|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
"
Chciałbym móc wejść do twoich myśli, potem wyjść i spytać co naprawdę myślisz.. A jeśli już przepaść i pustka między nami, To tylko taka na sekundę, między ustami a ustami! Nieważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna! A latarnie, które kiedyś były nam drogowskazami, teraz milcząc kataraktą, każą iść za piorunami. [...] bo gdy kochamy, zawsze pragniemy być lepsi, niż jesteśmy. i wmawiam sobie, że wcale Cię nie kocham. ale moje serce jest zbyt inteligentne, żeby wierzyć w taki kit . W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Zaopiekuj się moim sercem. Zostawiłem je przy Tobie Kocham Cię to marna wymówka, ale i szczera prawda Czasem uczucia dają uwieść się plotkom, a czyste serce zatrute jadem wpada w popłoch. Zawsze jest Ktoś, kto potrafi odmienić Twą duszę.. "
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Nauczyłam się żyć z tęsknotą do Ciebie.
Razem śpimy, jemy śniadanie i chodzimy na spacer. Jednak uwierz, że wolałabym robić to wszystko z Tobą. ona pozostała sama, pozostały marzenia, tysiące wspomnień, cudowne chwile, o których dziś musi zapomnieć... patrzył na mnie jak w jakiś obrazek Gdybyś tu był, gdybyś tylko tu był.. to wszystko było by łatwiejsze. ".. tylko życie pędzi coraz prędzej tylko ludzie szybciej tracą głowy" " Dłonie Twe, dotykały pięknie tak. "
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2011-02-07 o 15:54 |
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
jestem ! zapomniana ale jestem
![]() + sorry za badziewie. zabieraj swoje rzeczy i spadaj z mojego serca. zwolnij miejsce dla kogoś innego. zrób mi przyjemność - uwielbiaj mnie mimo wszystko sciskałam go mocno w ramionach lecz mimo to wydawało mi się, ze zsuwa sie w przepaść z której nie bede mogła go wyciągnąć Jestes jak dziecko. Coś zepsuje a potem udaje, że to nie on. Przecież prosiłam zebys nie zamykał przede mną drzwi do swojego serca. Dlaczego to zrobiłes ? Moje serce rozpadło się na kawałeczki. Chciałbys je posklejać ? Edytowane przez happyend Czas edycji: 2011-02-07 o 16:58 |
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo, ale to bardzo dziękuję...
![]() happyend, Paralogiczna, cornflower_, your blue eyes, kontrastowa0 długie godziny, podróże, niespokojny sen są obecnie częścią mnie. pewnego dnia, pewnej godziny, w pewnym miejscu. tylko ja i Ty. znów. w świecie pełnym ludzi, którzy biorą wszystko do serca, chcę być dziewczyną, która nie bierze do serca nic. przy Tobie nawet gwiazdy nie mają nic do roboty, bo błyszczysz jaśniej. za dnia wszystko, co mi dałeś, leży w pudełku pod łóżkiem. i dopiero nocą wszystko wypełza i krzyczy mi do uszu, przypomina o wspólnych chwilach.
Edytowane przez Martusssia Czas edycji: 2011-02-07 o 17:30 |
|
|
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
Wolę Cię w wersji oryginalnej. Nie sprawdzasz się jako poduszka.
A gdy zniknę... znikniesz razem ze mną? Do każdej podszedłeś. Tylka ja Ci umknęłam. Przytul mnie za każdym razem, gdy mrugnę. Ucieknijmy razem... choćby z lekcji. Czy Twoja bluza musi tak cholernie zaje biście pachnieć? Zawracaj mi głowę, nie dawaj spokoju.
|
|
#426 |
|
Raczkowanie
|
your blue eyes
,,Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś ...
Przyjaciele to ludzie, którzy pytają jak minął dzień, podają Ci paczkę chusteczek, gdy płaczesz...Którzy o północy wpuszczą Cię do swojego mieszkania, piją z Tobą wódkę, a potem ścielą dla Ciebie łóżko na noceg... Którzy przed podróżą mówią Ci ,,Uważaj na siebie" ... Którzy o 2 nad ranem podnoszą słuchawkę telefonu i słuchają jak przeklinasz życie... "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ślicznie ;3
Marsi89 - nawet nie wiesz jak mi miło ![]() Kaaate90 - jak zwykle cudowna <3 czasem ta zawziętość zmienia się w zwykłą tęsknotę. czas nie stoi po naszej stronie, czas kpi sobie z nas po cichu. weszłam do jego domu. było schludnie i przytulnie, w oknach wisiały firanki, a na parapetach stały kaktusy, na tarasie było zamiecione. było jasne, że kogoś ma. gdyby mu zależało szukałby Twojego numeru po śmietnikach, w stercie zgniłych warzyw. Ty stwierdzasz, ja obalam te stwierdzenia. z rzęs spadał mu pyłek kłamstwa, mieszał się z mokrą powierzchnią jego oka. robiło się cieplej, ludzie zrzucali kurtki i szaliki, szalał spokojny wiatr, a z pod przymarzniętej trawy wygrzebywały się przebiśniegi, powietrze stawało się lżejsze. wszystko mówiło, że zaraz coś wybuchnie, że to dopiero początek. przyjdę w nocy, zastam Cię we śnie, popatrzę chwilę na Twój niewinny wyraz twarzy, a opuszki palców same powędrują na Twój policzek, przekręcisz się na bok, a wtedy ja wbiję nóż, przebiję się przez lewą łopatkę. uleci łza. "jesteśmy kwita kochanie". a gdy postanowisz wrócić, mnie nie będzie. dzisiejszy wieczór spędzisz z własną ręką, Skarbie randka pierwsza klasa, tylko jej za bardzo nie upij.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-02-07 o 19:45 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam tylko czuć twój zapach, trzymać Cię za rękę,
|
|
#429 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() _____________________ dzwoniąc do Ciebie o 5 nad ranem, słyszysz głuchą ciszę mimo to, że zadzwoniłaś, żeby pogadać. szkoda, że nie pamiętasz tego, co ja pamiętam. nie zatracaj się za bardzo w przeszłości, bo stracisz swoją teraźniejszość. czuję, że już nie długo wybuchnę, a Ty mnie już nie powstrzymasz. z myślą o Tobie z Tobą. bez Ciebie. przy Tobie. już wszystko mi obojętne, zupełnie tak jak Tobie.
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
Teraz Wiem, Tak Już Jest, Jesteś Częścią Mnie...! Każdym Dniem, Każdą Z Chwil - Jesteś Częścią Mnie...
Więc Proszę Cię Blisko Bądź, Kochaj Mnie, Trwaj Przy Mnie, Bo Wokół Wzburzone Morze. Tylko Twoja Dłoń. To Stały Ląd. Serce Moje Nie Kłamie... Lecz Bardzo Mocno Bije... Ciebie Tylko Szuka... Ja Dla Ciebie Tylko Żyję... Kochać - Jak To Łatwo Powiedzieć! Kochać - To Nie Pytać O Nic... Tak Słodko... Tak Niewinnie... Tak Już Nieraz Było! Od Tego Czasu Dużo Się Zmieniło... ...Nie Potrzebuję Słów - Wystarczy Dotyk Twych Ust...
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko zaczyna się układać,
Ale nie łudź, To tylko iluzja, Zaraz obudzi Cię czarno-biała rzeczywistość. Łzy zatrzymujące się na papierosie, Zmieszane ze smakiem wódki I bezcelowe szukanie Twojej dłoni. Szukam miłości w brązie Twoich oczu, Ciepła w bezkresie ramion, A jedyne co czuje, To jej zapach I szminke na szyi.. Kocham Cię i dziekuję Ci za wszystko poświęcone mi chwile. Za każdy melanż, każdy pocałunek, sex., każdą podaną chusteczkę i wytartą łzę. Przepraszam za wszystkie kłótnie, fochy i traktowanie Cię jakby mi nie zależało. Podziwiam Cię za to że wytrzymałeś tak długo. I obiecuję, ze bede czekac az zaakceptujesz mnie taka jaka jestem, staniesz w drzwiach a ja ze szczesciem w glosie bede mogla wyszpetac sercu; wrocil...
|
#433 |
|
Rozeznanie
|
Wchłaniam twoją miłość jak gąbka wodę. - Czemu Bóg połączył kobietę i mężczyznę? Przecież są odmiennymi istotami, pochodzą z innych planet. - Kochają w ten sam sposób. Muszę wiedzieć czy jest warto walczyć i usiłować
przywrócić nas na nowo.
