytat:
Martuś ten demotywatorek już kiedyś widziałam
słodziachne

mona myślę że wystarczy ozdób
Stary 2010-12-15, 17:08   #448
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Zabciu ja miałam zator żylny w nodze...
ledwo chodziłam, noga łydkę miałam tak spuchniętą, że była grubsza od uda... pojechałam do szpitala, dostałam zastrzyki w brzuch i tabletki
Kurcze tylko ze ja nie mam wogole jej spuchniete ani sinej ..
kurde wlasnie czytalam o tych zastrzykach ... zobaczymy co mi powie ..

wlasnie w Teleexpressie mowili o matce ktora zostawila 15miesieczna corke w w aucie na mrozie na godzine ... i poszla na zakupy ... Co sie z tymi ludzmi dzieje

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-12-15, 17:56   #449
martucha84
Zakorzenienie

no dobra udało mi się zrobić jakąś znośną fotkę.. żeby nie było...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP0755.jpg (44,8 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP0764.jpg (40,6 KB, 69 załadowań)
Stary 2010-12-15, 18:04   #450
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

własnie widziałam to w teleexpresie!!!
zero odpowiedzialnosci

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości