![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;29123567]
![]() ![]() [/QUOTE] Bij, bij... zasłużyłam na duże lanie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Raczkowanie
|
Aaaaa!! Nie wiem czy to nowe leki, czy to dzisiejszy dzień czy co to innego, ale mam dobry nastrój. I nawet o nim nie myślę, mimo że wiem że ma inną to mam w to wylane.. Ale, jeśli to moje nowe leki, to wkurzona jestem, że wcześniej mi ich nie dali ;/ Miałabym spokój już kilka ładnym miesięcy temu..
![]() ![]() Cytat:
![]() enjoy89 - ja wiem, że to łatwe nie jest, ale jak zaczniesz sobie to uświadamiać i ładować w łepetynę jak mantrę, to samej Ci będzie głupio aż tyle o tym myśleć i rozpaczać.. (swoją drogą... i kto to mówi... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
jasmine sypialiście ze sobą przez wakacje? teraz już nie będziecie miec kontaktu wcale?
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie leki bierzesz, jeśli mogę wiedziec? Ja też tak się zastanawiam czy czasami moja zmiana nastroju nie wiąże się z tym, że leki w końcu zaczynają działac we właściwym kierunku ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dla mnie okazał się zbawienny, gdyby nie fb, pewnie dłuuuugo jeszcze żyłabym sobie w nieświadomości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;29123827]jasmine sypialiście ze sobą przez wakacje? teraz już nie będziecie miec kontaktu wcale?[/QUOTE]
tak, sądzę, że już się nie odezwie... po co? skoro ma już swoją u boku? Teraz zaczyna swoje nowe życie, cudowne życie płynące kłamstwem i oszustwem we wszystkie możliwe strony. Wiem, że źle postąpiłam, ale musiałam przekonać się na sobie, że jest skończonym dupkiem. I jest. A co najgorsze? Że minęła mi jako tako miłość, ale teraz doświadczam czegoś zupełnie innego. Wierzę w niego ![]() Przynajmniej nie ryczę jak bóbr. Tak mnie zdołował, że wiem, że gorzej być nie może. Na razie jestem bojowo nastawiona. Jakby nie było bardzo dużo się dzięki niemu nauczyłam. Edytowane przez jasmine23 Czas edycji: 2011-08-31 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;29123983]Dearlie, gupku
![]() [/QUOTE] Vesper, a wiesz, że to genialny pomysł? ![]() ![]() ![]() Ja w sumie tak samo mam z nieoddzywaniem się do niego. Najpierw obiecałam sobie, że do końca lipca się nie odezwę, później, że do końca sierpnia. Jutro zaczyna się wrzesień... początkowo w lipcu miałam plan, żeby we wrześniu się do niego zadzwonic, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam, że z kimś jest. Teraz pozostaje mi znowu małymi krokami wydłużyc ten termin, tym razem do października, w październiku do listopada... a w listopadzie mam nadzieję, że już nie będę pamiętała o istnieniu mojego eksa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Całe szczescie ze moj ex nie przywiazuje wagi do FB... Nawet ciągle ma status "w związku"... Ja się zdałam na to, by usunąć go jako mojego partnera. Ma za to profil na fotka.pl
![]() On teraz bedzie we Wroclawiu, cale szczescie mnie nie bedzie. Wiecie co? Zaczynam go zwyczajnie nie lubić... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
Dearlie, będe Cię pilnowac!
![]() ![]() a z nieodzywaniem się, to jak w listopadzie nie będziesz już pamiętała o jego istnieniu, to wsiadam w samochód, nieważne gdzie mieszkasz i pijemy wódke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;29124412]Dearlie, będe Cię pilnowac!
![]() ![]() a z nieodzywaniem się, to jak w listopadzie nie będziesz już pamiętała o jego istnieniu, to wsiadam w samochód, nieważne gdzie mieszkasz i pijemy wódke ![]() Trzymam Cię za słowo! ![]() ![]() Dobrze, a więc oficjalnie obiecuję Wam tutaj, że przez tydzień wytrwam w niewchodzeniu na jego profil. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | ||||
Raczkowanie
|
sulpiryd + cital + hydroksyzyna
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jasmine23 -nienawidzę takich ludzi! czemu oni nie potraafią szczerze powiedzieć co myślą, tylko mącą w głowie, chcą upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, a potem znikają, bo są "szczęśliwi" na siłę...????? I pewnie masz rację, przyleci do Ciebie jeszcze. Cytat:
Ja co prawda nie mam problemu z nie odzywaniem się, mam problem z nieodpisywaniem. Od teraz trzymam z Tobą! (notabene, jak już ma swoją dupę nową, to pewnie pisać nie będzie... więc będzie mi o tyle łatwiej...) Cytat:
![]() Tylko przyznawaj się jak oszukasz ![]() Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2011-08-31 o 21:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczerze? Dla mnie trudniej byloby zadzwonic niz obejrzec profil ![]() Ale... Dasz rade! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki i licze na codzienne sprawozdania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle... zaprosił mnie do znajomych na fb jakiś koleś. W sumie to parę godzin po tym jak zablokowałam sobie konto dla nieznajomych. Jakoś dziwne mi się to wydało i on jakiś dziwny. Zapytałam czy się znamy... napisał, że rozmawialiśmy kiedyś w moim ulubionym klubie, ale ja go za cholerę nie pamiętam. No to mu napisałam, że sobie nie przypominam, a on mi na to, że byłam bardzo pijana ![]() ![]() ![]() No i dwa - pisze do mnie ten kolega znowu, odpisuję mu, bo w sumie bez żadnych podtekstów pisze, no ale mam nadzieję, że nie myśli sobie Bóg wie czego ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;29124953]teraz jestem u rodziców, nad morzem, więc kawałek mam, ale od października wracam do Torunia, więc blisko
![]() trzymam kciuki i licze na codzienne sprawozdania ![]() ![]() Z Torunia to rzut beretem. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja "tylko" na depresję lękową, a Ty masz chyba poważniejsze zaburzenia... Cytat:
enjoy89 - skąd Ty ich bierzesz? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Jeju nie wiem, tylko usiąść i płakać normalnie, że tylko tacy się mną interesują
![]() ![]()
![]() |
#439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a nie sądzisz, że tym, iż się nie odzywa też daje Ci sygnał, że mało Go obchodzisz.. to też ignorancja.. nie miesza Ci w głowie, bo już się nie odzywa.. i powinnaś Mu za to podziękować.. a Ty Kochana, chyba po cichu liczysz, że jak się zobaczycie to może coś jeszcze z tego będzie? chyba, że się mylę.. a bardzo bym chciała..