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
''
Nie lubiła swojego uśmiechu bo nie lubiła niczego co sztuczne. -moje wizyty u babci zawszę się tak kończą ! - to znaczy jak ? - przychodzę z niedowagą , wychodzę z nadwagą . moje życie jest pełne facetów, jem Grześka, piję Kubusia, a na dodatek śpię z Jaśkiem. siedząc na huśtawce na tarasie, z papierosem w ręce popijając ulubioną kawą rozmyślam o tym co spieprzyliśmy w tej miłości. zapewne było w niej za mało uczuć, za mało wspólnych chwil, za mało spotkań razem. za mało wszystkiego, aby ona przetrwała, dlatego jej już nie ma. chociaż nadal, gdy cię widze czuje jakieś nieodgadnięte przyśpieszenia bicia serca i przyśpieszony oddech. mogliśmy zrobić o wiele więcej, aby ona przetrwała, bo w końcu tak strasznie się kochaliśmy, prawda? inne nałogi ? nie , nie . jesteś jedynym . i znowu tonę w pretensjach, jak gdyby mi zależało. '' ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz |
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
m o n, BrillanteAstro5, minimum4znaki, 3martyna3, your blue eyes - okradłam.
miłość? tak, spróbowałam kiedyś. nie polecam.
ten, który przywrócił cię do życia, może cię ponownie zabić. pamiętaj o tym. nie zakocham się. jeśli to będzie jedyny warunek, który będę musiała spełnić, abyś przy mnie był. ale jeśli na tym świecie dzieją się jakieś magiczne rzeczy? jeśli mamy do czynienia z czymś wyjątkowym, nadzwyczajnym? potrzebuję ciebie. żebyś zabarwił jakoś, to moje szare życie.
|
#436 |
|
BAN stały
|
![]() a jeśli obiecam, że przytulę Cię za każdym razem, gdy poprosisz? |
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak mój pies przychodzi i "prosi" o czułość,
Tak Ty stajesz przede mną błagając o mój dotyk. Jakie uczucie towarzyszy człowiekowi gdy świadomie z premedytacją rani. Pytam, bo Ja nie mam pojęcia. Zrobiłam w życiu wiele rzeczy, z których nie jestem dumna, Ale jeszcze nigdy nie powiedziałam komuś 'Tych Słów' nie czując nic. Żałujesz? Żałować można słów lub czynów, Nigdy nie żałuj miłości. Nienawiść zmieniła się w miłość, Wstręt i odraza w pożądanie. Pewnie zastanawiałeś się dlaczego nigdy nie mówiłam o swoich uczuciach. Może dlatego, że ich nigdy nie było, A Może dlatego, że uznałam że Twój męski rozum nie pojąłby tak ogromnej miłości. Nieświadomość swoich uczuć- przytłaczające.
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
Żadna miłość nie umiera. Nasza też nie umarła, tylko poszła w niepamięć.
Jesteś moją prywatną euforią! Spotkajmy się na starym moście. <3 Nie uśmiechaj się do mnie. Śmiej się do moich oczu. Nie patrz na mnie, a patrz w moje serce. Nie pożądaj mojego ciała, tylko moją duszę. Zamiast kwiatów, czekoladek czy biżuterii, podaruj mi swoją koszulę, przesiąkniętą twoim zapachem i uczuciem. Weź łyżeczkę i nakarm mnie swoją miłością. "Twoje oczy mówią wszystko." |
|
|
|
#439 |
|
Konto usunięte
|
"
Za szybko wypowiedziane `kocham`.Za długo zwlekane `żegnaj`. " |
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
co u mnie? jak zwykle. coś się sypie. ktoś się kłóci. ktoś się czepia. ktoś przychodzi. ktoś odchodzi. a ja zostaję.
