![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Hopea - zamówienie
A więc tak...są 2 wolne miejsca w tabelce (jak ktoś chce się dopisać to nie musi już pytać) i do końca soboty jest czas na dobieranie/zamawianie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
San dopisałam sie do tabelki ... wpisałam w dziale bigle jedną pozycję, ale niestety nie wiem jak ustalić cenę, bo w tym temacie, to jestem ciemna jak but i to taki zakopany w głębokim , czarnym dole.
Jeśli nie dojdę drogą dedukcji jak to zrobic, to bardzo proszę o jakąś pomoc. ![]()
![]() |
#423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
ja już nic nie będę dobierać więc jakby co to można mnie podliczać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze dodam prawdopodobnie jedną pozycję - obrożę, ale jeszcze się zastanawiam którą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Zamykam tabelkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Wpłacać?Czy czekamy na potwierdzenie odnośnie dostępności wszystkiego?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Można poczekać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Brakuje 3 rzeczy, zaznaczyłam w tabelce - zapięcia i jedne bigle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
kurczaki akurat tych które zamawiałam:/ no trudno - Sun wyzerować je w tabelach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
Tak
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
wykasowane u mnie i u Marty, mogę Sun prosić nr konta na pw dla osoby chcącej fakturę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Wyrzuciłam od siebie brakujące zawieszki ZK3, na szczęście te, na których najbardziej mi zależało, są. Mam nadzieję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, wychodzę z inicjatywą,
Ponieważ Sun zawsze nas zaprasza do wspólnego zamówienia - i dla wszystkich uczestniczek jest to na pewno korzystne, chciałam zaproponować małą składkę dla Sun, za poświęcenie, fatygę, cierpliwość ![]() jest nas chyba 20 osób, więc jeśli złożymy się po 2 zł - (myślę że to taka drobna kwota dla jednej osoby - oczywiście to tylko moja skromna opinia.) - a uzbiera się trochę - dla Sun. przy zamówieniach z silveksu zawsze coś organizujemy w ramach wdzięczności się dla Mari - więc Sun jako 2 organizatorka, nie może się czuć niedoceniona ![]() ![]() chętne osoby proszę aby się wpisały w wierszu 25 tabelki. co myślicie ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Sun wpiszesz mi koszty wysyłki?, to przelałabym Ci pieniążki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wpisane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Wtajemniczenie
|
napisałam już PW (myślałam, że to akcja top secret ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po co Sun to organizuje? Przecież nie tylko z dobroci serca tylko tez dla własnych korzyści (czytaj rabaty). Gdyby nie my (no może nie ja bo tym razem zamawiam tylko łańcuszek który się wlicza w raba i to jeszcze porosłem o dopisanie tego już po terminie na priw) to musiała by sama kupować większe ilości lub nie załapała by się na rabat. Każdy ma w tym interes ona jak i my, nie uważam żeby ktoś w takiej sytuacji musiał być komuś nie wiadomo jak wdzięczny. Gdyby nie ona na pewno ktoś inny by wpadł na ten pomysł bo w końcu niemałe są czasem rabaty przy większych zamówieniach. Dla przykładu, idziesz na rozmowę kwalifikacyjna do firmy i jesteś wdzięczna za to że Cię przyjmą , a niby dlaczego? To oni powinni być wdzięczni ze będziesz pracować dla nich i na Tobie zarobią. Tak naprawdę nikt nie powinien być nikomu wdzięczny bo obie strony mają w tym interes. Z resztą już ostatnio chciałem jej zostawić nadpłatę to mi oddała i nie chciała. ;]
