![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka miała siostrę, która zabierała jej kosmetyki i nowe ciuchy. Potrafiła chować rzeczy w takich miejscach, że do głowy by mi nie przyszło tam szukać, a siostra i tak zwykle znajdowała.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co ci matka odpowiadala, jak mowilas,zeby nie ruszala? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sądzę, że nawet jakbym dolała silnego oksydantu do szamponu i miałaby pomarańczowe włosy to następnym razem umyłaby włosy innym szamponem (również moim) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A kupować takie samo, po co? Skoro ona nie używa, bo nie potrzebuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moze zamek zaloz w jakies szufladzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Już nie mam tego problemu, bo od dawna nie mieszkam z rodzicami. To tylko takie wspomnienia starych dobrych czasów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ona mi podkradała wszelkie nowości, żeby przetestować albo lakiery do paznokci. Sama chyba nie kupowała nigdy, tylko zawsze moje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Nawet jakby wydał na podróż 1000 zł to był jego i wyłącznie jego wybór. Nie rozumiem czemu nie powiedziałaś "sorry, nie stać mnie na płacenie za Twój deser". Nie zapłaciłabym za kogoś w takiej sytuacji - gdy ktoś tak perfidnie by mnie w niej postawił.
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
Z moim byłym w ciągu 8 miesięcy bycia razem wyszliśmy na taką typową randę tylko raz, do restauracji i to tylko dlatego, że dostał od mamy kupon z 50% zniżką do tego właśnie miejsca. Przez cały czas tylko mówił na jaką to idealną randkę mnie zabrał, a po wyjściu z restauracji wyjął portfel i zaczął przeliczać ile wydał na ten wieczór, następnie ucieszył się, że nie zapłacił tak dużo jak myślał, więc bedzie mógł sobie kupić nowe spodnie
![]() Tak ogólnie to zazwyczaj wydawał się bardzo chojny, dawał mi co chciałam itd., ale potem wypominał każdą jedną rzecz, którą od niego dostałam.
We are young So let’s set the world on fire We can burn brighter than the sun Edytowane przez liquefy Czas edycji: 2011-07-15 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ki@, cudownykoleś, zauwazam bardzo bliskie podobienstwo z moim bylym, ktory zostawial mnie z koszem przed kasa ![]() Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2011-07-15 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Raczkowanie
|
Chyba wolałam być stratna te 30 zł, niż kolejny raz przez to przechodzić. ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Świetny wątek, ale się ubawiłam
![]() Moje trzy grosze ![]() Po trzech latach związku mój chłopak przestał być rycerskim adoratorem ![]() Częsta sytuacja: jestem głodna po jakiejś wycieczce, bądź umawiamy się na obiad, a on wtedy: "To może pójdziemy do Carrefoura na kurczaka z rożna? To też taka jakby restauracja, tylko tańsza, od razu możemy zjeść, może nawet będzie można usiąść" ![]() ![]()
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokoje byly az 3, jej nie znajdowal sie kolo naszego. Zuzycie keczupu/musztardy itp tez bylo imponujace, wielka flaszka Heiza schodzila w mniej niz tydzien a ja keczupu nie jem. Tansze odpowiedniki wspollokatorow jakos starczaly na dlugo. O tych ludziach to ja moglabym ksiazke napisac. Prawie dostalam zalamania nerwowego i wyprowadzilismy sie na swoje po paru miesiacach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
mój były przez cały okres trwania naszego związku nigdy niczego mi nie dał w prezencie, prócz jednego, jedynego razu. dostałam od niego po 5 miesiącach związku różę. sztuczną. zapytałam dlaczego sztuczną, a on: a po co mam co jakiś czas wydawać 5zł na głupiego kwiatka, skoro ten zawsze będzie świeży?
nie wiem czy to jest przykład skąpstwa, czy pasożytnictwa, ale kiedyś mieszkałam z chłopakiem, który wieczorami dorabiał jako taksówkarz i całkiem nieźle zarabiał. chwalił się, że dostaje wysokie napiwki od stałych klientek, nie brakowało mu nigdy kasy na jego przyjemności, ale... po pewnym czasie zorientowałam się, że mi brakuje a to proszku do prania, a to szamponu bądź żelu pod prysznic, a to nowa buteleczka keczupu po 2 dniach jest już pusta, a to masło - połowy już nie ma, a to kupiłam sobie nową kawę, wypiłam tylko jedną, a za tydzień jak miałam ochotę się napić kawy przed pracą - znajdowałam pusty słoiczek. zawsze upierał się, że to nie on. nigdy nie dorzucił się do żadnych zakupów. kiedyś skończył się papier toaletowy, a R. akurat wychodził do sklepu. poprosiłam go, aby kupił ten papier, a on: ale po co? ja nie używam.
#440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak napisałam, nie miałam funduszy i uprzedziłam o tym. Nie chciałam iść, ale ZAPROSZONO mnie. Może obracasz się w towarzystwie facetów, którzy wyliczają Ci każdy sok ![]() ja jestem przyzwyczajona do mężczyzn na pewnym poziomie (nie chodzi o kasę i stawianie, ale o stare, dobre maniery gentlemana) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
3 miesiące, ale zaraz po tym jak się wyprowadziłam, to odczułam znaczną różnicę w portfelu - mimo, że płaciłam więcej za czynsz i rachunki, bo mieszkaliśmy w mniej osób, to ze względu na brak kolegi-pasożyta mój portfel nie był już tak pusty jak wtedy.
#444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przykładowo nie obracam się w towarzystwie kobiet, które nie mają 3 zł na napój i błagalnym wzrokiem czekają aż ktoś im coś postawi. Chyba nie w takim celu chodzimy na imprezę? Rozumiem, że można zaprosić koleżankę, zapytać co pije itp. ale są jakieś granice... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Jak byłam jeszcze w gimnazjum to "spotykałam" się z pewnym chłopakiem. kiedy chciał zaproponować randkę to mówił:
-Miałabyś ochotę pójść na pizze? -No pewnie. -Tylko no wiesz, ja nie mam kasy ![]() ![]() tak się potem zastanawiałam po co on to wogóle proponował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie czekałam, aż KTOŚ mi postawi, tylko czekałam, żeby ten, który się zaoferował i zaprosił, zajął się moją osobą,czyli swoim GOŚCIEM. rozumiesz? gospodarz imprezy vs. gość. faceci, którzy zarzucają dziewczynom, że "lecą na kasę" sami sobie uwłaczają. Napój za 5 zetów, czy bilet do kina to jest według nich szczyt marzeń dziewczyny a ich szczyt możliwości? mój tata "ciułał", żeby moją mamą zabrać na wycieczkę promem, albo, żeby kupić jej ciastko. do głowy mu nie przyszło, że ona leci na jego miedziaki, a mamie, że nie zje tego ciastka, bo kupi sobie sama. Edytowane przez tinpanalley Czas edycji: 2011-07-16 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak. ale żaden z nich nie był Twoim facetem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
ale był stroną, która zaprasza, więc ja byłam gościem
![]() To przykre, że pieniądz jest przeszkodą w kontaktach damsko-męskich: "żeby mnie nie wykorzystała", "żeby nie pomyślał, że chcę jego forsy". |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
BAN stały
|
Cytat:
To,ze nie masz kasy powiedzialas kolezance, nie mu... Kolezanka mogla nie przekazac chlopakowi, ze nie masz ani grosza;p Ps. a on pracowal? Moze rodzice go utrzymywali i tez nie mial za wiele kasy. A zaprosil i postawil tyle na ile bylo go stac;p Edytowane przez curveax Czas edycji: 2011-07-16 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.