zbyt zimna by z Nim być. zbyt gorąca by dać mu odejść. uważaj czego pragniesz. tłumię ból słodkim jadem. anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kontrastowa0, mała moja ; * _________________ " I pressed his chest under my fingertips beside myself. I sighed and reminded of his lips.. Dotykałam koniuszkami palców jego klatkę piersiową. Westchnęłam i pomyślałam o jego ustach.. It’s like he was designed with me in mind.. To tak jakby on został stworzony dla mnie.. I couldn’t speak directly to You without stuttering or turning red. Nie potrafiłam mówić bezpośrednio do Ciebie bez jąkania albo czerwienienia się. He can only hold her for so long.. Tylko on potrafi trzymać ją tak długo.. "
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
nie przyszedł... przecież w każdym wieku można kochać szczerze, wiernie i do końca. recepta na szczęśliwy wziązek? głuchy chłopak i ślepa dziewczyna wszystkie róże uschły z tęsknoty, a Ciebie wciąż nie ma... " mogę zapomnieć słowa które wypowiedziałaś, a nawet to, co mi uczyniłaś, ale zranionych uczuć nic nie uleczy. ile razy ofiarowujemy swoją miłość komuś nieodpowiedniemu? ile razy trafiamy na ścianę obojętności i pogardy? jednak zdolność do miłości, mimo niepowodzeń, to coś, co trzyma nas przy życiu. prawdziwa miłość jest jak woda źródlana, to złoty środek, który zawsze nas oczyszcza, z czasem uczymy się zauważać swoje rady i sobie z nimi radzić. dlaczego odchodząc na zawsze nie zabrałeś ze sobą tego cholernego bagażu. " p.s. na zdrówko
|
#443 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram .Cytat:
________ byłoby prościej gdybyś powiedział co czujesz . ja byłam prawie pijana , ty prawie trzeźwy . jak zawsze . już chyba nawet nie chcę nic rozumieć . - mam sobie pójść? - idź... nie, nie odchodź. już nie warto . przegrałam stawiając na ciebie mój świat . moje włosy już tobą nie pachną . czasem tylko chcę umrzeć , poza tym jest w porządku .
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
' i znowu to dziwne uczucie,
że zrobiłam po drodze coś nie tak... '
|
|
#445 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna i ty czarujesz <3
'I know you want me
But I was only looking for a friend.' Wiem, że mnie pragniesz Ale ja tylko szukałam przyjaciela.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#446 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ...
wybacz, ale zakochałam się . wybacz mi ten, fakt, że to nie w Tobie . budzisz w niej niesmak, więc nie łudź się, że kiedykolwiek w Twoich ramionach będzie ona. może i mało szczęścia miałam, jednak dziś wiem, że miałam go na tyle dużo, by na swojej drodze spotkać Ciebie . wciąż myślę lecz już inaczej, wiąż pamiętam lecz już mniej, tęsknota już nie wypełnia mojego życia, wiesz ? moje serce pragnie Twojego serca, moje ręce pragną Twojego ciała, moje ciało pragnie Twojego dotyku, zrób coś by nie zakończyło się to tylko na pragnieniu. odkąd istny chaos zawładnął jej życiem, tylko w jego oczach znajdywała ukojenie. masz silę, masz moc, otwórz więc oczy i przed siebie bez niego krocz. i nagle jak za mgły widzę Cię z nią, lecz chwila, coś jest nie tak, Ty przecież biegniesz w moją stronę, jesteś tuż przy mnie, chwytasz mnie za rękę iii ... cholerny budzik, zawsze przerywa te najlepsze momenty . pomachał jej na do widzenia, puścił oczko i szyderczo się uśmiechnął, jej rozradowane serce nie przypuszczało nawet, że za rogiem czeka na niego już inna naiwna . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-02-08 o 11:44 |
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
Myszki jestem <33 pamięta mnie ktoś ? ![]() + okradłam chyba każdą z Was , geniusze moje ![]() Ilekroć myślałam , że mi nie zależy , tylekroć chciałam Cię jeszcze mocniej . Jedyną siłą jest nadzieja , która daje siłę , by mieć nadzieję . Nigdy nie odchodź poza horyzont . Badź zawsze w zasięgu wzorku , tańcz miłością w moich myślach , śpiewaj radością w moich oczach i krzycz tęsknotą w moim sercu . Każda sekunda tworzy życiorys . Ile czarnych kropek jest już w Twoim ? -Moda na `mam wy***##e ` , `nie moja sprawa` , `nie obchodzi mnie to` , a gdzie moda na bezinteresowną przyjaźń , miłość ? -Sprzedała się . Nie zadzieraj z dziewczyną z czerwonymi paznokciami , dupku . " Nie wiem, o co mi chodzi, ale chodzi mi o to bardzo mocno. " I missed U . <3
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2011-02-08 o 13:49 |
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
rozstaję się z sobą w sobie wyróżnienie od Ciebie cieszy niezmiernie.
