|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku? | |||
Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,92% |
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
22 | 42,31% |
Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. |
1 | 1,92% |
W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. |
2 | 3,85% |
W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. |
18 | 34,62% |
Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. |
10 | 19,23% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Cytat:
A jeszcze na domiar złego nie mogłam ugotować obiadu, bo mi się gaz w butli skończył ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-06-22 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Cytat:
![]() ![]() cotka - fajny wózeczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Cotka fajny ten wózek, bardzo ładny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten jest bardzo łatwy w składaniu, wkładaniu spacerówki, fotelika czy gondolki. Gondolka z tego co mówił ma chyba 76cm. Chyba już tż jest tak przekonany, że nie mam co patrzeć na inne ![]() ![]() Myśleliśmy jeszcze o takim retro firma jakaś na R..., ale raczej ten pierwszy wygrywa na chwilę obecną i cena tylko 1500. Niby mało i trochę się boję czemu taki tani, w końcu w planach była inwestycja 2000-3000 a tu 1500,ale jestem pozytywnej myśli ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-06-22 o 17:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Witam najpierw napisze co u mnie i dlaczego sie nie pojawiałam a pożniej ponadrabiam.
A wiec od poczatku maj zleciał na przygotowaniach do wielkiego dnia który udał sie świetnie (4 czerwiec), jak będe miec zdjecia z sesji która odbyła sie dopiero wczoraj to napewno coś wkleje ![]() Po całym zamieszaniu z weselem niestety wylądowałam na tydzień w szpitalu, miałam watpliwą przyjemność jazdy karetką. Na szczeście z dzieckiem wszystko w pozadku po licznych badaniach ekg, usg jamy brzusznej itp. została postawiona diagnoza że to refluks żołądkowo- przełykowy na który w czasie ciązy nie ma lekarstwa( ogólnie rzecz biorac nikomu nie życze) . Na szczescie jestem już w domu byłam u mojego gina i potwierdził że dzidzia dobrze się rozwija i nic mu nie grozi wiec kamień z serca. To chyba po krótce wszystko, mam nadzieje bywać z wami znowu codziennie tylko że internet mi troche świruje . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz jeszcze czarno fioletowy nam wpadł w oko i szarawy no ale to juz chyba za wiele do decyzji ![]() Cytat:
![]() gratuluje i zycze szczescia na nowej drodze życia ![]() co do reszty to dobrzeze z dzieckiem ok i ze ogólnie juz lepiej-pewnie błas przerażona, mam nadzieje ze nic po drodze dziac sie juz nie bedzie ![]() znasz płec ? |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny...ja już po wizycie
![]() Z moim łożyskiem jak na razie w miarę w porządku, na razie się podnosi ![]() ![]() ![]() Synek w porządku, przede wszystkim gin. patrzył na serduszko czy wszystko jest dobrze, patrząc na zeszłotygodniową "zabawę z prądem" ![]() Powoli zaczynam się pakować, bo jutro o 7:00 wyjazd ![]() Oczywiście dalej dostałam zwolnienie ![]() Gratuluję wakacji!!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez bruma Czas edycji: 2011-06-22 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
widzicie laski jak to jest, ciężarnej nie dogodzi
![]() zaraz się zbieramy na wizytę do lekarza ze szpitala w którym chciałabym rodzić. Mam nadzieje, ze powie mi ile mała waży bo się trochę martwie czy ona za mało nie przybiera...prosimy o kciuki ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Bruma cieszę się, że wizyta udana i wszystko z wami ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
a Ja tylko wpadłam Was nadrobić, przywitać się i zmykam =)))
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | ||
Zakorzenienie
|
Julia - Sylwia, po pierwsze gratuluję zamążpójścia
![]() ![]() Cytat:
![]() Mówisz, Medelę mamy polecają? No to może warto się jej bliżej przyjrzeć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#432 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja wróciła właśnie z działki, mama mnie pociągnęła i padam na ryjek ![]() ![]()
