|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ New exchange by Cala vol. 12 - july '11 ♥
hej
coś u mnie za:Kultowa karmelowa bluzka firmy Stradivarius z wyszywanym dekoldem. Rozmiar S. Stan idealny! Raz założona, raz wyprana. Kultowa bokserka - pasiak firmy ICHI z żabotem. Rozmiar S. Nowy! Edytowane przez martii90 Czas edycji: 2011-08-23 o 00:06 |
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, spodobało mi się u ciebie sporo rzeczy
![]() Najbardziej bluzka z koronką stardi i sweter long morski. Jesli ci odpowiada prosiłabym o wymiary. Noszę Xs i nie wiem, czy S bedzie odpowiednie. Za którąś z tych rzeczy + wisior bym proponowała. Co ty na to? po za tym podobają mi się czarne spodnie gina , spódniczka floral, szorty z wysokim stanem . ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Proponuję niebieski long + wisior z miejscem na fotografię, ale jednak prosilabym o wymiary, chodzi mi o cm od pachy do pachy i całkowitą długość.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2011-08-22 o 21:28 |
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam to:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1311451470 czy jest zmechacona? i zastanawiam się jeszcze nad paletką ale nie wiem jakiej jest jakości?
|
#427 |
|
BAN stały
|
To nie jest żadna akcja, jak komuś nie pasuje mój sposób organizacji MOICH wymian, to już jego problem
. "No to sorry" ale stwierdzenie, że coś mi sie podoba jest mega proste, podjęcie decyzji, że chcę wymienić coś za coś nie. Nie widzę sensu w nabijaniu postów, odzywam się w swoim czasie i tyle. Nie życzę sobie takiego komentowania i nazywania tego "akcjami" bo to jest tylko i wyłącznie moja sprawa. ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Moja jedna propozycja przy Twoich kilku w każdym moim wątku - jakoś bez niej przeżyję. Nie mam najmniejszego zamiaru się z Tobą wymieniać. Każdy wymienia się tak, żeby było jak najlepiej dla siebie i tyle. Ja szukam zawsze najlepszej oferty i nie zamierzam przestać, jeśli trudno się z tym pogodzić to już nie mój problem. |
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie ?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1311453824 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1311453546 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1312829617
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
paletę cieni, otwietany wisior, szarą kamizelkę h&m, bluzkę z nitami, koszyla z żabotem w prązek, lub sukienka asos s ?
|
|
|
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie wiedzialam ze taki kłopot sprawie. Dziekuje za fatygę
Decyduję się na ten long. Czy plus wisior z miejscem na fotografie odpowiada ci za tunike z primarku i bransoletkę ? Dla jasności konkretnie o te bransoletę ci chodzi https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1309895776 ? A czy za czarne rurki gina nie znalazlabys cos jeszcze w moim watku ??
|
#435 | |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Niestety nic
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Kultowa karmelowa bluzka firmy Stradivarius z wyszywanym dekoldem. Rozmiar S. Stan idealny! Raz założona, raz wyprana. |
|
|
|
#437 | |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Nic
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
nie odpisywałaś i myślałam,że zrezygnowałaś,trudno.Pozd rawiam
|
|
|
|
#439 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: ♥ New exchange by Cala vol. 12 - July '11 ♥
Pomarańczowy jest regulowany,a duży stawiam na M-kę
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
nie moja rozmiarówka - noszę M/L a szkoda, bo sporo rzeczy mi się u Ciebie podoba, pozdrawiam
|
#441 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#442 |
|
sajkolidżist
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
ta koronkowa jest cala prześwitująca. Wymianek raczej nie planuje. Raczej wszystko już mam powystawiane.
|
#444 |
|
sajkolidżist
|
A nic więcej nie widzisz dla siebie?
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
ponawiam pytanie, coś za:
Kultowa karmelowa bluzka firmy Stradivarius z wyszywanym dekoldem. Rozmiar S. Stan idealny! Raz założona, raz wyprana. Kultowa bokserka - pasiak firmy ICHI z żabotem. Rozmiar S. Nowy! ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- oj... a koszula też właśnie poszła na innym portalu i zapomniałam zaznaczyć a Twój wątek będę sobie dalej troszkę podglądać, bo przyjemny pozdrawiam!
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam, że musiałaś się przypominać, myślałam że wcześniej odpisałam
![]() Spódniczkę już wymieniłam ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Poleci do karolina2607, ale na razie jeszcze jest u mnie - czekam na marmurki i wtedy wyślę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Baardzo znikoma Spodenki już są do mnie wysłane
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
hmm dorzycisz do bombki ten long golfik top shop?
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię, że nie odpisałam, ale zrezygnuję z wymiany, wstrzymywałam się z odpowiedzią, bo dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam już baleriny brązowe, przepraszam za kłopot
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie jestem zainteresowana sweterkiem. Sama zdecyduj co byś za niego wzięła- jak na razie wszystko mam dostępne.
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

coś u mnie za:
. "No to sorry" ale stwierdzenie, że coś mi sie podoba jest mega proste, podjęcie decyzji, że chcę wymienić coś za coś nie. Nie widzę sensu w nabijaniu postów, odzywam się w swoim czasie i tyle. 

?

Październik