Mój wątek Edytowane przez kageki Czas edycji: 2011-03-22 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie ma problemu ![]() ![]() nie ma przymusu w takich inicjatywach, to taki ukłon ze strony dziewczyn, że mogły coś kupić w atrakcyjniejszej cenie, ale i za - jak już napisałam - dzielenie, pakowanie i wystawanie w kolejkach na poczcie. uczestnictwo jest zdecydowanie dobrowolne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
Będę nonkonformistą i się sprzeciwię
![]() Masz do tego prawo i dziękuję, że nie zrobiłeś tego za moimi plecami ![]() Po co Sun to organizuje? Bo mi się nudzi ![]() Przecież nie tylko z dobroci serca tylko tez dla własnych korzyści (czytaj rabaty). Gdyby nie my (no może nie ja bo tym razem zamawiam tylko łańcuszek który się wlicza w raba i to jeszcze porosłem o dopisanie tego już po terminie na priw) to musiała by sama kupować większe ilości lub nie załapała by się na rabat. Myśląc w ten sposób powinniśmy zamawiać tylko te rzeczy, które są z rabatem. Po co mam się dodatkowo "bawić" (uwierz mi, że czasem to mi się płakać chce jak mi się drut rozwinie ze szpulki itp, a standardowo dostaje ból głowy po całym dniu siedzenia nad tym srebrem) Każdy ma w tym interes ona jak i my, nie uważam żeby ktoś w takiej sytuacji musiał być komuś nie wiadomo jak wdzięczny. Gdyby nie ona na pewno ktoś inny by wpadł na ten pomysł bo w końcu niemałe są czasem rabaty przy większych zamówieniach. No ja bardzo chętnie się przyłącze do zamówienia jak ktoś będzie organizować. Jakoś do tej pory nie widziałam chętnych do organizowania za to do zamawiania jak najbardziej ![]() Dla przykładu, idziesz na rozmowę kwalifikacyjna do firmy i jesteś wdzięczna za to że Cię przyjmą , a niby dlaczego? To oni powinni być wdzięczni ze będziesz pracować dla nich i na Tobie zarobią. Tak naprawdę nikt nie powinien być nikomu wdzięczny bo obie strony mają w tym interes. Zauważ, że to nie jest mój sklep ("zakład pracy") ![]() Z resztą już ostatnio chciałem jej zostawić nadpłatę to mi oddała i nie chciała. Potwierdzam ![]() Nie będę wypisywać wszystkich minusów organizowania takiego zamawiania bo się nikt chętny nie zgłosi do następnego ![]() ---- Zaraz robię przelew za zamówienie i pewnie dzisiaj jeszcze zostanie ono wysłane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
Sun
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
Sun przelewy na to samo konto co ostatnio?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
Ja robiłam tylko skromne kilkunastoosobowe zamówienie pudełek w Maresie i miałam małą namiastkę tego co Sun... zatem mogę powiedzieć, że organizacja wspólnego zamówienia to:
zamawianie pilnowanie/sprawdzanie tabelki sprawdzanie tego co przyszło szukanie kopert, pudełek, woreczków opisywanie segregowanie sortowanie dobieranie pakowanie przechowywanie kontrola rachunku bankowego mailowanie wystawianie refaktur pilnowanie wątku wizażowego ... i jeszcze pewnie o czymś zapomniałam. Do zamówienia nie ma gratisów w postaci towarów, bo gratisem jest rabat. A rabat rozkłada się na całość i tylko organizator "traci" masę czasu na powyższe czynności. Dziękuję Sun! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Wtajemniczenie
|
Sun Kochana jesteś nieoceniona!!
co do adresu wysyłki u Eilo, Marty i mnie to na mój poprosimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Każdy ma w tym interes ona jak i my, nie uważam żeby ktoś w takiej sytuacji musiał być komuś nie wiadomo jak wdzięczny. Gdyby nie ona na pewno ktoś inny by wpadł na ten pomysł bo w końcu niemałe są czasem rabaty przy większych zamówieniach.
To mogła napisać osoba ,która nigdy niczego nie organizowała i nie wie ile trzeba bezinteresownie poświęcić czasu i nie tylko (doskonale wypunktowała to Lunamin).Sun jestem Ci bardzo wdzięczna za organizację. SAMA NIC SIĘ NIE ZROBI. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Srebro jest już u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.