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Cotuś wózek naprawdę super wygląda i tylko się cieszyć ze tak przystepny cenowo
![]() A tutaj pozytywne opinie o Medeli https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...dukt=16&next=1
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ![]() ![]() ![]() Ale kupiłam jeszcze chusteczki wilgotne i małą butelkę Avent ![]() ![]() Martusiaaa21 Dziękuję, przydały się ![]() ![]() gerda dziękuję za kciuki ![]() agnyska81 W mojej wsi tylko Lewiatan jest ![]() Biedna ![]() ![]() cotynato bardzo ładny wózek ![]() julia1906 dobrze, ze już wszystko w porządku ![]() ![]() bruma świetne wieści ![]() ![]() danika chudniesz? ![]() ![]() A mała na pewno rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
cotynato ładniutki wózek
![]() mnie osobiście całe czarne wózki się nie podobają, może przez to, że te co oglądaliśmy były nie za ciekawe, ale często widzę mamy z wózkami w tym kolorze i niektóre są naprawdę fajne ![]()
#437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natka, w mojej wsi to szkoda gadać, bo mamy tylko dwa małe spożywczaki z cenami z kosmosu, a w sąsiedniej wiosce nawet jest piekarnia ![]() Zmykam, dobranoc ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-06-22 o 19:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Jej, nie mam autentycznie dzisiaj weny, chyba sie do was tu na ogolny nie wbije
![]()
#439 | |
Raczkowanie
|
Cotynato, gratulacje z wakacji
![]() Cytat:
Meldunek po badaniach - morfologia może być, leukocyty trochę podniesione, reszta ok. Usg na 7 lipca, więc zobaczę się z Emi na ekranie. Już nie moge się doczekać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ahya tak to wygląda niestety ![]() ![]() ![]() Dobrze, że wyniki ok ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
wlasnie sie rozpetala burza, wylaczyl sie prad a ja sie boje bo jestem sama w domu
![]()
#442 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() byłam dziś u kuzynki i miała bób, powiedziała żebym się poczęstowała a była sąsiadka i mówi że w ciąży nie powinno się bobu jeść. Tż się wkurzył (wie że bób lubię i kazał mi sobie trochę wziąć-żebym nie słuchała takiego gadania zwłaszcza jak wie że wy bób jecie) ale dzieci go ubiegły i mi przynosiły po cichu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wkurzyłam sie na kuzynkę (do jej przechwalania się jakoś przywykłam) ale przesadza. Jedzie jutro znów na truskawki ale nie zbierać bo zbiór się kończy tylko na grilla pożegnalnego! bo ma być super imprezka ![]() pisałam do mamuś z innych wątków (odchowalni) o to czy mogły by dodać jakieś opinie TU i powiedziały że spróbują pomóc nam i jakby co to żeby się ich pytać służą pomocą ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Moje objawy przed wyladowaniem w szpitalu duży ucisk plus pieczenie w mostku promieniujace pod zebra i plecy, silne nagłe wymiotu i trudności z oddychaniem. Miałam dwa takie ataki przed szpitalem w szpitalu kolejne 3 a po wyjściu na szczescie jak do tej pory tylko jeden. Teraz jestem juz troche spokojniejsza bo wiem co mnie czeka przy ataku ale i tak jak zaczyna cos bolec to ogarnia mnie panika. Mam nadzieje ze nie dostane takiego ataku w miejscu publicznym az strach wychodzic.
Mam pytanie do dziewczyn z tarnowa gdzie chodzicie do szkoły rodzenia?? A i moge z czystym sumieniem polecić stary szpital pod wzgledem opieki medycznej. |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja mam pytanko: czy któraś z was kupiła/będzie kupować pampersy w rozmiarze 1? Bo ja dzisiaj wzięłam taką mniejszą paczką ale nie wiem czy dobrze zrobiłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() młoda rośnie, ma juz 950 gramów wiec super jak na początek 27 tyg. Serducho bije pięknie, przpływy w mózgu w porządku. Szyjki nie mierzył ale powiedział, że ok i kazał się nadmiernie nie przejmować cukrzycą A jutro zaczynamy III trymestr ![]() musze popatrzeć na tą Medele jak mówicie, że najlepsze - na razie myślałam o TT Cytat:
![]() ja chodzę do Elżbiety Skrzyniarz i jestem super zadowolona jak na razie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, dziewczyny ktoś znalazł wózek z gondolką dłuższą niż 77?
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.