![]() |
#440 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo chce do tego Wrocławia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaa i jeszcze jedno - 10 września wybieram się na speed dates do Krakowa z koleżanką ![]() Któraś respektuje? ![]()
zaczynam nowe życie! bo moje szczęście tkwi we mnie, a nie poza mną ![]() Wszystko ma swój koniec... Ale gdy jedne drzwi się zamkną, otworzą się nowe. Podróżuję, zwiedzam i bawię się ![]() Edytowane przez aramanda Czas edycji: 2011-08-31 o 23:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja idę dziś na speeddates- w sopocie. Trzymajcie kciuki! (nie licze na wielkie love, raczej na to, ze nie zrobie wiochy) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam tylko nadzieję, że nie będzie mi takich głupot opowiadał, ani żadnych innych. Bo i tak jedyna rzecz, jaką później by mi powiedział, to "przepraszam"... ![]() I wiem, że nic z tego nie będzie. Bo jedyne co mogłoby być, to wylądowalibyśmy w łóżku, a to byłoby dobre... ale tylko dla niego.
![]() ![]() |
![]() |
#443 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Nie depcze krokusów
|
No właśnie. Bla, bla. Za czym tu tęsknić?
![]() |
#445 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Właściwie nie wiem co mam napisać.. Potrzebuję po prostu komuś się wygadać. Prawda jest taka, że nie mam nawet do kogo gęby otworzyć. Rozstałam się z facetem. Nie byle jakim, kocham go bardzo, znamy się 4 lata. Nie mogę powiedzieć o nim złego słowa, był jedyną bliską osobą w moim życiu. Kiedyś już się rozstaliśmy i moje życie dosłownie stracilo sens, nie chcialam być z nikim innym. Wróciliśmy do siebie. Jednak wiem, jak było kiedy go nie miałam i nienawidzę tego. Nie mam żadnej bliskiej osoby w tej chwili oprocz rodziców, z którymi mam ochotę siedzieć teraz cały czas bo boję się zostawać sama a przy nich nie muszę nawet nic mowic.. wazne, ze są obok. Nie wiem właściwie o czym mam napisac.. Po prostu potrzebuję czuć, że ktoś jest ze mną, nawet choćby tu na forum...
#447 |
Nie depcze krokusów
|
Amante - jesteśmy, jesteśmy
![]()
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Nie byłam z nim kiedyś szczera w pewnej sprawie. Wiem, moja wina i nie szukam usprawiedliwienia. Po prostu jest mi teraz bardzo ciężko. Pewnie, zwiazek idealny nie był, chociaz dogadywalam sie z nim jak z nikim innym. Najgorsze jest dla mnie to, że mam bardzo dużą potrzebę bliskości zarówno w zwiazku, jak i na codzien. On potrzebowal mniejszego kontaktu, co mnie frustrowalo. Jednak teraz nie mam dosłownie nikogo, nie wiem, nie umiem patrzec optymistycznie. Dodam tylko, ze jestem młoda, mam 20 lat. I wiem, moge poznać jeszcze wielu facetow, ale problem z tym, ze watpie czy ktokolwiek bedzie w stanie byc dla mnie tak wazny jak on.
#449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym - nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Nigdy.
![]() |
#450 |
Nie depcze krokusów
|
amante - mnie bardziej niż niepewność wobec przyszłego związku niepokoi to, że masz 20 lat i zamiast cieszyć się życiem, siedzisz sama i się umartwiasz. Byłam bardzo depresyjną nastolatką, ale otaczało mnie grono znajomych i zawsze coś się działo.
Gdzie Twoi przyjaciele, jakie masz hobby, czym się zajmujesz?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.