![]() |
#421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na te miejsca zaprosiliśmy znajomych, żeby nie placic za puste krzeselka tez nam przykro strasznie było ![]()
![]() |
#423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie niby sie mowi ze obojetnie...ale jak ktos odawia ...i jeszcze przy tym mowi jakas bez sensu kompletnie wymowke to przykro sie robi naprawde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadziej tak jak kolezanka ze przyjdzie chociaz 100 osob ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Żeby tego uniknąć my zaprosiliśmy ponad 50 osób więcej. O części odrazu wiedzieliśmy, że ich nie będzie (żałoby, pokrywające się wesela w bliskiej rodzinie itp.) Więc na wszelki wypadek założyliśmy, że będzie dużo odmów. W sumie to coraz to kogoś do listy dopisuje
![]() ![]() ![]()
#425 |
Rozeznanie
|
To zupełnie tak ja u nas. Zaprosiliśmy 145 osób a będzie koło 100.
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
no u mnie potwierdzilo 115-120 a mialo byc 140-150 a wiec ... mowi sie trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
byłam wczoraj na pierwszej przymiarce ![]() Co prawda sukienkę trzeba w niektórych miejscach zwęzić ale ogólnie jestem bardzo zadowolona ![]()
![]() ![]() Edytowane przez katka_19 Czas edycji: 2011-05-15 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jeszcze część nie potwierdziła wiec liczę, że może ze 120 nas będzie, okaże się na początku czerwca ![]()
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 ![]() MICHAŁEK
![]() 18. 04. 2012 r. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ślicznie wyglądasz, bardzo mi się podoba, odważna kreacja ale trafiona. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zamowilam dzis sobie podwiazke z imionami ;-) bedzie fajna pamiatka
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już nadrobiłam zaległe posty- u mnie dużo się dzieje ale o tym jutro ![]()
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładna podwiązka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() u mnie podobnie z gośćmi jest. wczoraj dzwonili Ci co odmówili...trudno..bedzie więcej miejsca na parkiecie ![]() ![]() 26ddś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny z tymi gośćmi to niestety teraz jak ludzie mają mniej kasy to na wesela nie chodzą. I nie ma co gadać, że nie liczą się dla Was prezenty czy kasa liczy się obecność. Bo do gości takie gadanie nie przemawia. Jest u nas niestety zakorzenione coś takiego, że jak zapraszają Cię na wesele to nie wypada przyjść ze skromnym prezentem lub cienką kopertą. Taki naród.
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() W sobotę byłam na próbnym makijażu- w załączniku ![]() Ja już coraz bardziej się stresuję... 31go mam przymiarkę sukni!!!
#439 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja w domu idę na 14 do lekarza bo mnie rozłożyło chorubsko wstrętne..
DO tego wczoraj mi sie auto zepsuło.. i generalnie coś ostatnio mam wrażenie, że jakiś pech mnie prześladuje.. czekam na TŻ bo on wraca z pracy tak 11-12 więc trochę czasu ze sobą spędzimy. Liczę że dostanę L4 do końca tygodnia to wreszcie skończę tą prace licencjacką i jeszcze jedną którą muszę zrobić na zaliczenie no i pouczę się na egzaminy.. Co do zaproszeń to zostało nam 5 do rozdania potwierdzenie mamy do 6czerwca.. ale też przewiduje, że kilka osób na pewno nie przyjdzie.
#440 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() My do wczoraj mieliśmy termin potwierdzenia, ale jeszcze jedną osobę mamy do zaproszenia, ale to starsza pani, więc raczej nie przyjdzie. Dalo znać 38% osób. A ilości nie piszę, bo jak czytam ile Wy macie gości to my mamy jakieś ogromniaste wesele ![]() ![]() W sobotę kupiliśmy garniak dla TŻa ![]() Jakoś ze wszystkim pomalutku do przodu ![]() Katka ślicznie Ci w tej sukni ![]() Niunia glowa do góry - na pewno będzie super ![]() Notatki świetny makijaż ![]() Ancys zdrówka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
powiedzcie mi dziewczyny kupowałyście parasol ?? my z tż nie mamy żadnego zawsze mokniemy ale w taki dzień chcielibyśmy wyglądać elegancko i chyba musimy kupić tylko nie wiemy jaki biały czarny w paski kolorowe (jak łowicki pasiak) w końcu z Łowicza jesteśmy czy może w kształcie serca różowy
![]()
#442 |
Raczkowanie
|
Ja bym chyba kupiła czarny duży parasol, w końcu w razie czego to TŻ będzie niósł, będzie pasował do garniaka lub smokingu. Przecież to TŻ powinien trzymać nad głową PM, a nie odwrotnie...