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, podglądam Was juz od dłuższego czasu, przy czym trochę podkradam. Macie piekne opisy , teksty
Wiec postanowilam sie przyłaczyc moze komus i moje sie spodobaja Pozdrawiam. "`alkohol jest dla tchórzów, którzy nie dają sobie rady z codziennością - dolej mi.!! ![]() `` W kalejdoskopie zdarzen nie jeden już sie pogubił ` `Ten dzień zapamiętasz albo zapomnisz na amen `"ile bezsennych nocy które traktujesz jak kare" `"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani" `A gdybyśmy uciekli gdzie nikt nigdy nie był Zaczęli od początku już nie patrząc na potrzeby!! ![]() `Lata uciekają jak piasek przez palce, cieszę się, że mogę powiedzieć: "kocham Cię", tacie i matce `nie jestem idealna, bo nie lubię r ó ż o w e g o . nie zachwycam się każdym Twoim golem i nie chodzę za Tobą krok w krok. nie noszę miniówek i wysokich szpilek. nie mam tlenionych blond włosów, a moje usta nigdy nie są pomalowane żadną szminką. nie mam 5 cm tipsów. mogłeś uprzedzić, że gustujesz w pustych panienkach. nie robiłabym sobie nadziei. . `a gdy po każdej kłótni zasypiamy obok siebie, ty zamiast słodkiego 'dobranoc', mówisz : ' tylko mi przez sen łba nie u*******, kocie' *`Tyle radości może dać ci jedna chwila, ta jedna chwila, która cementuje przyjaźń, inna z kolei zniszczy nagle coś trwałego i pogrąży cię szybko w monotonii dnia szarego. `Gdy przestanie bić mi serce .. Funkcjonować mózg ... Przykryj dłonią moje zdjęcie .. Poczujesz życia puls ... Zapragniesz mnie z powrotem , łzy spadną na ziemię .. Zdusisz w sobie ból , wiesz znam to pragnienie ...' `"Blizny na ciele przypominają jak bardzo mogą zawieść przyjaciele, choć mówią: kochaj bo warto." `Pewnego dnia na przystanku autobusowym dosiadła się do mnie starsza pani. - Jestem zakochana w tym samym mężczyźnie ponad pięćdziesiąt lat. Byłam naprawdę wzruszona, ale ona dodała wtedy: - Chciałabym tylko, żeby on o tym wiedział ... I TROCHE NA WESOŁO ![]() `miłośc w puszcze , orgazm w spreju . ![]() !!`bo tęsknić do kwadratu znaczy kochać, wiesz ? ;^ `aby narysować szczęście dużo kredek nie potrzeba...`;P `Wybacz. Moje serce preferuje dupków `Gdy naród umiera, Ty palisz sobie trawkę i mówisz o miłości. `Notowana za marzenia, ambicje i niespełnione miłości;p `ostatnio nie mam zbyt wiele czasu. ograniczam przyjemności, mniej śpię. wróżę z herbaty ekspresowej. ![]() `Kiedy Bóg rozdawał atrakcyjność fizyczną ona stała w kolejce po poczucie humoru, wrażliwe serce i lekkie myśli.!!! to tak na początek, za powtórki przepraszam
|
|
|
|
#450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ______________________ jak to jest, że ból jest wewnątrz a wypływa na zewnątrz ? czy ja za bardzo cierpię ? z chęcią chciałabym ściągnąć maskę z Twojej twarzy i wiedzieć jaki jesteś na prawdę, lecz boję się, że po raz setny zawiodę się na Tobie. a teraz życiu żegnaj. żyło witaj. jeśli będziesz chciała zrobić coś, czego się boisz lepiej się do tego nie przymierzaj.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

zabieram .