![]() A czerwonego w kształcie serca bym nie kupiła... Poza tym ja nie kupuję parasola, zobaczymy w dzień ślubu jaka pogoda będzie, w razie czego i tak będę u kosmetyczki i fryzjerki na mieście więc do centrum handlowego na 10 min mogę podskoczyć. Poza tym jakbym naprawdę nie miała czasu to TZ nie ma prawie nic do roboty, oprócz kąpieli, golenia i ubrania się ![]() ![]()
#443 |
Raczkowanie
|
dzien dobry dziewczyny
![]() Jak tam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
witam
udało się nam kupić koszule smokingową 210zł z KASTORA droga jak diabli ale warta swojej ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Ja stresa już dawno mam
![]() A koszul z Kastora nie lubię - strasznie okropnie się je prasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewuszki po weekendzie
Cytat:
![]() ![]() Znów tydzień zaczynam zmęczona......kawą. Chyba ostatnio za dużo imprezujemy. Za często grille, ogniska, imprezy... chodzimy przez to ciągle zmęczeni ale kolekcjonujemy wspomnienia ![]() Ostatnio nawet juz tańczyliśmy na grilu do "Żono moja" a wszyscy wkoło nas w kółku ![]() hehe dziwne uczucie ![]() Przez ten ślub czuję się strasznie staro.... Teraz do konkretów ![]() W piątek daliśmy ostatnie zaproszenie na wesele. Jak na razie odmówiło nam 7 osób, potwierdzenia mamy do 21maja także wszystko się wyjaśni. Zaprosiliśmy ok 120 osób z czego pewnie wyjdzie ok. 100. Dałam dziś zaproszenie moim współpracownikom. Ciężko mi było sie zdecydować czy zapraszać wszystkich na wesele. Pracujemy we czworo. W końcu zdecydowałam że zaproszę ich tylko na ślub. Jak to u Was wygląda? Zaproszę także szefową jak tylko u nas się zjawi. Zaprosiliśmy także klub motocyklowy którego mój TŻ będzie członkiem (w czwartek zdaje egzamin na prawko, w tym tyg odbiera motor od mechanika, stroje już mamy). Klub ma nam zrobić oprawę na motorach. Mój TŻ jest wniebowzięty ![]() Zapraszamy też OSP do którego należy także będzie dużo ludu na ślubie. Później musimy kartony wódki na bramy szykować. Dużo osób zapraszałyście na sam ślub? Ustnie czy zaproszenia rozdawałyście? My mamy zaproszenia dla wszystkich ale często nie ma okazji się spotkać także napisałam przez portale społecznościowe, że zapraszamy a zaproszenie damy przy okazji najbliższej. Jeśli chodzi o koszulę do TŻta to musi być biała i koniecznie na spinki. Dodaje to dużo elegancji. Jeszcze takiej nie mamy
Tak pustą drogą gnać przed siebie aż po świt, z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. Lecz jeśli ktoś spyta mnie czy to ja ? odpowiem mu, że nie. Edytowane przez Etnula Czas edycji: 2011-05-16 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
jeszcze został do kupienia pas hiszpański i mucha
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- ja jej nie będę prasowała więc mi to nie przeszkadza najważniejsze że jest z świetnego materiału i super wygląda ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- dalej nie mam sukienki na poprawiny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Jak nie będziesz prasowała to ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
przed ślubem mam jeszcze spokój z prasowaniem
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- a pózniej się zobaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.